|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009
11.6.2009 8:33:10   
Pat74
Meni je rekla P, da 7 kapljic/dan.

Aleksu čestitke za polne pleničke in upam, da svečk ne bo več potreboval.

Seznamčku za dopust bi jest dodala nujno še linex, kamagel/fenistril.

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 2626
11.6.2009 8:34:33   
kpmk
strataderm - krema za brazgotine - ali jo katera uporablja? Meni je dr rekel, da ni potrebno si nič mazati ker ne bo nič drugače in me zanimajo izkušnje user posted image

... prvi zaklad.... 12.4.2009...
... drugi zaklad .... 29.9.2010...

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 2627
11.6.2009 8:44:46   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

Bravo Aleks za kaksnje user posted image Se ti je oddahnilo soncek a ne user posted image A to so glicerinske svecke pomagale?

Cveta, tole zvecer bi bil lahko vecerni blues .. ven na MONu/dojenje..

Nekaj sem razmisljala.. ker se bliza cas dopustov, bi ziher vsaki prav prisel seznam nujnih in manj nujnih zadev za sabo vzet.. Jaz sem zade naredila tegale (gor so tudi zadeve za brino)
Seznam za na morje
- hladilna krema za ritko
- krema za sončenje - razpršilo proti komarjem
- kopel za večerno kopanje
- šamponček za lase
- calpol za zbijanje vročine
- Paracetamol svečke - fiziolosko - aspirator za nos
- bepanten
- nekaj obližev
- termometer
- canesten - claritin - prolife/giogaia- ribodermin- operil
- prasek za rehidracijsko raztopino - kreme: tea tree, materina dusica
- veljavno zdravstveno zavarovanje v tujini
- tel. številka ali naslov zdravnika v kraju letovanja
dajte se dodat, kar manjka.. Pol pa morda na seznam za prvo pomoc.

Tinaaja, ti si super. user posted image user posted image user posted image

Bi se tale seznamček lahk naprej prenesel, tak kot tisti s slikicami in drugi. KAj menite?user posted image

Tudi jaz sem mami.:))

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2628
11.6.2009 8:45:06   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23

EVO PREJ OBLJUBLJENO SLIKCOuser posted image

user posted image

Kak sta lepa, jojjj... Brigitka, mater maš seksi dekolte.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu brigita23)
Neposredna povezava do sporočila: 2629
   RE: Aprilski krof(e)ki in Jagode 2009
11.6.2009 8:45:26   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006

Copatki/čeveljčki: Včeraj sem bila v stiku s priznanim ortopedom, ki dela v Kliničnem centru. Sva se pogovarjala o otroških copatkih oz. čeveljčkih. Glede tega dela javnost celo znanost. On pa mi je zgolj rekel, da MORAJO biti copatki oz. čeveljčki le iz naravnih materialov in ne smejo biti pretrdi podplatki. Najbolj enostavni, ne pa taki in onakiuser posted image pa visoki ali nizkiuser posted image .

Rekel je, da je bolje, da ima otroček samo nezdrsljive nogavičke kot pa kakšne "oh in sploh" copatke z vrtoglavo ceno.

Copatki/čeveljčki brez kompliciranja ..... samo naravni materiali in nič drugega!!!

Super za tole informacijo.

Hvala.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Miška2006)
Neposredna povezava do sporočila: 2630
11.6.2009 8:45:34   
*Junona*
Dobro jutro.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Želim vam lep dan, js pa šibam k frizerju. Zara spančka, upam, da ne bo sirena ravno med barvanjem.user posted image user posted image user posted image user posted image

Lepo se imejte.

Papauser posted image

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 2631
11.6.2009 8:49:23   
tinaaja
Seznam za na morje
- hladilna krema za ritko
- krema za sončenje - razpršilo proti komarjem
- kopel za večerno kopanje
- šamponček za lase
- calpol za zbijanje vročine
- Paracetamol svečke - fiziolosko - aspirator za nos
- bepanten
- nekaj obližev
- termometer
- canesten
- claritin
- prolife/giogaia
- ribodermin
- operil
- AD3 kapljice
- kapljice proti krcem
- fenistil/kamagel
- prasek za rehidracijsko raztopino
- kreme: tea tree, materina dusica
- veljavno zdravstveno zavarovanje v tujini
- tel. številka ali naslov zdravnika v kraju letovanja
- stevilak otroske urgence na metelkovi: 01 4723 888

