Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 3.6.2009 15:21:43
|
|
|
|
gigi1
|
Aquica tebe pa res težko čakamo . No, inu...kaj je ata predlagal?
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 3.6.2009 15:31:12
|
|
|
|
aqua77
|
O lubica moja!!! Ata je predlagal polovičko klomifena, ker je baje cela tabletka za enkrat preveč. To rundo, ko mi je moja G napisala 2 komada sem jedla po eno in je rekel hvala bogu, da sem se o tem pozanimala in je nisem ubogala, ker bi 100% hiperstimulacijo fasala. Jest jih morem od 4 do 8 dneva in ne od 5 do 9 kot je reklaG. Potem se morem naročit na laparo, pa pridet k njemu ko bom imela O, večer prej pa odnose da vidi kako plavalčki potujejo proti cilju. Pa še kri moram dat ko dobim M, da mi zmerijo hormone, ker imam šibke M. Me je pa pregledal z UZ-jem in že vidu nekaj notri, ker sem par dni po O. Je rekel, da je verjetno rumeno telesce, lahko bi pa bila tudi cista samo da se bo to vidlo pri laparo. je bil pa bolj naklonjen temu, da je rumeno telesce, sam ne vem, kaj bi to pomenilo. Mojemu je pregledal vojsko ki je zelo poskočna in zdrava. Upam, da je poročilo dovolj obsežno!! Žižek sem vidla da greješ!!! Čestitke! Želim ti vse dobro, iz srca!!! Držim pesti kot nora!!! A si E vitamin dobila?
< Sporočilo je popravil aqua77 -- 3.6.2009 15:32:21 >
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 3.6.2009 15:42:14
|
|
|
|
gigi1
|
Tooo . Super, da se dogaja in da so plavalčki na oko poskočni . Jajčna celica se ob predrtju spremeni v rumeno telesce. To v primeru, da pride do oploditve obstaja nekje do 14T nosečnosti, dokler posteljica ne prevzame svoje funkcije. Če do oploditve ne pride, propade po 14 dneh in dobimo M. Hvala ti srčica. Tudi jaz navijam za vaju mučo fejst
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 3.6.2009 15:46:46
|
|
|
|
mausikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Kruce sam še to mi povej, kako naj ga po 20ih letih "vržem na finto"? ja Kruce to tudi mene zanima
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 3.6.2009 15:51:01
|
|
|
|
mausikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 O lubica moja!!! Ata je predlagal polovičko klomifena, ker je baje cela tabletka za enkrat preveč. To rundo, ko mi je moja G napisala 2 komada sem jedla po eno in je rekel hvala bogu, da sem se o tem pozanimala in je nisem ubogala, ker bi 100% hiperstimulacijo fasala. hmm, zakaj pa ostali predpisujejo tolko višje doze? meni je recimo bivši G predpisal 2 tabletki zjutraj in 2 zvečer, (in ker sem bila koza sem mu povsem zaupala no je pa res, da me je okoli jajčnikov bolelo kot strela - ampak po njegove je bilo to čisto ok) zdajšnja G mi je pa tudi predpisala 3 na dan, pa ne ubogam, ker mi je čisto preveč, papam po eno...sem se odkar bolj redno berem RR forum naučila kar nekaj novih zadev
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 3.6.2009 19:20:53
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Mausi pri nas je podobno. Meni paše takoj po M...pol pa samo še garanje za . Moj je pa te "programirane telovadbe" tudi že sit ja ja, kot da sebe berem žiži, si me pa tako nasmejala s : Kruce sam še to mi povej, kako naj ga po 20ih letih "vržem na finto"? Ma za krepat , noooo kruce, kako?
