|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2009
5.6.2009 21:27:26   
sonček33
skačica iza je luštna ful

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu rozilu)
Neposredna povezava do sporočila: 3451
5.6.2009 22:50:11   
Aniiita
ninasiki, ma pomoje ni ta bit tolk v skrbeh, veš. Jaz včasih še spim na hrbtu in je vse ok. Na boku namreč ful slabo spim, čeprav se trudim navadit.. Pri meni je tudi zvečer ta občutek zategovanja močnejši, ja..

Sem pa kot kvasek- sem se danes spet malo merila in sem pridobila povsod! V trebušček (ok user posted image ),v joške (nej jim bo user posted image ), v stegna (tudi če ne bi!) in boke.. A mislite, da se boki širijo zaradi poroda, ki še  pride? Gredo pol td nazaj?

katrin, priporočam ti ful vitaminov, veš.. ker mene so tako enkrat začele bolet mišice v nogah, ker čez noč, ko že par dni niti migala nisem..pa se je potem pokazalo, da se je začel en fajn prehlad s tem.. Mogoče pa je samo muskfiber, ja..

lenika, nisem čisto razumela, kaj te skrbi glede denarja v kovancih.. no, če te teža, ni panike, pomoje. Mi smo enemu kolegu za darilo tudi zbrali denar in mu dali v kovancih po 1 in 2 evra- bilo je 350 evrov in je bil precej majhen mošnjiček..(je zgledalo prav malo bogo na koncu)..

Jst pa ne bom nič jamrala user posted image

Sva pa dobila komodo za v spalnico, ki bo služila občasno tudi kot previjalna. Je bila cenejša, spada k spalnici, pa še bolj funkcionalna za potem se mi zdi.. Glavna previjalna bo pa kar pralni stroj pri nas (še eno tisto spužvo moram kupt za gor, no..)

Ah, bo treba it spat. Nočko user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3452
6.6.2009 2:33:02   
ninasiki
čau punce

evo mene iz majhne žurkice je bla zadnja tko da sm se j emogla udeležit

aniiita ja sej na hrbtu mogoče še res ni panike čeprou praujo da po dvajsetem tednu ni dobr spat na hrbtu ker se ti baby naslon na taglaune žile in to ni glih cool pol na trebuhu k najraj spim tud ne smem ker pač ne morm ker me mot user posted image   sam bomo že potrpel tko da lahko spimo samo na bokih in še to baje na levem ker spet če spiš na desnem ti se spet na neki naslon uglaunem al zdej oni mal pretiravajo al kva jst vem da sm usa puff k se zbudim na trebuhu in pol k se še hočm obrnt me tko neki pr jajčnikih uščipne da sm lahko pol v istem položaju še dodatnih 10 min dokler ne popusti pol se pa spet obrnemo

no zdej grem pa ajat pa vsem dobro jutro in evo kavica z moje strani ker vem da bote vse to zjutri brale k bmo jst še ajalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

10.10.2009 je za naju posijau najlepši sonček in
22.05.2011 postanemo 4 peresna deteljica

(odgovor članu Aniiita)
Neposredna povezava do sporočila: 3453
6.6.2009 9:10:49   
Crystall
Dobro jutro lepotičke!

Mene je poštar ravnokar razveselil s pošiljko iz Anglije - 4 kompletki za najinega user posted image user posted image . Uau, kak so krasni - od nexta, adamsa, mini mode, cheeroke. 4 hlače, 4 majice, 1 puhast brezrokavnik - vse za 20 eur user posted image

Sicer pa zdaj tak uživam. Počutim se ok - moram hitro potrkat na les. Včeraj sem se vidla s kolegico iz faxa po 1,5 leta. Smo klepetale od 6h do 11h popoldne v Celju. Šle sva tudi mal po trgovinah in v h&m sem kupila majčko za škratka za drugo leto, ker je imela tak fenomenalen napis: dad & mum = me user posted image

Danes pa popoldne hitim na piknik - ima stric rojstni dan. Jupiiiiiii, to se bomo spet fino imeli.

Želim vam res lep dan brez vseh težav user posted image user posted image user posted image

Od 4.11.2009 najino življenje bogati BLAŽ :)

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 3454
6.6.2009 9:18:33   
Februarka08
Jutro.

