Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 4.6.2009 23:06:02
|
|
|
|
Katjusa
|
ljupka joj ta učitlca je pa lena nič se ne sekiraj ona ja zato tam, da jih bo učila.... jst mojga ne mislim učit brat iun pisat že tak bo bošček mogu mlad v šolo mi smo dons dobil odločbo, da je florjan sprejet v vrtec tak da gre jeseni prvič v vrtec in je tok navdušen isabeaux ja vem, da ne bo nič brez klomifena, sam nisem tak kerakter da bi delala brez vednosti G ker če se kej zalomi bo pa problem.... čeprav če vzameš po eno tabletko od 3-7 dneva ciklusa (men je obakrat to zadostovalo) ne more bit neke hude reakcije mah bomo vidl kaj se bo izcimilo mogoče sem pa že
|
|
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 4.6.2009 23:14:18
|
|
|
|
isabeaux
|
ja morda pa si že joj upam da si res...bi blo super
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 4.6.2009 23:16:01
|
|
|
|
zband
|
kaj pa vi .......al je kaj al nič
|
|
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 5.6.2009 16:41:27
|
|
|
|
isabeaux
|
živjo.... madonca sem mela naporen dan No pa končno doma...tamala pr tv - ju...mali aja...jaz pa sedaj po kosilu tuki Sva mela z malim nevrofizioterapijo in nama je rekla da je precej hipoton... Ok...saj bomo vadli pa telovadli pol pa bo..a ne kako ste ostale...Ljupka, kakko si se odločila...a sta včeri al bota danes No moja se danes poslavlja...tako da bomo vidli kako aktiven bo vikend
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 5.6.2009 16:53:30
|
|
|
|
isabeaux
|
TRETJI + BO : 1. ANNERY SREČKA pa srečnih 2. ANDRA SREČKA pa srečnih 3. TRETJINKA SREČKA pa srečnih 4. KATJUŠA 15.06. 5. NATAŠA35 20.06. 6. LJUBKA 26.06. 7. ISABEAUX 28.06.
< Sporočilo je popravil isabeaux -- 5.6.2009 16:57:42 >
|
|
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 5.6.2009 16:56:06
|
|
|
|
isabeaux
|
Punce preverite, da nisem kaj zabrklala.... Aja pa Nataša...jaz sem kar nek datum napisala...ko si rekla da maš sedaj o...tako da sem 14 - 16 dni prištela...ti pa mi povej kdaj lahko točno napišem da je ne pričakuješ
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 5.6.2009 17:15:32
|
|
|
|
ljupka
|
Sem te kr poslušala Isabeaux,tako,da bova danes,čeprav je bil moj pripravljen,a ne bova danes ,je vprašal.Bo pa danes več . Jutri imamo zaključni izlet z vrctem,na Ljubljanski grad gremo.
|
|
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 5.6.2009 17:24:12
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: isabeaux Punce preverite, da nisem kaj zabrklala.... Aja pa Nataša...jaz sem kar nek datum napisala...ko si rekla da maš sedaj o...tako da sem 14 - 16 dni prištela...ti pa mi povej kdaj lahko točno napišem da je ne pričakuješ super si
|
|
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 5.6.2009 17:24:30
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: ljupka Sem te kr poslušala Isabeaux,tako,da bova danes,čeprav je bil moj pripravljen,a ne bova danes ,je vprašal.Bo pa danes več . Jutri imamo zaključni izlet z vrctem,na Ljubljanski grad gremo. lepo se imejte in uživajte
|
|
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 5.6.2009 17:52:02
|
|
|
|
isabeaux
|
ja ljupka...pol jih bo več...pa bodo lepo čakali v zasedi na jajček A na Ljublj. grad...lepo...uživajte
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 5.6.2009 19:59:56
|
|
|
|
Teni_
|
Meni lahko edino tam namesto anneri napišeš ta nick. Ostalo pa vse štima. Še malo pa prvi pregled. Že komaj čakam.
|
|
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 5.6.2009 20:28:43
|
|
|
|
isabeaux
|
TRETJI + BO : 1. TENI RR SREČKA pa srečnih 2. ANDRA SREČKA pa srečnih 3. TRETJINKA SREČKA pa srečnih 4. KATJUŠA 15.06. 5. NATAŠA35 20.06. 6. LJUBKA 26.06. 7. ISABEAUX 28.06.
