|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2009
9.6.2009 23:31:26   
Meliitak
juhuuu malaMravljica je spet tu user posted image user posted image user posted image ...sam da si uživala in verjemi mi kokoške smo se pošteno nakokodakale, sam nč bat boš kmal not spet padla he, he...

Katrin*** ne daj se...sprosti se n se ne sekiraj, kot pravijo druge...mogoče je še boljš da greš večkrat na pregled boš vsaj več vedla kaj dogaja s tabo user posted image

bravo ninasiki za lerga korenjaka user posted image user posted image user posted image ...pa še slikca je lepa...jest pa nimam skenerja da bi poskenirala, tko da se bom potrudila ju3 z aparatom in se tud jest pohvalila user posted image user posted image

drugač pa tud jest mela MF dons...sm se mal načakala v čakalnici (pa še moj user posted image je bil zraven) pa sm za najinga user posted image bla potrpežljiva...sam na konc si moj user posted image ni upal noter, tko da ga silila tud nisem...ja itak, sj je bil obkrožen s samimi ženskami, pa še sestre pa dohtarca ojojoj...pa sm šla pol sama not vsa v pozitvnem pričakovanju...oba skupaj z user posted image rasteva v skladu z normalo, lepo so se vidli organi in srček kako utripa, se je še potrudu in me mal pobrcal in sem kr rekla svoji G da je zdej dejaven pa se je vidl tud na UZ...ker pa je popkovnica zakrivala ravno pikico med nogami nisem izvedela za spol...pa nč zato, glavo da je dete zdravo in se razvija v skladu z normami user posted image ...ko pa sem ven pršla pa je mojuser posted image takoj prečekiral slikce in me prašal če je vse v redu....oooooooo....torej naslednji pregled naju čaka 14.7....komaj čakam snidenje spet user posted image user posted image user posted image

božajte bušije in ne jezite se na svoje user posted image če preveč al premal brcajo

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 3551
10.6.2009 7:42:22   
Crystall
Katrin pošiljam ti user posted image  za srečo. Čeprav vem, da je vse ok!!! user posted image
Malamravljica dobrodošla nazaj. Pri klepetu smo bile res pridne user posted image .
Za mene letos ne bo nobenega pravega dopusta. Jaooooo, kake skomine mi delate. Jz bi tud šla. Kamorkoli, samo da grem. Tako bo pa moj dopust sestavljen samo iz 2 dneh Pohorja, pa na morje bova šla za kak dan ali dva. In to je vse user posted image . Francijo sva pa odpovedala - najbolj zaradi vožnje.

16.6. imam morfologijo, delno sem imela že, ko sem padla po betonu - takrat je bilo vse vredu. 3d imam pa pri dr. Strahovi 9.7. Komaj čakam, da vidim najinega korenjaka. Pridno nabirava stvari - hvalabogu, da obstaja ebay. Pa julija nas čaka še ornk šoping v ikei - bomo kr gor vse kupili. Jupiiiii.

Srečke nosečke .... LEP DAN user posted image

Od 4.11.2009 najino življenje bogati BLAŽ :)

(odgovor članu Meliitak)
Neposredna povezava do sporočila: 3552
10.6.2009 8:21:05   
didikaa
jutro...

a bote letos šle na dopust ?
rok imam 17.10. in bi zelo rada šla na poročno potovanje na križarjenje po sredozemlju 22.7. ... bi ve šle al ne ? nekak mi ladja najbolj ni zarad tega kr verjetno nimajo nobenih pravih zdravnikov in vseh aparatur na ladnji...je pa res, da ladja vsak dan stoji nekje...tak da je to en plus za potovanje
drugo varianto imama pa kanarske otoke ( spet ), nama je blo 2 leti nazaj tako všeč da bi šla še enkrat, ampak je pa to z letalom in ne vem kak bi kaj vplivalo....let sicer ni dolg, ampak vseeno ne vem.. priporočate ?

