|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del
9.6.2009 12:55:53   
Urša08
sunny dobro se razvajaj user posted image user posted image user posted image Men bi tud kej tacga pasal, al pa kaka masaža,...user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3301
9.6.2009 13:02:44   
birdy
IZVIRNO SPOROČILO: Pupka

IZVIRNO SPOROČILO: birdy

IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

IZVIRNO SPOROČILO: piskot

a katera ve kdaj bo porodniska, v petek ali v ponedeljek?

po moje da v ponedeljek ,ko smo 15.

Porodniška v ponedeljek, otroški v petek.

Izplačila v mesecu juniju

Dan izplačila starševskega nadomestila in delnega izplačila za izgubljeni dohodek je četrtek, 11.06.2009.

Dan izplačila starševskega dodatka, pomoči ob rojstvu otroka in rejnin je
petek, 12.06.2009.

Dan izplačila otroškega dodatka, dodatka za nego otroka in dodatka za veliko družino je
ponedeljek, 15.06.2009.

Ja, jst sem pa čist zamutila.user posted image  Pa šele zdej sem se spomnla da moja porodniša ni ista k tvoja Piškot.user posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Pupka)
Neposredna povezava do sporočila: 3302
9.6.2009 13:05:03   
birdy
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Katjuša a sta oba že skupaj v sobici? Pri nam je Nejc v svoji sobici, Žiga pa v spalnici. Mam pa namen koj k bo Žiga prespal nočko ga preselt k Nejcu, sam se bojim da bo takrat že leto star user posted image

ja že 2 mesece spita skupaj v sobiciuser posted image user posted image user posted image user posted image

Ja, maš srečo k Benjamin pančkauser posted image  Pri Kristi to ni niti slučajn možn, škoda. Mi vam sledimo, hmmmm, čez slabo letouser posted image user posted image , tko k uršauser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3303
9.6.2009 13:05:13   
BarbaraGS
Ursa08 hvala za skrb. Po cudezu je vse ok. Hodi, lula, maha z repom in to po padcu s 6m. Malo zasepa po dolgem sprehodu, ampak to je normalno, saj je mogu bit ornk udarec.

Punce meni pa je danes 1. sama zaspala. Sem jo dala v lezalnicek, pa igrala z njo, pol pa da palec v usta, sesa in zaspi. Nisem mogla verjet hehehehe.

Pri moji nosecnosti pa sploh nisem se vedla, ker se ni bil cajt za menstro, pa mi en par rece, ko jamram kak mi je zadnje case slabo. Pa da nisi ti noseca. Jaz pa: eh kaki, ce bi bla a bi mogoce tukaj s cikom stala? Pol pa cez par dni izveva in cveke kot sva takojjjjjjjj sporociva vsem hehe. Sva bila presrecna.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3304
9.6.2009 13:12:51   
Urša08
BarbaraGs to je pa lepo slišat, samo da je vse v redu user posted image user posted image

Katjuša ful dobr da oba skup spančkata user posted image

no Majchy kam si pa ti ušla?

(odgovor članu BarbaraGS)
Neposredna povezava do sporočila: 3305
9.6.2009 13:19:16   
Čebel@

no Majchy kam si pa ti ušla?

ne prav daleč......v spalnici delam družbo Hani in možu ki imate eno hudo debato-mu zgleda razlaga kaj vse se ji je zgodilo ta čas ko se nista vidlauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3306
9.6.2009 13:21:32   
Urša08
a maš spet možka doma user posted image ti maš pa res srečo user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3307
9.6.2009 13:28:15   
Čebel@

a maš spet možka doma user posted image ti maš pa res srečo user posted image
ja je že fertik za danes......zdele bo pa Hanika jedla,potem midva,potem gre pa mož v delavnico atiju pomagat in bova s Hano spet sami kakšno urico

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3308
9.6.2009 13:30:57   
kayica24
Majchy,vi ste pa res lahko srečniuser posted image
Naš ati pa žal cele dneve delauser posted image No,ampak potem vikende izkoristimo...

23.2. nama je polepšala življenje lepotička Marinela...

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3309
9.6.2009 13:35:59   
vandame
IZVIRNO SPOROČILO: kayica24

Majchy,vi ste pa res lahko srečniuser posted image
Naš ati pa žal cele dneve delauser posted image No,ampak potem vikende izkoristimo...

ja se pridružujem. Jz sm tud po cele dneve skor skoz sama. Gre najprej na šiht pol ob pol 3 pride dam, komi poje gre že okol hiše kej delat k novo hišo dela no sej smo že v njej sam je še precej za narest. Če ga hočm kej vidt mormo s tamalima dvema okol hiše letat da ga vidmo.

Sam ga morm pa tud pohvalt zvečer k je pa Hana za vštimat za spat pa vedno pride pa jo on prevbleče, zrihta in večerjo tud on naštima jz  Petra, pol gresta pa spat.

