|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009
10.6.2009 12:51:27   
L & L
Kpmk evo jaz in še marsi katera smo živ dokaz da po cr rezu in ne prav lepih izkušnjar rodiš tri otroke, in zame osebno je bil tale tretji najlepši, ker sem imela spinalno in sem ga takoj vidla in slišala, boš vidla da bo šlo vsaj še enkrat.
m..tina super za nove mere in user posted image user posted image zaradi kile

Patrik 24.6.2005
Loris 14.8.2006
Orson 15.4.2009
I & L 26.6.2004

http://patrik-loris.moj-album.com/

(odgovor članu L & L)
Neposredna povezava do sporočila: 2576
10.6.2009 13:42:30   
jernejav
M..tina upam da bo z kilo vse ok in bo Jure hitro okreval user posted image . Sem pa ugotovila da se poznava, sva bli skupaj na materinski in zadnjič sva čvekali v mercatorju... user posted image

Brez tebe življenje se prazno mi zdi
vsebino mu daješ edino le ti...

Anže je v najino življenje prijokal 28.3.2009

(odgovor članu L & L)
Neposredna povezava do sporočila: 2577
10.6.2009 13:46:43   
L & L
Evo krema za zdravljenje brazgotin http://www.lekarnar.com/izdelki/strataderm-10-g

Patrik 24.6.2005
Loris 14.8.2006
Orson 15.4.2009
I & L 26.6.2004

http://patrik-loris.moj-album.com/

(odgovor članu jernejav)
Neposredna povezava do sporočila: 2578
10.6.2009 13:51:42   
m..tina
Jernejav: Ha ha. No, vidiš, kk mali je svet, SG pa še manjši. Pa sej sem te mela mal na sumu, nisem bla pa tok iznajdljiva, da bi šla slikce pogledat. user posted image

(odgovor članu jernejav)
Neposredna povezava do sporočila: 2579
10.6.2009 13:53:01   
jernejav
Js sem pa šla prej gledat kdaj si rodila, potem sem pa bla ziher da si prava. user posted image

(odgovor članu m..tina)
Neposredna povezava do sporočila: 2580
10.6.2009 13:55:17   
jernejav
Mene pa zanima, kdaj z user posted image  v bazen?

(odgovor članu jernejav)
Neposredna povezava do sporočila: 2581
10.6.2009 14:03:26   
klavdyk
hej
mi smo pa tut bli danes na tehtanju
gašper je velik 58 cm in težek 4750g. je rekla, da sva se fajn zredila. sva šla potem še k P zarad kašlja, pa je rekla, da je verjetno kašelj posledica zamašenega noseka, ker so pljuča čista. user posted image user posted image user posted image potrpet mormo en teden pa bo verjetno bolje

m..tina-user posted image user posted image user posted image za korenjaka- vidva pa pridno jesta. kila-boščekuser posted image user posted image user posted image   upam, da poštimata

jernejav-mi gremo avgusta v čatež pa je m.sestra pri P rekla, da ni fajn da taki mali se kopajo v bazenih. je boljši, da mu nabavimo en mali bazenček pa vodo s pipe in ga tam nt namakamo

(odgovor članu jernejav)
Neposredna povezava do sporočila: 2582
10.6.2009 14:04:35   
klavdyk
jernejav- smo pa pred 2 letoma bli z tavečjim v čatežu ko je bil star 5 mesecov pa smo vseeno ga kopali v bazenih. HB ni bilo nič. Gašper je pa že zdaj skoz neki prehlajen in se rajši ne bomo špilali

(odgovor članu klavdyk)
Neposredna povezava do sporočila: 2583
10.6.2009 14:35:44   
jernejav
Hvala, se mi je zdelo da je še prehitro, je kolegica vozila hčerko že pri 3 mesecih v Toplščico kopat, pa se mi je zdelo da je ziher prehitro. Tudi mi mamo namen it v toplice, pa bom potem raje res en bazenček zraven nesla, kot pa da stakne kaj...

