Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 11.6.2009 8:33:10
|
|
|
|
Pat74
|
Meni je rekla P, da 7 kapljic/dan. Aleksu čestitke za polne pleničke in upam, da svečk ne bo več potreboval. Seznamčku za dopust bi jest dodala nujno še linex, kamagel/fenistril.
|
|
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 11.6.2009 8:34:33
|
|
|
|
kpmk
|
strataderm - krema za brazgotine - ali jo katera uporablja? Meni je dr rekel, da ni potrebno si nič mazati ker ne bo nič drugače in me zanimajo izkušnje
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 11.6.2009 8:44:46
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja Bravo Aleks za kaksnje Se ti je oddahnilo soncek a ne A to so glicerinske svecke pomagale? Cveta, tole zvecer bi bil lahko vecerni blues .. ven na MONu/dojenje.. Nekaj sem razmisljala.. ker se bliza cas dopustov, bi ziher vsaki prav prisel seznam nujnih in manj nujnih zadev za sabo vzet.. Jaz sem zade naredila tegale (gor so tudi zadeve za brino) Seznam za na morje - hladilna krema za ritko - krema za sončenje - razpršilo proti komarjem - kopel za večerno kopanje - šamponček za lase - calpol za zbijanje vročine - Paracetamol svečke - fiziolosko - aspirator za nos - bepanten - nekaj obližev - termometer - canesten - claritin - prolife/giogaia- ribodermin- operil - prasek za rehidracijsko raztopino - kreme: tea tree, materina dusica - veljavno zdravstveno zavarovanje v tujini - tel. številka ali naslov zdravnika v kraju letovanja dajte se dodat, kar manjka.. Pol pa morda na seznam za prvo pomoc. Tinaaja, ti si super. Bi se tale seznamček lahk naprej prenesel, tak kot tisti s slikicami in drugi. KAj menite?
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 11.6.2009 8:45:06
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 EVO PREJ OBLJUBLJENO SLIKCO Kak sta lepa, jojjj... Brigitka, mater maš seksi dekolte.
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in Jagode 2009 11.6.2009 8:45:26
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 Copatki/čeveljčki: Včeraj sem bila v stiku s priznanim ortopedom, ki dela v Kliničnem centru. Sva se pogovarjala o otroških copatkih oz. čeveljčkih. Glede tega dela javnost celo znanost. On pa mi je zgolj rekel, da MORAJO biti copatki oz. čeveljčki le iz naravnih materialov in ne smejo biti pretrdi podplatki. Najbolj enostavni, ne pa taki in onaki pa visoki ali nizki . Rekel je, da je bolje, da ima otroček samo nezdrsljive nogavičke kot pa kakšne "oh in sploh" copatke z vrtoglavo ceno. Copatki/čeveljčki brez kompliciranja ..... samo naravni materiali in nič drugega!!! Super za tole informacijo. Hvala.
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 11.6.2009 8:45:34
|
|
|
|
*Junona*
|
Dobro jutro. Želim vam lep dan, js pa šibam k frizerju. Zara spančka, upam, da ne bo sirena ravno med barvanjem. Lepo se imejte. Papa
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 11.6.2009 8:49:23
|
|
|
|
tinaaja
|
Seznam za na morje - hladilna krema za ritko - krema za sončenje - razpršilo proti komarjem - kopel za večerno kopanje - šamponček za lase - calpol za zbijanje vročine - Paracetamol svečke - fiziolosko - aspirator za nos - bepanten - nekaj obližev - termometer - canesten - claritin - prolife/giogaia - ribodermin - operil - AD3 kapljice - kapljice proti krcem - fenistil/kamagel - prasek za rehidracijsko raztopino - kreme: tea tree, materina dusica - veljavno zdravstveno zavarovanje v tujini - tel. številka ali naslov zdravnika v kraju letovanja - stevilak otroske urgence na metelkovi: 01 4723 888
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 11.6.2009 8:50:38
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: detelja NenaLena jaz bom mojo čebelico tudi lepega dne pojedla tako je sladka, mehka, nežna... ko se pa smeji pa se itak topim Ja ja ja ... ali pa preden zaspi in se ji niti prav jokati več ne da in spušča take mile zvoke kot ena mala mucka ... takrat bi vse naredila za njo.
|
|
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 11.6.2009 8:52:50
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 EVO PREJ OBLJUBLJENO SLIKCO Glej ju pozerja . Pa kera čupica!
