|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2009
8.6.2009 16:57:18   
LINDI
Jaz imam pa za punčko NEJA, LANA,GLORIA, za  fantka pa nič,bo moj izbraluser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Meliitak)
Neposredna povezava do sporočila: 3501
8.6.2009 18:16:03   
ninasiki
heloooooo

evo mene iz ljubljane vse je uredu lepo se razvija mel bomo pa user posted image  user posted image user posted image user posted image  sm jo pa uprašala ker mi je delala tu vaginalni pregled če mam lahko spolne odnose ker jih pač že 3 mesce nismo mel user posted image  če jih lahko imam in mi je rekla kdo je ta pametnjakovič k mi jih je prepovedu se ji je kr mal smešn zdel in je zdej zelena luč za postelne ativnosti user posted image user posted image  me je blo že mal strah da bom še 4 mesce brez sam sej bi zdržal sam da je user posted image  dobr je pa rekla da je taprau pozer in seveda ponosni očka takoj komentar '' to ma pa po men '' user posted image user posted image user posted image

grem zdej neki pojest pa vas pol še preberem ker sm sam tok pršla sm da vm javim veselo novičko

10.10.2009 je za naju posijau najlepši sonček in
22.05.2011 postanemo 4 peresna deteljica

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 3502
8.6.2009 18:42:25   
LINDI
JA KDO PA JE REKU,DA KAO NE SMEŠ user posted image user posted image user posted image ,TO TI SAMO  GINEKOLOG REČE,ČE JE KRITIČNO,DRUGAČE PA LAHKO BREZ PROBLEMA,3 MESCE JE DOLGAuser posted image user posted image user posted image ,MOJ BI UMRLuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 3503
8.6.2009 19:50:25   
ninasiki
LINDI ginekologinja mi je rekla da ne smem ker sm mela odluščeno plodovnico in sm krvavela tko da vrjem da sm seznanjena da če je nosečnost BP je to čist normalno sa maš pač splone odnose sej je pa mešal vrjem men in mojmu tko da bo danes pomoje AKCIJA user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 3504
8.6.2009 19:59:32   
LINDI
AJA,to je pa drugače ja,sem mislila,da so kake babe čenčaleuser posted image saj veš kako je.......potem pa čimveč objemčkov ......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 3505
8.6.2009 20:06:13   
gorenka
Ninasiki - čestitam za dobre novičkeuser posted image user posted image user posted image

Sploh pa...kaj še delaš na forumu? Takoj v negliže in v akcijo!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 3506
8.6.2009 20:12:00   
ninasiki
gorenka moj dragi dela popoudan tko da bom mogla še mal počakat da prej dam pride user posted image user posted image user posted image  pol pa akcija

(odgovor članu gorenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3507
8.6.2009 20:16:42   
Februarka08
Ninasiki user posted image user posted image user posted image za same dobre novičkeuser posted image uf, to bo akcijeuser posted image user posted image mi2 tud ne smevauser posted image včasih se mal pomuckava in se mava mal drugač fletnouser posted image user posted image samo user posted image pa ne bo do konca. Pa saj ga tud v prvo ni smel bit, tako da...user posted image bo pa potem toliko bolj fletnouser posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 3508
8.6.2009 20:18:02   
Anonimen
Ninasaki čestitke za MFuser posted image No če imate pa zeleno luč za posteljne aktivnosti pa zdale kar v pripravo za lubijauser posted image hehe

Jaz sem pa danes si privoščila prav en dolg sprehod -mi je tako pasalo. Mojega tudi zdaj cca.3 t ne bo, no in ga tudi že 1t ni nč doma, ker ima pa njegov šef user posted image . Tako, da se skoraj nič ne vidiva. No saj bo tudi naš čas prišel, da bomo skupaj. Tako je to punce.

No jaz sem se pa odločila, da do srede ne stopim nič na vago, ker se počutim ( tudi sem ) čisto zabasana in me je prav strah pregleda v torek. Se mi zdi kod da bi se ene 3kg zredila v 4t. Tako, da tehtnico pod posteljo do srede...ali pa še dlje. Ja ja tako je to...user posted image

(odgovor članu ninasiki)
  Neposredna povezava do sporočila: 3509
8.6.2009 21:16:44   
majakla
Dober večer.

Ninasiki: čestitam za uspešno MF
in veselo user posted image , a ne
pretiravajta.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3510
8.6.2009 21:32:52   
Februarka08
Čer.