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 2632
11.6.2009 8:50:38   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: detelja

NenaLena jaz bom mojo čebelico tudi lepega dne pojedla tako je sladka, mehka, nežna...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ko se pa smeji pa se itak topimuser posted image user posted image user posted image user posted image

Ja ja ja user posted image user posted image user posted image ... ali pa preden zaspi in se ji niti prav jokati več ne da in spušča take mile zvoke kot ena mala mucka user posted image ... takrat bi vse naredila za njo. user posted image

(odgovor članu detelja)
  Neposredna povezava do sporočila: 2633
11.6.2009 8:52:50   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23

EVO PREJ OBLJUBLJENO SLIKCOuser posted image

user posted image

Glej ju pozerja user posted image user posted image user posted image user posted image . Pa kera čupica! user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2634
11.6.2009 8:54:20   
klavdyk
haha-sn se fajn nasmejala za dobro jutro-pa še resnica je
http://bibaleze.si/clanek/starsi/kolumna-mama-na-bolniski.html

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2635
11.6.2009 8:55:51   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Cveta28

Čer mamice!

Vidim, da smo s kakanjem večina vse na istem...Laura kaka na dan in pol in se pri tem kr namatra...več časa ko ne kaka bolj mi tudi poliva. Danes zvečer pa smo zaradi 'nekakanja' doživeli pravo histerijouser posted image ...po kopanju sem ji ritko dražila z vatirano paličico, je šla ena runda ven potem pa se je začelo...med dojenjem se je 20 min priklapljala na zizo, me vlekla, ščipala in jokala potem pa planila v tak histerični jok, da sem jo že skoraj nesla kar pod tuš, ker sploh ni prišla do sape...to je naredila ene trikrat in potem od onemoglosti v trenutku zaspala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Upam, da bo vsaj ponoči spala in da se bo njen boj nadaljeval jutri zjutraj.

Kar pa se ostalih vprašanj, mnenj, pohval ipd tiče pa enostavno nimam časa, da bi vse napisala, komentirala, spraševala ampak vsem skupaj pošiljam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Cveta, če mene vprašaš, ti absolutno odsvetujem, da bi dojenčka nesla pod tuš, ne glede na to, kako histerično joka. To se mi ne zdi ok niti pri otrocih, saj je zame to nasilje. Razumem, da je lahko jok totalno histeričen, toda tuš ga umiri le zato, ker se tako grozno prestraši. Le moje mnenje ...

(odgovor članu Cveta28)
  Neposredna povezava do sporočila: 2636
11.6.2009 9:00:23   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: detelja

ad3 kapljice a vam so rekli, da lahko dajete več kapljic?? nam so rekli, da se da 4 kapljice na dan...kak dolgo pa se dajejo te kapljice? jutri imamo p...

moja čebelica pa še spi...včeraj je že ob 7 zaspala pa še vedno spi...včeraj mi je ful slabo jedla sam bi pila...

Jaz bi jo kar zbudila detelja, že po 8h urah neprekinjenega spanca. Javi, kako sta.

(odgovor članu detelja)
  Neposredna povezava do sporočila: 2637
11.6.2009 9:05:31   
malcekvita
bravo Aleks za kakanje!!! user posted image  Je mami Sonček zdej srečna, kaj? user posted image
Punce hvala za vse komentarje in nasvete user posted image
Grem našega Jakoba peljat malo na zrak, da se fajn zlakotni, mogoče bo potem bolj zagrabil za zizo in ga ne bo med dojejem zanimala tisoč in ena stvar user posted image
Lepo se imejte, vas pridem pol počekirat,
pa-pa

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2638
11.6.2009 9:06:43   
Anonimen
Sonček85 - Super za kakanje user posted image user posted image user posted image ! Zdaj pa držimo pesti, da bo prebava ok in ne bo več zaprtja user posted image user posted image user posted image .

kpmk - Z veseljem pomagam user posted image !

