![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 8.6.2009 15:10:12
|
|
|
|
mausikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Mausikaa a je kej v zraku???? Jaz sem pa sitna za ponort. Luna? Al hormoni? mene dajejo hormončki, pa še luna je menda bila, no ja, pa nesojeni PDP se bliža in se mi zdi, da nihče ne razume kako se počutim...
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 8.6.2009 15:19:44
|
|
|
|
gigi1
|
Srčica prosim odmisli to. Samo tebi je hudo, pa nič ne pomaga. Naprej je treba gledat in se nič nazaj ozirat.
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 8.6.2009 18:59:09
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
IZVIRNO SPOROČILO: mausikaa IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Mausikaa a je kej v zraku???? Jaz sem pa sitna za ponort. Luna? Al hormoni? mene dajejo hormončki, pa še luna je menda bila, no ja, pa nesojeni PDP se bliža in se mi zdi, da nihče ne razume kako se počutim... Ajoj, mislim da nekdo deli usodo z mano
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 8.6.2009 19:02:00
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis Kruce, glej da se boš dobro zmenil, da bomo imeli vezo-navezo septembra, ko mi štartamo jovo na novo. Hvala punce! Kjerkoli že bom, bom na voljo!
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 9.6.2009 8:09:39
|
|
|
|
mausikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks Ajoj, mislim da nekdo deli usodo z mano moški očitno gledate na to malo drugače...ženske pa spet po svoje... no moj se zadnje dni res bolj zadržuje zunaj
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 9.6.2009 8:11:20
|
|
|
|
mausikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Srčica prosim odmisli to. Samo tebi je hudo, pa nič ne pomaga. Naprej je treba gledat in se nič nazaj ozirat. sej gledam naprej, samo so dnevi ko me pa čisto zvije
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 9.6.2009 9:04:28
|
|
|
|
aqua77
|
Mausi, jaz gledam na to takole: najhujše je za tabo, zdaj je čas, da se bodo začele same dobre stvari dogajat!!! Verjemi!!!!
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 9.6.2009 10:13:05
|
|
|
|
Še ena T
|
Dober dan Ooo, kako ste pozitivno naravnane Jaz se pa tudi nekam težko vlečem ven iz slabih misli zadnje čase ššššccc slabe misli stran...!!! Dopust, pričakovanje lepih stvari itd., to je zdaj na vrsti!!!!!
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 9.6.2009 10:46:16
|
|
|
|
gigi1
|
Ahoj Mausi se kar podpišem pod Aquine misli Še ena T gremo veselo v novi dan. Sonček je Kruce, a me spet mal ignoriraš Lep dan vsem
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 9.6.2009 11:34:31
|
|
|
|
miklarom
|
gig1 - lubika moja kak si mi' a se dobro držiš, vse vredu
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 9.6.2009 11:38:40
|
|
|
|
gigi1
|
Mikla srčica hvala . mal sem bila sitna čez vikend, včeraj je bil en čuden dan , dans je pa že vse OK. Spet se mi je energija povrnila in sem polna optimizma kako si mi ti? te kaj slabosti dajejo? Kiss
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 9.6.2009 12:09:33
|
|
|
|
miklarom
|
Gigi1 - lepo da si sedaj vredu , ma slabosti so tak tak enkrat so fejst, pa manj al pa nič, edino kar je skos hodim na ta WC , tak da še dober da sem sama dopoldan doma da imam fraj školjko , popoldan k je moj doma pa tak on hodi poredko mam pa spet fraj, k menda še jaz za njega zraven hodim , pa joške me kar fajn bolijo
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 9.6.2009 12:22:07
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Kruce, a me spet mal ignoriraš Gigi! Draga moja najdražja! Povej!
