|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2009
10.6.2009 14:29:06   
Izabela_
Mala mravljica, tudi mi smo malo razmišljali o Gardskem jezeru? A imate vi tam kakšen vikend ali ste kaj najeli? Mi lahko daš kakšen link? Mogoče bi šli julija za nekaj dni...

Ja, fantek v modri jopici je naš user posted image . Kar malo poglej no! user posted image

Porod: jaz sem imela v prvo CR, sicer napovedan, a so me presenetili popadki, tako da sem izkusila tudi to. Tudi to pot bom imela CR, tako da računam, da bo do 15. 10. dete zunaj!

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 3576
10.6.2009 14:38:33   
malaMravljica
Izabela, vikend imamo. Joj cist zraven nas poznam full lepo hisko, kjer prides se full dobro skozi, ma je itak oddano za par let vnaprej. Tudi vsi kampi imajo take male hiske, sam kaj ko so cene tako zasoljene.

na tem linku si izberi jezik, pol pa vpisi v iskalnik kar isces. Ne vem kaj vam bolj sede, sam ti povem, da je meni Z stran jezera veliko ljubsa, pa cene v restavracijah in recimo sladoled so cist druge kot na V strani. Recimo Sirmione je meni cist mimo, cene da te kap, ne gremo niti na sladoled vec tja.
http://www.lagodigardamagazine.com/urlaubs/gardasee/Sonderangebote
Ce bos kaj nasla povej, jaz bom tudi se dol poleti, pa se mogoce celo vidimo user posted image  

(odgovor članu Izabela_)
Neposredna povezava do sporočila: 3577
10.6.2009 14:45:41   
Izabela_
Ej, najlepša hvala! Bom zvečer vse preučila in ti povem. Jaz vedno iščem bolj mirne kotičke s čim manj hrupa, tako da tile tvoji nasveti pridejo zelo prav! Tam tudi še nisem bila, no, edino v Gardalandu, kar po moje ne šteje ravno! Res hvala!

Neposredna povezava do sporočila: 3578
10.6.2009 14:48:50   
ninasiki
malamravlica mene ni čisto NIČ strah jst komi čakam kdaj bo prišeu moj dan sm kr neučakana user posted image user posted image res če si pa še kej v življenju želim je pa porod. user posted image je zadetek v pouno res k da bi mi sekira v med padla user posted image šola je denar za enkrat še je uglaunem vse je sam še tale majhna pikica na i nama manka pol bo pa cool user posted image user posted image user posted image

10.10.2009 je za naju posijau najlepši sonček in
22.05.2011 postanemo 4 peresna deteljica

Neposredna povezava do sporočila: 3579
10.6.2009 15:27:47   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: gorenka

Eno vprašanje za tiste z bolniško (komisijsko). Mislim da sem nekje zasledila (februarka?) da se je že s tem ubadala... Osebni zdravnik je dal na podlagi predloga g. vlogo za podaljšanje. Zdej sem pa dobila po pošti da nej komisiji posredujem dokumentacijo (izvide)+materinsko knjižico v roku 3dni. A to jim moram tja nest, poslat, kolk časa traja pol da dobim vse nazaj, k mam 18.6. pregled in materinsko knjižico rabim?? Pa se jim še kaj druzga pošlje(npr.mojo obrazložitev kako je s počutjem)  al kaj? Ful so skopi z obrazložitvijo na papirju, tko da če ima katera izkušnje s tem mi bo prav prišlo...

jaz sem kar sama tja nesla, ker je ZZZS čisto zraven ZD, tako da mi je blo brezveze da pošiljam po pošti. Drugače pa moraš skopirat mat. knižico in zraven dat zadnje izvide od gin. To sem jaz vedno nardila oz. so mi tam skopirali in je blo vse ok. user posted image
No, saj sem vidla da so ti že punce odgovarjale, jaz sem bla zdele odsotna in nisem mogla nič čvekatuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu gorenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3580
10.6.2009 15:41:28   
majakla

Sem že s pregleda in mi prosim pomagajte,
kaj pomeni, da je dojenček v
medenični vstavi?