(odgovor članu klavdyk)
Neposredna povezava do sporočila: 2584
10.6.2009 14:58:29   
Pat74
Brigita23 vse najboljše!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jernejav)
Neposredna povezava do sporočila: 2585
   RE: Aprilski krof(e)ki in Jagode 2009
10.6.2009 15:01:00   
brigita23
IZVIRNO SPOROČILO: kpmk

Jutro aprilčice.

Za mano je bolj huda noč, sva glede joka z mojim user posted image  malo menjala. Ian je spet lepo celo noč prespal, se je pa mami skoz jokala. Včeraj sem prebrala en članek o CR in potem komentarje itd ... http://bibaleze.si/clanek//nosecnost/video-carski-rez.html 
in sem seveda spet lepo podoživela moj porod in zaključek le tega s CR. Kriza je bila tudi ker sva se z dragim pogovarjala kako naprej in da si oba še zelo želiva da bi Ian imel družbo, a kaj ko se delam da sem močna in mi je včeraj in danes spet to privrelo na plan in rezultat jok cel včerajšnji večer in danes tudi. Gre za to da si zelo tudi jaz želim (seveda ko bo to mogoče) še enega otročka, ampak ne upam,.... po naravni poti ne več, žal. In kar groza me je ko se spomnim kaj vse se je dogajalo tisto nedeljo v P. in kakšne črne misli so me porajale. Da vam povem, da si zelo želim, da bi napisala svojo porodno zgodbo in ne morem, vedno se nekje ustavim in jočem,... REs je presrečna sem da imam Iana in seveda mojega dragega. Ne vem ali sem res še tako občutljiva ampak res mi je prišlo na dan, ker sem se skoz delala kao močno,... zdej je pa počl in kr user posted image .
Eh sej bo,... grem mojmu sončku ga pocmokat in mu povedat da ga imam neizmerno rada!!!!!

Bom nehala,....

sonček - ja full bi blo res fajn da bi se dobile in da bi se naši aprilčki spoznal user posted image  
brigita - pjača bo padla user posted image  najboljš kr 2, da nazdravimo še za naše cukrčke user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  te popolnoma razumem, to morš dat ven.

Pjačka pa itak da padeuser posted image

NAŠA SREČA JE NAŠE NAJVEČJE BOGASTVO

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 2586
10.6.2009 15:30:51   
brigita23
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

Naša draga brigita 23user posted image

Življenje je kakor knjiga,
včasih njene strani so žalostne in sive, a včasih mavrične, igrive. Naj tvoja knjiga same lepe strani obarača, ti vso dobroto poplača!
Naj na teh straneh so zdravje, ljubezen in sreča.
Naj nobena stran ne bo boleča!
Vse najboljše iz srca,
naj tvoja knjiga same lepe strani ima!
Vse naj naj boljše za rojstni dan!

user posted image

ooooooo sončekuser posted image ...kak si me prijetno presenetila...hvalauser posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2587
10.6.2009 15:39:39   
Miška2006
Brigita23, vse naj naj naj in uživaj kar se da. Vse najboljše in najlepše za tvoj rojstni dan.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vabim vas na ogled stvari, ki jih prodajam. Mogoče boste našli kaj zase .... http://www.mojalbum.com/tanjapj

(odgovor članu brigita23)
Neposredna povezava do sporočila: 2588
10.6.2009 15:54:13   
brigita23
drage moje tole pa je samo za vas ko ste me tako lepo presenetile in se spomnile na moj rojstni danuser posted image

user posted image

user posted image

no pa glede na to da imam r.d. sem si kljub temu da še nismo na 105 strani dovolila prilimat par pomočnikovuser posted image .

