|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2009
9.6.2009 13:29:58   
gorenka
Katrin - probaj se pomirit do petka. Sej vem da ti je težko in se žreš če slišiš da ni vse tko k treba...ampak nč panike. Sam pozitivno razmišljaj. Držim pesti da bo zginilo samo od sebe in bo vse ok. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rozilu)
Neposredna povezava do sporočila: 3526
9.6.2009 13:33:55   
Februarka08
Katrin user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image če ti je G rekel, da ne preveč skrbet, potem se res probaj pomirit, vse bo ok! Kje pa se to vidi? Meni ni nič podrobno delala MF in me včasih kar zaskrbi ker tako na hitro pogleda user posted image . Kaj pa če je kaj narobe, jaz pa ne vem??? Ah, to se skoz sprašujem... upam da bo z vsemi user posted image vse v najlepšem redu in bodo oktobra vsi popadali ven zdravi kot drenuser posted image

Jaz morm pa sredi junija pit vroč čajuser posted image ker me tako grlo praska da to ni resuser posted image pa še trebuh me dons boli kakorkol se uležem. Na levem boku še najbolj. Najbolj mi paše na hrbtuuser posted image upam da čimprej mine tale bolečina, ker mi ni nič všečuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu rozilu)
Neposredna povezava do sporočila: 3527
9.6.2009 13:43:41   
majakla

Katrin*** pomiri se, mi pa še ti dodatno držimo pesti.

Sploh, če pravijo, da je to pogosto in da samo izgine.

Boš videla, da bo vse v redu. Oktobrke se ne damo.

* user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  *

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 3528
9.6.2009 13:47:59   
katrin***
sej se poskušam pomirit že zaradi user posted image  pa se že uspem prepričat, čez minuto pa spet user posted image  Po moje bom mogla it na UZ v lj P večkrat, ker ne verjamem, da bodo do petka izginile. Se tolažim s tem, da je vse ostalo odlično, ker če ne bi bilo bi to pomenilo trisomijo 18. kromosoma in potem bogsigavedi kaj še. Torej, če ni odkril nobene druge napake ali težave potem res upam, da bodo izginile in bom lahko uživala naprej.

Hvala ker me poslušate, ker mi je res hudo.

15.09.2009 se nama je pridružil najih sonček Alina!
rojstvo: 2325gr, 45cm
1.mesec: 3500gr, 51,5cm
2.mesec: 4500gr, 57cm
3.mesec: 5300gr, 58cm
4.mesec in pol:6500gr, 62,5cm

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 3529
9.6.2009 13:52:42   
katrin***
Februarka...namen MF je v tem, da G podrobno pregleda vse organe user posted image  Js sm bla ene 30 minut notri, ko me je pregledoval, tako da se je verjetno res bolj posvetil, kot se npr. zadnjič ni, in ne verjamem da se je zmotil. Lahko pa tudi, kaj pa vem. Res pa je tudi, da je bolje, da me še kam pošlje za vsak slučaj, kot pa da ne pa bi blo res kaj narobe. Poskušam to jemati kot dodatno preventivo, da bo vse o.k, čeprav težko, ampak bom, moram zaradi user posted image

(odgovor članu katrin***)
Neposredna povezava do sporočila: 3530
9.6.2009 14:05:17   
Klaudia
IZVIRNO SPOROČILO: katrin***
joj punce, men gre pa že cel dopoldne na jok in se sploh ne morem potolažit user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Zjutraj sem imela MF in po pregledu, na katerem niti nism vidla našga user posted image , mi reče G da mu tale naš otrok ni čisto nič všečuser posted image user posted image user posted image user posted image  me je tako zatrl, da ga sploh nism več mogla poslušat kaj mi je govoru. Naš user posted image  ima cisto horioidnega plexusa na obeh straneh user posted image user posted image user posted image  Pa sm ga vprašala kaj to pomeni, pa je reku, da lahko nič lahko pa vse user posted image user posted image  Da je vse ostalo super in po tistih njihovih tabelcah, razen tega. Da sta tudi cisti v mejah normalne, vendar naj grem v lj v P na UZ pregled.