Hvala!

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 3581
10.6.2009 15:47:10   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: majakla

medenični vstavi?

Hvala!

mislim, da je z ritko navzdoluser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 3582
10.6.2009 15:50:40   
ninasiki

IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

medenični vstavi?

Hvala!

mislim, da je z ritko navzdoluser posted image

se strinjam februarka

10.10.2009 je za naju posijau najlepši sonček in
22.05.2011 postanemo 4 peresna deteljica

Neposredna povezava do sporočila: 3583
10.6.2009 16:45:06   
pinky girll
OJ!

Majakla tudi moja bebica je v medenični vstavi (z ritko navzdol). Itak je še čas, da se obrnejo.user posted image

Me danes še čaka pospravlanje stanovanja, k bom jutri praznovala RD s puncami. Sicer malo prej, ker se moram organizirati kdaj s kom praznujem (prijateljce iz službe, ostali prijatelji, družina in ostalo sorodstvo), mi kr datumov zmanjka. Se mi kr mal ne da (pospravlat). Jutri pa moram še mafine spečt pa torto, ampak to bo fajn za naredituser posted image .

Tud midva greva v soboto na poroko. Upam, da se bom dobro počutla in da bom lahko plesala. Komaj čakam.

Včeraj sem mal zapravljala za našo bebico. Je kr težko kupit stvari v nevtralni barvi, ker take stvari skor ne obstajajo. Ali je roza ali pa modrouser posted image Pa voziče sem si danes naročila.

Za seznam: naslenji pregled 23.6.2009

Katrin in boob držim pesti, da bo vse okuser posted image user posted image
Dobrodošle nove.user posted image

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 3584
10.6.2009 16:50:12   
majakla

Za medenično vstavo sprašujem zato, ker mi je G rekla, da je Nikec v med. vstavi in da bomo morali to naslednjič bolje pogledat in me je zato poslala na merjenje dolžine materničnega vratu.
Jaz pa sem mislila, da je to pomembno proti koncu, pač za porod pa to in sem zdaj res malo zmedena in me kar nekaj skrbi in ...

Imam pa tudi eno veselo novico, moj user posted image dela naslednji teden (po treh popoldanskih) dopoldan in celo vikend ima fraj, tak da JUHU!

Za razpredelnico:
naslednji (6.) pregled imam 2.7.

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 3585
10.6.2009 16:50:45   
stuhica
kva ste res prave čvekafonke še dobr da na ringaraji tega ne zaračunavajo bi bankrotiraleuser posted image user posted image user posted image

No jaz vas tud nisme uspela vse za nazaj prebrat, sem bolj zaooslena k hitim z temi izpiti in seminarskimi nalogami tako da.... nč mi niste fovž... user posted image

V glavnem jaz sme imela včeri diabetologinjo in je bil moj mesečn povprečje v redu kar pomeni še en mesec diete za sigurno... user posted image user posted image user posted image user posted image  sem bila prav vesela res.... tako da če zdržim še ta mesec je potem še slabe 4 mesece za preterpet... noro upam da mi uspe sfurat do konca ...

V glavnem tole s komisijo kar berem je prav štala jaz moram tud konc meseca oddat svoji zdravnici pol pa upam da bom kmalu dobila odgovor... da vem kaj in kako... ampak da se zmišljujejo s tem kopiranjem pa še to bi opa še tist bi  sej še sami ne vedo kaj bi konc koncev... meni je včeri diabetologinja napisala potrdilo za zdrvnika za priložiti k  ostalim izvidom... mam pa šele 24 morfologijo tako da komi čakam da vidim svojo oz. svojga user posted image ...

Dobrodošle vse nove čvekosrečke nosečke!!!user posted image

Dopust ladja ali letalo... ne vme jaz sme bolj boječke sorte in sem že našmu rekla da se raje ne grem ker midv aimava planirano sicer konc avgusta ampak jaz na Hrvaško ne grem... ni variante takrat bom že v 8 mesecu nosečnosti  tako da lahk kr pozabi... sem se zadovoljila kar z letno oz. sezonksao karot za bazen tako da... ne bomo šli... pa še stanvane je treba mal uredit... sva se odločila da bova kupila novo omaro za v dnevno sobo tako da... to bo to za njegov regres...

