lenika83
|
IZVIRNO SPOROČILO: rolika Imam pa eno dilemo.... zelo sem si želela na morje in sedaj se mi je želja uresničila, da greva z dragim v črno goro, ampak takrat bom nekje v 25 tednu, vožnja pa je tako dolga in zdaj ne vem če bo vredu da grem ali ne... kaj menite? To je pa res zelo odvisno od tvojega počutja. Jaz, recimo, za sebe vem, da kaj takega niti slučajno ne bi izvajala. Že zaradi tega, ker strašno sovražim dolgo vožnjo v avtu in ne bi šla v Črno Goro, tudi če ne bi bila noseča. Zna pa biti malo nadležno, če moraš dostikrat lulat med potjo, ker se potem ful zavleče. V bistvu ti to zelo težko kdo drug svetuje, najbolje, da sama razmisliš in se odločiš, ker se najboljše poznaš. Stuhica mene še bolj to skrbi, ker vem, da ne morem vmes oditi, ker je priča. Če drugega ne, ga bo treba na koncu domov peljati. Pa še v nedeljo bodo imeli poroko, v ponedeljek dopoldne gremo pa na morje. Boljše da neham razmišljati o tem, ker me bo še panika prijela. Verjetno bom na morju en teden samo spala, da se k sebi spravim Spanje mene ful muči, ker sem zmeraj spala na trebuhu. Zdaj se nekaj trudim na levem boku, pa mi nič preveč ne paše. Na desnem še gre, na levem pa sploh ne. Samo kaj pa naj, če se ponoči med spanjem obračam, ko sploh ne vem. Se mi zdi, da pa je vseeno boljše, da se naspim, pa čeprav v napačnem položaju, kot pa da sem čisto nenaspana. Lepo nedeljo!
|