Fidolina
|
Aloha! Še ena T - ne, tudi jaz nimam niti pod razno vsega pod kontrolo. A se vlečem ven tako, da vse skupaj poskušam gledati tudi iz humorne strani. Rada malo poduhovičim, pa se boljše počutim. Sama pri sebi upam, da bo tako ostalo tudi, če mi res nikoli ne uspe. In ne, to ni moj prvi postopek. "Postopek", traja že nekako 8 let. Najprej odločitev (kar pozna): zdaj pa bi res bil že čas za otročka. Nekaj let aktivne rekreacije z merjenji ovulacije ipd... Nato 2 leti sprijaznjenja z dejstvom, da kot zgleda otrok ne bo. Potem zasuk in še večja želja. Opravim vse možne preiskave. Videna naj bi bila manjša cista - zato operacija. Na operaciji se izkaže (kot pravijo, da ko odpreš omaro se iz nje začnejo valiti okostnjaki), da ni samo majhna cista, temveč veliko miomov ugrajenih v steno maternice, oba jajčnika neprehodna (eden prehoden cca 10%), spodaj v trebuhu zaradi treh operacij v otroštvu vse zabrazgotinjeno in prepleteno z bog si vedi čem. Potem po hitrem postopku IVF (res ekspresnem), kjer pa spet: ponovna operacija, gredo meseci, ciste, gredo meseci, enkrat partnerjeva sperma, ker je imel hudo vnetje na dan punkcije,ni bila uporabna, SS..-gredo meseci, ni se obdržalo, nobena celica oplojena, ipd. Danes pa za konec še najlepše možno, kar se mi lahko zgodi. Ves čas sem imela redne menstruacije 27 dni (2 dni gor, 2 dni dol). Včeraj sem šla na GK po špikice za ponedeljek in sem že takrat imela rahlo krvavitev. Ocenili smo, da je to zakasnela ovulacija, a se je danes ulilo, kot iz škafa, z velikimi kosi in še traja in traja-in je to čisto prava menstruacija v vsej lepoti. In ta , je prehitela začetek jemanja superfacta , tako, da bi po novem lahko začela zopet (22 dan ciklusa) 2 julija. Ker pa ima GK potem dopust, to odpade in se bo moje špikanje začelo šele KONEC AVGUSTAAA . Meni pa tika taka letos 43 rojstni dan nasproti koraka. Sem jezna k , in bi sam . Še ena T, sorči za to moje prekl.... Tko da Gigi1, k boš mela kaj cajta dj še mene za 2 mesca mal pod . Imejte se lepo.
|