Prvo se pomiri. Sama sem oktobrka 2007 in mi je ginekologinja isto našla cisti. Dve. Ena je bila dolga skoraj 3cm. Naprej me je poslala na UZ, ti pa še naprej na posvet v genetsko posvetovalnico. Tam mi je rekel da je tveganje za tako napako ZEEELO majhno. Vseeno sem zahtevala amniocentezo, kjer sem dobila potrditev da je moja punčka zdrava. So mi pa zagrenili cca 2m nosečnosti. Kakšno pa si imela razmerje pri nuhalni svetlini? To je za njih zelo pomembno...

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

Neposredna povezava do sporočila: 3531
9.6.2009 14:05:37   
skačica
katrin- tudi jaz močno stiskam pesti, da bo z otročkom vse ok. Verjamem, da ti mora bit grozno hudo, ampak poskušaj ne preveč črno gledat. Saj vem da je težko, ampak verjemi v to, da bo na koncu vse ok in da bodo ciste same izginile.

Kaj sem še hotla?
Jah, nič. Mi gremo pa danes na 3d morfologijo k Pušenjaku. Upam, da bo tudi tu vse ok, da ne bo česa našel kar moja G. ni in da na koncu izvemo kaj pričakujemo. No, saj si misliva kaj, ampak danes bova pa verjetno izvedela dokončno, če se ne bo otrok skrival tako kot na morfologiji.

Moje počutje je ok, občasno mi otrdeva trebuh, ki tudi vztrajno raste, kile pa HB malo stojijo. No, sej ni kake hude panike, pravijo da sem čist fletnauser posted image , jaz jim pa rada verjamemuser posted image .

poroke- no, midve se ne bova, ker sva se že 2 leti in pol nazaj, se bo pa moja mlajša sestra. In sicer 5. septembra, upam, da se ne bom na kraj dogodka prikotalila. Bo pa to manjša poroka, sicer vse tko kot je treba, le fešte prave ne bo, ker nam po smrti mojega atija in še bolj mojega mlajšega brata, ki smo ga imele zelo radeuser posted image , ni do tega.

februarka- tud jaz sem čist drugačna kot sicer in sem najbolj mirna, če smo vsi trije na kupu. Sem kar težko brez mojega. Prej nisem bila taka. Sicer sem bila pa vedno v skrbeh za atija, k je bil vedno kaj bolan in me je bilo strah, da se mu kaj ne zgodi, kasneje pa tudi za mojega brata, ko je prišel v najstniška leta. Pa so se zgodile najbolj nepričakovane in žalostne stvari (smrt obeh), sedaj me skrbi pa za sestre in mami. Smo vedno na vezi po telefonu, sploh če slišim kakšno sireno, takrat prav travmiram, če ne vem kje se vse nahajajo. Tako to je.Zoprno, življenje je res včasih prav kruto.
Ah, zdej sem pa zabluzila, ampak včasih moram komu kaj povedat, da mi je bolje. Od bratove smrti ni še niti eno leto, potem si lahko mislite kako se počutim in kaj čutim.

Aha, še vesela novička- sodelavka je danes ponoči rodila zdravega fantka. Še včeraj smo kofetkale po službi, zvečer pa že akcija. Jah, luštno, jaz bi tud kar zdele. No al pa malo kasneje, da še kaj pripravim za našega čmrlja.

Se zvečer še kaj javim, če bom pri volji.

Neposredna povezava do sporočila: 3532
9.6.2009 14:07:17   
boob
 katrin user posted image user posted image user posted image     user posted image   bo vse uredu, boš vidla. Probej čim manj razmišlat, čeprou vem da negre, ker jst sm tud že na koncu z žicvi. .