~¤NikoLi niSmo taKo vELiki,da nE bi mogLi biTi šE vEčji¤~

(odgovor članu Crystall)
Neposredna povezava do sporočila: 3553
10.6.2009 9:05:47   
palegia30
Ojla,

jaz letala ne bi pripročala, križarjenje pa vsekakor, čim manj kompicirat... Treba je naše bodoče malčke razvajat na morju, jaz grem tudi za mesec dni na morje in komaj čakam...

Jutri pa morfologija... Upam, da bo vse ok, da grem lahko mirno na dopust. Potem ko pridem nazaj pa na 3D UZ, da končno vidim obrazek moje-ga bejbija...

Lep sončen dan vsem oktoberkam!

(odgovor članu didikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3554
10.6.2009 9:26:51   
ninasiki
dobro justro vsem

dobrodošla nazaj malamravljuca ja je kr velik za predelat user posted image user posted image  smo kr pridne za seznamček boš že ko boš imela čas

za mojga samo odstrani datum od MF in dodaj user posted image  ter me dodaj nazaj na 17.10 je tko rekla na MF da naj se kr tega datuma držim user posted image user posted image  ne bit jezna

se vam javim malo kasneje ko pridem k seb user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil ninasiki -- 10.6.2009 9:38:56 >

10.10.2009 je za naju posijau najlepši sonček in
22.05.2011 postanemo 4 peresna deteljica

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 3555
10.6.2009 9:37:50   
ninasiki
IZVIRNO SPOROČILO: didikaa

jutro...

a bote letos šle na dopust ?
rok imam 17.10. in bi zelo rada šla na poročno potovanje na križarjenje po sredozemlju 22.7. ... bi ve šle al ne ? nekak mi ladja najbolj ni zarad tega kr verjetno nimajo nobenih pravih zdravnikov in vseh aparatur na ladnji...je pa res, da ladja vsak dan stoji nekje...tak da je to en plus za potovanje
drugo varianto imama pa kanarske otoke ( spet ), nama je blo 2 leti nazaj tako všeč da bi šla še enkrat, ampak je pa to z letalom in ne vem kak bi kaj vplivalo....let sicer ni dolg, ampak vseeno ne vem.. priporočate ?

didika oboje je vredu čeprou men letalo bol diši user posted image sm se pa pozanimala ker sva hotla letos tud na kanarske pa sva se pol na konc odločla da bova šla raje kam na hrvašk ampak ne zato ker bi bla okol 28 tedna ampak zato ker je finančno ceneje ima pa vsaka svoje mnenje in to je tud prou tko da da boš 100% vprašaj svojega G. pa boš vidla kaj ti bo on reku

(odgovor članu didikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3556
10.6.2009 9:51:57   
mateja8
Dobro jutro punce.

Js sm zjutraj malega peljala v vrtec, sem se nazajtrkovala in šla v gozd mal za jurčki pogledat. Dobila sem pa enega jurčka in nekaj lisičk. Sem se pa dobro sprehodila po svežem zraku. Pridem pa domov sem šla pa pod češnjo in sem se jih tako napokala, da moram zdaj mal počint.

Držim pesti za vse, ki vas pestijo takšne ali drugačne težave. Jst sem kar v redu z mejno povišanim pritiskom so mi napisal.

Išijas: Ne vem kateri dve sta pisali o bolečinah v nogi, kolku, skratka tam nekje. No mene občasno strašansko boli v levi nogi - v dimljah. Ker hodim k dvema ginekologinjama, sem obema povedala. Obe sta mi rekli, da mi plod ali pa kaj drugega zaradi nosečnosti pritiska na živc in me zato boli. Priporočata počitek v času trajanja bolečine sicer pa gibanje in zmerno telovadbo.

Kilaža: Ne sekirajte se ali se redite preveč ali premalo, ali pa mogoče glih prav. Glavno je, da so bebiji v redu. Men je G rekla, da se nobena ne redi premalo, vsaka se redi glede na strukturo telesa. Ene več, druga manj, ali pa sploh ne. Jaz sem šla v začetku 4 kile dol in sem zdaj dobre 3 nazaj pa imam danes dopolnjenih točno 5 mesecev. Jupiiii.