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 9.6.2009 12:28:55
|
|
|
|
gigi1
|
O Kruce Sem spraševala kako je Krucika? Pa dodajam še vprašanje, če se vidimo v petek v Kongu? Obletnica prvega IVF srečanja
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 9.6.2009 13:13:51
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
Kruci moja je še kar no.... Včeraj sva poslala tamalo na Lošinj, pa šla malce v naravo, ji je kar pasalo.... Pravi da že dolgo ni tko fejst spala.... Drugače ji pa skoz na prste stopam Kongo? Ta bi bla dobra, vendar sva že dopoldne v LJ, ob 14 ima potem naš pes fik frizerja midva pa 2 uri časa za coffi & trgovine, nakar bo moja samo še za dol se uležt Se pravi da odpade, škoda! Ma bomo probali pa na naslednjem bit zraven.
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 10.6.2009 7:52:51
|
|
|
|
mausikaa
|
dobro jutro, lep dan vsem skupaj hmm, slikice od skodelice kave pa še vedno ne znam nalimat sem gor
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 10.6.2009 9:08:58
|
|
|
|
gigi1
|
Dobro jutro Mausika evo kavice Kruce res škoda. Upam, da se naslednjič vidimo. Super, da se je Krucika naspala. Za stopanje na prste...Te hormoni so res je...ba. Tud mene kar daje. Vse tiste malenkosti, ki me pri mojem dragem rahlo motijo so kar naenkrat zrasle, k da bi jih en v kvasovke potopil. Se probam kontrolirat, pa včasih ne rata Lep, ljubezni poln nam želim vsem konzervicam
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 10.6.2009 11:35:49
|
|
|
|
gigi1
|
Kruce še dolgih 5 dni . Sem gledala oddajo včeraj. Za posvet se pa strinjam. Sploh ne veste kaj je na stvari . Res nas vse moti
< Sporočilo je popravil gigi1 -- 10.6.2009 11:37:18 >
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 10.6.2009 13:49:39
|
|
|
|
aqua77
|
Ojla vsem skupaj!! Žiži, jaz že navijam zate!!! Kruce, hvala za link, sem si ga ogledala, ker včeraj ni bilo časa, sem se s sinom učila... Vsem ostalim pa en poleten morski pozdravček....
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 10.6.2009 15:26:55
|
|
|
|
Fidolina
|
Lep pozdravček vsem. No, midva z mojim nisva še nič bliže , veva pa, da nobeden od naju ni HIV pozitiven, niti nima sifilisa, niti hepatitisa . Tudi to je nekaj pozitivnega v življenju . (Za laika naj povem , da so to obvezne preiskave za IVF na GKLj). Drugi teden pa se začnemo špikat -auč. Mausikaa - glavo gor in naprej. Gigi1- upam, da nisi tako na trnih, kot sem bila jaz. Pri meni se testki kar utapljajo v .., skoraj od prvega dne dalje . Kar drag špas. Neodkrita - upam, da je še belina. Tiste pod palmo, ki pavzirate- saj vem, da bo poletje, ampak nehite poležavat in v akcijo. Prvič, sonce škodi, pa tudi ostale rabimo družbo pri naših naprezanjih. Skupaj smo močnejše ! (Ne vem če nisem tega kje iz predvolilnih kampanij pobrala ). Nosečkam naj vse poteka maksimalno dobro. Me ostale pa tudi pojdimo strumno dalje !
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 10.6.2009 20:51:05
|
|
|
|
lana70
|
en lep pozdravček vsem, vidim pa, da tudi nekatere med vami nimajo dosti časa, jah nimaš kaj, poletje je tu in delo okrog bajte......
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 11.6.2009 8:22:58
|
|
|
|
mausikaa
|
dobro jutro vsem skupaj, kaže da bo vroč dan...bo treba zvečer poskrbeti za primerno ohladitev, pivičko bo ravno pravšnje - seveda samo iz zdravstvenih razlogov
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 11.6.2009 8:24:01
|
|
|
|
mausikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana70 en lep pozdravček vsem, vidim pa, da tudi nekatere med vami nimajo dosti časa, jah nimaš kaj, poletje je tu in delo okrog bajte...... ajoj, delo okoli hiše - meni ga sploh ne zmanjka, če bi hotela bi lahko celi ljubi dan brkljala po vrtu...rabi kdo kaj plevela? ga lahko dobi samo naj si ga pride sam napulit
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 11.6.2009 8:55:55
|
|
|
|
miklarom
|
jutro
|
|
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.