Mi smo v polnem elementu, spala nisem skoraj ničuser posted image moj je vstal ob 6h in se pripravil, zdaj je že pri ženinu in nevesti in ga že žurajouser posted image je bil tako uštiman zjutraj, da bi se kuj še enkrat poročilauser posted image avto je pa tud bomba, bi bla jaz v takem kuj nevesta...
Lepo soboto vam želim, uživajte, čeprav je vreme bolj bljekuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Crystall)
Neposredna povezava do sporočila: 3455
6.6.2009 12:11:56   
Anonimen
Živjo !

No kako ste danes punce ? Po tako lepem jutru je pri nas dežek. Jaz sem že od frizerja, zdaj sem pa pri naših, ker moj dela.

Danes smo dopolnili 22tuser posted image juhuu. Naš user posted image se oglaša nekje na 2 dni. Spim pa tudi jaz kdaj na hrbtu se ''dobim '' ponoči, pa se takoj prevrnem. Upam, da s tem res kaj ne škodujem ?!!
Danes sem slikala bušija, vendar ne vem kam je moj kabel za moj tel. dal pa ne morem gor dat. No, sj če ne bom pa kasneje, ko bom čitalec dobilauser posted image Skrivnostno vse izginja pri nama....no al je pa moja pozabljivost nardila svoje.

Še dobr teden pa spet pregled, ampak vem da ne bo UZ user posted image Bi jo tako rada videla, no mogoče mi bo ratal kaj izprosit.user posted image

(odgovor članu Februarka08)
  Neposredna povezava do sporočila: 3456
6.6.2009 13:54:56   
katrin***
čaw, baw,

hvala za nasvete punce. Me je včeri zvečer user posted image  najprej z ledom zmasiral, potem pa še z eno kremo in danes me mnogo manj boli, tako da lahko vsaj normalno vstanem. Ni seveda čisto brez bolečin, ampak se je izboljšalo no. Čeprav res ne vem od česa. Od telovadbe sigurno ne, ker ne telovadim, res sm pa bila v ponedeljek na njivi in malo v rokavicah praskala okol pa me od takrat špika čedalje bolj, tko da je možno, da ker sem se večinoma dol držala, da ko sm se dvignila, da sm kakšn živc priščipnila user posted image  No, važn da mi vsaj led očitno pomagauser posted image .

Drugače pri nas nič novega, user posted image  spet dela danes, tko kot že kar nekaj sobot in bo tko verjetno kar celo leto in naslednje tudi - pa pravjo da je kriza, pri nas HB neuser posted image  Zato pa greva letos samo za en teden na dopust, važn da bo oktobra doma user posted image  užival z nama.
Komaj čakam v torek, ko imam MF, da izvem kaj bomo imeli - verjetno bova obdržala to novico zase, čeprav že sedaj vsi sprašujejo kaj bouser posted image

Grem še malo formulo pogledat pa še kej pospravit, pa se tipkamo kasneje user posted image

15.09.2009 se nama je pridružil najih sonček Alina!
rojstvo: 2325gr, 45cm
1.mesec: 3500gr, 51,5cm
2.mesec: 4500gr, 57cm
3.mesec: 5300gr, 58cm
4.mesec in pol:6500gr, 62,5cm

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3457
6.6.2009 17:45:21   
lenika83
Ojla!

Danes pa se vam je čvekanje čisto ustavilo? user posted image  Se vidi, da je vikend in so user posted image  doma. No, razen mojega user posted image  Saj čez tri ure pride. Itak danes nisem preveč dobra družba in mi kar paše, da lahko v miru poležavam. Včeraj sem bila na deliščini in se je ful zavleklo, pa sem danes čisto "boga". Skoraj taka kot da bi imela mačka. Pa še vse so ful kadile okrog mene in imam že cel dan okus po dimu v ustih user posted image  Bljak.

Rižkoo tudi jaz ne maram nekih načičkanih poročnih oblekic in mi je zato tvoja ful všeč. moje nosečniške težave so načeloma zelo blage, nič kaj posebnega. Trebušček se sicer meni ne zdi ful velik, samo me je včeraj ena vprašala, če sta dva user posted image  Mogoče se pa samo meni ne zdi velik, pojma nimam. Sicer se menda mora nekje videti, saj sem pa že na polovici. Se pa mi je danes pojavila ena nova nosečniška "težava"... Cel čas sem lačna kot volk. Zdaj sem kake 4 ure po kosilu lačna za umret, me že čaka zraven računalnika en sendvičuser posted image  Pa sem še prej pojedla eno posodico češenj.