Mi2 sva si pa privoščila prejle jagode s sladoledom v miru in je pasalo kot ata na mamouser posted image user posted image user posted image Zdaj pa počasi v mižule mažule, vsem ostalim tudi lep večer in uživajteuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 3511
8.6.2009 21:33:08   
ninasiki
punce hvala za čestitke in spodbudo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 3512
8.6.2009 22:05:28   
Crystall
Ninasiki čestitke user posted image user posted image user posted image  To bo danes veselo user posted image .

Jaz pa utrujena doma in komaj čakam, da grem v posteljo. Moj delovni dan je trajal od pol 9h zjutraj pa do 7h zvečer. Pa še cel teden bo tak. V četrtek pa imamo z otročki glavni nastop in potem bom malce zadihala.

Morfologijo imam pa 16.6. in jo komaj čakam. Da vidim ponovno najinega fantiča - Blaža user posted image user posted image user posted image  user posted image

Od 4.11.2009 najino življenje bogati BLAŽ :)

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 3513
8.6.2009 22:18:22   
frrrr
oj,

poročam kako pri nas. od petka dalje sem 4 ure na bolniški. trebuh otrdeval, pa mau preveč blo stresno. danes bil prav luštkan dan. v petek se še ni čutilo, ker sem bila celo dopoldne pri ginekologu in svoji zdravnici in sem potem vseeno 4 ure oddelala tako, da prišla domov malo čez 16. uro. no, danes sem šla pa že spočita po tamauga v vrtec. user posted image

spanje... js spim na trebuhi... tut v prvi nosečnosti sem do konca. sem vedno tako spala. samo po porodu nisem mogla, ker sem imela joške prepolne mleka. nisem direkt na trebuhu, ampak tk mau postrani, pa kovter imam spodi, da je bolj mehko. si pa proti koncu nosečnosti vedno večje gnezdo pripravljam, kamor svoj trebušček potem naslonim, noge pa na eno ali drugo stran... mau menjam ponoči... mau na eni strani kovtra, mau na drugi user posted image

slončkanje... js sm zdej še bolj horni kot sicer... tile nosečniški hormoni... pa čez leto in pol bom 30... se kr pozna user posted image če ginekolog ne prpove, ni nič prepovedano. uživajte dokler lahko.

imena... za punčko izbrano še iz prve nosečnosti. za fantka je mau problem... mogoče sva že našla pravo ime, nisem še zihr. za spol pa ne bova vprašala tako, da bo oboje do konca aktualno user posted image

še kaj? malega smo odvadili plenice čez dan... je že 10 dni brez. torej oktobra bom samo enega previjala. še nočno pleničko umaknemo in smo zmagali. ko bo čas za to... nič prehitro user posted image

lepo se mejte! uspešne preglede pri G vam želim... mi bomo čakali še do petka...

(odgovor članu Crystall)
Neposredna povezava do sporočila: 3514
8.6.2009 22:28:14   
didikaa
čer punce!

zanima me kolko ste se do sedaj zredile ?
jaz sem 7 kg shujšala ( nam je blo 4 mesce grooozno slabo )  in nisem pridobila še niti grama user posted image  malo mi je čudno, ker otrok ziher nekaj na teži pridobiva jaz pa z težo stojim...po tem takem jaz hujšam al kako ?
ne vem...predx mescom dni sem imela pregled in se mu je že takrat zdelo čudno ( ginekologu ), da nič nisem gor dobila...ju3 imam spet in me je kar malo strah ... kaj se to dogaja ?
počutim se zelo slabo....vsak mesec enkrat bruham...slabo mi je 20 dni v mescu tistih 10 pa mi je vredu....zaprta sem in se mi zgodi da po 4-5 dni ne morem na stranišče....trebuh se mi še nič ne pozna...lulat hodim vsakih 20 minut... grooza..jaz mislim, da bi se zdaj že to moglo nehat al kak ? user posted image user posted image  
drugače pa otroka zelo dobro čutim...sicer čisto spodaj...pod trebuhom že skoraj...ampak zelo močno...sploh ko sedim...
drugače rok poroda imam 17.10.
powejte mi je to normalno....??????