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 3.6.2009 21:38:29
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
IZVIRNO SPOROČILO: mausikaa hmm, zakaj pa ostali predpisujejo tolko višje doze? Zato ker tako piše v navodilih... aqua 77 kdo, kdaj in kje ti bo delal laparo? IZVIRNO SPOROČILO: mismis Kruce, čestitike za službo Kdaj pa štartaš? V ponedeljek zvem IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Kruce sam še to mi povej, kako naj ga po 20ih letih "vržem na finto"? No ja, zdej ste me pa nabodle! Nevem, naredite ga lubosumnega, ko mate telefon se umaknite v sobo Predno gre v službo mu podtakni v žep robček našprican s tvojim parfumom, pa ga bo gonilo 8 ur .... Ka pa vem
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 3.6.2009 22:02:51
|
|
|
|
Še ena T
|
Dober večer! Gigi, držim pesti!! Moja me je ravnokar obiskala, spet prezgodaj... G pravi, da je to zaradi psihe Zdaj je ne pričakujem 1.7. Ta mesec sem imela tako očiten PMS in padec bazalne T, da sem itak že par dni vedela, da slabo kaže... Glede . Jaz se zelo zelo trudim ohranjati določen videz spontanosti . Ko bova enkrat še brez tega, bo pa zares nastal problem, ja. Zaenkrat po osmih letih veze finta še deluje ali pa je tako prijazen da se dela, da deluje Tudi iz tistega lončka, ki bo kmalu prišel na vrsto, poskušam narediti hec in zaenkrat ga še nič ne skrbi, kako bo uspelo. Mu bom zbrskala kakšno revijo za sabo Še najhujši problem je, če se na dan O slučajno skregava, ker rabim kar precej časa, da se mi jeza ohladi. Aja, pa še nekaj. Na forumih sem brala o preseedu (to je nek lubrikant, ki baje med drugim pomaga spermijem, da lažje pridejo na cilj) in sem ga naročila po netu. Se mi zdi, da bo včasih, ko mi ni do ničesar, krepko olajšal zadeve. Ali je bila katera kdaj pri eni Karmen, ki baje z masažo zelo pomaga do +?
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 4.6.2009 8:15:05
|
|
|
|
pikica36
|
jutroo! no, pa ste vsekale debato , mani niso dali nobenih navodil glede , kolikor vem ,pušenjak pravi 14 dni , no to je pa malo too much izcedka nimam več, tako da kak dan bomo še počakali , sicer bo mojega razneslo je že skoraj en mesec na postu aqui- bravo za vzpodbudne novičke še ena t- naženi čimprej pa v nove boje!! gigi lepo grej svoji pikici
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 4.6.2009 9:36:18
|
|
|
|
gigi1
|
Dobro jutro Aquica, ma sem senilna Seveda sem dobila. 1000000000000x hvala. Sem mislila, da sem ti na sms napisala. Piki jaz sem dobila navodila, da se ne priporoča toliko časa kot kopanje - torej dokler ne bo prva M mimo - kar pomeni 4-6 tednov po A. Kruce ta s parfumom bo pa malo prešvoh. Pri nas bo treba s težjimi kanoni streljat . No saj....bomo videli. Sedaj tko nekaj časa ne smemo. Še ena T žal mi je za M . Gremo v nov boj. Tudi jaz sem brala o Preseedu. Se mi zdi, da bi kar znal koristiti. Mislim, da je edini lubrikant, ki ne uničuje plavalčkov in jim celo pomaga hitreje na cilj Za Karmen sem pa slišala. So nekatere naše punce z IVF teme hodile k njej. Baje jo kar Reš priporoča. Lep dan vsem
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 4.6.2009 10:38:16
|
|
|
|
gigi1
|
TREPETALKE
neodkrita (45) M ne pričakuje 09.06 Aqua 77(32) M ne pričakuje11.06. gigi (43) test 15.06. Lana70 (39) M ne pričakuje 18.06. Grethy (44) M ne pričakuje 27.06. mausikaa (40) M ne pričakuje 30.06. Še ena T (38) M ne pričakuje 01.07. V POSTOPKU NOVI KROG Fidolina (42) v pripravah na IVF Kiwi (41) IUI junija Polaris (?) v pripravah na postopek Pogum (36) + nov postopek konec leta BBpikica (42) pavza Dajamaja (42) pavza Pikica36 (38) pavza NAŠE SREČKE NOSEČKE Kruce Fix (42) (27T) Miklarom (37) (8T) pregled 05.06. HIMNA (by BEYBA) Vsako jutro komp prižgi, Na forumu preberi si, Kdo noseč je in kdo ne, Kdo cele noči trudi se! En Dva tri-na delo gremo mi, Dva dva tri- že slončkamo vsi! Če mesec mine in kaj več, Dveh črtic pa le ni in ni, Naj upanje ne uide preč, Saj vztrajni bomo mi vsi! Minil bo mesec ali več, Nosečnic bo pa vedno več, Nakoncu bomo mame vse, Če slončkale bomo kot se zagre... En Dva tri-na delo gremo mi Dva dva tri-že slončkamo vsi...