|
|
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 11.6.2009 8:55:51
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveta28 Čer mamice! Vidim, da smo s kakanjem večina vse na istem...Laura kaka na dan in pol in se pri tem kr namatra...več časa ko ne kaka bolj mi tudi poliva. Danes zvečer pa smo zaradi 'nekakanja' doživeli pravo histerijo ...po kopanju sem ji ritko dražila z vatirano paličico, je šla ena runda ven potem pa se je začelo...med dojenjem se je 20 min priklapljala na zizo, me vlekla, ščipala in jokala potem pa planila v tak histerični jok, da sem jo že skoraj nesla kar pod tuš, ker sploh ni prišla do sape...to je naredila ene trikrat in potem od onemoglosti v trenutku zaspala Upam, da bo vsaj ponoči spala in da se bo njen boj nadaljeval jutri zjutraj. Kar pa se ostalih vprašanj, mnenj, pohval ipd tiče pa enostavno nimam časa, da bi vse napisala, komentirala, spraševala ampak vsem skupaj pošiljam Cveta, če mene vprašaš, ti absolutno odsvetujem, da bi dojenčka nesla pod tuš, ne glede na to, kako histerično joka. To se mi ne zdi ok niti pri otrocih, saj je zame to nasilje. Razumem, da je lahko jok totalno histeričen, toda tuš ga umiri le zato, ker se tako grozno prestraši. Le moje mnenje ...
|
|
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 11.6.2009 9:00:23
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: detelja ad3 kapljice a vam so rekli, da lahko dajete več kapljic?? nam so rekli, da se da 4 kapljice na dan...kak dolgo pa se dajejo te kapljice? jutri imamo p... moja čebelica pa še spi...včeraj je že ob 7 zaspala pa še vedno spi...včeraj mi je ful slabo jedla sam bi pila... Jaz bi jo kar zbudila detelja, že po 8h urah neprekinjenega spanca. Javi, kako sta.
|
|
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 11.6.2009 9:05:31
|
|
|
|
malcekvita
|
bravo Aleks za kakanje!!! Je mami Sonček zdej srečna, kaj? Punce hvala za vse komentarje in nasvete Grem našega Jakoba peljat malo na zrak, da se fajn zlakotni, mogoče bo potem bolj zagrabil za zizo in ga ne bo med dojejem zanimala tisoč in ena stvar Lepo se imejte, vas pridem pol počekirat, pa-pa
|
|
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 11.6.2009 9:06:43
|
|
|
|
Anonimen
|
Sonček85 - Super za kakanje ! Zdaj pa držimo pesti, da bo prebava ok in ne bo več zaprtja . kpmk - Z veseljem pomagam ! Šibam ...
|
|
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 11.6.2009 9:10:49
|
|
|
|
tinaaja
|
histericen jok in lovljenje sape ... nezno mu pihni v obraz, ga sokira in zajame sapo.. pa ni tak sok kot mrzla voda
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 11.6.2009 9:30:21
|
|
|
|
Pat74
|
Mislim, da smo našli plenice, ki nam ustrezajo - hoferjeve midi 4-9 kg, cena 12,49 evrov, pa 90 jih je v paketu.
|
|
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 11.6.2009 9:46:42
|
|
|
|
brigita23
|
[/quote] V spodnjem levem delu trebuščka oz. v dimeljsem delu se je pojavila bulica, ki je vidna ob napenjanju, drugače se sploh ne vidi oz. zelo malo. Ko pa je vidna, sem poskusila potisnit in je zadeva "skočla" nazaj. Ko pa se je mali napel je bila pa spet zunaj. Drugač ni blo kaj drugega, sam ta izboklinica. Sem mal okol spraševala kaj naj bi to blo, če je normalno, pa so mi rekli da je verjetno kila in da naj gremo pokazat. Pa smo šli! V glavnem v petek gremo h kirurgu, pa povem takrat več. [/quote] bošček mali, držim pesti da dobro zrihtate
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 11.6.2009 9:47:07
|
|
|
|
klavdyk
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pat74 Mislim, da smo našli plenice, ki nam ustrezajo - hoferjeve midi 4-9 kg, cena 12,49 evrov, pa 90 jih je v paketu. mi pa kr mulerjeve uporabljamo-za tavečjega in tamanjšega
|
|
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 11.6.2009 9:52:42
|
|
|
|
klavdyk
|
dobro jutro!! kako ste kaj? mi smo spali fajn, je mali jedel ob 1 pa pol ob 5 in 8 zdaj pa dremucka m..tina-bogi Jure. upam, da ga ne boli. in kk ste drugač? nas mal jezi, ker se ga ne upam peljati vn, ker je včeraj ful pihalo. dans upam, da bo bolje, pa da lahk gremo mal na sončeka. krči-mi ja Hb še nimamo in upam, da jih ne bo. mal sicer jokca sm ni krize ad3-mi še ne davamo-mi je včeraj rekla, da naj probamo pol pa bomo vidli kaj bo. pa ne vem. pr prvem nisem pa zdaj tut ne vem če bom kakanje-naš kaka super-mrem potrkat. zaenkrat še ni problemov. se pa tut mal napenja preden se pokaka. drugače pa kak vsak dan skoraj vedno 2x krst-mi bomo meli 28.6-župnika smo že zrihtali, jesti tut. zdaj morva sm še vabila razdevat. brigita23-sta pa res fajna na tej slkici nič grem mal pospravlat ko mali dremucka. lp
|
|
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 11.6.2009 9:55:25
|
|
|
|
m..tina
|
Mi tud mamo Mulerjeve plenice. Čeprav smo meli na probi Šparove, Pamperske, Huggies pa še dvojne No name (tete in strici z vseh koncev prinesli za darilo) so se Mulerjeve najbolj fajn obnesle. Čeprav tud Pamperske niso slabe, ampak se mi zdijo fajn sam za lulanje, za kakanje so pa, če ga isto sekundo preoblečeš, ko se pokaka.