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nmagk)
Neposredna povezava do sporočila: 2589
10.6.2009 15:57:28   
brigita23
bazen-je nam P odsvetovala, morje je rekla da kadarkoli super da lahko, bazeni in zdravilišča pa še ne, češ da se jih naj raje izogibamo, saj so precej umazani in lahko dojenček hitro kaj stakne.

hvala za lepe želje še enkrat vsem....darilo sem pa itak najlepše letos dobila. Čakte bom dala eno slikco goruser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2590
10.6.2009 16:04:21   
malcekvita
Brigita hvala za pomočnike user posted image . Tista tortica je bla pa več kot okusnauser posted image
Joooooj mi imamo za sabo težko noč in sitnoba se nadaljuje še danes user posted image . Jakob se ponoči kar neki zbuja, pa bi malo pojedel, pa spet utone v spanec, pa se spet zbudi...
danes pa ista zgodba: vsako uro bi visel na zizi, mleka mi ne spije do konca, ker mam joške napete, pije nen 3, 4 minute pol pa spet okrog opazuje, gruli, pred tem je bil pa tak jok, da je blo prov hudo.
Se bojim, da se mi bo še več mleka nardilo, ker je tako pogosto na joški, pa še spije ne do konca pobalinček mali. Duda bi bla zdejle ena lepa rešitev, dokler se ne zlakotni do konca, sam kaj ko je ne mara.
A je to normalno, da se 2,5 mesečen dojenček tako pogoto doji??? Sem že predvčerajšnjim mislila, da sva z dojenjem zmagala, zdej smo pa spet čisto na tlehuser posted image

izkušnje, recepti?? prosim, pomagajte tiste, ki imate kej več pojma ko jst

Neposredna povezava do sporočila: 2591
10.6.2009 16:30:00   
veronikab

IZVIRNO SPOROČILO: malcekvita

kpmk ta je pa res dober, sem se zdej prov nasmejala.
Žal mi je zate, da si imela tako slabo porodno izkušnjo. Jst sem imela srečo, da sem se pravočasno odločila za EA, ker sem se pol sprostila tako, da sem potiskala takrat, ko mi je babca naročila, ona mi je tud masirala tam spodaj, da se ne bi raztrgala in moram rečt, da če ne bi blo EA, ne vem, kako bi prenesla to, da mi en skoz nekaj tam spodaj šari.
Naslednjič grem definitivno še enkrat rodit z EA, seveda, če ne bo komplikacij in če bo le možno!!
Tebi pa pošiljam eno user posted image , naj grejo slabi spomini čimprej v pozabo, ostanejo pa nej le tisti lepi, da boš imela spodbudo za naprej!

Punce,

sem dolgo odlašala, pa danes le našla čas, da z vami delim svojo porodno izkušnjo. Ker sem sama en zelo velik zajec, kar se bolečin tiče, je zame bilo kristalno jasno, da bom rodila le z EA. Zato sva se z mojim odločila, da bomo rodili kar v Postojni. In odločitev je bila pravilna.

Že na informativni predstavitvi me je gospa zdravnica povsem pomirila, pozitivno presenetila s prijaznostjo in uvidevnostjo ter občutkom domačega, ki ti ga dajo v PO porodnišnici.

Prav posebej, ko je naš mali princ zamujal 10 dni in so mi vsi težili, da naj že enkrat rodim, so prijazni zaposleni porodnišnice v Postojni meni dajali moč in zagotovilo, da je mojemu otročičku v meni najbolje in da se bo sam odločil, kdaj je pravi čas zanj, da pride na ta naš svet.

Redni pregledi v porodnišnici po PDP-ju s CTG-ji in UZ niso kazali na to, da bi se odpirala, popadkov tudi nisem imela, zato je bilo najbolje počakati, da se začne samo od sebe.

In se je res - 26.4.2009 - ko sva z molim dragim zvečer šla spat, so se začeli popadki in to kar na 7 min. V roku pol ure so bili ti popadki redni že na 5 min. Sama še vedno nisem bila prepričana, ali je to res to, pa sem v postelji, z intenzivnim predihavanjem, čakala do 1:30h, pol pa je moj dragi rekel, da sedaj se pa res več ne moreva hecati, češ, če hočem roditi v Postojni, greva raje sedaj, kot pa da mi oteče voda, pa bova lahko šla rodit le v LJ.