Podatki za tabelco:
Naslednji pregled: 22. 6. 2009 (APN)
                             9. 7. 2009
                             kaj bomo imeli ne vemo

Lepo se imejte in pazite nase.

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 3557
10.6.2009 9:52:42   
mng
Crystall-  kakšne pogoje pa vneseš na ebayu.uk, da ti omogočijo pošiljko v slovenijo? Kaj kupuješ samo nove stvari? Jaz bi tudi oblačila kupla kar preko spleta. Voziček pa bova naročila verjetno kar v sloveniji- počasi ga bo treba, glede ne to, da se nanj čaka 1,5 meseca.

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 3558
10.6.2009 10:23:37   
katrin***
čaw, baw punce,

klaudija...full hvala za odgovor, ker zdej vsaj vem kaj me čaka in kaj morem nardit, da bom kej zvedla.user posted image

Danes sem že veliko bolje kot včeraj in se res opravičujem, ker sem zagnala tako paniko in mogoče katero še prestrašilauser posted image  - ni bil moj namen res ne. Za informacijami sem obrnila cel internet, tako da sedaj vsaj približno vem zakaj se gre. In res se v večini primerov vse srečno izteče - upam, da se bo tudi za nasuser posted image  Sicer naš user posted image  ne brca danes tako močno oziroma ga niti ne čutim, ker se je verjetno obrnil, pa še posteljico imam na sprednji strani trebuha, tako da je tudi to vzrok, da ga ne čutim tako pogosto, vendar ga pridno čakam, da me brce in reče, da je o.k, pa bo moj  user posted image  spet vesel. Še dobro da sem zelo zaposlena ta teden, da ne mislim preveč na črne scenarije in tako koristim našmu user posted image  k vse to čuti. Zaradi njega in ob vsej vaši podpori in dobrih željah se ne bom dalauser posted image

malamravljica...dobrodošla nazajuser posted image

letalo in ladja...js ne bi šla ne nobeno, ker letalo sploh odsvetujejo v user posted image , ladjo pa ravno zaradi tega, ker ni nikjer nobenega zdravnika.

dopust...moj dopust se prične 25.06 in ga že komaj čakam, sicer le 1 teden ampak bolje kot nič.

božajte bušije pa se tipkamouser posted image

15.09.2009 se nama je pridružil najih sonček Alina!
rojstvo: 2325gr, 45cm
1.mesec: 3500gr, 51,5cm
2.mesec: 4500gr, 57cm
3.mesec: 5300gr, 58cm
4.mesec in pol:6500gr, 62,5cm

(odgovor članu mng)
Neposredna povezava do sporočila: 3559
10.6.2009 10:34:06   
Februarka08
Dan.

Evo, jaz sem na delovnem mestuuser posted image preganjam dolgčas. Sem se pa ravno naročila na samopl. UZ za merjenje MV, ker mi ga itak ni še noben zmeruuser posted image in da vsaj mal vem pri čem sem. Bom vesela malo bolj strokovnega mnenja. Mah, pa tole zdravstvo, plačuješ jih na vsakem koraku, na koncu pa da sploh kaj izveš, morš še samopl. hodituser posted image user posted image user posted image

Včeraj sem naročila majčko Pridem oktobra, komaj čakam da jo dobimuser posted image
Malamravljica, lepo da ste uživali, velkom bekuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu katrin***)
Neposredna povezava do sporočila: 3560
10.6.2009 10:48:56   
beli
Tudi mi bomo veseli v oktobru.......PDP je 12.10.2009.

