Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 8.6.2009 10:30:33
|
|
|
|
NATAŠA35
|
isa prestavi datum na 18.06....samo mislim, da smo sfalili O, ker mam tak občutek...bi bilo pa lepo da ne bi prišla, ker imam moj takrat rd in bi ga tako presenetila, da mu je ratalo narest četrtega, mogoče celo punčko... ja ljubka ne ga forsirat, če bo pa še kaj težila, se ji pa ne pusti in ji povej svoje, zato smo pa starši...jaz sem v svetu staršev šole, pa vedno povem svoje...
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 8.6.2009 16:30:29
|
|
|
|
Katjusa
|
ej punce mene pa dons neki drži se vid, da jo pričakujem vsak čas:) no zdej je točno mesec naokoli zadnja je bla 8.5. tak da čakam, čakam in čakam, prejšni ciklus je bil 39 dni tega bomo pa videli kako dolg bo . upam, da krajši od prejšnega
|
|
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 8.6.2009 23:39:31
|
|
|
|
isabeaux
|
TRETJI + BO : 1. ANNERY SREČKA pa srečnih 2. ANDRA SREČKA pa srečnih 3. TRETJINKA SREČKA pa srečnih 4. KATJUŠA 15. 06. 5. NATAŠA35 18. 06. 6. LJUBKA 26. 06. 7. ISABEAUX 28. 06.
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 8.6.2009 23:41:42
|
|
|
|
isabeaux
|
Nataša, mogoče pa je le nista sfalila...al bo pa pupa Katjuša, pusti se presenetit...nikoli ne veš Mi pa veselo čeprav je še kar nekaj dni do o...pa vseeno...ko pa je fajn
< Sporočilo je popravil isabeaux -- 8.6.2009 23:42:13 >
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 8.6.2009 23:43:50
|
|
|
|
isabeaux
|
Ljupka...ne reci,...tolk mamo dela zunaj, ker smo okolico urejali...danes pa sem tlakovce fugirala...hehe...malega pa zraven šauklala v vozičku Ampak sfugirat mi je pa ratalo 1oom2 tlakovcev...velik ne
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 9.6.2009 6:02:12
|
|
|
|
kozoroginja1
|
Ojla,Tud pr nas delamo na tretjem.Imamo fanta starega 2 leti in punčko,ki bo konec t.m. dopolnila leto.Oba sva ze stara 32 in 35,tako,da starost ni vprašljiva.Sva ze kar nekajkrat probala in lovila najbolj plodne dni,pa ne rata in ne rata.Upam,da kmalu uzrem plus.
|
|
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 9.6.2009 8:34:53
|
|
|
|
ljupka
|
Kozoroginja 1 dobrodošla,vesela sem,da nas je nekaj,več je boljš. Drugač je delat na 3 kakor na prvem.To sva z mojim že pogruntala,ker nimava mera ,sam merkam gdaj se bo kater prikazal,bolj sva utrujena.Ta teden bo bolj slabo za ,ker moj že globoko spi ob 22:30h,ko jaz pridem domov,na vsaki strani en biser.Ko jih raznesem vsacga na njegovo posteljo,grem pa tudi jaz samo še spat. Isabeaux zelo si pridna.Pa tud vse sama delata? Jaz se bom tut lotila dela,samo čakam regresa,pa bom šla malat,prvič pa drugič nimam kaj zafušat ,barvno bo pa on. Katjuša držim pesti mogoče pa rata. Jaz nevem sluzi ni na pohod,včeraj je nekaj bilo samo gosta bela,ki se je trgala in ne vlekla,čeprav je Pušenjak rekel,da ni pogoj za ovulacijo sluz. Kakšna naj bi bila pred O?Isabeaux veš kaj več o tem?
|
|
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 9.6.2009 10:00:34
|
|
|
|
Katjusa
|
kozorogijnja1 dobrodošla a si kozorog po horoskopu? kolk časa pa že delate na 3.? kako je blo pa s prvima 2 nosečnostima so ratele na hitro? no druga zgleda, da je če sta samo 1 leto narazen kdaj ne pričakuješ ljupka najprej je gosta sluz, ki počsi postaja vse bolj vlečljiva in prozorna.... tak da verjetno s eje začela pr teb delat jst še kr čakam M no kot prejšnič nobenih znakov za nič kakrkol, če že more nej se hitro vlije... da gremo v nov krog in upam, da bomo bolj pridni k smo bli tokrat
|
|
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 9.6.2009 10:02:20
|
|
|
|
Katjusa
|
jst zdej k gledam naša 2 k sta 3 leta narazn se mi zdi vse skupi kr fino in bi še enkrat imela tako razliko sam se bojim, da če zdej ne gremo na polno pol k bomo hotli ne bo ratalo tak, da raje gremo na to ko bo bo (nej bo čimprej, da ne bodo živčki šli) drgač mi je pa zdej ta razlika idealna čeprav sem si vedno želela čim manjšo
|
|
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 9.6.2009 11:34:19
|
|
|
|
ljupka
|
Veš Katjuša mi imamo tudi 3 letno razliko,na začetku je bilo super zdaj ko bo Jaka star 6 let,pa počasi rabi svoj mir in Ana mu ne da miru vse mu polomi,mu nagaja ,toda on se ji pusti,ker sestrcam se ne sme nagajat,to je sam izjavil. Saj polj bo boljš ,ko bo imel sam svojo sobo in bo bolj urejeno in bo boljši red.Zdaj ko smo vsi na enem kupu,je pa problem.Vidim pa da otrok rabi tudi eno uro zase,za svoje veselje.Vsaj moj Jaka je tak!
