|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: V pričakovanju 3. +
4.6.2009 23:06:02   
Katjusa
ljupka joj ta učitlca je pa lenauser posted image user posted image user posted image user posted image nič se ne sekiraj ona ja zato tam, da jih bo učila.... jst mojga ne mislim učit brat iun pisat že tak bo bošček mogu mlad v šolouser posted image user posted image user posted image user posted image

mi smo dons dobil odločbo, da je florjan sprejet v vrtecuser posted image user posted image user posted image user posted image tak da gre jeseni prvič v vrtec in je tok navdušenuser posted image user posted image user posted image

isabeaux ja vem, da ne bo nič brez klomifena, sam nisem tak kerakter da bi delala brez vednosti G ker če se kej zalomi bo pa problem.... čeprav če vzameš po eno tabletko od 3-7 dneva ciklusa (men je obakrat to zadostovalo) ne more bit neke hude reakcijeuser posted image user posted image user posted image user posted image mah bomo vidl kaj se bo izcimilo mogoče sem pa žeuser posted image user posted image

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 251
4.6.2009 23:14:18   
isabeaux
ja morda pa si žeuser posted image user posted image user posted image user posted image  joj upam da si res...bi blo superuser posted image user posted image user posted image

Pa imamo tri lepe in zdrave sončke :-)

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 252
4.6.2009 23:16:01   
zband
kaj pa vi .......al je kaj al nič

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 253
5.6.2009 16:41:27   
isabeaux
živjo....

madonca sem mela naporen danuser posted image  No pa končno doma...tamala pr tv - ju...mali aja...jaz pa sedaj po kosilu tukiuser posted image

Sva mela z malim nevrofizioterapijo in nama je rekla da je precej hipoton...user posted image  Ok...saj bomo vadli pa telovadli pol pa bo..a neuser posted image

kako ste ostale...Ljupka, kakko si se odločila...a sta včeriuser posted image al bota danesuser posted image

No moja user posted image  se danes poslavlja...tako da bomo vidli kako aktiven bo vikenduser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zband)
Neposredna povezava do sporočila: 254
5.6.2009 16:53:30   
isabeaux
                        TRETJI + BO :

1. ANNERY                                  SREČKAuser posted image user posted image
user posted image   pa srečnih user posted image user posted image

2. ANDRA 
                                   SREČKAuser posted image user posted image user posted image   pa srečnih user posted image user posted image

3. TRETJINKA                             SREČKAuser posted image user posted image user posted image   pa srečnih user posted image user posted image   

4. KATJUŠA                  15.06.

5. NATAŠA35               20.06.

6. LJUBKA                    26.06.

7. ISABEAUX                28.06.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image

< Sporočilo je popravil isabeaux -- 5.6.2009 16:57:42 >

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 255
5.6.2009 16:56:06   
isabeaux
Punce preverite, da nisem kaj zabrklala....user posted image user posted image user posted image user posted image

Aja pa Nataša...jaz sem kar nek datum napisala...ko si rekla da maš sedaj o...tako da sem 14  - 16 dni prištela...ti pa mi povej kdaj lahko točno napišem da je ne pričakuješuser posted image user posted image

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 256
5.6.2009 17:15:32   
ljupka
Sem te kr poslušala Isabeaux,tako,da bova danes,čeprav je bil moj pripravljen,a ne bova danes ,je vprašal.Bo pa danes večuser posted image .user posted image user posted image user posted image
Jutri imamo zaključni izlet z vrctem,na Ljubljanski grad gremo.

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 257
5.6.2009 17:24:12   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: isabeaux

Punce preverite, da nisem kaj zabrklala....user posted image user posted image user posted image user posted image

Aja pa Nataša...jaz sem kar nek datum napisala...ko si rekla da maš sedaj o...tako da sem 14  - 16 dni prištela...ti pa mi povej kdaj lahko točno napišem da je ne pričakuješuser posted image user posted image

super siuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 258
5.6.2009 17:24:30   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: ljupka

Sem te kr poslušala Isabeaux,tako,da bova danes,čeprav je bil moj pripravljen,a ne bova danes ,je vprašal.Bo pa danes večuser posted image .user posted image user posted image user posted image
Jutri imamo zaključni izlet z vrctem,na Ljubljanski grad gremo.

lepo se imejte in uživajteuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ljupka)
Neposredna povezava do sporočila: 259
5.6.2009 17:52:02   
isabeaux
ja ljupka...pol jih bo več...pa bodo lepo čakali v zasedi na jajčekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A na Ljublj. grad...lepo...uživajteuser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 260
5.6.2009 19:59:56   
Teni_
Meni lahko edino tam namesto anneri napišeš ta nick. Ostalo pa vse štima. Še malo pa prvi pregled. Že komaj čakam.