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 5.6.2009 22:53:07
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Teni RR Meni lahko edino tam namesto anneri napišeš ta nick. Ostalo pa vse štima. Še malo pa prvi pregled. Že komaj čakam. kdaj imaš pregled? kak se počutiš je nosečnost podobna kot prejšne? kej slabosti?....
|
|
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 6.6.2009 11:32:22
|
|
|
|
Teni_
|
Pregled imam 16.6. Slabosti so mimo - so trajale 5 dni, v prejšnjih dveh po en teden, tako, da to je približno enako. Edino utrujena sem pa nenormalno. Pri nobeni nisem bila tako utrujena kot zdaj. Se zbudim in bi lahko šla čez eno uro nazaj spat.
|
|
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 6.6.2009 22:04:53
|
|
|
|
ljupka
|
Ja punce ,kje pa ste danes.Jaz sem imela kr pester dan! Včeraj nisva ,sva pa danes ob 6 zjutraj.Ta mesec sploh nisem tako zagreta kakor prvič,sem se mal ohladila ,saj prvič sem bila preveč,pa tko mam drugih skrbi. Katjuša je tko odjadrala na taborjenje,upam,da se majo lepo. Isabeaux kako ti preživljaš svoje dneve?
|
|
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 6.6.2009 22:14:05
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: ljupka Ja punce ,kje pa ste danes.Jaz sem imela kr pester dan! Včeraj nisva ,sva pa danes ob 6 zjutraj.Ta mesec sploh nisem tako zagreta kakor prvič,sem se mal ohladila ,saj prvič sem bila preveč,pa tko mam drugih skrbi. Katjuša je tko odjadrala na taborjenje,upam,da se majo lepo. Isabeaux kako ti preživljaš svoje dneve? Mi smo doma.... kapiranje je odpadlo zaradi slabih vremenskih nopovedi. ni mo do tega, da bom skos v niskem štartu da letim v šotor k bo zečel kej dol padat tak, da smo lepo doma ostali prestavljeno nekje za 2 tedna ker naslednji vikend imamo krst punce dons je 1 leto od kar sem zvedla, da sem 2 noseča se spomnim kak nor občutek je to bil bi kr še enkrat ponovila..... že kak tedn mam tako lepo napeto majco v prsnem delu, da je men všeč.... sej vem da to ni noben znak sam mi daje upanje dokler se ne vlije:) pričakujem jo vsak dan tja do 15. čakam pol pa delam test sam drgač je pa spet taka suša spodi k prejšni ciklus in MV ni nič kej trd Kljub temu, da sem prepričana, da brez klomifena ne bo šlo upam na čudež in zdej trepetam, če smo slučajno kej uštimal, čeprav smo čist premal Grem počasi pod tuš in spat lepo nedeljo, če bom utegnala se pa kej javim...