|
|
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 11.6.2009 9:56:05
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: kpmk strataderm - krema za brazgotine - ali jo katera uporablja? Meni je dr rekel, da ni potrebno si nič mazati ker ne bo nič drugače in me zanimajo izkušnje mažem....jst sem začela 14 dni po tem ko sem dala ven šive in mi je super. 3X na dan mažeš je koža bolj prožna, ne dreveni mi tako pa ni take ztrdline. Jo je moja sestra tudi uporabljala in je rekla da se je brazgotina super zacelila. Ne vem odloči se sama, sam veš da je fino mal namazat pa zmasirat predel reza
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 11.6.2009 10:03:48
|
|
|
|
m..tina
|
Klavdyk: midve sva pa čist na istem. Naš je tud jedu ob 1, 5 in 8. No, sam zdej ne drema, ampak se pogovarja, pa malo nekaj buni... Drugač pa Jureta kila nč ne boli, vsaj ni videt. Tud na otip sploh ne reagira, tk da je v redu. Bomo jutr vidli. Pr nas so krči, ampak čisto mali. Je pa bla 2 dni nazaj kriza ene 2 uri zvečer. Je blo najhujš do zdej. Včeri pa čisto nič. Upam, da jih sploh ne bo več. AD3 še ne dajem, bom še malo počakala. Kakanje pri nas pa zgleda tak, da se najprej napenja ko zmešan (zato smo verjetno tud pridelali kilo), pol se umiri in je čist miren.. in čakamo.. čakamo, pol pa rafali in nafilana plenica do zadnjega kota. Krst: mi mamo 11.7., vse rezervirano že. Klavdyk...ti je ratalo na pravi datum!
|
|
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 11.6.2009 10:05:21
|
|
|
|
m..tina
|
No, ta čas, da sem napisala do konca, je tud naš mulc zaspal.
|
|
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 11.6.2009 10:08:49
|
|
|
|
klavdyk
|
m..tina-ratalo ja no povabit mrem še sorodnike, pa botru še mrma it. no sm ni krize ko tk ve da bo on. sm mrma it ta vikend. ker pol je še sm 14 dni. a v bote meli v "ta zgornji cerkvi"-na kronski?
|
|
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 11.6.2009 10:09:38
|
|
|
|
brigita23
|
alo mamice najprej sem vas malo prebrala zdej pa še par komentrčkov Naš Nikec še lepo pančka in mamica ima čas da na hitro skoči mal na rr, potem pa seveda gremo na sonček. seznamček za na morje- tole je pa res super , se strinjam z junonco da bi ga lepili na vsako 5. stran saj ti vedno prav pride . kakanje-naš tudi težje kaka, no ampak vsaj kaka...tako da mi zaenkrat nadaljujemo z AD3 junonca, nenči, kpmk in vse ostale-hvala za pohvale tinaaja-ti nam deliš vedno dobre nasvete klavdyk-a vi maste že tudi krst ...mi ga imamo pa 21.6. Kaj boste pa oblekli? A svečko pa to ste že nabavili? žeja- punce jst imam pa občutek da našega Nika ful žeja po teh AD3 kapljicah? malcekvita mogoče imaš pa ti zato težave z dojenjem, ker tvoj Jakob ni lačen ampak žejen...poskusi mu dati malo vode med podoji kpmk-vi ste pa pravi frajerji na tem posnetku...ej dobra si bla, jst na tvojem mestu ne vem če bi sploh lahko komentirala, glede na to kako je bilo vse skupaj pri tebi???? Ian je pa itak lepotec in pol, pa vidim da sta si po kilaži z našim Nikom kr nekje tu tu . Komi čakam da ga vidim. sonček-upam da je kakanje steklo. držim pestke za vaju. kopanje v morju-mene pa nekaj zanima, glede na to da si ne smeš dajat obkladkov na prsi in to ko dojiš....kaj pa kopanje v morju, kjer je voda mrzla, ali lahko zaradi tega izgubiš mleko???? No zdej pa grem zrihtat svojega sončka in gremo ven. Pridne bodite se vam še pol kaj javim....čuvajte svoje . ČAV
|
otrokdanuskaČe bi vas partner prevaral in bi bil plod prevare otrok z drugo žensko bi otroka sprejeli?da (
25%)
ne (
14%)
ne njega ne otroka (
61%)
Število vseh glasov: 440Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!