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 261
5.6.2009 20:28:43   
isabeaux

TRETJI + BO :

1. TENI RR                                  SREČKAuser posted image user posted image
user posted image   pa srečnih user posted image user posted image

2. ANDRA 
                                   SREČKAuser posted image user posted image user posted image   pa srečnih user posted image user posted image

3. TRETJINKA                             SREČKAuser posted image user posted image user posted image   pa srečnih user posted image user posted image   

4. KATJUŠA                  15.06.

5. NATAŠA35               20.06.

6. LJUBKA                    26.06.

7. ISABEAUX                28.06.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 262
5.6.2009 22:53:07   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Teni RR

Meni lahko edino tam namesto anneri napišeš ta nick. Ostalo pa vse štima. Še malo pa prvi pregled. Že komaj čakam.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kdaj imaš pregled? kak se počutiš je nosečnost podobna kot prejšne? kej slabosti?....

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 263
6.6.2009 11:32:22   
Teni_
Pregled imam 16.6.  Slabosti so mimo - so trajale 5 dni, v prejšnjih dveh po en teden, tako, da to je približno enako. Edino utrujena sem pa nenormalno. Pri nobeni nisem bila tako utrujena kot zdaj. Se zbudim in bi lahko šla čez eno uro nazaj spat.

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 264
6.6.2009 22:04:53   
ljupka
Ja punce ,kje pa ste danes.Jaz sem imela kr pester dan!

Včeraj nisvauser posted image ,sva pa danes ob 6 zjutraj.Ta mesec sploh nisem tako zagreta kakor prvič,sem se mal ohladila ,saj prvič sem bila preveč,pa tko mam drugih skrbi.
Katjuša je tko odjadrala na taborjenje,upam,da se majo lepo.

Isabeaux kako ti preživljaš svoje dneve?

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 265
6.6.2009 22:14:05   
Katjusa

Ja punce ,kje pa ste danes.Jaz sem imela kr pester dan!

Včeraj nisvauser posted image ,sva pa danes ob 6 zjutraj.Ta mesec sploh nisem tako zagreta kakor prvič,sem se mal ohladila ,saj prvič sem bila preveč,pa tko mam drugih skrbi.
Katjuša je tko odjadrala na taborjenje,upam,da se majo lepo.

Isabeaux kako ti preživljaš svoje dneve?

Mi smo doma.... kapiranje je odpadlo zaradi slabih vremenskih nopovedi. ni mo do tega, da bom skos v niskem štartu da letim v šotor k bo zečel kej dol padatuser posted image user posted image user posted image tak, da smo lepo doma ostaliuser posted image user posted image user posted image prestavljeno nekje za 2 tedna ker naslednji vikend imamo krstuser posted image user posted image user posted image user posted image

punce dons je 1 leto od kar sem zvedla, da sem 2 nosečauser posted image user posted image user posted image user posted image se spomnim kak nor občutek je to biluser posted image user posted image user posted image bi kr še enkrat ponovila.....

že kak tedn mam tako lepo napeto majco v prsnem delu, da je men všeč.... sej vem da to ni noben znak sam mi daje upanje dokler se user posted image ne vlije:) pričakujem jo vsak dan tja do 15. čakam pol pa delam test sam drgač je pa spet taka suša spodi k prejšni ciklus in MV ni nič kej trduser posted image
Kljub temu, da sem  prepričana, da brez klomifena ne bo šlo upam na čudež in zdej trepetam, če smo slučajno kej uštimal, čeprav smo čist premal user posted image
Grem počasi pod tuš in spat lepo nedeljo, če bom utegnala se pa kej javim...