|
|
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 9.6.2009 11:44:55
|
|
|
|
NATAŠA35
|
kozoroginja dobrodošla.... jaz imam pa tako razliko med davidom in lukom je 3 leta, med lukom in jakobom pa 4, zdaj sem pa že zamudila, da bi imela razliko 5let , ampak kaj čmo, sej bo.... včeraj sem hotla test kupit v tuševi drogeriji, pa jih niso imeli, so vse razprodali...kaj je tolko nosečih al kaj???? isa* v božja ušesa, kar si napisala...imam kar malo otečene prsa, zmatrana sem, na koži imam kar dosti mozoljev, nič se mi ne da...upam, da naslednji teden ne pride, če ne pa bomo potem delali na morju, ko gremo za 4 dni konec junija...
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 9.6.2009 11:58:45
|
|
|
|
ljupka
|
Nataša držim pesti da vam je ratalo.
|
|
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 9.6.2009 12:54:31
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: NATAŠA35 isa* v božja ušesa, kar si napisala...imam kar malo otečene prsa, zmatrana sem, na koži imam kar dosti mozoljev, nič se mi ne da...upam, da naslednji teden ne pride, če ne pa bomo potem delali na morju, ko gremo za 4 dni konec junija... držimo pesti jst ma tud tolk mozoljev ampak na žalost sem jih imela tud prejšni mesec,ko se je pol prmajala cela ponosna in obilna .... kam greste na morje? jst tud komi čakam, da bomo šli kej....
|
|
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 9.6.2009 13:34:57
|
|
|
|
NATAŠA35
|
ej hvala vama...nekako mi ne gre, da bi bila noseča, bojim se da bo tudi v 4-to fant...sej ne da ne bo dobro sprejet, samo malo pa bom vseeno razočarana... razmišljamo, da bi šli v privlako okolica zadra - da se pripravim na pravi dopust...
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 10.6.2009 8:30:47
|
|
|
|
ljupka
|
Včeraj me je ful bolu desni jajčnik,upam ,da je bil razlog ta pravi,ker sva zvečer .Včeraj me je počakal,da sem prišla domov.Ta mesec je mal bolj resen,ker vid da mi to velik pomen.Čeprav nam ne rata na dva dni ,ampak kakor znese.Nimam nobenih opčutkov ,da bi ratal,opčutek imam,da vse ven steče. Jaz bi tud rada šla na morje,toda letos ne bo nič.Ne znese ne finančno ,ne časa ne bo,če se hočem selt,en dan je pa le oblubu,zaradi otrok.Z Dolenskega rabim 2 ure ,če grem na slovensko obalo ali pa na hrvaško, Kje pa kampirate Katjuša ,v katerem kampu?