Ob 3h sva prispela v porodnišnico. Popadki še vedno redni, za zdržat, pol pa pregled, pa klistir in britje, pa 1-urno sprehajanje po hodniku porodnišnice, da se še malce bolj odpremo (takrat sem bila odprta le za 3-4 cm).

Pol pa v porodno sobo okrog 4:30h. Ob 5h predrtje mehurja in prihod anesteziologinje, ki je super opravila svoje delo. Vstavila kateter in pravilno dozirala anastetike, tako da nisem čutila več ničesar (no vsaj bolečine). Super se mi je tudi zdelo, da mi je sproti vedno govorila, kaj bo naredila in kaj trenutno dela.

Pol sem se pa na 15 min obračala z enega boka na drugega in se pogovarjala z mojim dragim, ki mi je krajšal čas.

Bolečin, kot že povedano, sploh več nisem čutila. Vem, da sem ga enkrat vmes vprašala, dragi a imam jaz sedaj slučajno popadek, pa je pogledal na CTG in mi rekel, oh ta pa šopa do 120, jaz pa nisem čutila ničsar, mogoče malo, kot da se vseeno nekaj dogaja.

Ob 7h je prišla babica, ki me je hodila čekirat vsake toliko časa, in me pogledala, pa rekla, no sedaj bomo pa rodili. In jaz cela presenečena, sploh nisem mogla verjet, da me le še nekaj trenutkov loči od mojega sončka.

Po kratkih napotkih, da morem pritiskati v trebuh oz. tako kot da bi šla kakat, se je res začelo. Bolečin ni bilo, čutila pa sem, da mi je spodnji del rebrnega loka stiskalo skupaj in spodaj je bil občutek, kot da je vse bolj prekrvavljeno. Pa sem dvignila noge, jih potegnia k sebi in pritisnila kolikor se je dalo. Po 3 poskusih in rezanju presredka (začela sem se namreč trgati), je na ob 7:59 h na svet prišel najin sinček Jakob Bela.

Solze sreče, veselja in neizmernega zadovoljstva so kar polzele po mojem licu, ko sem končno lahko to bitjece, ki je 9 mesecov raslo in se razvijalo v mojem trebuhu, stisnila k sebi in ga prvič poljubila načelo ter mu zašepetala, da ga imam neizmerno rada, da bom zanj vedno lepo skrbela in da se bo name lahko vedno zanesel. Končno smo postali prava družinica.user posted image user posted image user posted image

user posted image

No pa sem se razpisala. Porod je bil zame ena zelo lepa izkušnja. In če vam lahko priznam, že komaj čakam, da bova z mojim dragim malemu Jakobu Beli podarila še kakšnega bratca ali pa sestrico.

Lp,

veronikab

(odgovor članu nmagk)
Neposredna povezava do sporočila: 2592
10.6.2009 16:59:55   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006

NenaLena, uh, magari, da bi bil kakšen receptuser posted image user posted image user posted image . Jst vam samo svetujem, da se ne preveč sekirate za vsako malenkot in da prepustite vsemu svoj čas. Naredite po vašem instinktu. Vam govorim iz lastnih izkušenj. To sem sama ugotovila, ker pri prvem, sem se dosti presekirala, ker je bila žal taka situacija (življenjska ogroženostuser posted image ). Sedaj pri tamali pa uživamo življenje vsi 4.user posted image user posted image user posted image user posted image

Tudi vam vsem želim, da bi čimbolj uživale porodniški dopust, ker se vztrajno krajša in se boste dvakrat obrnile okrog in boste mogle že delat.user posted image

Vem, da ste nekatere prvič mamice in se vam poraja milijon in eno vprašanje. Zato smo tudi me "izkušene"user posted image user posted image tukaj, da vam kaj pomagamo. Vendar vam svetujem, da vzamete vse bolj na easy...seveda, če so pa resne težave pa kar k P.

Pozdravček vsem in lep dan.