< Sporočilo je popravil gigi1 -- 4.6.2009 10:40:28 >
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 4.6.2009 10:56:57
|
|
|
|
miklarom
|
aqua77 - bravo sem tak vesela zate, da se ti je končno vse premaknalo, zdaj pa bo kmalu + , že zdaj močno navijam
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 4.6.2009 17:01:14
|
|
|
|
Fidolina
|
miklarom - želim ti jutri en lep pogled na tvojo malo .
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 5.6.2009 4:00:58
|
|
|
|
Grethy
|
PUNCE MOJE SE OPRAVIČUJEM ZA ZANEMARJANJE Dobr jutrčk in en lep dan vam vsem želim, pa srečno akterkam ....
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 5.6.2009 8:00:41
|
|
|
|
pikica36
|
jutroo! grethy ti pa ne moreš spat?? , da si že tako zgodaj pokonci?! miklarom , srečno na pregledu!!
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 5.6.2009 8:00:42
|
|
|
|
Še ena T
|
Dobro jutro! Privoščimo si eno Danes je petek, jupii
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 5.6.2009 9:26:42
|
|
|
|
aqua77
|
Morgen!!! Grethy, a tebe luna nosi ponoči na RR???
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 5.6.2009 10:15:51
|
|
|
|
Bety11
|
En lep dan vsem..... Kruce F.....Zasledila sem, da sodeluješ na forumu Semenarne LJ....Pri naši družini sem edino jaz vrtlarka....Blagor tvoji lepši polovici, ker te ima..... . Gigi1....Koliko sta bila stara tvoja , ko si jih dobila v varstvo??? Ali imaš kakšen izcedek, ker ta naj bi pomenil vgnezditev??? Držim pesti!!! Jaz počivam in "redim" Damjana, a moje stanovanje se bliža točki, ko ga lahko reši samo čistilni servis....Nihče ne miga, praha na tone.....Katastrofa... ..
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 5.6.2009 11:36:42
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bety11 En lep dan vsem..... Kruce F.....Zasledila sem, da sodeluješ na forumu Semenarne LJ....Pri naši družini sem edino jaz vrtlarka....Blagor tvoji lepši polovici, ker te ima..... . A poglej, poglej torej sem te pred časom res srečal med figami O ja prisoten sem tudi na sosednjih malce bolj aktivnih forumih - ne kot Kruce....
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 5.6.2009 11:48:09
|
|
|
|
gigi1
|
Daaan Mikla mislim nate Gretka kako si? Lupčka BBpikica misam te fejst! Bety 3 dni sta bila stara. Izcedka pa jaz nikoli nimam, tudi M ne dobim dokler ne neham s progesteronom. Do kdaj si ti jemala Medrol?
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 5.6.2009 12:49:09
|
|
|
|
miklarom
|
ojla, moj pregled za mano lepo raste in ji lepo bije , tako da je vse ok. pregled in NS imam 3.7.
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 5.6.2009 13:01:30
|
|
|
|
gigi1
|
Jupiii . Naj bo tako še naslednjih 32T. Čestitam lubica. Zdej pa lahko začneš uživati v nosečnosti
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 5.6.2009 13:22:16
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom ojla, moj pregled za mano lepo raste in ji lepo bije , tako da je vse ok. pregled in NS imam 3.7. Miklarom, to pa je super novička , želim ti lep preostanek nosečnosti
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 5.6.2009 13:23:27
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Daaan Mikla mislim nate Gretka kako si? Lupčka BBpikica misam te fejst! Bety 3 dni sta bila stara. Izcedka pa jaz nikoli nimam, tudi M ne dobim dokler ne neham s progesteronom. Do kdaj si ti jemala Medrol? Tuki se moram podpisati, tudi jaz pošiljam naši Gretki hugs&kisses. BBpikico pa tudi jaz pogrešam, daj srce javi se kaj, ko boš lahko.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.