Aniiita nisem mislila, da me skrbi glede kovancev. Skrbi me kako bom zdržala na poroki. Od včerajšnje dekliščine me še danes celo telo boli, pa sploh nisem nič počela. Moram si kako blazino nesti zraven na poroko za sedeti, bo verjetno malo lažje, ker na leseni klopci cel dan res ne bom zdržala. Kovance bova pa v kake škatlice ali pa posodice spakirala in jih še s kakimi okrasnimi kamenčki ali pa trakci napolnila, da bo nekaj izgledalo.

Crystall a imaš mogoče linke od teh spletnih trgovin? Se mi zdi, da si zelo poceni to kupila.

Lepo popoldne!

(odgovor članu katrin***)
Neposredna povezava do sporočila: 3458
6.6.2009 20:22:56   
rolika
Zdravo punce, spet se malo jaz oglasim user posted image user posted image  
glede nakupov ko ste se pogovarjale, midva sva od njegovih staršev dobila voziček pa jajčko in košaro tako, da največjega stroška nimava user posted image user posted image dobila pa sva Quinny-ja buzz 4 ker je bil obema zelo všeč pa še mojega se ni dalo prepričat da bi kaj drugega sploh gledal user posted image user posted image user posted image  user posted image že pridno brca in se obrača tako da že skoraj vsak dan čutim tega našega user posted image .
Imam pa eno dilemo.... zelo sem si želela na morje in sedaj se mi je želja uresničila, da greva z dragim v črno goro, ampak takrat bom nekje v 25 tednu, vožnja pa je tako dolga in zdaj ne vem če bo vredu da grem ali ne... kaj menite? user posted image Lep vikend vam želim user posted image user posted image

(odgovor članu lenika83)
Neposredna povezava do sporočila: 3459
6.6.2009 21:06:36   
LINDI
Jaz sem pa danes dobila voziček hauck miami,mi ga je mami kupila,upam,da bo v redu,nekam velik se mi zdiuser posted image ampak saj bom imela karavanauser posted image pa še lupinico je vzela od recaro firme,zdaj pa ne vem zdi se mi,da moraš se spodnji del kupiti,da se fiksira lupinica,baje pa da lahko tudi s pasom pripneš,ampak nimam pojma kakouser posted image rabim inštrukcije,imam pa res zlato mamiuser posted image  

(odgovor članu rolika)
Neposredna povezava do sporočila: 3460
6.6.2009 21:44:05   
stuhica
oh šte čveke... pridne...

rižko res luštna oblekica tud jaz sem imela neki čist preprostega.... se mi ni dal komplicitrat z nekimi vlečkami... sem se ful dobr počutla v tisti oblekici ...

Lenika 83 ja tud mene skrbi kako zdržćat na porokci... cečl dan, za tisto v nemčijinpa mislim da sploh ne bom šla ...je predolgo za vozit se, pa sej se že zdaj komi do ljubljane prkolovratim... tako da tista verjetn odpade

Bravo za bodoče dedke in babice ki vam pomagajo in za vas malce šopingirajouser posted image user posted image user posted image ... sej danes karkoli že kupijo lahko kar neki prihraniš ker je vse tako drago.. pa če nič drugega ti ostane vsaj za kak paketek pleničk.... jih bo treba kr onk kupt... jaz sem si za foro pisala kolk paketkov smo ponucal in mislim da je pršl cca 50 paketkov na leto... je kr lep strošek...

Glede nakupov vozkov lupinic itd... punce tiste ki to morte še nabavit jaz vam povem da se res splača pogledat ornk, poiskat po spletu po vseh štacunah pogledat ker so razlike sploh v tujini je res dosti ceneje tako da se splača, tako kot sem že prej omenila,  ti pa pol za pleničke ostane, ki jih bo treba kupovat... pa dons ko je vse drago plače pa na višku sramote....user posted image user posted image user posted image

nč greem pogledat v hladinik kaj pe lahk pojem... ima tud kr povečan apetit, mi pa ful sadje paše... bi pa tko rada pojedla kakšen sladoled.... user posted image user posted image user posted image  pa spet ne smem...
se mi user posted image cuker spet dvijguje sam da se mi kontrola približuje.. Punce držte pesti da me diabetologiinja pusti na dieti in da me ne da na inzulin prosim....v torek...

nč grem spat jutr pa na volitve....

Alvin in Lejla cel moj svet..

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 3461
7.6.2009 7:50:52   
gorenka
Jutro punce!