(odgovor članu nincika)
Neposredna povezava do sporočila: 3561
10.6.2009 10:52:23   
gorenka
Dopust - se tut jst pridružujem Crystal...bo letošnji dopust bolj bogiuser posted image ...kakšen dan na gorenskem (bled, bohinj) in če bo sreča vikend varianta ob slovenski obali. Je pa itak to še vse v luftu. Vse odvisno od mojega počutja. Tko da didikaa jst ti ne bom nč svetovala, k je pač drugač situacija če se skoz dobr počutiš in imaš user posted image  bp al pa če so skoz kakšni problemi.
Al pa če maš slabe izkušnje s tem...moj ss se je pač zgodil ravno na poročnem potovanju. Je bil še na začetku nosečnosti (7t), sem se super počutla in šla na potovanje z letalom ...no po 2h dneh po prispetju tja se je pa zgodilo... In pol v tuji državi, iskanje enega normalnega dohtarja, ta itak ni mogu nč nardit kot potrdit ss...(pa kljub zavarovanju sem pregled konkretno plačala, ker je blo v klavzuli vzajemne-itak drobni tisk! da ne krijejo stroškov ki bi nastali pri user posted image )... Pol pa sej veste..user posted image je bil zraven, ampak kolk telefonov sem opravla od moje g. do mami da me je pomirila itd...sem tist mesec dala čez 300€ za telefon!! Nisem pa prekinla potovanja k sem se hotla na mestu sestavt nazaj, pa itak bi dodatno spet plačala let.karto itd... Tko da mene je izučilo...jst na nobeno daljše potovanje v user posted image  več! In mi je jasno da ni glih zarad potovanja do tega prišlo, ampak ko enkrat to dožviš te ne spravjo nikamor več. Tko da ne se zdej ustrašit, to je pač moja zgodba...sam svetujem vam da kamorkoli greste res preberite KONKRETNO ves droben tisk pri zavarovanju!!!

Sorry sem se mal razpisala. Pa upam da nisem zdej kero v slabo voljo spravla s tem al pa v še dodatne skrbi. Sem pač brala diskusije glede potovanj in mi ni dalo miru da vam povem da na žalost tut take zgodbe obstajajo. In da mogoče boljš razumete zakaj smo ene bolj paniki kot druge...

(odgovor članu katrin***)
Neposredna povezava do sporočila: 3562
10.6.2009 10:53:47   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: beli

Tudi mi bomo veseli v oktobru.......PDP je 12.10.2009.

user posted image user posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu beli)
Neposredna povezava do sporočila: 3563
10.6.2009 10:55:28   
majakla
Pozdravljene - kak´ ste?

MalaMravljica sem se že spraševala kje hodiš.
Glavno, da ste se imeli fajn.
Veš, da sva že zelo blizu zadnje tretine.user posted image

Danes imam že 5. pregled, ob 14h.

Februarka08 prosim javi mi, ko dobiš majčko, kak je za nosit.
Si jo vzela pri Popek-u?

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 3564
10.6.2009 11:13:17   
rozilu
IZVIRNO SPOROČILO: gorenka

Dopust -

Sorry sem se mal razpisala. Pa upam da nisem zdej kero v slabo voljo spravla s tem al pa v še dodatne skrbi. Sem pač brala diskusije glede potovanj in mi ni dalo miru da vam povem da na žalost tut take zgodbe obstajajo. In da mogoče boljš razumete zakaj smo ene bolj paniki kot druge...

Gorenka - nič ne zamerimo, fajn je slišati še kakšno mnenje o tem. Jaz se potovanjem pač ne bom odpovedala, samo se bom prej temeljito pogovorila z G in preverila zavarovanja! Je pa tako, da če kdaj potovati v user posted image , potem je zdaj (v 2/3 pravi čas).

Sama ne letim pogosto, zato se tudi v user posted image ne mislim spuščati v to, ker bi mi bila že sama misel na to stresna... Glede ladje pa ne vem - ste prepričane, da gor ni zdravnika? jaz sem skoraj 100% da mora biti. No tolko od mene o user posted image .

MalaMravljica - welcome back :) Kje si pa dopustovala, če ni skrivnost?