Hvala Miška2006 za recept, ki lepši ne more bit': poslušajte svoj materinski instinkt in brez panike! user posted image user posted image user posted image Saj sem ga prav razumela, a ne? user posted image Zdi se mi, da vse "prvič mamice" hodimo po podobni poti, kot ste ve, ki ste večkrat mamice, že enkrat šle, toda se ji enostavno ne da izogniti. Sama sem se že v teh slabih dveh mesecih od Ele naučila toliko, da sem že "pametnejša", toda če bi mi vse to nekdo povedal pred dvema mesecema, ne bi bilo isto. Kot bi morala sama iti čez to in "prebrati" Elo. In čeprav je vsak otrok nekoliko drugačen, so nekatere stvari vseeno iste, tako da je potem vsakič lažje. In kot praviš bolj sproščeno. Tako da hvala vam večkrat mamice, da nam stojite ob strani in nam vedno znova zmanjšate "velike oči". user posted image  

(odgovor članu Miška2006)
  Neposredna povezava do sporočila: 2593
10.6.2009 17:04:12   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006

Copatki/čeveljčki: Včeraj sem bila v stiku s priznanim ortopedom, ki dela v Kliničnem centru. Sva se pogovarjala o otroških copatkih oz. čeveljčkih. Glede tega dela javnost celo znanost. On pa mi je zgolj rekel, da MORAJO biti copatki oz. čeveljčki le iz naravnih materialov in ne smejo biti pretrdi podplatki. Najbolj enostavni, ne pa taki in onakiuser posted image pa visoki ali nizkiuser posted image .

Rekel je, da je bolje, da ima otroček samo nezdrsljive nogavičke kot pa kakšne "oh in sploh" copatke z vrtoglavo ceno.

Copatki/čeveljčki brez kompliciranja ..... samo naravni materiali in nič drugega!!!

Če mene vprašaš, dokler otrok ne shodi, so čisto ok nezdrsljive nogavičke in da je seveda čim več bos, potem pa Ciciban čeveljci, pa je. Tudi pri otroških čeveljcih se namreč pojavlja čisti starševski snobizem, ki išče najlepše, najboljše in seveda najbolj drage čeveljce, ki so otroku prav le dva meseca. Ne vem no, jaz vem, da imam za vse stvari neko zgornjo mejo in verjamem, da ni nujno, da so čeveljci najdražji, da so tudi najkvalitetnejši.

(odgovor članu Miška2006)
  Neposredna povezava do sporočila: 2594
10.6.2009 17:12:57   
Anonimen

Jutro aprilčice.

Za mano je bolj huda noč, sva glede joka z mojim user posted image  malo menjala. Ian je spet lepo celo noč prespal, se je pa mami skoz jokala. Včeraj sem prebrala en članek o CR in potem komentarje itd ... http://bibaleze.si/clanek//nosecnost/video-carski-rez.html 
in sem seveda spet lepo podoživela moj porod in zaključek le tega s CR. Kriza je bila tudi ker sva se z dragim pogovarjala kako naprej in da si oba še zelo želiva da bi Ian imel družbo, a kaj ko se delam da sem močna in mi je včeraj in danes spet to privrelo na plan in rezultat jok cel včerajšnji večer in danes tudi. Gre za to da si zelo tudi jaz želim (seveda ko bo to mogoče) še enega otročka, ampak ne upam,.... po naravni poti ne več, žal. In kar groza me je ko se spomnim kaj vse se je dogajalo tisto nedeljo v P. in kakšne črne misli so me porajale. Da vam povem, da si zelo želim, da bi napisala svojo porodno zgodbo in ne morem, vedno se nekje ustavim in jočem,... REs je presrečna sem da imam Iana in seveda mojega dragega. Ne vem ali sem res še tako občutljiva ampak res mi je prišlo na dan, ker sem se skoz delala kao močno,... zdej je pa počl in kr user posted image .
Eh sej bo,... grem mojmu sončku ga pocmokat in mu povedat da ga imam neizmerno rada!!!!!