Lep pozdravček se tipkamo kasneje..

Alvin in Lejla cel moj svet..

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 3586
10.6.2009 16:57:08   
malaMravljica
user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image  

PDP, IME, STAROST, KRAJ, ŠT.user posted image , ŠT.user posted image , PREGLED, MF

xx.10
aquamarin  (?)                              (?user posted image , ? user posted image              ??
Čivavica  (?)                                  (?user posted image ,? user posted image               ??
natalia  (?) MB                               (2user posted image , 1 user posted image )              ?? 
štefy   (?)   Koroška                      (5user posted image , 4user posted image ) user posted image           22.6
TINKO  (?)                                     (?user posted image , ? user posted image )               ??

01.10
*raci*  (?)                                      (?user posted image , ? user posted image              ??
nincika 
(24)  MB                            (1user posted image , 0 user posted image            ??
maayaa 
(27) KR                           (1user posted image , 0 user posted image )            ??
SONČEK LARA 
(25) Vrhnika        (2user posted image , 1 user posted image )  user posted image        ??

02.10
Vijolica77  (31) MB                       (?user posted image , 1 user posted image             ??
Suzikaa  (27) Ormož                    (1user posted image , 0 user posted image )             ??
malaMravljica  (30)                     (2user posted image , 0 user posted image  user posted image        25.6
majakla 
(30)  MB                         (2user posted image , 0 user posted image ) user posted image     
     2.7 
spet mama 
(?)                              (?user posted image , ? user posted image )            
??
bony 
(30) N Go                            (1user posted image , 0 user posted image            
??
maj2009 
(24)  Domžale              (2user posted image , 0 user posted image
)            ??

03.10.
hayabusa   (29)    Štajerska         (1user posted image , 0 user posted image )            ??  
*Lili*  (25)  Notranjska                (2user posted image , 1 user posted image            ??
skačica  (28)                                  (2user posted image , 1 user posted image )             ?? 
lupa02  (?)                                     (1user posted image , 0 user posted image )             ??

04.10  
anaslana   (?)                                (?user posted image , ? user posted image )              ??

05.10.     
emaa  (32)                                     (?user posted image , 2 user posted image             ??
ninčy  (27) Domžale                     (1user posted image , 0 user posted image  user posted image user posted image   18.6

06.10

sandrarum   (?)                             (?user posted image , ? user posted image )              ??

07.10
mici_   (29)   Trebnje                    (2user posted image , 1 user posted image )             ?? 
metka_zone   (24)  Laško             (2user posted image , 1 user posted image )             ??

08.10
tane   (?)  Ljubljana                    
(2user posted image , 0 user posted image              ??
nati29   (?)                                    (?user posted image , ? user posted image               ?? 

09.10
pravoda  (25)                                (1user posted image , 0 user posted image )  user posted image         16.6 

10.10
mng  (24)                                      (1user posted image , 0 user posted image )             ?? 
srečen sonček   (?)                        (?user posted image , ? user posted image              ??

11.10
MonaLiza   (28)  LJ                        (1user posted image , 0 user posted image )             ?? 
september25  (25)Štajerska       (1user posted image , 0 user posted image )              ?? 

12.10
Rižkoo   (26)  CE                            (2user posted image , 0 user posted image  user posted image          ?? 

beli  (?)                                           (?user posted image , ? user posted image                ??

13.10
tršica   (30)   CE                             (2user posted image , 0 user posted image             22.6 MF
rolika  (24)   MB                             (1user posted image , 0 user posted image user posted image             ??

14.10   
Bremzi   (?)                                    (?user posted image , ? user posted image )              ??
katrin***   (25)  Grosuplje           (1user posted image , 0 user posted image            12.6/14.7
Februarka08  (25)  Gorenjska      (2user posted image , 1 user posted image )            ??

deja*  (21)                                      (1user posted image , 0 user posted image )           ??