Kaj se je pa meni danes dogajalo. . učeraj bi se morala naročit na pregled v P na UZ (zaradi suma na premal plodovnice) in kličem jst učerej cel dan, pa nič. . pa danes cel dopoldan, pa nič. . vsake  tolko je blo zasedeno ampak pol spet se nobeden ne oglasi. Popiz... in grem osebno v P in na vratih piše NAROČANJE SAMO PO TELEFONU in spodaj še številka, no in jst spet pokličem to št pa je blo zasedeno in tako še 3x oz 4x, no in pol pride sestra iz pisarne vn pa jo prašam če se lahko naročim (pa ona se med tem meni da gre z eno na kavo), pa ona pravi da samo preko telefona. . no in med tem jst že spet kličem, ona pa že da bo šla pa ji jst rečem da ji telofon v pisarni zvoni in pol se obrne pa gre dvignt no in tako mi je uspelo se naročit. . ko je pršla vn sem se ji še zahvala. . . Zunej pred vrati je blo pa tolk folka, pa vsi so se sam režali pa ena mi je še čestitala. . .Jaaaoooo kaj se dogaja v tem našem zdravstvu. .nemoreš verjet. No tako da imam pregled 11.6. ob 9h.

"Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel. Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi." Nejc Zaplotnik

Neposredna povezava do sporočila: 3533
9.6.2009 14:17:11   
skačica
boob- ampak včasih pa res ne moreš verjet kako se eni obnašajo v službi in kaj delajo. Me prav razjezijo takšne stvari. Dobro si jo, veš?

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 3534
9.6.2009 14:19:35   
katrin***
klaudija...na nuhalni sem imela takele rezultate za trisomijo 21 1:19218, trisomijo 18 1:13050 in trisomijo 13 1:143421. Koliko sta veliki pojma nimam in mi tudi ni nič reku. bom videla kaj mi bodo v petek rekli na UZ in bom ravno tako za vsak slučaj zahtevala amniocentezo. A si ti kr rekla sama od sebe al so ti oni predlagal?

Hvala  vsem za vzpodbudne besede, ker res pomagajouser posted image

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 3535
9.6.2009 14:23:49   
katrin***
Aja, boob tole je pa bla misija nemogoče - kr za user posted image , ampak si jo tolk dobr n........ da se mi kr smeje. Js bi ji že dala mislit, tako kot ti. Supercauser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3536
9.6.2009 14:51:04   
boob
Ja sam škoda oz hb, da sm bla takrat že čist mirna, ker drgač . . nevem kaj bi blo.

Neposredna povezava do sporočila: 3537
9.6.2009 15:00:55   
didikaa
uh...super ste me potolažle, da vem da nisem edina..
no bla sem tudi pri gin. in je rekel, da ni problema nobenga in da naj bom srečna, da se ne redim....bom mela manj problemov po porodu...user posted image  
naš bejbi je baje super...nogice, rokice, buši...vse je ok user posted image user posted image user posted image  tak da se nimamo česa za bat
danes smo zvedli, da ma luliko user posted image  user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  juhuuu...
no saj itaq je blo vseeno kaj bo....
dans je bil moj tudi zraven na pregledu...pa mu nix ni blo jasno...sem misla da bo v ekran zlezo..pol pa je reko, da ni nix vido on...user posted image  
kak vam kaj vaši bejbiji brcajo? meni vedno brca in se premika takrat ko sedim, ko pa ležim pa redko kdaj...mogoče ji gre na živce, da jo stiskam al kak....ne vem...je pa mi ful fajn občutek, tak da  bi kr ves čas sedela in uživala user posted image

(odgovor članu rozilu)
Neposredna povezava do sporočila: 3538
9.6.2009 15:34:08   
rozilu
Katrin in tudi vse ostale, ki vas kaj skrbi: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vse bo OK, boste videle! user posted image

(odgovor članu didikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3539
9.6.2009 15:54:41   
rozilu
Naj vam še malo napišem kako je bilo v soboto na poroki, čeprav se mi zdi neznanskoooo daleč.