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 3515
8.6.2009 23:16:38   
tea85
uh ti pa maš to probleme..samo mislim da ni nič narobe, moja kolegica je prav tako bruhala 5 mesecev in na kilaži nič pridobivala, še celo shujšala, pa je blo z malo bebico vse vredu, ker je pol v zadnjem trimesečju začela pridobivat na teži in mislim da bo pri tebi tudi tako.
jaz glih nimam takih problemov, jaz sem med tistimi ko se redimo.

ti pa nič ne skrbi, sicer pa boš vidla kaj ti bo ju3 gin.reko tako da le pogumnouser posted image

ja, kaj se tičeuser posted image user posted image pa sem jaz tudi bolj .... kot ponavadi tako da ne vem kako bo touser posted image user posted image

lepo spančkite!

prišla sem 30.10.09, težka 2.990 g, velika 48,5 cm...Taja

(odgovor članu didikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3516
9.6.2009 8:03:54   
Anonimen
Dobro jutro punce !

Mene pa neki tako skrbi, danes sem 22t3d in ne čutim brcik vsak dan. en dan zelo močne, potem 2 dni mir al pa samo 1x rahlo, pa spet mogoče potem. Zadnič je dragi pritisnil na trebu ( nedeljo ) in ga je brcnila nazaj. Ali bi mogla urgirati in poklicati G ali ne ?

(odgovor članu tea85)
  Neposredna povezava do sporočila: 3517
9.6.2009 8:07:50   
Crystall
Didika ... jaz sem na isti teži, kot prej, preden sem zanosla. V prvem trimesečju sem shujšala 3 kg in nazaj pridobila samo te 3 kg in zdaj mi teža skoz stoji. Pa se nič ne sekiram - ker pojem dovolj - ogromno sadja in zelenjava, elevit ... Je pa res, da meni ni bilo nič slabo (samo v prvem trimesečju zjutraj dokler nisem jedla). Logično bi bilo tudi meni, da bi dobivala gor, ampak teža stagnira in se res nič velik ne sekiram, ker vem, da je z user posted image  vse ok. Mislim, da si mali vzame vse tisto, kar rabi. Želim pa ti, da čimprej dobiš apetit in da vse nosečniške skrbi minejo in da boš res lahko uživala user posted image

Od 4.11.2009 najino življenje bogati BLAŽ :)

(odgovor članu tea85)
Neposredna povezava do sporočila: 3518
9.6.2009 9:24:15   
majakla
Dobro jutro, kak´ ste?

Meni je taaak vroče ...!

Evo, da začnemo nov dan:
user posted image

Lp  (o;

(odgovor članu Crystall)
Neposredna povezava do sporočila: 3519
9.6.2009 9:35:24   
mateja8
Dobro jutro punce......
......mmmm kavica za lep začetek.
Sem tako utrujena, sva bla z user posted image  dva dni v borovnicah. Včeraj sva jih nabrala vsak 5 litrov - na roke. Se je dragi skos okol mene vrtel, da mi ne bi kje slabo ratal al pa kaj. Je bil prav zaskrbljen, da ne bo to zame mal preveč. No danes pa je to dvodnevno nabiranje prišlo za mano. Utruuujenaaaa!!!!

Sem že enkrat cele litanija napisala, pol pa sploh ne vem kaj sem pritisnla, da sem vse skup zbrisala. Zdej grem mal na sonček, potemm vam pa še enkrat vse napišem

Pa-pa za zdaj.

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 3520
9.6.2009 10:17:27   
ninasiki
dobrooooo juuuutrooo user posted image

evo tako sm bolše volje dons čeprou je moj reku da ga je vseen mal strah pa sm ga pomirila da ne bo nč če je G. tko rekla polk bo že držal user posted image  pa še sonček je končnoooo i love it

zdele pa še en dobr zajtrk z mojim user posted image  pol pa v ZD se pozanimat za šolo za starše ker je nasledn tedn zadn datum in pol komi septembra user posted image  v ljubljano se nama pa ne da pa še na bencinu pršparava in na žiucih pa parkplac user posted image  (mava 45 min do KC) tko da bomo kr pr ns šli

se še javim bodte pridne pa ne se preveč martinčkat user posted image

(odgovor članu mateja8)
Neposredna povezava do sporočila: 3521
9.6.2009 10:17:56   
Februarka08
Jutro.