15.10
Boob   (28)  Grosuplje                   (1user posted image , 0  user posted image ) user posted image       16.6

miska10   (?)                                 (?user posted image , ? user posted image )              ?
majcy_m   (?)                                (?user posted image , ? user posted image )             ??
karmen b   (28)  Dobrova             (1user posted image , 0 user posted image            ?? 

Meliitak   (32)  KR                          (1user posted image , 0 user posted image            14.7

16.10
mateja8   (26)    Dolenjska          (2user posted image , 1 user posted image )             22.6 APN/9.7  

17.10
didikaa   (22)   Ptuj                       (1user posted image , 0 user posted image )  user posted image            ??
ninasiki   (25) Litija                       (1user posted image , 0 user posted image )  user posted image        15.6

18.10
Toffsy   (??)                                     (?user posted image , ? user posted image            ??

19.10
muca*maca   (28)  LJ                   (1user posted image , 0 user posted image )             ??
20.10
Siska   (?)                                        (?user posted image , ? user posted image )             ??
deja*   (?)                                       (?user posted image , ? user posted image             ??
palegia30   (30)  LJ                        (?user posted image , ? user posted image             ??
lunika   (26) Velenje                     (?user posted image , ? user posted image            16.6 MF

nosečka25  (?)                               (1user posted image , 0 user posted image  user posted image       ??

21.10
pinky girll   (27)  Velenje               (1user posted image , 0user posted image )           23.6
frrrr   (28)  LJ                                 (2user posted image , 1 user posted image )           12.6 MF 
sonncnica   (28) Sežana                (1user posted image , 0 user posted image            ??
Pika Zoja   (29)                              (?user posted image , 1 user posted image )             ??
Bobipalcka   (25) Sl.Gradec          (1user posted image , 0 user posted image             ??

22.10

Aniiita   (25)  Kras                          (1user posted image , 0 user posted image )           ??
pupa_b   (?)                                    (?user posted image , ? user posted image )             ??
rozilu   (30)  Obala - Lj                  (1user posted image , 0 user posted image )           
11.6 MF
Crystall   (25)  Posavje                 (1user posted image , 0 user posted image user posted image         16.6MF/9.7 3D 
surya   (30)                                     (?user posted image , 1 user posted image )            ??

23.10   
pikicaa25   (27)                              (3user posted image , 0 user posted image )  user posted image       ??
HelloKitty1   (29)  LJ                      (1user posted image , 0 user posted image )  user posted image        ??
anonimna6   (?)                              (?user posted image , ? user posted image )             ??
smejčica   (23)  MB                         (?user posted image , 1 user posted image )            ??
Špelka12  (27)     KR                        (2user posted image , 0 user posted image )            ??

LINDI   (31)  Domžale                     (1user posted image , 0 user posted image            16.6 MF

24.10
vrtnica83   (26)                              (1user posted image , 0 user posted image           ??
mashi   (30) KR                              (1user posted image , 0user posted image )             ??
*chance*   (23)   NM                     (1user posted image , 0 user posted image )           16.6 MF

25.10 
lenika83   (25) Ptuj                       (1user posted image , 0 user posted image )           11.6/16.6 MF
efika   (30) Koroška                       (1user posted image , 0 user posted image )           ??
najčka   (32)  LJ                             (2user posted image , 0 user posted image )           16.6
Tailor 27   (?)  LJ                            (3user posted image , 2 user posted image            ??
gorenka   (32)  LJ                          (2user posted image , 0 user posted image )            18.6 MF

26.10
plotka   (?)                                      (?user posted image , ? user posted image )             ?? 
manca  (27)   KR                            (2user posted image , 1 user posted image           ?? 
pattaya  (23)   Poljčane                 (1user posted image , 0 user posted image          17.6 MF

28.10 
Izabela_  (?)                                   (2user posted image , 1 user posted image user posted image        2.7
drobtinica29  (29)    MB                 (2user posted image , 0 user posted image user posted image       8.7

tea 85  (?)                                       (?user posted image , ? user posted image  user posted image      24.6 

29.10
pikica 28  (?)                                  (?user posted image , ? user posted image )             ?? 