Da se malo javim tut jst za vikend- bolj zgodna kot ponavadi...sem se zbudila že bo 5h zjutraj in sem prav jezna nase k ne morm zjutraj mal poležat, samo me kuj začne križ bolet če ne vstanem user posted image
Sem bila včeraj pri frizerju (po dolgem času), mi je tkoooo pasal k mi je nekdo drug pral glavo in posušil lase. Pa še s svakinjo sva šle skup, tko da je blo polno čveka, naju pa itak cel dopoldne nazaj, sta že najina user posted image sprašvala če sva se zgubile.user posted image
Popoldne sem šla pa na srečanje diplomantov, sicer samo za slabi 2 urici (več nisem zdržala), kar me pa ni ustavilo da se ne bi konkretno najedla vseh dobrotuser posted image . Sem še dons sitauser posted image Zgleda bom tut jst drugo soboto ko imamo ohcet res samo šla pogledat in nazaj domu v ležečki...hja več ne gre.

In katrin, kaj bolje danes? In kako ste ostale? Upam da včerej ni kero odneslo k je tko pihalo, no pa zdej smo itak dodatno obtežene a ne?user posted image

Ležanje na hrbtu - a to ni dobro al kajuser posted image , pišuka men pa tko paše spat...že s spanjem na boku mam probleme ker mi bolj paše na desnem kot na levem..

Sem pa jst dons točno v 20t!!! Ja z mojim user posted image sva na polovički. Yeeeeeuser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil gorenka -- 7.6.2009 7:55:33 >

(odgovor članu stuhica)
Neposredna povezava do sporočila: 3462
7.6.2009 8:13:05   
Crystall
Dobro jutro!

Evo mene s fešte ... kak je blo dobro. Zjutraj pa kot ponavadi: rana ura, zlata ura. Nikoli ne morem dolgo spat user posted image . Danes pa še delm popoldne na volitvah.

Jz spim zgolj na boku - in paše mi ravno na desnem boku. Je pa res, da se ponoči že enkrat zbujam, ker moram lulat. Mali škratek je pa našel nov šport - raztegovanje v notranjost - tako, da je mehur vseskozi na udaru user posted image .

Stran, kjer jaz kupujem je ponavadi www.ebay.co.uk (tam kliknem kategorijo baby ali pa wholesale ter si potem nastavim tisto, kar iščem). Najdem ogromno stvari in res veliko ceneje. Kar nekaj stvari bom tukaj kupila. Plačujem pa preko mastercarda, ki ga imam registriranega na spletni banki - paypal - varen način plačevanja. Sem zelo, zelo zadovoljna. Za maškare sem vse naročala tuki, naročila sem si nekaj nosečniških oblek, za uhančke, verižice, zapestnice delat si naročem le še zgolj tukaj, nakit zase najdem res enkraten (sem dobila 20 parov enkratnih uhanov za 15 eur s poštnino vred - novi, zapakirani), za malega pa bom kupila oblekce, pa kar bom še potrebovala.

Lep dan - moj bo danes delaven user posted image

(odgovor članu gorenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3463
7.6.2009 8:46:50   
lenika83
IZVIRNO SPOROČILO: rolika

Imam pa eno dilemo.... zelo sem si želela na morje in sedaj se mi je želja uresničila, da greva z dragim v črno goro, ampak takrat bom nekje v 25 tednu, vožnja pa je tako dolga in zdaj ne vem če bo vredu da grem ali ne... kaj menite? user posted image

To je pa res zelo odvisno od tvojega počutja. Jaz, recimo, za sebe vem, da kaj takega niti slučajno ne bi izvajala. Že zaradi tega, ker strašno sovražim dolgo vožnjo v avtu in ne bi šla v Črno Goro, tudi če ne bi bila noseča. Zna pa biti malo nadležno, če moraš dostikrat lulat med potjo, ker se potem ful zavleče. V bistvu ti to zelo težko kdo drug svetuje, najbolje, da sama razmisliš in se odločiš, ker se najboljše poznaš.

Stuhica mene še bolj to skrbi, ker vem, da ne morem vmes oditi, ker je user posted image  priča. Če drugega ne, ga bo treba na koncu domov peljati. Pa še v nedeljo bodo imeli poroko, v ponedeljek dopoldne gremo pa na morje. Boljše da neham razmišljati o tem, ker me bo še panika prijela. Verjetno bom na morju en teden samo spala, da se k sebi spravimuser posted image

Spanje mene ful muči, ker sem zmeraj spala na trebuhu. Zdaj se nekaj trudim na levem boku, pa mi nič preveč ne paše. Na desnem še gre, na levem pa sploh ne. Samo kaj pa naj, če se ponoči med spanjem obračam, ko sploh ne vem. Se mi zdi, da pa je vseeno boljše, da se naspim, pa čeprav v napačnem položaju, kot pa da sem čisto nenaspana.

