katrin***
|
mucamaca...hvala za nasvete Se tudi meni zdi da je to to in da mi na živc pritiska, ker je danes že mnogo bolje. Me samo še na vsake toliko časa špikne, ko se na hitro kako čudno obrnem. Ja telovadba, ko bi me nekdo v rit brcnil in hodil z mano bi še blo ja, drugače sem pa že od nekdaj lenoba za telovadbo - žal ja . Pa sm že ne vem kolkrat rekla, pejt na telovadbo za nosečnice k jo mam v svojem kraju, pa se kr ne spravim. Sedim cele dneve, vsaj to hvala bogu na zelo dobrem stolu kjer moram lepo sedeti, potem kakšen sprehod in to je to od moje telovadbe. KATASTOFA VEM! Pa nam je zadnjič na prvem predavanju v šoli za starše rekla, da se prov vidi v porodni, katera je delala vaje in katera ne. Da tiste, ki so čisto brez kondicije in moči je tudi porod težji in dalši posledično. Tko da, neki bo treba ukrent, če ne drugza doma delat vaje - jezna sama nase, ukrepam pa ne. Ma sm adijo mijo. februarka...tudi jaz imam včasih take čudne misli čez dan in se sprašujem al je o.k al ne, je vse v redu, je že doma, kaj počne in podobne. Midva bova letos 3 leta skupaj pa imam iste misli kot ti, tako da meni je logično da te skrbi, ker tudi mene na vsake toliko časa tako "prime" in imam take misli. Pozitivno pa bo A vam neki povem, včerej sm si doma merila pritisk in ga imela zgornjega samo 85, spodnjega pa ne vem več. Počutim se odlično, energije za izvažat, pritisk pa v nuli. Sm šla prov v materinsko gledat kok sem do sedaj mela pa je blo 1X 110/60, drugič 110/70 na zadnjem pa celo 100/55 pa mi ni nič komentirala sestra da imam premalo Ponavadi sem imela tako normalnega, nikoli previsokega (razn pri zdravniku) in nikoli prenizkega. bom jutri zvedla kako pa kaj ko imam končno MF in upam, da bo vse o.k. lp