malaMravljica
|
Res ste postale prave kokoske za brat je tolko, da ne sfolgam, sam sedaj sem to stran prebrala. Rozilu, na Lago di Garda, Z stran jezera smo bili. Lepoooooo, pa miren koticek imamo, ne motijo turisti kot na V strani. Moj bejbi je uzival v dobri hrani, je tako migal, ko smo jedli zunaj , pa s colnom se je vozil, pa pod palmami je lezal v mojem trebuhu seveda in plaval z mano. Sem se tako veliko zgovarjala z njim, imava ze prave monologe in preizkusala sem na katero pomansevalnico imena se odziva, na eno nikoli, na eno pa vedno Glede dopusta: pri meni sem opazila, da malo tezje prestajam recimo voznjo v avtu 5 - 6 ur. Sam saj prestanem, pa ce se naredi pavza ni panike. Za letalo ne vem, jaz letela sedaj itak ne bom, baje pa je 2. trimesecje primerno za lete, sem nekje brala, pa ne vem vec kje, z iskalnikom tukaj se tudi najde dosti o tem. Krizarjenje ne vem, na colnu pa nisem imela nobenih problemov. Sicer pa imam v nemenu se tam konec avgusta naredit sama 2 x 6 ur voznje. Bom sicer videla, ce bo izvedljivo, z dosti postanki si mislim, da ja. Sem sla na link, ki ga je dala Izabela in tam je tudi tabelca kaj se rabi za dojencka. Tukaj:no ja, je pa res v nemscini http://de.hessnatur.com/shop/showCmsContent.action;jsessionid=D5D37B64066D325832F1014084A776D9?contentID=cms_babycheckliste Izabela, fantek v modri majcki Sam oblekc pa ne smem gledat, da po nesreci ne oddam kaksnega narocila prek neta majakla, kaaaaaaajjjjjj??? blizu zadnje tretine? Saj res. Jaz vceraj zvecer nisem mogla zaspat in mi je sla po glavi ta stevilka 3 meseci in 3 tedni potem pa porod. Hmm.. prvic me je bilo strah poroda. A ves kaj to pomeni za naju, cez 3m3t bova rodili. No, saj vse ostale tudi takrat enkrat, sam tiste na koncu meseca imate vsaj se kaksen teden vec za psihicno pripravo. Punce, a vas je ze kaj strah?
|