Beli - dobrodošla tudi ti, boš videla kako se boš naklepetala z nami user posted image

(odgovor članu gorenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3565
10.6.2009 11:36:41   
drobtinica29
čaw punce!

berem vas redno le oglašem se bolj malo user posted image

danes sem imela MF, G rekel da je vse kot mora bit, ima vprašala sem za spol in,.... user posted image
meli bomo user posted image , jeeee,... user posted image , sam da je zdrav!

drugače veselo brcamo, zredila sem se za 2kg, trebušček pa pridno raste iz dneva v dan! naslednji pregled 8.7. za tabelco!

se še kaj oglasim, punce lepo bodite in uživajte v sončku!

lp

(odgovor članu rozilu)
Neposredna povezava do sporočila: 3566
10.6.2009 13:22:28   
gorenka
Eno vprašanje za tiste z bolniško (komisijsko). Mislim da sem nekje zasledila (februarka?) da se je že s tem ubadala... Osebni zdravnik je dal na podlagi predloga g. vlogo za podaljšanje. Zdej sem pa dobila po pošti da nej komisiji posredujem dokumentacijo (izvide)+materinsko knjižico v roku 3dni. A to jim moram tja nest, poslat, kolk časa traja pol da dobim vse nazaj, k mam 18.6. pregled in materinsko knjižico rabim?? Pa se jim še kaj druzga pošlje(npr.mojo obrazložitev kako je s počutjem)  al kaj? Ful so skopi z obrazložitvijo na papirju, tko da če ima katera izkušnje s tem mi bo prav prišlo...

(odgovor članu drobtinica29)
Neposredna povezava do sporočila: 3567
10.6.2009 13:28:22   
boob
gorenka to mora vse tvoj osebni zdravnik poslat. Tako da pejdi do njega, on mora prekopirati tvojo materinsko knjižico in napisat 'izjavo', pa izvide. . zdej odvisno zakaj si doma, a je to v povezavi z slabimi izvidi ali samo slabo počutje, pri tem jim izvidi nič ne koristijo.
No jst ti povem kako je bilo pri meni. . .ubistvu ureja vse osebni zdravnik.

(odgovor članu gorenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3568
10.6.2009 13:29:37   
ninasiki
http://bibaleze.si/clanek/nosecnost/nosecnica-na-letalu.html

evo kle je link kaj ginekologi mislijo o letenju in kdaj je najbolj idealno

(odgovor članu drobtinica29)
Neposredna povezava do sporočila: 3569
10.6.2009 13:30:02   
najčka
Gorenka jaz sem mogla sama poslat. sem prekopirala materinsko knjižico in priporočeno poslala.

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 3570
10.6.2009 13:49:20   
Izabela_
Tudi jaz sem podobna Drobtinici29, berem ja, pišem bolj malo... Čestitke za fantka!

Vmes sem imela prejšnji teden MF - spet bomo dobili fantka, drugače pa je tudi vse v redu. Naslednji pregled imam 2. 7. - Mala mravljica (in dobrodošla nazaj! user posted image )

Gorenka, letalo: Res zoprna izkušnja, verjamem, pa še na poročnem potovanju... user posted image Jaz sem šla v prvi nosečnosti z letalom na morje, bila sem v 6. tednu in sem tudi tam začela krvaveti, ene dva dni, bili pa so prvomajski prazniki in vse zaprto, nikjer ni nihče delal, midva pa bogu za hrbtom... Tako da sem kar počakala, kaj bo in je bilo na srečo v redu. Jaz se tudi odpovedujem počitnicam tole poletje, edino kam bi šla, kjer je blizu kakšna bolnica, če bi bilo karkoli narobe. Bomo pa drugo leto notri prinesli. user posted image Aja, drugače sem jaz precej preletala z letalom v prvi nosečnosti, vendar so bili vse kratki leti, do dve uri. Na koncu pa seveda ne več, te tako tudi nekatere letalske družbe več ne spustijo na letalo.

Oblekice: bom naredila malo reklame za eno res lepo spletno stran in sicer: http://www.funchi.si/. Fantek v modri jopici na prvi strani je moj sine user posted image . Drugače sem jaz naročala tudi na: http://de.hessnatur.com/shop/showCmsContent.action?contentID=babyshop&contentName=Babyshop. Krasne stvari, mehke, super no. Za kakšno stvar seveda, ker so cene višje. Vsaj malo za napasti oči.