30.10
Nončika  (27)  MS                          (2user posted image , 1 user posted image )            ?? 
toba  (33)                                       (2user posted image , 1 user posted image )            ??  
stuhica  (30)    Jesenice                 (4user posted image , 1 user posted image )           
24.6 MF 
Nea_teja_  (34)  Cerknica             (5user posted image , 3 user posted image           17.6 
michelle1  (30)  Posavje               (4user posted image , 2 user posted image           17.6 MF

31.10
abab  (?)                                         (?user posted image , ? user posted image )             ?? 
TRIŠ  (30)    BK                              (4user posted image , 3 user posted image )            ?? 

LEVASI (30)    LJ                            (2user posted image , 1 user posted image             ??

SKUPAJ: 95 oktobrk 

Z nami so bile tudi:
miniko, anonimnauser posted image ,  barvar, Poli_H, minna, florecita, Nosečka70 , tincci 

user posted image user posted image user posted image user posted image  PODATKE ZA TABELO PIŠITE LOČENO
                       OZ. Z DRUGO BARVO user posted image user posted image user posted image user posted image
                       DRUGAČE SE ZELO TEZKO
                       DOBI VAŠE PODATKE ZA TABELO

PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:

PREGLEDI        DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA
  • Še nekaj strani:

NUHALNA SVETLINA           SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
NOSEČNOST                      ŠOLA ZA STARŠE
NOSEČNIŠKI KALK.            VSE O NOSEČNOSTI
MAMA.SI                            NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA
  • Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila

LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC
  • nosečnost in delo

TUKAJ                          TUKAJ

TUKAJ                         TUKAJ                   TUKAJ

• urejanje dokumentacije

Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1

Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.

Kako do pomoči ob rojstvu otroka?

Priznanje očetovstva

Kako do otroškega dodatka?

Zdravstveno zavarovanje novorojenčka

< Sporočilo je popravil malaMravljica -- 10.6.2009 17:04:48 >

Neposredna povezava do sporočila: 3587
10.6.2009 17:04:00   
Februarka08
Ja, user posted image imajo itak še ful časa da se obrnejouser posted image upamo lahko le, da bojo na koncu vsi na glavouser posted image si ne predstavljam z ritko naprej rodituser posted image user posted image
Jaz sem pa zdele Twix pojedla in je bil dober zelouser posted image mmm, bi kar šauser posted image eh, pa tale cuker, prej ga tud vidt nisem smela da mi ne bi blo slabo, zdaj pa.....user posted image
Me pa dons že cel dan nekaj kljuva spodaj, ne vem kaj je to.user posted image Sem bla mal zunej zdele, pa ful veter piha, sem raje not prišla.

Dopustuser posted image user posted image uf, še vse v božjih rokah... mi imamo sicer rezervirano in plačano, ampak gotovo ne bomo vedli a gremo al ne do zadnjegauser posted image itak bi lahko tud dol ležala, da vsaj mal okolje spremenim, najbolj se mi gre zarad tamale in njenih bronhitisov, ker morski zrak najbolj pomaga. Upam da bomo šli, naj bi šli pa 14.8. upam....................

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu stuhica)
Neposredna povezava do sporočila: 3588
10.6.2009 17:11:00   
majakla

Kot vidim je 14:4 za fantke. user posted image
Pa pravijo, da se več punčk rodi. user posted image
Pa ziher še MalaMravljica fantke dobi,
pa je že 15:4, ne?user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3589
10.6.2009 17:11:36   
malaMravljica
Sem porabila kar nekaj casa za razpredelnico sedaj in vas se enkrat prosim, ce bi lahko podatke za preglednico pisale z drugo barvo oz loceno. Ce so podatki notri v tekstu jih je zelo tezko razbrati. Ene to ze pocnete in tem res hvala.