Bom nehala,....

sonček - ja full bi blo res fajn da bi se dobile in da bi se naši aprilčki spoznal user posted image  
brigita - pjača bo padla user posted image  najboljš kr 2, da nazdravimo še za naše cukrčke user posted image

Kpmk ... popolnoma te razumem, sama sem se velikokrat prejokala prvi mesec po porodu. Se je moj že ustrašil, da imam poporodno depresijo, toda sem mu povedala, da ne gre za depresijo, ampak postravmatski šok. Pač tudi zame je bil porod travma, ki je še tudi nisem dokončno predelala. Zelo mi je pomagalo to, da sem napisala porodno zgodbo, da sem vsem po vrsti razlagala svojo porodno zgodbo (ljudje so imeli kar solze v očeh, ko sem jim razlagala, ker imam pač to sposobnost, da znam zelo živo predstaviti) ... v glavnem to bolečino je treba dat ven. Septembra se bom tudi pridružila delavnici ProMAMA na Mami Zofi, ki je namenjena ženskam, ki so doživele travmatičen porod. Žal nas ni malo in še veliko jih bo, če se ne bo nekaj v Sloveniji spremenilo. Ker ne glede na porodni zaplet, bi se morala vsaka ženska svojega poroda spominjati z veseljem in brez travmatičnih občutkov, ki so podobni posilstvu - ja, posilstvu, saj je porod zelo intimna telesna izkušnja.
Zato kpmk, le joči in se ne boj solz, ker solze so zdravilne. Pa joči na rami svojega dragega, ker ti bo lažje. Pa ne se počutit krivo, saj ti nikakor nisi kriva, da se porod ni izšel tako kot si si želela, pričakovala ... da te spomin boli, četudi ti je prinesel tvojega srčka. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kpmk)
  Neposredna povezava do sporočila: 2595
10.6.2009 17:16:26   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: malcekvita

Sonček kako je kej s kakanjem? Jst mu ne bi več dajala teh kapljic AD3, pa bi pol vidla, če je to mogoče vzrok. Držim pesti, da se danes tako userje, da boš mela veliko dela s pucanjem user posted image

Mi pa ponoči bolj slabo spimo user posted image . Naš se prvič zbudi okrog 1 zjutraj, se nahraniva, ga dam nazaj v zibko, pa neki jamra, pa se obrača iz boka na hrbet, in tako jamranje poslušam do ene 3, ko ga vzamem k sebi. Vmes mu probam podret kupčka, sam mi na rami takoj zaspi..., pol ob 4 spet lakota ( ja lakota je huda zver user posted image ), seveda spet bolj malo spije in je do ene 5.30 dober.
No pol sva se hranila ob 6.30, vmes sva kupčka podirala, v glavnem ni mi jedel niti 6 minut, v joški še ful mleka, on pa ne bi več... pol si tlači rokice v usta, pa mislim, da je lačen, mu dam jošk, on pa bruhne. Zgleda da je bil višek.
Sem hotla počakat z nakupom posteljice še kak mesec, ko se bomo vselili v novo stanovanje, sam se bojim, da se bo ta čas že razvadil s sapnjem pri nama. Pa da smo si na jasnem: ko spi pri nama, noben od nas treh ne spi dobro, samo on pač ne joka...
Kak recept??? Izkušnje???
Detelja hvala za namig za C&A.
Grem, dečko me kliče user posted image

Poskušaj podaljšat čas, ko se hrani, tako da ga med dojenjem budiš, da slučajno ne zaspi, da mu večkrat ponudiš dojko, tudi še enkrat potem, ko podreta kupček, ker se potem naredi še malo prostora v želodčku. Če pa ne bo nič pomagalo, pa je mogoče tvoj srček zdravih navad: jejmo večkrat in malo. user posted image Te pa razumem, da zna biti kar utrujajoče to spanje po kosih. Držim pesti, da čim prej najde daljši ritem spanja vsaj ponoči. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu malcekvita)
  Neposredna povezava do sporočila: 2596
10.6.2009 17:20:37   
Anonimen

user posted image  En dober in resničen vic, za dobro jutro. Pa me je nasmejal user posted image