Lepo nedeljo!

(odgovor članu rolika)
Neposredna povezava do sporočila: 3464
7.6.2009 9:51:28   
palegia30
Rolika; Črna gora, tudi jaz grem tako, da ni panike, meni je ginekolog rekel, da lahko grem, veliko spanja, počitka, med vožnjo ustavljanje počitek in ni težav. Več boš komplicirala slabše je. Mi smo nosečke in nismo bolne, to je blaženo stanje in morje vsekakor koristi. V 25 tednu pa ne vem kako je z potovanjem aviona, to se le pozanimaj. Jaz grem itak z avtom. Možna je tudi pot s trajektom a je dolga in pride v poštev le če bi imela kabino, da lahko spiš...

Drugače imam drug teden morfologijo, komaj čakam da vidim svojo bebiko...Imam le težavo glede izbire imen, sploh za punčko. Kakšna imena so vam všeč?

Lahko bi malo predebatirale o imenih...

(odgovor članu lenika83)
Neposredna povezava do sporočila: 3465
7.6.2009 10:33:45   
gorenka
Imena: Tut jst mam problem za ime punčke. Za fanta sva mislim da že kar zmenjena, pri punčki se je pa zataknilo. Meni ni nič kaj všeč, če mi je pa kero saj približno, pa user posted image ni...user posted image
Problem je k imava ful kratek priimk in pol ne bi še ta (moderna) kratka imena zraven dajala...Pri daljših imenih (npr. 5/6 črk) pa ne vemuser posted image Tko da jst bi tut za kakšen nasvet, idejo prosila...

< Sporočilo je popravil gorenka -- 7.6.2009 10:39:20 >

(odgovor članu palegia30)
Neposredna povezava do sporočila: 3466
7.6.2009 11:06:35   
lenika83
Pri nama je pa z imeni ravno obratno. Za punčko sva v trenutku izbrala, za fantka pa sva uspela celo zožiti izbor na tri imena. Sicer zdaj še ne veva ali bo user posted image  ali user posted image , imamo pa skoraj vsi občutek, da bo user posted image . Verjetno bova kar do konca pustila vsa tri imena in se bova potem odločila, katero bo otročku bolj pasalo. Dodatno težavo pa nama je pri izbiri povzročalo, da ne želiva imena, ki so zelo pogosta, ampak za fantka takega nisva uspela najti. Vsekakor pa morajo biti lepa slovenska, meni niti slučajno niso všeč neke tuje izpeljanke, pa da je kratko. Se mi zdi, da v večini primerov otroke z dolgimi imeni potem kličajo po nekih kratkih variantah, to mi pa ni všeč, ker samo težave povzroča. Zaenkrat pa vam še ne bom povedala o katerih variantah premišljujeva, ker še tudi nikomur drugemu nisva povedala. Pa brez zamere.

(odgovor članu gorenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3467
7.6.2009 11:08:23   
lenika83
Aja, še to sem pozabila... Jaz sem si pri izboru imen pomagala z leksikonom imen, nekaj seznamov pa sem našla na različnih forumih. Kar tako iz glave nisem našla nič pametnega. Se mi zdi, da te kaki taki seznami spomnijo na lepa imena, ki ti kar sama ne pridejo na misel.

(odgovor članu lenika83)
Neposredna povezava do sporočila: 3468
7.6.2009 11:21:36   
ninasiki
crystal a so to rabljene stvari na e-bayu

imena midva pa imava že izbrano jst sm za punčko on pa za fantka

vreme katastrooooooofa sovražim dž user posted image user posted image user posted image

aja jutri ob 12.40 imam pregled in upam da bo vse cool me pa neki zanima to ti dela samo uz na buškotu a ne ker se mi zdi da sm nek slišala da ji je delu tud vaginalnega user posted image

nč bejbe letim k mami na kosilo pa se slišmo popoudan papa

(odgovor članu lenika83)
Neposredna povezava do sporočila: 3469
7.6.2009 11:57:44   
palegia30
Ma jaz tudi za fantka vem, punčko pa je kr težko, želela bi moderno ime in kratko.

Drugače so mi všeč Lorela, Lorna, Aurora, Kjara, Lana, Izabela.