Najprej je bil civilni in cekrveni obred (ob 13h) v Izoli - in sem imela ful problem kaj naj si oblečem in obujem. Imela sem že izbrano eno oblekico, v kateri se konkretno vidi buši, zraven pa ene sandale s petko (ne preveč visoko, samo jaz nikoli ne nosim pete, zato mi je to bilo vrtoglavo visoko user posted image ). Ampak zjutraj je tako slabo kazalo z vremenom, da sem pripravila eno ali dve rezervni kombinaciji... problem je v tem, da je parkirišče precej daleč in te vmes vse možne vremenske neprilike ujamejo user posted image

Potem sem sicer šla v prvotno mišljeni oblekci, za rezervo vzela še jaknico, pa nek šal, ki ni preveč pasal zraven, samo z mojim kašljem nisem mogla brez njega... No in vreme je čisto super zdržalo, niti kaplje ni bilo (nevesto so pa že zjutraj malo potisnili pod rahlo rosenje), samo pihalo je pač... in frizura je šla v maloro.

Super stvar pa je bila še ta, da sta mladoporočenca z ožjo družbo šla na kosilo, potem pa smo bili še vsi povabljeni na piknik. Tako da smo šli lepo domov, se preoblekli, jaz malo spala... ob sedmih pa lepo v kavbojkah na piknik. user posted image Res je bilo zelo sproščeno, malo harmonike, malo muzike s CDjev in malo Rudija Bučarja v živo - super!!! Edino ob polnoči sem bila že tako zmatrana, da nisem mogla niti torte več počakati - ma sej smo se drugega dovolj najedli, tudi domačih sladic. user posted image

To mi je bila ena izmed najbolj posrečenih porok... tisti obredi so OK, pač taki kot so; ta piknik pa je bil tako kul... mladoporočenca ful fajn, nekomplicirana, na easy, svatje pa prav tako.... Jaz vem, da če bi se poročila, bi v nulo zakomplicirala življenje (že ko koga povabim na RD je cela štala user posted image ). No tolko...

(odgovor članu rozilu)
Neposredna povezava do sporočila: 3540
9.6.2009 16:15:52   
Anonimen
Zdravo!

Jaz sem imela danes MF in sem prov vesela da je z našim pikcem vse OK, baje je vse tako kot mora biti in sem prov srečna, ugotovili pa smo tudi da bo naš prvorojenec fantek....

Glede nadaljnega datuma pregleda ( zaradi evidence) pa bom še javila samo da se še naročim.

En lep sončen user posted image pozdravček želim vsem skupaj

(odgovor članu rozilu)
  Neposredna povezava do sporočila: 3541
9.6.2009 16:37:25   
lenika83
Lep pozdrav!

Vidim, da ste danes spet bolj klepetave user posted image

Katrin*** držim pesti, da bo vse ok in ti pošiljam en kup user posted image  in user posted image  za srečo. Probaj se ne preveč sekirati, čeprav vem da je težko in si ne morem niti predstavljati kako ti je.

Jaz imam pa pregled v četrtek in sem že čisto živčna. Niti ne vem, če mi bo delal MF ali kaj. Vsakič pred pregledom sem pa itak malo živčna, da ne bi bilo kaj narobe. Zadnje čase sem totalni zajec glede vsega in se vsega bojim in me vse skrbi.

Moram se pa pohvalit, da sem bila danes pri zobozdravniku in mi je rkela, da imam tako zdrave zobe, da si me niti zapomniti ne more, ker me premalo vidi. Ful sem vesela user posted image user posted image user posted image

Rozilu prav zavidam ti tako luštno poroko. Pa še Rudija si lahko v živo poslušala, to ti še najbolj zavidam. Meni je on taka faca, pa ful ful lep glas mi ima.

Jaz sem pa ta teden verjetno še zadnji teden na bolniški. Kar slabo mi postane, ko se spomnim na službo. Sem se čisto razvadila biti doma in lepo mirno preživeti vsak dan. Sem pa zdaj tri tedne totalno lenarila in sem že bila prav pošteno jezna na sebe. Danes, pa sem bila pridna in sem celo spalnico pospravila user posted image  Mislim, da bom pa jutri šla še malo pospravljat navlako iz sobice za user posted image , da lahko potem konec meseca počasi začnemo stene barvati.