|
|
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 10.6.2009 9:55:45
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: ljupka Včeraj me je ful bolu desni jajčnik,upam ,da je bil razlog ta pravi,ker sva zvečer .Včeraj me je počakal,da sem prišla domov.Ta mesec je mal bolj resen,ker vid da mi to velik pomen.Čeprav nam ne rata na dva dni ,ampak kakor znese.Nimam nobenih opčutkov ,da bi ratal,opčutek imam,da vse ven steče. Jaz bi tud rada šla na morje,toda letos ne bo nič.Ne znese ne finančno ,ne časa ne bo,če se hočem selt,en dan je pa le oblubu,zaradi otrok.Z Dolenskega rabim 2 ure ,če grem na slovensko obalo ali pa na hrvaško, Kje pa kampirate Katjuša ,v katerem kampu? no držim pesti, da je blo to to brez skrbi tisto kar mora not ostat ziher ostane:) Jst še kr čakam M vsak čas bo je spodi taka suša.... nobenega izcedka kot prejšni mesec nič od nič.... sej tud enodveni obisk morje je super, če ga izkoristiš Mi nimamo neke stalnice v kampiranju enkrat tu enkrat tam..... včasih smo hodl sam po sloveniji največ v Strunjanu od kar sma pa z mojim skupi sma pa hodla na hrvaško.... pri starigrad paklenica smo mel en super kamp in sem ful rada tja hodla tam smo tud florjana nardil sam problem je bil, ker je tam pod morjem izvir sladke ledene vode in je voda zato vedno bolj hladna in za otroke ni tako primerno.... smo bli nazadnje k je bil florjan star 4 mesece.... pol smo bli mal v maredi (Novigrad) in lani v Valkaneli (Vrsar)... letos gremo v apartma od zadra mal naprej in že kujem načrt, da gre z mano tud šotor in da dopust al prej začnemo al pa pol podaljšamo še na kakem kratkem kampiranju rada bi obiskala ta kamp kamor sma hodla in kjer se je vsa najna sreča pokronala evo še nekaj slikic iz tega kampa:)
|
|
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 10.6.2009 10:18:18
|
|
|
|
ljupka
|
Mi smo tudi vedno hodili na slovensko obalo v apartmaje največ v Izolo,samo ko je naše morje tko umazano,ena velika uvala in se vsa vmazanija tle nabira. Ko prideš na hrvaško je pa tko čisto,samo zdaj sem tko jezna nanje ,se mal preveč afnajo,čeprav vem ,da mali človek ni nič kriv. Slikce so zelo lepe,morje je res čist bliz,lepo se gre v vodo,za otroke primerno.A tle je skoz mrzla voda? Za Ano ni problem,tud če bi imela -10,za Jakata mora imet 30 drgač ga ne spraviš v vodo!
|
|
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 10.6.2009 10:22:04
|
|
|
|
Katjusa
|
no tle ma okol 21°C..... ja drugače je ful fajn zdej ne vem če so že nardil kaka igrala (bila so v načrtu) ko smo mi tja začel hodit so se ravno lastniki zamenjal in so mel ful volje do dela voda je res kristalno čista je pa ena slabost da je ful ježov in je pametno imet kako obutev za v vodo pa to je kr daleč mi smo se vozl nekje 6 ur res pa je da nismo šli na avtocesto...
|
|
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 10.6.2009 10:25:25
|
|
|
|
NATAŠA35
|
jaz sem tudi prej hodila v istro na morje, okolica umaga do poreča...potem pa smo se 1x odločili, da gremo malo južno in smo že 7 let na isti lokaciji, ker mi je prov fino, pa še otroci uživajo na mivki in dokler bo tako, bomo tja hodili, pa še zadar mi je eno fajn mesto... ljubka ni vrag, da ti ni zdaj uspelo jaz hodim nonstop na wc, v prsih čutim napetost, koža je vsa mazoljasta, v ustih imam 100 kg železa - no bomo počakali, če pride
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 10.6.2009 10:27:38
|
|
|
|
Katjusa
|
nataša pa ti si po znakih že nosečka no držim pesti do 18. a boš tako dolgo čakala? pol pa hitro test delat
|
|
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 10.6.2009 10:45:25
|
|
|
|
ljupka
|
Ne vem Nataša? Tale sluz me mantra ,ker je ni nikjer!Prejšnji mesec sem tudi jaz imela vse znake,pa ni bilo nič! Upam da je tebi ratalo!
|
|
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 10.6.2009 11:22:02
|
|
|
|
testianka
|
ojla punce. nova sem. tudi pri nas za tretjega. imamo fanta 6 - uspelo v prvo, punčko 3 - uspelo v drugo in mislim da danes . da vam ne rečem imela sem vse znake, koliko testov sem ponovila - pa vsi in ko mi je v petek pokazal rahel sem upala dalje. ga danes ponovim in močnejši - bila sem sigurna da je spet uspelo v prvo. zdej sem pa šla ravno na wc pa šok . in potem si rečem, da je čas da se vam pridružim po več letih spremljanja in upamo skupaj
|
|
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 10.6.2009 11:32:12
|
|
|
|
ljupka
|
Testianka dobro došla! Če ti je pokazalo ,ni rečeno ,da ni lahko je krvavitev.Prvič sem jaz tudi dobila krvavitev na testu pa +,jaz sem šla takoj k G,imela sem strogo mirovanje in moj sinko bo star v petek tudi 6 let,punčka je bila stara 3.Potem imamo enako stare otroke.
|
|
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 10.6.2009 11:32:51
|
|
|
|
dašabina
|
Pozdravljene, sem vas slučajno našla... Sem pa že mamica 3 (rodila lani januarja) in imam 2 punci (12 in 10 let) ter fantka 1 leto... Imamo se super in vsem želim, da čimprej zagledate +
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 10.6.2009 11:35:03
|
|
|
|
ljupka
|
Dašapina super!So punce vesele bratca?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?