Meni je na zadnjem pregledu tudi rekel, da bejbi se ne lezi z glavico dol, pa saj kaj nimamo se dovolj casa?? Kdaj pa se obicajno obrnejo? Da ne bo se mene sedaj strah postalo.

Izabela, ce bos se kaj rabla kar vprasaj, tam doli je nas drugi dom in kar poznam user posted image

Ja, pa vse za nazaj sem prebrala sedaj. Kar nekaj tem je bilo. Cvekice ste.

Stuhica, bravooooo za pregled vceraj.

Neposredna povezava do sporočila: 3590
10.6.2009 17:13:56   
Crystall
IZVIRNO SPOROČILO: mng

Crystall-  kakšne pogoje pa vneseš na ebayu.uk, da ti omogočijo pošiljko v slovenijo? Kaj kupuješ samo nove stvari? Jaz bi tudi oblačila kupla kar preko spleta. Voziček pa bova naročila verjetno kar v sloveniji- počasi ga bo treba, glede ne to, da se nanj čaka 1,5 meseca.

MNG jz označim državo Slovenijo. Potem pa pri enih piše, kolikšna je poštnina; ostalim pa pošljem sporočilo in vprašam. Večina jih pošilja. Res se da krasne stvari dobit.  Državo pa spremeniš tako, da klikneš stolpec zraven cene - na vrhu piše uk in pri vsakem izdelku cena za poštnino. Ta cena velja samo za tiste, ki so v uk. Če klikneš na uk, lahko izbereš državo SLovenia - SVN. Pokazale se ti bodo poštnine za Slovenijo - kdor pa nima napisane, mu pa pošljem sporočilo user posted image . Ufff, danes bom še malo pobrskala. Iščem kakšne mehke hlače za našga škratka - jutri mi pa še sestrica prinese paketek za malega - mislim da je bil h&m aktualen - se vidi da bo v naši družini prvi vnuček. user posted image user posted image user posted image

Izabela - krasnega fantička imaš user posted image

Od 4.11.2009 najino življenje bogati BLAŽ :)

(odgovor članu mng)
Neposredna povezava do sporočila: 3591
10.6.2009 17:15:12   
malaMravljica

user posted image  majcika, ja kdo bi vedel, hehe. Ej, sam do mojga mores pridit in bo zblebetal. Zadnjic je natakarju dol na Gardi ze ime povedal. Uni je vprasal za spol, pol sem jaz rekla ne, ne povemo, pol natakar za ime, jaz namignem iz katere dezele bi ime lahko prislo in moj se pred mano ze pove ime. Kaj morem se kaj komentirat  mojega tukaj user posted image user posted image  

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 3592
10.6.2009 17:25:58   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica

user posted image  majcika, ja kdo bi vedel, hehe. Ej, sam do mojga mores pridit in bo zblebetal. Zadnjic je natakarju dol na Gardi ze ime povedal. Uni je vprasal za spol, pol sem jaz rekla ne, ne povemo, pol natakar za ime, jaz namignem iz katere dezele bi ime lahko prislo in moj se pred mano ze pove ime. Kaj morem se kaj komentirat  mojega tukaj user posted image user posted image  

prav faca jeuser posted image user posted image user posted image
meni tudi pravijo, da bo user posted image samo ne vem, ne vemuser posted image bomo videli šele oktobrauser posted image

Malamravljica, moj naslednji pregled je 7.7.user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

Neposredna povezava do sporočila: 3593
10.6.2009 17:36:31   
palegia30
Ojla punce meni je hemoglobin padel in zato sem čist utrujena, zaspana... Kaj naj jem da bi s prehrano tole uredila  imam ga 114.

Lp

Neposredna povezava do sporočila: 3594
10.6.2009 17:58:23   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: palegia30

Ojla punce meni je hemoglobin padel in zato sem čist utrujena, zaspana... Kaj naj jem da bi s prehrano tole uredila  imam ga 114.

Lp

a nisi dobla nobenih tablet ali sirupauser posted image drugače je pa železo v špinači, sv. jetrih, svinjini, regratu, solati, pesi, suhih marelicah, rozinah...