Najin večer je bil mmmmmmmm, sladek, mankala je le še češnja na vrhu smetane, user posted image ampak tiste je bil le moj dragi deležen. No ja, vsaj en.user posted image
Zdaj sem pa že po zajtrku, mala je v varstvu, zdajle se pelje v sosednjo vas na obiskuser posted image in bo spet tam šarmirala in osvajala. Jaz pa zabušavam in skušam spet premagat slabostuser posted image še kar te slabosti, pa naj se že nehajouser posted image

Didikaa, moja sodelavka se v user posted image ni zredila NIČ in je blo z user posted image vse ok. Je reku gin., da pač črpa njeno zalogo in zato se nič ne redi (ni bla takrat ravno suhcana). Ene se zredijo 20 kg, ene 5 kg, tako je. Čeprav vem da te skrbi, saj bi mene tud. Ampak kot si napisala user posted image lepo čutiš, tako da je aktiven in ne more bit nič narobeuser posted image boš vidla na pregledu da bo vse okuser posted image
Moja teža je tam nekje +3 kg. Se mi zdi kar ok, sem na dobri poti da se ne zredim toliko kot v 1.user posted image user posted image (+18 kg).

Lep, sončen dan vam želim, uživajte v sončku in pogledu na naše trebuščke

< Sporočilo je popravil Februarka08 -- 9.6.2009 10:19:06 >

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu mateja8)
Neposredna povezava do sporočila: 3522
9.6.2009 12:10:04   
majakla
MalaMravljica kje siiiiiiiiiii! user posted image

Kaj MaleMravljice še vedno ni???
Napisala je en teden.
Kaj ste podaljšali ali
imaš toliko za prebrat, pa
še nisi uspela? user posted image

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 3523
9.6.2009 13:19:40   
katrin***
joj punce, men gre pa že cel dopoldne na jok in se sploh ne morem potolažit user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Zjutraj sem imela MF in po pregledu, na katerem niti nism vidla našga user posted image , mi reče G da mu tale naš otrok ni čisto nič všečuser posted image user posted image user posted image user posted image  me je tako zatrl, da ga sploh nism več mogla poslušat kaj mi je govoru. Naš user posted image  ima cisto horioidnega plexusa na obeh straneh user posted image user posted image user posted image  Pa sm ga vprašala kaj to pomeni, pa je reku, da lahko nič lahko pa vse user posted image user posted image  Da je vse ostalo super in po tistih njihovih tabelcah, razen tega. Da sta tudi cisti v mejah normalne, vendar naj grem v lj v P na UZ pregled. Da pošlje vsako, kateri to ugotovi iz preventive. Je reku da je to dost pogost pojav in da do 25 tedna ponavadi izginejo. Lahko da ne bo nič in vse o.k, ampak mene tako skrbi, da ne morem sploh funkcionirat normalno. Brcike so prisotne vsak dan, srček o.k, je tko sedel da se ni videlo kaj bo in je G reku, da mi ravno v mehur brcauser posted image  - kot da nism že sama tega opazila. Sm že cel internet okol obrnila, kaj to pomeni in večinoma to res izgine slej ko prej, pa vendar me tako user posted image  skrbi.

Za seznamček imam pb. +5kg, pregled v P 12.6, naslednji pregled pri G 14.7

Se slišimo še kaj ko se bom poskusila pomiriti in čim bolj pozitivno razmišljatiuser posted image

15.09.2009 se nama je pridružil najih sonček Alina!
rojstvo: 2325gr, 45cm
1.mesec: 3500gr, 51,5cm
2.mesec: 4500gr, 57cm
3.mesec: 5300gr, 58cm
4.mesec in pol:6500gr, 62,5cm

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 3524
9.6.2009 13:23:25   
rozilu
Ojla pupe user posted image

Po nekaj dneh se tudi jaz oglašam... moram še malo prebrati za nazaj, pol vam pa še napišem kako sem preživljala vikend na poroki...

Trenutno sem na bolniški, zaradi tega prehlada al kakroli že imam, ki se mi vleče že od prejšnjega tedna pa še kar nič ni boljše. Včeraj sem bila pri zdravnici in po pregledu je rekla, da ni nič hujšega, da mi nič ne bo dala zdravil, ampak naj samo počivam pa pijem čajčke pa tko... Danes pa sem še vedno na istem (boleče grlo in kašelj), edino glava me ne boli več. Sem ji pa čisto hvaležna za en teden bolniške, ker verjamem da se z tisto norišnico v službi sploh ne bi uspela pozdravit še kak mesec ne...

Tako da imam končno nekaj več časa za forum pa malo pobrskat po kakih finih straneh za bebice. user posted image Drugače pa moj user posted image že ene 10 minut pridno brca. Samo je tako nežno vse skupaj, da moj user posted image komaj kaj čuti... No zdaj pa brat malo za nazaj.

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 3525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?