(odgovor članu ljupka)
Neposredna povezava do sporočila: 266
6.6.2009 22:22:24   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Teni RR

Pregled imam 16.6.  Slabosti so mimo - so trajale 5 dni, v prejšnjih dveh po en teden, tako, da to je približno enako. Edino utrujena sem pa nenormalno. Pri nobeni nisem bila tako utrujena kot zdaj. Se zbudim in bi lahko šla čez eno uro nazaj spat.

men tud ni blo v nobeni prav veliko slabo no v drugi mal več k v prvi... me je pa na konci tok kislina matrala sploh v drugo no pa sej ni čudno če imamo takega čupavca
user posted image
no pa še moja sončka skupajuser posted image user posted image user posted image
user posted image

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 267
6.6.2009 22:25:37   
zband
oči al ati,po sliki sta ti podobna.

sedaj pa<srečno zrihtajta kopijo od mamice

vesel mojih treh

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 268
6.6.2009 22:37:50   
ljupka
Zband ti si tako navdušen oči,pa mami je tako lahko rodila,da bi lahko imel še kakšnega.Eni moramo poskrbet za rodnost v naši lepi Sloveniji,da nebi izumrli,ti si že poskrbel,da je eden v plus bravouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Kako sta pa delala nauser posted image ,v katerih poskusih je ratalo,daj nam mal napiš in nas potolaži,ki se trudimo v tretje!

Katjuša žal mi je,ker niste šli na lepše,si pa doma uredi da ti bo lepo.Res imaš lepa fanta!Škoda bi bilo zaprt proizvodnjo!user posted image user posted image user posted image user posted image

Tako sem jaz svojmu rekla zakaj nebi imela še, ko sta pa tako lepa ko ati ,pridna ko mami.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil ljupka -- 6.6.2009 22:39:18 >

(odgovor članu zband)
Neposredna povezava do sporočila: 269
6.6.2009 22:47:59   
Katjusa

Zband ti si tako navdušen oči,pa mami je tako lahko rodila,da bi lahko imel še kakšnega.Eni moramo poskrbet za rodnost v naši lepi Sloveniji,da nebi izumrli,ti si že poskrbel,da je eden v plus bravouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Kako sta pa delala nauser posted image ,v katerih poskusih je ratalo,daj nam mal napiš in nas potolaži,ki se trudimo v tretje!

Katjuša žal mi je,ker niste šli na lepše,si pa doma uredi da ti bo lepo.Res imaš lepa fanta!Škoda bi bilo zaprt proizvodnjo!user posted image user posted image user posted image user posted image

Tako sem jaz svojmu rekla zakaj nebi imela še, ko sta pa tako lepa ko ati ,pridna ko mami.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja maš prav....
jst bi jih mela kr 10user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa tako pridni sploh kar se spanja tiče (že trkam na les), no al pa zdej dvojčke, ker ne verjamem, da bo moj pristal drugače na 4 sicer pa če bodo trije sam da bi bli zdravi in bomo vsi srečniuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ljupka)
Neposredna povezava do sporočila: 270
6.6.2009 22:54:20   
ljupka
Zdravi morjo bit pa je vse ok.Jaz sem imela srečo,da sem izpogajala 4.Sam prej mora tretji ratat,da bo lahko še 4.Jaz bi tud dvojčke, sam ne vem ,če bo kaj!

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 271
6.6.2009 22:56:44   
Katjusa

Zdravi morjo bit pa je vse ok.Jaz sem imela srečo,da sem izpogajala 4.Sam prej mora tretji ratat,da bo lahko še 4.Jaz bi tud dvojčke, sam ne vem ,če bo kaj!

sem ti že folšuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ma se hecam:) tretji bo nekje v drugem letuuser posted image user posted image user posted image kak boste lepa družinicauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ljupka)
Neposredna povezava do sporočila: 272
7.6.2009 12:05:36   
ljupka
Ja upam da bo res enkrat drugo leto!

Isabeaux kje se nahajaš z svojimi sončki?

Moj večji ploščice polaga,ta majhna dva se pa igrata,vreme je kislo,se pripravlja na dež pa ne mormo ven!

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 273
8.6.2009 8:20:47   
NATAŠA35
ljubka ne skrbi, prvi razred je bolj učenje skozi igro, čeprav bodo veliko morali znati...če pa bo učiteljica preveč težila, se postavi na sinovo stran in ji povej svoje...poglej nekateri otroci bodo stari že 6,5 let ali več drugi (decembrčki) pa komaj 5 in ne more pričakovati, da bodo vsi vse znali...ma jaz bi ji svoje povedala...

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 274
8.6.2009 8:37:08   
ljupka
Ja Nataša to je res,zato se ne bom sekirala,tud mantrala ga ne bom ,v bistvu bom dala vse od sebe ,da bo užival do septembra in se imel fajn.

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?