KRIŠTOF KOLUMB JE LAHKO ODKRIL AMERIKO SAMO ZATO, KER:
NI BIL POROČEN!!!
Če bi imel Kolumb ženo, bi poslušal naslednje:
-Zakaj moraš ravno ti iti?!
-Zakaj ne pošljejo koga drugega?!
-Kaj, a si edini?! Brez tebe ne morejo nič narediti?!
-A si nor a neumen?!
-A ne vidiš, da te izkoriščajo?!
-Še moje družine nisi spoznal in ti greš odkrivat nov svet?!
-Kaj skrivaš?! Sploh ne veš, kam greš! Kakšna okrogla Zemlja?!
-Samo moški boste na ladiji?! Ne me basat!
-Če si ti šef, zakaj ne morem še jaz zraven?!  Mene nikoli ne pelješ na potovanje!
-Nesrečnik, ti je zmanjkalo idej za izgovore, da ti ni treba biti doma?!
-Če prestopiš prag hiše, se v isti sekundi vrnem k mami!
-Kdo je ta Marija? Kaj ona hoče? Deklica? Pedofil!!!
-Vse si splaniral, lopov! Že zdavnaj si se dogovoril z indijanskimi ****mi!! A misliš, da sem s hruške padla?!
-Kaj praviš? Kraljica bo prodala svoj nakit, da greš ti lahko na popotovanje? A misliš, da sem neuma? Kaj imata s to babo?
-Ne greš in pika! Nič se ne bo spremenilo, če svet ostane raven kot plošča.
-Ne oblači se, ker NE GREŠ NIKAMOR!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image To je gotovo pisala ženska, ker je tako dobro zadela vse možne ženske paranoične fore user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ... Ful dober!

(odgovor članu kpmk)
  Neposredna povezava do sporočila: 2597
10.6.2009 17:23:06   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

Naša draga brigita 23user posted image

Življenje je kakor knjiga,
včasih njene strani so žalostne in sive, a včasih mavrične, igrive. Naj tvoja knjiga same lepe strani obarača, ti vso dobroto poplača!
Naj na teh straneh so zdravje, ljubezen in sreča.
Naj nobena stran ne bo boleča!
Vse najboljše iz srca,
naj tvoja knjiga same lepe strani ima!
Vse naj naj boljše za rojstni dan!

user posted image

Se pridružujem user posted image user posted image user posted image ! Pa sonček dobro torto si izbrala, mislim, da bo ravno pravšnja za brigito user posted image user posted image .

(odgovor članu sonček85)
  Neposredna povezava do sporočila: 2598
10.6.2009 17:23:57   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: m..tina

ČAv. Evo, novi podatki za seznamček: pri dveh mesecih naš Jure tehta 5.490 g in je velik že 56 cm!

Bravo Jure user posted image user posted image user posted image !

(odgovor članu m..tina)
  Neposredna povezava do sporočila: 2599
10.6.2009 17:25:46   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: m..tina

Da vam še malo potožim. Našega mulčka sva pa včeraj peljala k zdravniku in ima dimeljsko kilo. Povedla nama ni nč konkretnega, dobli smo pa napotnico za kirurga. Gremo v petek k kirurgu in sporočim, kaj bodo povedali. A ima katera kake izkušnje s kilo?

Mislim, da je ena imela sum na kilo pri dojenčku, vendar se je potem pošlihtalo, vendar se ne morem spomniti imena. Sonček85 ti se boš gotovo spomnila user posted image . Držim pesti, da tudi vaša kila izgine oziroma ne bo potrebna operacija. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu m..tina)
  Neposredna povezava do sporočila: 2600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

IUI zanositev
bit

Zanima me v katerem postopku IUI ste zanosile?

prvi (30%)

drugi (2%)

tretji (3%)

četrti (3%)

več (3%)

nisem (59%)

Število vseh glasov: 172

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!