Mislim, da bo dovolj za danes. Lep dan vam želim še naprej.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3542
9.6.2009 18:26:53   
Anonimen
Katrin ne vem kako naj ti pomagam z besedami, ker vem kako te skrbi. Držim pesti, da bo vse OK s s tabo in user posted image . Poiskusi misliti pozitivno, da boš tako čim bolj pomagala svojemu user posted image user posted image user posted image

Tudi jaz sem bila dane v skrbeh za svojega user posted image , saj se že cca. 2 dni ni nil oglasil ( vsaj konkretno ). Sem pa potem poklicala G in je rekla, da v takih primerih je najboljše, če pridem kar do nje. Tako, da sem skočila iz službe okoli 12 in na pot k G. Najina user posted image lepo rase, ravno takrat se je tudi premaknila. Tako, da je rekla, da je pač v takem položaju, da jaz ne čutim, da mi pa zagotavlja, da bom kmalu bolj čutila. Mi je rekla, da je pred vsakim takim UZ tudi njo strah, ker ne ve kako pa kaj. Jaz samo povem svojo zgodbo, da ne bo katera paniko zganjala OK? Obljubite ?

Tudi jaz sem imela danes celo generalno stanovanj, sem malo sobico katera je prazna ( no v njej se lika user posted image ) malo posesala, premila, pa malo gledala kje bo kaj stalo user posted image  

Čestitam za uspešne MF preglede, pa punce dajmo malo glavo pokonci. Vem, da nam je včasih težko, ampak smo vsaj ena za drugo tukaj. Lepo se imejteuser posted image

(odgovor članu lenika83)
  Neposredna povezava do sporočila: 3543
9.6.2009 18:31:55   
ninasiki
IZVIRNO SPOROČILO: majakla

MalaMravljica kje siiiiiiiiiii! user posted image

Kaj MaleMravljice še vedno ni???
Napisala je en teden.
Kaj ste podaljšali ali
imaš toliko za prebrat, pa
še nisi uspela? user posted image

se strinjam maja pomoje so kr podalšal user posted image  sej je prou kr naj uživa čeprou jo že kr pogrešamo

katrin držim pesti da čimprej zgine ta nadležni pojau ti se pa ne obremenjuj čeprou je težko sam probi odmislt ker baby to vse čut user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sam punce a ste opazile vsaj jst sm da to leto prevladujejo fantki

nč bodte pridne pa se še slišmo

10.10.2009 je za naju posijau najlepši sonček in
22.05.2011 postanemo 4 peresna deteljica

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 3544
9.6.2009 18:41:49   
ninasiki
evo punce mal za dobro voljo vs pozdraula moj korenjak

user posted image

10.10.2009 je za naju posijau najlepši sonček in
22.05.2011 postanemo 4 peresna deteljica

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 3545
9.6.2009 19:05:39   
najčka
Ojla. sam tok da vas mal pozdravim. Sem bila danes v H&M v supernovi, imajo 50% znižanje nosečniških cunj,seveda nisem mogla mimo in sem kupila ene dolge hlače za 15Eur ene tričetrt za 12Eur pa eno majčko za 5Eur tko da sem čist zadovoljnauser posted image user posted image

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 3546
9.6.2009 20:13:52   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: najčka

Ojla. sam tok da vas mal pozdravim. Sem bila danes v H&M v supernovi, imajo 50% znižanje nosečniških cunj,seveda nisem mogla mimo in sem kupila ene dolge hlače za 15Eur ene tričetrt za 12Eur pa eno majčko za 5Eur tko da sem čist zadovoljnauser posted image user posted image

uf, to je pa ful ugodnouser posted image user posted image super!
Jaz sem ravno pri jagodah s sladoledomuser posted image če že čaj ne pomaga za to trapasto grlo, bo pa sladoleduser posted image user posted image

Uživajte večer, pozitivne misli v glavo!user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu najčka)
Neposredna povezava do sporočila: 3547
9.6.2009 20:29:21   
Klaudia
IZVIRNO SPOROČILO: katrin***

klaudija...na nuhalni sem imela takele rezultate za trisomijo 21 1:19218, trisomijo 18 1:13050 in trisomijo 13 1:143421. Koliko sta veliki pojma nimam in mi tudi ni nič reku. bom videla kaj mi bodo v petek rekli na UZ in bom ravno tako za vsak slučaj zahtevala amniocentezo. A si ti kr rekla sama od sebe al so ti oni predlagal?