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 3470
7.6.2009 13:06:19   
rolika
Zdravo,
midva z mojim user posted image sva se za punčko oba strinjala za ime Alina ali pa Lyn, ampak zdaj je pa fanetek na poti user posted image user posted image zdaj pa je meni všeč Taj njemu pa Jan tako, da bomo vidli kaj bo na koncu user posted image user posted image user posted image še dobro, da je še nekaj časa user posted image
Lepo nedeljo vam želim, čeprav je vreme grozno...

(odgovor članu palegia30)
Neposredna povezava do sporočila: 3471
7.6.2009 14:23:05   
ninasiki
no vidm da ste vse povedale za imena midva sva se odločla tko če bo punčka bo nikolina če bo pa fanteh bo pa aleksander men je sicer to ime tko tko sam sm pa ugotovila da je mojmu fuuuuull ušeč in sm mu rekla da naj bo pa aleksander

drgač pa sam ležimo in nč pametnega user posted image user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3472
7.6.2009 18:06:32   
Februarka08
Dan user posted image .

Še smo živiuser posted image samo komaj gledamouser posted image user posted image skratka, tale vikend je bil noruser posted image dobro, da je večino za nami, moj je še avto peljal nazaj v LJ, to me še mal skrbi, ker je v 48 urah spal samo 2 uriuser posted image in bom najsrečnejša samo da ga spet vidim doma... včeraj je bla poroka, je blo težko bit sama s tamalo pa letat sem in tja, očija sva neskončno pogrešali (vsaj mamiuser posted image user posted image ), zvečer sem šla mal na žurko, pa nisem dolgo ostala ker je le moj user posted image bolj pomemben od ene fešte. Danes je bla birma, je šel moj brat, sem tud šla v cerkev, pa kmalu ven, toliko da sem ga vidla kako so ga zacahnaliuser posted image zdaj počivam, Larisa je še mal v varstvu, potem gremo pa vsi pomoje kmal spat. Tud jaz sem spala dons samo 3 ure, ker sem imela 100 stvari in skrbi v glavi in sem totalno neprespana, kaj šele mojuser posted image
Dobro, dosti o tem, preživeli smo, blo je fajn, čeprav zame kratko, no imela sem pa šanso in peljala mal avto in se ponovno zaljubilauser posted image user posted image vauuuuuuuuuuuuuuuu, kakšen avion!!! Vse v gumbkih, sem samo start pritisnila in smo že šliuser posted image še šaltat mi ni blo treba, zakon!!!
Se mogoče še kaj javim, drugače pa lep večer, midva ga bova izkoristila za tihe minute v posteljiuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 3473
7.6.2009 20:07:41   
tea85
pozdravljene !

ah ste ble vse bolj ali manj kar aktivne čez vikend, ja, te poroke, na srečo mi ni potrebno na dobeno user posted image .

sicer pa za mene ni bil ravno lep vikend, teden še kar, ampak čez vikend je pa počilo med nama z mojim in sem zelo žalostnauser posted image , saj se to vse skupaj že kar vleče.
žal mi je mojiga user posted image ko mora prenašat to mojo sekiranje, ampak v prihodnje bo bolje za oba z nama z bebijem.  ah...user posted image vam kar zavidam te vaše potrpežljive moške in seveda privoščim.

kaj se tiče spanja, ja sama tudi zelo slabo spim, nevem kak se naj kaj naštimam user posted image in včeraj me je moja user posted image lepoi presenetila in za lahko noč me malo zbrcala user posted image user posted image bilo je prav ganljivo, saj sem lahko občutila z rokouser posted image user posted image in mi je nadela s tem nasmešek, katerega sem potrebovala.

grem še malo v hladilnik pokukat user posted image sem že kar lačna.

prišla sem 30.10.09, težka 2.990 g, velika 48,5 cm...Taja

Neposredna povezava do sporočila: 3474
7.6.2009 20:11:52   
Crystall
Pozdravček!

Jaz ravno iz volitev - sem bila v volilni komisiji.

Ninasiki ... odvisno - jaz kupujem neke stvari nove, neke pa rabljene - in to kar sem že dobila ... je res super. Ko bom imela čas, bom slikala stvari, pa jih objavla. Sem pa kupila res nekaj novih stvari, nekaj pa rabljenih user posted image user posted image user posted image

Če bi imela punčko bi bila najbrž Maša, zdaj pa ker bo fantek - bo najbrž Blaž. Mojemu je všeč to ime in bom popustila, ker nasploh on ogromno popušča in je res zlat fant.

Neposredna povezava do sporočila: 3475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?