skačica
|
katrin- tudi jaz močno stiskam pesti, da bo z otročkom vse ok. Verjamem, da ti mora bit grozno hudo, ampak poskušaj ne preveč črno gledat. Saj vem da je težko, ampak verjemi v to, da bo na koncu vse ok in da bodo ciste same izginile. Kaj sem še hotla? Jah, nič. Mi gremo pa danes na 3d morfologijo k Pušenjaku. Upam, da bo tudi tu vse ok, da ne bo česa našel kar moja G. ni in da na koncu izvemo kaj pričakujemo. No, saj si misliva kaj, ampak danes bova pa verjetno izvedela dokončno, če se ne bo otrok skrival tako kot na morfologiji. Moje počutje je ok, občasno mi otrdeva trebuh, ki tudi vztrajno raste, kile pa HB malo stojijo. No, sej ni kake hude panike, pravijo da sem čist fletna , jaz jim pa rada verjamem . poroke- no, midve se ne bova, ker sva se že 2 leti in pol nazaj, se bo pa moja mlajša sestra. In sicer 5. septembra, upam, da se ne bom na kraj dogodka prikotalila. Bo pa to manjša poroka, sicer vse tko kot je treba, le fešte prave ne bo, ker nam po smrti mojega atija in še bolj mojega mlajšega brata, ki smo ga imele zelo rade , ni do tega. februarka- tud jaz sem čist drugačna kot sicer in sem najbolj mirna, če smo vsi trije na kupu. Sem kar težko brez mojega. Prej nisem bila taka. Sicer sem bila pa vedno v skrbeh za atija, k je bil vedno kaj bolan in me je bilo strah, da se mu kaj ne zgodi, kasneje pa tudi za mojega brata, ko je prišel v najstniška leta. Pa so se zgodile najbolj nepričakovane in žalostne stvari (smrt obeh), sedaj me skrbi pa za sestre in mami. Smo vedno na vezi po telefonu, sploh če slišim kakšno sireno, takrat prav travmiram, če ne vem kje se vse nahajajo. Tako to je.Zoprno, življenje je res včasih prav kruto. Ah, zdej sem pa zabluzila, ampak včasih moram komu kaj povedat, da mi je bolje. Od bratove smrti ni še niti eno leto, potem si lahko mislite kako se počutim in kaj čutim. Aha, še vesela novička- sodelavka je danes ponoči rodila zdravega fantka. Še včeraj smo kofetkale po službi, zvečer pa že akcija. Jah, luštno, jaz bi tud kar zdele. No al pa malo kasneje, da še kaj pripravim za našega čmrlja. Se zvečer še kaj javim, če bom pri volji.
|