Šibam user posted image ...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2639
11.6.2009 9:10:49   
tinaaja
histericen jok in lovljenje sape ... nezno mu pihni v obraz, ga sokira in zajame sapo.. pa ni tak sok kot mrzla voda user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2640
11.6.2009 9:30:21   
Pat74
Mislim, da smo našli plenice, ki nam ustrezajo - hoferjeve midi 4-9 kg, cena 12,49 evrov, pa 90 jih je v paketu.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2641
11.6.2009 9:46:42   
brigita23

[/quote]

V spodnjem levem delu trebuščka oz. v dimeljsem delu se je pojavila bulica, ki je vidna ob napenjanju, drugače se sploh ne vidi oz. zelo malo. Ko pa je vidna, sem poskusila potisnit in je zadeva "skočla" nazaj. Ko pa se je mali napel je bila pa spet zunaj. Drugač ni blo kaj drugega, sam ta izboklinica. Sem mal okol spraševala kaj naj bi to blo, če je normalno, pa so mi rekli da je verjetno kila in da naj gremo pokazat. Pa smo šli!

V glavnem v petek gremo h kirurgu, pa povem takrat več.

[/quote]

bošček mali, držim pesti da dobro zrihtateuser posted image user posted image

NAŠA SREČA JE NAŠE NAJVEČJE BOGASTVO

(odgovor članu m..tina)
Neposredna povezava do sporočila: 2642
11.6.2009 9:47:07   
klavdyk
IZVIRNO SPOROČILO: Pat74

Mislim, da smo našli plenice, ki nam ustrezajo - hoferjeve midi 4-9 kg, cena 12,49 evrov, pa 90 jih je v paketu.

mi pa kr mulerjeve uporabljamo-za tavečjega in tamanjšega

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 2643
11.6.2009 9:52:42   
klavdyk
dobro jutro!!

kako ste kaj? mi smo spali fajn, je mali jedel ob 1 pa pol ob 5 in 8 zdaj pa dremuckauser posted image user posted image

m..tina-bogi Jure. upam, da ga ne boli. in kk ste drugač? nas mal jezi, ker se ga ne upam peljati vn, ker je včeraj ful pihalo. dans upam, da bo bolje, pa da lahk gremo mal na sončeka.

krči-mi ja Hb še nimamo in upam, da jih ne bo. mal sicer jokca sm ni krize

ad3-mi še ne davamo-mi je včeraj rekla, da naj probamo pol pa bomo vidli kaj bo. pa ne vem. pr prvem nisem pa zdaj tut ne vem če bom

kakanje-naš kaka super-mrem potrkat. zaenkrat še ni problemov. se pa tut mal napenja preden se pokaka. drugače pa kak vsak dan skoraj vedno 2x

krst-mi bomo meli 28.6-župnika smo že zrihtali, jesti tut. zdaj morva sm še vabila razdevat.

brigita23-sta pa res fajna na tej slkiciuser posted image user posted image user posted image user posted image

nič grem mal pospravlat ko mali dremucka.

lp

(odgovor članu klavdyk)
Neposredna povezava do sporočila: 2644
11.6.2009 9:55:25   
m..tina
Mi tud mamo Mulerjeve plenice. Čeprav smo meli na probi Šparove, Pamperske, Huggies pa še dvojne No name (tete in strici z vseh koncev prinesli za darilo) so se Mulerjeve najbolj fajn obnesle. Čeprav tud Pamperske niso slabe, ampak se mi zdijo fajn sam za lulanje, za kakanje so pa, če ga isto sekundo preoblečeš, ko se pokaka.

(odgovor članu klavdyk)
Neposredna povezava do sporočila: 2645
11.6.2009 9:56:05   
brigita23
IZVIRNO SPOROČILO: kpmk

strataderm - krema za brazgotine - ali jo katera uporablja? Meni je dr rekel, da ni potrebno si nič mazati ker ne bo nič drugače in me zanimajo izkušnje user posted image

mažem....jst sem začela 14 dni po tem ko sem dala ven šive in mi je super. 3X na dan mažeš je koža bolj prožna, ne dreveni mi tako pa ni take ztrdline. Jo je moja sestra tudi uporabljala in je rekla da se je brazgotina super zacelila. user posted image  Ne vem odloči se sama, sam veš da je fino mal namazat pa zmasirat predel rezauser posted image

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 2646
11.6.2009 10:03:48   
m..tina
Klavdyk: midve sva pa čist na istem. Naš je tud jedu ob 1, 5 in 8. No, sam zdej ne drema, ampak se pogovarja, pa malo nekaj buni...