(odgovor članu kayica24)
Neposredna povezava do sporočila: 3310
9.6.2009 13:37:48   
claud
No pa smo se mal sprehodile....vi ste medtem kr neki načvekale...user posted image
Zdj me pa že prežvekuje in spi zravenuser posted image user posted image

Grem zdj pogledat mal o čem je bla debatauser posted image

(odgovor članu kayica24)
Neposredna povezava do sporočila: 3311
9.6.2009 13:47:38   
claud
Hm evo za dodatek....

http://bibaleze.si/clanek/starsi/vas-otrok-se-ne-govori-ugasnite-televizijo.html

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 3312
9.6.2009 14:19:15   
birdy
Barbara, evo, moj čudež je podoben. Zaspala brez guncanja v vozičku. Jst sem pa zraven nje s posodo ropotalauser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 3313
9.6.2009 14:45:13   
Urša08
Birdy superca user posted image user posted image user posted image

Punce nas mika obisk gradov in me zanima če katera predlaga kak grad. Sem neki gledala in sem najdla grad Štanjel in mi je ful simpatičen. Je katera že bla? Sunny si ti iz tistega konca?
Mi smo šli par tednov nazaj na grad Kamen in je bil Nejc čist navdušen in sedaj bi ga rada peljala še kak drug grad pogledat.

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3314
9.6.2009 14:48:46   
BarbaraGS
birdy supeeeeerrrrrrr. Sam moja je te plus tocke ze porabila. Se je zbudila full hitro in od takrat je tecna ko drek.

Sem kupila moltex plenice - KATASTROFA. Brez kemikalij ze ja, ampak rita pa skozi cist mokra. Ne ne, imam raje suho rito.

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3315
9.6.2009 15:02:52   
tanci29
HANA je mela za kosilo riževo kašico, se je kar smejala ko je dobila v usta se ji je ful fajn zdel en okus drugačen, čeprav pol pa ni bla čist ziher kako bi ona to dol spravla je mal z jezičkom ven zbezala, kar pomen da ni še čist prpravlena na žlico mal je šlo pa tud dol...uglavnem je bila kar zadovoljna, po dojenju NISMO POLIVAL, sicer mejčkan je šlo, ampak to je milina,bomo vidli kako bo šlo naprej....je pa res da je čist en mejčkan pojedla, pomoje ene 10-20 ml...

(odgovor članu BarbaraGS)
Neposredna povezava do sporočila: 3316
9.6.2009 15:10:27   
Urša08
tanci super, sej se bo kmalu navadla kaj je treba z žlivo delat oz. s tistmu na njejuser posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3317
9.6.2009 15:17:04   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

HANA je mela za kosilo riževo kašico, se je kar smejala ko je dobila v usta se ji je ful fajn zdel en okus drugačen, čeprav pol pa ni bla čist ziher kako bi ona to dol spravla je mal z jezičkom ven zbezala, kar pomen da ni še čist prpravlena na žlico mal je šlo pa tud dol...uglavnem je bila kar zadovoljna, po dojenju NISMO POLIVAL, sicer mejčkan je šlo, ampak to je milina,bomo vidli kako bo šlo naprej....je pa res da je čist en mejčkan pojedla, pomoje ene 10-20 ml...
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
jaz še nisem zbrala poguma da bi ji dala kaj drugega kot mleko

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3318
9.6.2009 15:19:03   
tanci29

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sej ne rabiš...jaz sem izključno zaradi polivanja drugače pa še nebi začela...je pa tvoja hana še en teden mlajša od moje, tako da se ti itak nikamor ne mudi

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3319
9.6.2009 15:19:26   
piskot
ursa zadnjic je ena meni prdelagala velenjski grad.

barbara jaaa, te eko pridejo kasneje vpostev, po 6 mesecu recimo.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3320
9.6.2009 15:20:23   
tanci29
mlea-kako je šlo na izpitu

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 3321
9.6.2009 15:23:58   
Čebel@

sej ne rabiš...jaz sem izključno zaradi polivanja drugače pa še nebi začela...je pa tvoja hana še en teden mlajša od moje, tako da se ti itak nikamor ne mudi
ja točno,tvoja Hana poliva......jaz bom z GH začela okoli 5m

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3322
9.6.2009 15:24:56   
Čebel@
že od 9.00 je post na rr-ju pa ni še nobena uporajtala spremembe na seznamuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3323
9.6.2009 15:28:16   
tanci29

že od 9.00 je post na rr-ju pa ni še nobena uporajtala spremembe na seznamuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image majchy oprosti..user posted image .jest sem porajtala pa se mi je zdelo ful lepo ampak napisala pa nisem nič....sej si opazla da zadnje cajte bolj malo pokomentiramuser posted image user posted image

zgleda super...naše čebelice so sploh luštkane k so tolk srčkasteuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3324
9.6.2009 15:30:01   
Čebel@

user posted image majchy oprosti..user posted image .jest sem porajtala pa se mi je zdelo ful lepo ampak napisala pa nisem nič....sej si opazla da zadnje cajte bolj malo pokomentiramuser posted image user posted image

zgleda super...naše čebelice so sploh luštkane k so tolk srčkasteuser posted image user posted image user posted image user posted image
no sej nočem da me kar naprej hvalite,ampak že dolgo ni bilo nobene spremembe

20.6.09 grem na dopust in upam da bo katera skrbela za seznam

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Spet folna :)
aygo

Katero folno ste uživale/uživate?

Tifol (47%)

Elevit (23%)

Neo Vin (6%)

Centramed mami (10%)

Hipp Natal sok (2%)

drugo (12%)

Število vseh glasov: 467

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!