Grethy
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 Morgen!!! Grethy, a tebe luna nosi ponoči na RR??? nč ni luna uržah da sem tko zgodej auf ... sem šla v službico ... in mal prej sem pršla domov ... Sicer pa vse lepo, toplo, močno pozdravlam in polupčkam, pa fbožam vse nosečke po bušijih in kličem malčkom topli welkam, vsem grelkicam pa močnomočno želim grande plus, da bom lahko norela, ker meni glih preč ne rata, saj meje že drugič po HSG-ju izdala ta lajdra rdečkasta in je še kr ni ... šit ... tko da Žižetka moja, na testu minus, v gatkah belina ... jz pa žvim naprej, je pa ena dobra lastnost tega ... pa lahko brez milosti ... Aquica, Pikica, Gigika, Mišmišek, Betty,mausikaa, Še ena T, Fidolina, miklarom, Lana, Krucek moj, Dajamaja, (jooojjjjjj, bogve kero sem spet pozablaaaaaaaaa) vsem en lep lepcan pozdrav in želim noro fajn vikend, pa magari v dežju ...