Drugač pa Jureta kila nč ne boli, vsaj ni videt. Tud na otip sploh ne reagira, tk da je v redu. Bomo jutr vidli.

Pr nas so krči, ampak čisto mali. Je pa bla 2 dni  nazaj kriza ene 2 uri zvečer. Je blo najhujš do zdej. Včeri pa čisto nič. Upam, da jih sploh ne bo več.

AD3 še ne dajem, bom še malo počakala.

Kakanje pri nas pa zgleda tak, da se najprej napenja ko zmešan (zato smo verjetno tud pridelali kilo), pol se umiri in je čist miren.. in čakamo.. čakamo, pol pa rafali in nafilana plenica do zadnjega kota.

Krst: mi mamo 11.7., vse rezervirano že.
Klavdyk...ti je ratalo na pravi datum! user posted image

(odgovor članu m..tina)
Neposredna povezava do sporočila: 2647
11.6.2009 10:05:21   
m..tina
No, ta čas, da sem napisala do konca, je tud naš mulc zaspal.

(odgovor članu m..tina)
Neposredna povezava do sporočila: 2648
11.6.2009 10:08:49   
klavdyk
m..tina-ratalo jauser posted image user posted image

no povabit mrem še sorodnike, pa botru še mrma it. no sm ni krize ko tk ve da bo on. sm mrma it ta vikend. ker pol je še sm 14 dni. a v bote meli v "ta zgornji cerkvi"-na kronski?

(odgovor članu m..tina)
Neposredna povezava do sporočila: 2649
11.6.2009 10:09:38   
brigita23
alo mamice

najprej sem vas malo prebrala zdej pa še par komentrčkovuser posted image

Naš Nikec še lepo pančka in mamica ima čas da na hitro skoči mal na rr, potem pa seveda gremo na sonček.

seznamček za na morje- tole je pa res superuser posted image , se strinjam z junonco da bi ga lepili  na vsako 5. stran saj ti vedno prav prideuser posted image .

kakanje-naš tudi težje kaka, no ampak vsaj kaka...tako da mi zaenkrat nadaljujemo z AD3user posted image

junonca, nenči, kpmk in vse ostale-hvala za pohvaleuser posted image

tinaaja-ti nam deliš vedno dobre nasveteuser posted image

klavdyk-a vi maste že tudi krstuser posted image user posted image user posted image ...mi ga imamo pa 21.6. Kaj boste pa oblekli? A svečko pa to ste že nabavili?

žeja- punce jst imam pa občutek da našega Nika ful žeja po teh AD3 kapljicah? malcekvita mogoče imaš pa ti zato težave z dojenjem, ker tvoj Jakob ni lačen ampak žejen...poskusi mu dati malo vode med podojiuser posted image

kpmk-vi ste pa pravi frajerji na tem posnetku...ej dobra si bla, jst na tvojem mestu ne vem če bi sploh lahko komentirala, glede na to kako je bilo vse skupaj pri tebi????user posted image Ian je pa itak lepotec in pol, pa vidim da sta si po kilaži z našim Nikom kr nekje tu tuuser posted image . Komi čakam da ga vidim.

sonček-upam da je kakanje steklo.user posted image  držim pestke za vaju.

kopanje v morju-mene pa nekaj zanima, glede na to da si ne smeš dajat obkladkov na prsi in to ko dojiš....kaj pa kopanje v morju, kjer je voda mrzla, ali lahko zaradi tega izgubiš mleko????

No zdej pa grem zrihtat svojega sončka in gremo ven. Pridne bodite se vam še pol kaj javim....čuvajte svoje user posted image .

ČAV

Neposredna povezava do sporočila: 2650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Kaj bi naredili?
mi_2

Pričakujete otroka, s partnerjem pa sta izbrala ime, ki sorodnikom ni všeč. Bi upoštevali njihovo mnenje in izbrala drugo ime, ali pa menite, da se njih to sploh ne tiče?

Menjali bi (6%)

Obdržali bi (94%)

Število vseh glasov: 253

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!