|
|
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 6.6.2009 22:22:24
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Teni RR Pregled imam 16.6. Slabosti so mimo - so trajale 5 dni, v prejšnjih dveh po en teden, tako, da to je približno enako. Edino utrujena sem pa nenormalno. Pri nobeni nisem bila tako utrujena kot zdaj. Se zbudim in bi lahko šla čez eno uro nazaj spat. men tud ni blo v nobeni prav veliko slabo no v drugi mal več k v prvi... me je pa na konci tok kislina matrala sploh v drugo no pa sej ni čudno če imamo takega čupavca no pa še moja sončka skupaj
|
|
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 6.6.2009 22:25:37
|
|
|
|
zband
|
oči al ati,po sliki sta ti podobna. sedaj pa<srečno zrihtajta kopijo od mamice vesel mojih treh
|
|
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 6.6.2009 22:37:50
|
|
|
|
ljupka
|
Zband ti si tako navdušen oči,pa mami je tako lahko rodila,da bi lahko imel še kakšnega.Eni moramo poskrbet za rodnost v naši lepi Sloveniji,da nebi izumrli,ti si že poskrbel,da je eden v plus bravo . Kako sta pa delala na ,v katerih poskusih je ratalo,daj nam mal napiš in nas potolaži,ki se trudimo v tretje! Katjuša žal mi je,ker niste šli na lepše,si pa doma uredi da ti bo lepo.Res imaš lepa fanta!Škoda bi bilo zaprt proizvodnjo! Tako sem jaz svojmu rekla zakaj nebi imela še, ko sta pa tako lepa ko ati ,pridna ko mami.
< Sporočilo je popravil ljupka -- 6.6.2009 22:39:18 >
|
|
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 6.6.2009 22:47:59
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: ljupka Zband ti si tako navdušen oči,pa mami je tako lahko rodila,da bi lahko imel še kakšnega.Eni moramo poskrbet za rodnost v naši lepi Sloveniji,da nebi izumrli,ti si že poskrbel,da je eden v plus bravo . Kako sta pa delala na ,v katerih poskusih je ratalo,daj nam mal napiš in nas potolaži,ki se trudimo v tretje! Katjuša žal mi je,ker niste šli na lepše,si pa doma uredi da ti bo lepo.Res imaš lepa fanta!Škoda bi bilo zaprt proizvodnjo! Tako sem jaz svojmu rekla zakaj nebi imela še, ko sta pa tako lepa ko ati ,pridna ko mami. ja maš prav.... jst bi jih mela kr 10 pa tako pridni sploh kar se spanja tiče (že trkam na les), no al pa zdej dvojčke, ker ne verjamem, da bo moj pristal drugače na 4 sicer pa če bodo trije sam da bi bli zdravi in bomo vsi srečni
|
|
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 6.6.2009 22:54:20
|
|
|
|
ljupka
|
Zdravi morjo bit pa je vse ok.Jaz sem imela srečo,da sem izpogajala 4.Sam prej mora tretji ratat,da bo lahko še 4.Jaz bi tud dvojčke, sam ne vem ,če bo kaj!
|
|
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 6.6.2009 22:56:44
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: ljupka Zdravi morjo bit pa je vse ok.Jaz sem imela srečo,da sem izpogajala 4.Sam prej mora tretji ratat,da bo lahko še 4.Jaz bi tud dvojčke, sam ne vem ,če bo kaj! sem ti že folš ma se hecam:) tretji bo nekje v drugem letu kak boste lepa družinica
|
|
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 7.6.2009 12:05:36
|
|
|
|
ljupka
|
Ja upam da bo res enkrat drugo leto! Isabeaux kje se nahajaš z svojimi sončki? Moj večji ploščice polaga,ta majhna dva se pa igrata,vreme je kislo,se pripravlja na dež pa ne mormo ven!
|
|
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 8.6.2009 8:20:47
|
|
|
|
NATAŠA35
|
ljubka ne skrbi, prvi razred je bolj učenje skozi igro, čeprav bodo veliko morali znati...če pa bo učiteljica preveč težila, se postavi na sinovo stran in ji povej svoje...poglej nekateri otroci bodo stari že 6,5 let ali več drugi (decembrčki) pa komaj 5 in ne more pričakovati, da bodo vsi vse znali...ma jaz bi ji svoje povedala...
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 8.6.2009 8:37:08
|
|
|
|
ljupka
|
Ja Nataša to je res,zato se ne bom sekirala,tud mantrala ga ne bom ,v bistvu bom dala vse od sebe ,da bo užival do septembra in se imel fajn.
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?