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu palegia30)
Neposredna povezava do sporočila: 3595
10.6.2009 17:58:55   
Februarka08
Evo, pa še moj buši 22tuser posted image

user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

Neposredna povezava do sporočila: 3596
10.6.2009 18:00:55   
Anonimen
Uuuu punce kdo vas še dohajauser posted image

Dopust :  midva greva letos na slovensko obalo, ker mi v tujino nič ne diši. Da bi letela z avionom ali pa se peljala z ladjo meni še na misel ne pride. Seveda je to odločitev posameznika, se pa le fino pozanimajte kako je z zavarovanjem. Za vsak slučaj, če le kaj pride vmes. Do najinega dopusta je še 4t potem pa jupiii. Jaz imam sicer samo 1t dopusta, dragi pa bo malo dlje. Ampak kar je dobro je dobro. Vsaj nekaj user posted image bom pa le doživela letos, ker lani nisva bila skoraj nič.

Tudi najin je v medenični vstavi ampak sem mislila, da to sedaj še ni tako pomembno ampak po 30t. No saj bomo videli upam pa, da se bodo naši user posted image obrnili, da nam ne bodo še dodatno zakomplicirali porodauser posted image

(odgovor članu palegia30)
  Neposredna povezava do sporočila: 3597
10.6.2009 18:04:09   
malaMravljica
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica

prav faca jeuser posted image user posted image user posted image
meni tudi pravijo, da bo user posted image samo ne vem, ne vemuser posted image bomo videli šele oktobrauser posted image

Malamravljica, moj naslednji pregled je 7.7.user posted image

hehe Februarka, saj gre a ne, ce se mal positnari seveda  user posted image user posted image  

joj, a sem vam povedala kako sem izvedela za spol? Je bila nesreca, ker nisem hotla vedet.

Moj je hotu vedet in sem mu rekla, da bom na pregledu rekla, ce mi napise na listek zanj. Sam pol nisem hotla vprasat, ker sem vedela, da bo moj itak takoj zblebetal. In na pregledu je g. delal uz in rekel: Za spol smo ze povedali a ne." Jaz sem takoj rekla ne, da jaz nocem vedet, oci pa sicer ja. In je g rekel, da mu lahko napise, sam da se boji, da itak ne bo znal bit tiho user posted image user posted image user posted image  
in sem pol rekla ja, naj napise. In ko je pisal sem si zakrila oci in gledala stran, pa je tako dolgo pisal in med tem je prisla sestra v ordinacijo in sem takrat pogledala pac k njej, takrat pa je g odstranil roko od papirja in jaz sem napacno pogledala in videla kaj pise. V sekundi je slo tisto sladko pricakovanje, ko ne ves kaj bod dobil. Ampak potem zvecer sem bila za ok, in sem se ze lahko pogovarjala z dojenckom v pravi obliki user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 3598
10.6.2009 18:18:35   
gorenka
Se mi prav hecno zdi dons k gledam na forum...pa sprot ne dohajam več user posted image user posted image

Sem vmes pekla...ma moj user posted image  jutri r.dan. In sem pripravjala zanj in za v službo da se bodo lahko sladkali... in sicer orehovo rulado in črni užitek (čokoladno pecivo ki vsebuje celo 300g čokolado!). Sem ga vprašala včerej če ima kakšno posebno željo pa je reku da "moško varianto". Vsi moški predstavniki v familji so nori na čokolado, orehe ipd. (in ne na sadne variante). user posted image user posted image user posted image  Se mi pa zdi da bo user posted image  po njih k zmerej k jst jem karkoli takega začne noro prevale delatuser posted image user posted image user posted image

No vam dam malo na uč za probat. Sam ne zdej po hladilniku plezat začetuser posted image
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3599
10.6.2009 18:35:59   
Februarka08
Gorenka mmmmmmmm, njamiuser posted image
Jaz čakam mojega da pride gor, ker je bil prejle v Lescah in je še v Gorenjko zaviluser posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu gorenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?