< Sporočilo je popravil Izabela_ -- 10.6.2009 13:50:23 >

(odgovor članu najčka)
Neposredna povezava do sporočila: 3571
10.6.2009 13:51:24   
Izabela_
Ah, linki ne delajo, pa skopirajte naslov...

(odgovor članu Izabela_)
Neposredna povezava do sporočila: 3572
10.6.2009 14:05:26   
gorenka
Hvala za nasvete najčki in boobu!!user posted image  Bom jutri zdravnika klicala (dons ne dela), da vidim al rabim tja hodit al sam kopije pošljem...vam sporočim kaj bouser posted image

(odgovor članu Izabela_)
Neposredna povezava do sporočila: 3573
10.6.2009 14:13:50   
Izabela_

IZVIRNO SPOROČILO: gorenka

Hvala za nasvete najčki in boobu!!user posted image  Bom jutri zdravnika klicala (dons ne dela), da vidim al rabim tja hodit al sam kopije pošljem...vam sporočim kaj bouser posted image

To sem pa prej zgrešila! Jaz sem kar sama skopirala in poslala na komisijo na tisti naslov na vrhu + zdravnik, ki je obravnaval zadevo. Saj glavno, da dobijo.

(odgovor članu gorenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3574
10.6.2009 14:23:39   
malaMravljica
Res ste postale prave kokoske user posted image  za brat je tolko, da ne sfolgam, sam sedaj sem to stran prebrala.

Rozilu, na Lago di Garda, Z stran jezera smo bili. Lepoooooo, pa miren koticek imamo, ne motijo turisti kot na V strani. Moj bejbi je uzival v dobri hrani, je tako migal, ko smo jedli zunaj user posted image , pa s colnom se je vozil, pa pod palmami je lezal v mojem trebuhu seveda in plaval z mano. Sem se tako veliko zgovarjala z njim, imava ze prave monologe in preizkusala sem na katero pomansevalnico imena se odziva, na eno nikoli, na eno pa vedno  user posted image user posted image  

Glede dopusta: pri meni sem opazila, da malo tezje prestajam recimo voznjo v avtu 5 - 6 ur. Sam saj prestanem, pa ce se naredi pavza ni panike. Za letalo ne vem, jaz letela sedaj itak ne bom, baje pa je 2. trimesecje primerno za lete, sem nekje brala, pa ne vem vec kje, z iskalnikom tukaj se tudi najde dosti o tem. Krizarjenje ne vem, na colnu pa nisem imela nobenih problemov. Sicer pa imam v nemenu se tam konec avgusta naredit sama 2 x 6 ur voznje. Bom sicer videla, ce bo izvedljivo, z dosti postanki si mislim, da ja.

Sem sla na link, ki ga je dala Izabela in tam je tudi tabelca kaj se rabi za dojencka. Tukaj:no ja, je pa res v nemscini
http://de.hessnatur.com/shop/showCmsContent.action;jsessionid=D5D37B64066D325832F1014084A776D9?contentID=cms_babycheckliste
Izabela, fantek v modri majcki user posted image user posted image  
Sam oblekc pa ne smem gledat, da po nesreci ne oddam kaksnega narocila prek neta user posted image  

majakla, kaaaaaaajjjjjj??? blizu zadnje tretine? Saj res. Jaz vceraj zvecer nisem mogla zaspat in mi je sla po glavi ta stevilka 3 meseci in 3 tedni potem pa porod. Hmm.. prvic me je bilo strah poroda. A ves kaj to pomeni za naju, cez 3m3t bova rodili. No, saj vse ostale tudi takrat enkrat, sam tiste na koncu meseca imate vsaj se kaksen teden vec za psihicno pripravo. Punce, a vas je ze kaj strah?

(odgovor članu Izabela_)
Neposredna povezava do sporočila: 3575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?