|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del
5.6.2009 18:35:19   
tassika
Ojla bejbe, evo prišla jaz domov, privlekla dva kufra samih pajackov, večje številke sem pa še doma pustila. No tukaj pa je fotoreportaža, pa povejte če pajacki zgledajo 11 let stari, no imam enega, ki jih ima 28 pa je tudi še lepuser posted image

user posted image

user posted image

user posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1426
5.6.2009 20:01:57   
sonček85
tasika:kako lepi pajacki in res jim ne zgleda 11 let user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1427
5.6.2009 20:29:12   
twixy
Dober vecer.
Je katera tukaj? user posted image

Punce, slikice sem vam poslala na mailuser posted image user posted image user posted image

MASKA in soncek a mi lahko se vidve posljeta vajin mail na ZS,da se vama pokazem - ce seveda hoceta videt (kar pa itak vem,da user posted image user posted image )

Popolnost.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1428
5.6.2009 20:54:33   
sonček85
poslano user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu twixy)
Neposredna povezava do sporočila: 1429
5.6.2009 22:04:51   
twixy
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

poslano user posted image

Poslano user posted image user posted image user posted image
Bos vidla, ena je posebej za tebe user posted image

Popolnost.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1430
5.6.2009 22:17:59   
pilotina
gledaaaaam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu twixy)
Neposredna povezava do sporočila: 1431
5.6.2009 22:19:46   
twixy
IZVIRNO SPOROČILO: pilotina

gledaaaaam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pricakujem komentar, sej ves user posted image  user posted image  user posted image  

Popolnost.

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 1432
5.6.2009 22:21:26   
twixy
IZVIRNO SPOROČILO: tassika
user posted image

user posted image

user posted image

Ma super so user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Imas res sreco,da si jih toliko dobila pa se tako lepi so.
Ce bova midva imela puncko bova tudi stvari dobila od Lene.. Ce pa bo fantek pa bomo toliko vec po nakupih hodili user posted image

Popolnost.

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1433
5.6.2009 22:27:58   
tassika
Ja jaz imam zdaj toliko roza stvari, da mora biti punčkauser posted image  

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu twixy)
Neposredna povezava do sporočila: 1434
5.6.2009 22:28:14   
pilotina
evo, evo...sm ti na mail napisala

sva z dragim gledala in sva takoj morala pogledati na google earthu kak lepi kraj je to user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu twixy)
Neposredna povezava do sporočila: 1435
5.6.2009 22:29:55   
pilotina
user posted image tassi, pa saj bo punčka user posted image

lepe stvari si dobila...ta lila mi je prou posebno simpatičen user posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1436
5.6.2009 23:02:55   
pilotina
nočko user posted image

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 1437
5.6.2009 23:26:13   
tassika
Enako user posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 1438
6.6.2009 7:05:31   
drobtinica29

jutro punce!

hehe, enkrat pa sem jaz prva, no res je še zgodnja ura, ampak nisem miogla več spat, pa sem vas prebrala za včeraj kaj ste pisale.

no pa da se še jaz malce pohvalim, sem danes stopila v 20t user posted image , joooj res gre hitro.
drugače pa sma včeraj nekaj privoščila najini user posted image , kupila sma en fleten kompletek, copatke in kapico pa sma imela že od malce prej. vse je v zelenkasti barvi, ker še pač ne veva kaj bo, upam da v sredo izvema na MF.

počutje je boljše, slabosti so se končno poslovile, upam user posted image . no kakšnih 10 dni je že mir, tak da mislim da je to to.

pilotina, zanimalo te je kdaj imam datum zagovor diplome, če bo šlo vse kot mora bi naj bil 18.6., upam da bo, da se tega čimprej rešim, eno breme manj, mi je že sedaj lažje ko vem da sem tik pred tem.

tako sedaj pa vam želim lep vikend in uživajte, ter božajte bušije!

lp

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1439
6.6.2009 14:39:20   
twixy
Jaz sem se ravno najedla zdaj pa grem pocivat user posted image
Prvi nosecniski znak je,da sem groooozno zaspana user posted image  Zbudila sem se ob 10ih in sem zdaj cista koma user posted image

Vas pa tudi danes nikje ni... user posted image

drobtinica super za 20.teden user posted image user posted image  Si ze na polovici... Upam,da je res konec slabosti zdaj pa le zacni na polno uzivat v nosecnostiuser posted image

Popolnost.

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1440
6.6.2009 14:43:22   
tassika
Super twixy ti kar počivaj, jaz si tudi kuham kosilo, potem bom šla pa pomoje še zadnjič v banjo. Saj kaj pa naj, sem spet sama, cele dneve sem sama in potem ima gospod še roj.dan sodelavke in gre in ga ne bo cel dan, pol gre pa itak na službeno pot in vmes še en roj.dan, vglavnem vsak čas bom zgledala ko vdova.
Ma sploh danes nisem razpoložena, ne vem kaj naj sama s sabo, prej se mi je zdelo, da sem čutila neko žgečkanje v trebuhu, tudi včeraj zvečer že, pol sem si pa dvignila majco, da bi preverila, če to ni od tega in zdaj ni nič. Res da je še zgodaj, ampak pušenjak piše, da ta suhcene bi že lahko kaj čutile. Nič bom počakala, če se bo še kaj ponavljalo. Evo zdaj so pa moji makaroni kuhaniuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu twixy)
Neposredna povezava do sporočila: 1441
6.6.2009 19:16:32   
mariee
Twixy se vidi, da sta se full lepo imela!!! Res je lep otok. Joj, ampak jaz sem tolk za vajino pikico vesela, sploh ne morem povedat kolkuser posted image user posted image Znaki bodo pa še prehitro prišliuser posted image user posted image

