muca*maca
|
Dober dan ! To je neverjetno, dva dni nisem bila čisto na tekočem, ker nisem imela toliko časa viset na forumu in zdaj sem že krepko zaostajala!!! Ampak mi je uspelo vas dohiteti! V torek sem imela morfologijo. Vse je v najlepšem redu, otroček je velik 19 cm in tam, kjer sem jaz mislila, da me brca z nogicami, ima v resnici ritko tako, da me suva z ritko navzgor, z nogicami pa v mehur, kaj pa. Spola z najdražjim ne želiva izvedeti, pa čeprav se je moj tako zelo bal, da ga bo ziher na ultrazvoku prepoznal. Potem sva pa komaj kaj razločila . Vseeno sva dobila čudovito slikico obražčka, podplatkov in rokice...joooj, tooook lepooooo! Najinega otročka je ultrazvok krepko zmotil in je svoje nestrinjanje pokazal z divjim premetavanjem in skrivanjem glavice z rokicami. Pa ga potem nismo preveč matrali. In tudi ne bomo imeli nobenega 3D ultrazvoka, sploh pa ne po nepotrebnem. A je še kateri otroček poskočil na ultrazvoku? Je g. rekla, da enih sploh ne moti, eni otročki ga pa sploh ne marajo. Seveda imam premalo hemoglobina (samo 107) in sem fasala tale železov sirup. HB ga zaenkrat zelo dobro prenašam, pit ga moram pa zjutraj na tešče, da se boljše absorbira. Ni problema, da le ne bom več tako zelo zaspana in utrujena. Pa rdečo peso sem začela jesti. Naslednji pregled imam 15.7. Aja, zredila sem se pa v 5 tednih.... joj, sej mi je kar nerodno povedat - za 4 kg. Pa sploh ne vem kam. Itak, da je g. takoj zbodlo, samo me ni nič kregala, ker sem dovolj visoka (čez 170 cm), pa še alergik in ji je bilo jasno, da se nisem mogla kaj dosti gibat v zadnjem mesecu, ker sem skozi kihala Bit zunaj je bila muka, bit noter in gledat ven pa tud! Sem pa sklenila, da bom malo bolj pazila na prehrano, ker sem nekaj časa zdaj res jedla kar vse povprek. Pa telovadit sem spet začela prejšnji teden, tako da je za vse poskrbljeno Kaj še... Ah, ja, jutri prestopam v 6. mesec!!! Še 4 mesece in smo tam, noro, neeee?!!?!?! Lep pozdrav vsem,
|