Hvala  vsem za vzpodbudne besede, ker res pomagajouser posted image

Jaz sem imela v LJ P pregled pri dr. Cerar. On mi je predlagal amniocentezo in me poslal na pregled h genetiku. Tam mi je rekel da je ta pregled brez veze, ker je itak vse OK. Ampak sem ga vseeno zahtevala. Sem se kar sama naročila, pa svoji ginekologinji sem zatežila za napotnico.

Srečno!

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

Neposredna povezava do sporočila: 3548
9.6.2009 21:42:47   
rozilu
IZVIRNO SPOROČILO: najčka

Sem bila danes v H&M v supernovi, imajo 50% znižanje nosečniških cunj

Zakon - grem jutri takoj pogledat!!! Hvala za INFO user posted image

Sicer ste pa nekaj časa nazaj obdelovale potovanja... jaz se z vožnjo sploh ne obremenjujem, ponavadi mi je čisto OK... no razen zadnjič, ko sem se peljala z user posted image , ki nima klime in je sonce skoz sijalo name... mi ni blo preveč fajn. Ampak zdaj kmalu dobi nov avto z vso sodobno opremo in potem načrtujeva dopust - ne me čudno gledat, to je pač njegova izbira - v Nemčiji user posted image . Pač do njegovih sorodnikov na Bavarskem, potem pa še malo bolj SZ (po dolini Rena... gradovi pa kaka srednjeveška mesta, to je njemu ful fajn, meni pa je tudi luštno). Itak bova pa vse skupaj prilagodila mojemu počutju - torej tudi postanke, pa napredovanje po mestih, število ogledov itd. Če smo preživeli Toskano za prvi maj, ko sem bila skoz fuuuul utrujena, bomo pa tudi to! user posted image

Sicer me pa še prej čaka še ena dolga pot - konec junija grem namreč službeno na Češko v en laboratorij neko raziskavo dokončat. In na srečo gre moj user posted image tudi z mano (za cel teden), ker sama pa res ne bi šla na tako dolgo pot... pa še gor bi mi blo najbrž dolgčas. Toliko o mojih potavanjih. Upam da nisem preoptimistična glede tega, bom seveda še vprašala G v četrtek na pregledu kako in kaj mi priporoča.

(odgovor članu najčka)
Neposredna povezava do sporočila: 3549
9.6.2009 23:07:26   
malaMravljica
Tukaj sem user posted image user posted image  danes nazaj iz dopusta. Smo padaljsali  iz enega tedna na 11 dni. Je bilo lepo in delavno, mojemu bejbiju pa je bilo tudi zelo lepo, ker je na dopustu brcal kot nor. Aja, saj veste, na zadnjem pregledu sem po nesreci izvedela kaj bomo imeli, moj bi rad zblebetal celemu svetu in ga morem sedaj tako krotit, pa je sel sedaj k bratu in sem mu pozabila posebej zabicat, naj drzi jezik za zobmi, se tako bojim  da je ze zblebetal.

Ja, sam da omenim, je tisti bejbi zato morem pisat v taki obliki user posted image  

Brala vas nisem pa cist nic, sploh ne vem ce bom utegnila, je zagotovo prevec. Upam, da ste vse ok. Lepo napredujemo a ne, jaz imam sam se 3mesece in 3 tedne, jupiiiii...

seznamcek pa ze popravim, ce ga niste nic osvezevale. Sam ne danes, enkrat jutri, ok.

(odgovor članu rozilu)
Neposredna povezava do sporočila: 3550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?