Rižkoo jaz sem pa včeraj prehitro šla s foruma in nisem videla, da si napisala da bi rada katalog. Upam, da si šla danes sama v Graz, ker jaz nisem nobenega kataloga prinesla. Oprosti Rižkoouser posted image Edino če vprašam taščo, če ima še enega na zalogi, ker jaz doma tudi zase nimam kataloga, sem ga dala že naprej, jaz rajši prek neta gledam, ker ni vsega v katalogu. A si zdj jezna name?user posted image

Tassika joj kolk oblekc, ali jih bo tvoja pikica sploh lahko vse ponosilauser posted image A veš da se je meni včeraj zvečer in ponoči zdelo, da nekaj čutim v trebuščkuuser posted image user posted image

Drugače sem pa danes takooo utrujena, tale služba me čist izčrpa, pa še Ikea včeraj... Je bilo preveč in sedaj moram ležat, da se bom spočila.

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1442
6.6.2009 19:22:37   
tassika
Ma mariee ne vem mogoče se mi je samo zdelo, ker pol spet ni bilo nič, bom čakala, da se večkrat pojavi. kaj pa si čutila, ker jaz pojma nimam kaj čutituser posted image  

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu mariee)
Neposredna povezava do sporočila: 1443
6.6.2009 19:27:34   
mariee
Ja na koledarčku od RR piše za 16. teden, da so metuljčkiuser posted image Jaz vem, da do sedaj nisem čisto nič čutila v trebuhu, zdaj se mi ap zdi, da ni več tako, ma sej gotovo se mi dozdevauser posted image user posted image a tebe kaj maternica boli oz. spodnji del trebuha? Meni je včeraj začel nategovat trebuh in danes preberem na RR, da je to normalno, hvalaboguuser posted image me je že skrbel, da sem preveč okol hodila.

Upam, da čimprej dočakava metuljčke

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1444
6.6.2009 19:30:23   
tassika
Ja danes me je špikalo fu spodaj sem spila magnezij in je bolje, pomoje se razteza, čutila sem pa tko kot bi me nekaz oznotraj žgečkalo, ampak samo če sem ležala na levem boku, včerja zvečer ko sem bila mirna in danes ko sem bila razburjena sva z mojmu mal glasilke trenirala, me je razjezil, pol je pa itak šel na roj.dan. čakam če bo danes zvečer še kaj, sam sej pravim v točno določenem položaju in nič drugače.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu mariee)
Neposredna povezava do sporočila: 1445
6.6.2009 19:33:35   
mariee
Jaz pa zdej sedim in posledično pritiskam na trebušček s telesom in se mi tudi zdi, kot da se nekaj notri dogaja, sam ne vem če me žgečka.. no ja, do 20. tedna se bo že kaj premaknilo notri.

Drugače sem pa jaz tudi sama doma, moj je na pikniku. Mislim, prav isto se nama dogajauser posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1446
6.6.2009 19:35:12   
twixy
Hello.

Evo jaz sem spala slabe stiri urce in se mi sploh ne sanja kaj bom delala ponoci user posted image
Najbrz bom bedela do 2.30 ker gre takrat dragi na letalisce in v Anglijo na sluzbeno pot in se domace gre obisat in bom spet 1 teden sama doma user posted image

mariee hihihi... ja res je bilo prekrasno!user posted image  A ves, jaz se pa niti ne upam prevec veselit... Bom komaj po 12.tednu zacela uzivat nosecnost ceprav je se tudi takrat tveganje veliko. Ampak mi itak ve punce dajete moc, ko ste tako pozitivne in super!

Grem zdaj se malo sprehodit po centru Bremenauser posted image  Dam iPod v usesa in gledam izlozbe - prava sprostitev user posted image

Popolnost.

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1447
6.6.2009 19:35:46   
twixy
IZVIRNO SPOROČILO: mariee

Upam, da čimprej dočakava metuljčke

Sej bosta user posted image user posted image
Cakam z vama user posted image

Popolnost.

(odgovor članu mariee)
Neposredna povezava do sporočila: 1448
6.6.2009 19:40:12   
tassika
wixy po 12t se možnost za SS zmanjša na samo še 3% to pa ni več tako veliko a ne. Samo pozitivno razmišljaj, mene je ubijalo, vsak dan sem se pogovarjal in čakala da bo ka špiknilo, joške sem si toliko stiskala da so me nakoncu že samo od tega pomoje bolele, ampak smo šli čez in je. Zdaj pa je spet tisto obdobje ko čakam na pregled in nimam pojma kaj se dogaja spodaj, jaz se tolažim, da je vse ok in da je pikica še vedno poskočna in upam, da bom čimprej to čutila, da bom imela še eno zagotovilo več. Jah sej vem sem smotana, sam kaj ko je to čakanje tko dolgo, sploh če si doma tako kot jaz in imaš preveč časauser posted image

Mariee da nimava mogoče istega fantauser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu twixy)
Neposredna povezava do sporočila: 1449
6.6.2009 19:41:43   
mariee
IZVIRNO SPOROČILO: tassika

Mariee da nimava mogoče istega fantauser posted image

sumljivo ja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?