|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nismo še obupale kljub 40 +
3.6.2009 15:21:43   
gigi1
Aquica tebe pa res težko čakamo user posted image . No, inu...kaj je ata predlagal?

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 2626
3.6.2009 15:31:12   
aqua77
O lubica moja!!!

Ata je predlagal polovičko klomifena, ker je baje cela tabletka za enkrat preveč. To rundo, ko mi je moja G napisala 2 komada sem jedla po eno in je rekel hvala bogu, da sem se o tem pozanimala in je nisem ubogala, ker bi 100% hiperstimulacijo fasala. user posted image  Jest jih morem od 4 do 8 dneva in ne od 5 do 9 kot je reklaG. Potem se morem naročit na laparo, pa pridet k njemu ko bom imela O, večer prej pa odnose da vidi kako plavalčki potujejo proti cilju. Pa še kri moram dat ko dobim M, da mi zmerijo hormone, ker imam šibke M.
Me je pa pregledal z UZ-jem in že vidu nekaj notri, ker sem par dni po O. Je rekel, da je verjetno rumeno telesce, lahko bi pa bila tudi cista samo da se bo to vidlo pri laparo. je bil pa bolj naklonjen temu, da je rumeno telesce, sam ne vem, kaj bi to pomenilo.
Mojemu je pregledal vojsko ki je zelo poskočna in zdrava.

Upam, da je poročilo dovolj obsežno!!

Žižek sem vidla da greješ!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Čestitke! Želim ti vse dobro, iz srca!!! Držim pesti kot nora!!!
A si E vitamin dobila?

< Sporočilo je popravil aqua77 -- 3.6.2009 15:32:21 >

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2627
3.6.2009 15:42:14   
gigi1
Tooo user posted image  user posted image  user posted image . Super, da se dogaja in da so plavalčki na oko poskočni user posted image .
Jajčna celica se ob predrtju spremeni v rumeno telesce. To v primeru, da pride do oploditve obstaja nekje do 14T nosečnosti, dokler posteljica ne prevzame svoje funkcije. Če do oploditve ne pride, propade po 14 dneh in dobimo M.
Hvala ti srčica. Tudi jaz navijam za vaju mučo fejst user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 2628
3.6.2009 15:46:46   
mausikaa
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Kruce user posted image  user posted image  user posted image  sam še to mi povej, kako naj ga po 20ih letih "vržem na finto"?

ja Kruce to tudi mene zanima user posted image  

[img]http://lb1f.lilypie.com/hVkrp2.png[/img]

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2629
3.6.2009 15:51:01   
mausikaa
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77

O lubica moja!!!

Ata je predlagal polovičko klomifena, ker je baje cela tabletka za enkrat preveč. To rundo, ko mi je moja G napisala 2 komada sem jedla po eno in je rekel hvala bogu, da sem se o tem pozanimala in je nisem ubogala, ker bi 100% hiperstimulacijo fasala. user posted image   

hmm, zakaj pa ostali predpisujejo tolko višje doze? meni je recimo bivši G predpisal 2 tabletki zjutraj in 2 zvečer, (in ker sem bila koza sem mu povsem zaupala no je pa res, da me je okoli jajčnikov bolelo kot strela - ampak po njegove je bilo to čisto ok) zdajšnja G mi je pa tudi predpisala 3 na dan, pa ne ubogam, ker mi je čisto preveč, papam po eno...sem se odkar bolj redno berem RR forum naučila kar nekaj novih zadev

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 2630
3.6.2009 19:20:53   
lana70

Mausi pri nas je podobno. Meni paše takoj po M...pol pa samo še garanje za user posted image . Moj je pa te "programirane telovadbe" tudi že sit user posted image

ja ja, kot da sebe berem user posted image user posted image user posted image

žiži, si me pa tako nasmejala s : Kruce user posted image  user posted image  user posted image  sam še to mi povej, kako naj ga po 20ih letih "vržem na finto"? Ma za krepatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , noooo kruce, kako?

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2631
3.6.2009 21:38:29   
Kruce Fiks
IZVIRNO SPOROČILO: mausikaa
hmm, zakaj pa ostali predpisujejo tolko višje doze?

Zato ker tako piše v navodilih...

aqua 77 kdo, kdaj in kje ti bo delal laparo?

IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Kruce, čestitike za službo

Kdaj pa štartaš?

V ponedeljek zvem

Kruce      sam še to mi povej, kako naj ga po 20ih letih "vržem na finto"?

No ja, zdej ste me pa nabodle!
Nevem, naredite ga lubosumnega, ko mate telefon se umaknite v sobouser posted image
Predno gre v službo mu podtakni v žep robček našprican s tvojim parfumom, pa ga bo gonilo 8 uruser posted image ....
Ka pa vem

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2632
3.6.2009 22:02:51   
Še ena T
Dober večer!

Gigi, držim pesti!!

Moja user posted image  me je ravnokar obiskala, spet prezgodaj... G pravi, da je to zaradi psiheuser posted image
Zdaj je ne pričakujem 1.7.
Ta mesec sem imela tako očiten PMS in padec bazalne T, da sem itak že par dni vedela, da slabo kaže...

Gledeuser posted image . Jaz se zelo zelo trudim ohranjati določen videz spontanostiuser posted image .  Ko bova enkrat še brez tega, bo pa zares nastal problem, ja. Zaenkrat po osmih letih veze finta še deluje ali pa je tako prijazen da se dela, da delujeuser posted image
Tudi iz tistega lončka, ki bo kmalu prišel na vrsto, poskušam narediti hec in zaenkrat ga še nič ne skrbi, kako bo uspelo. Mu bom zbrskala kakšno revijo za sabouser posted image  Še najhujši problem je, če se na dan O slučajno skregava, ker rabim kar precej časa, da se mi jeza ohladi.
Aja, pa še nekaj. Na forumih sem brala o preseedu (to je nek lubrikant, ki baje med drugim pomaga spermijem, da lažje pridejo na cilj) in sem ga naročila po netu. Se mi zdi, da bo včasih, ko mi ni do ničesar, krepko olajšal zadeve.

Ali je bila katera kdaj pri eni Karmen, ki baje z masažo zelo pomaga do +?

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 2633
4.6.2009 8:15:05   
pikica36
jutroo! no, pa ste vsekale debatouser posted image user posted image ,
mani niso dali nobenih navodil gledeuser posted image , kolikor vem ,pušenjak pravi 14 dniuser posted image , no to je pa malo too muchuser posted image  izcedka nimam več, tako da kak dan bomo še počakali user posted image , sicer bo mojega user posted image  razneslouser posted image  je že skoraj en mesec na postuuser posted image

aqui- bravo za vzpodbudne novičkeuser posted image user posted image user posted image

še ena t-user posted image  naženiuser posted image  čimprej pa v nove boje!!

gigi lepo grej svoji pikici

pa smo spet tam, kjer smo bili- nikjer!!

(odgovor članu Še ena T)
Neposredna povezava do sporočila: 2634
4.6.2009 9:36:18   
gigi1
Dobro jutro

Aquica, ma sem senilna user posted image  Seveda sem dobila. 1000000000000x hvala. Sem mislila, da sem ti na sms napisala.

Piki jaz sem dobila navodila, da se user posted image  ne priporoča toliko časa kot kopanje - torej dokler ne bo prva M mimo - kar pomeni 4-6 tednov po A.

Kruce user posted image  user posted image  user posted image  ta s parfumom bo pa malo prešvoh. Pri nas bo treba s težjimi kanoni streljat user posted image . No saj....bomo videli. Sedaj tko nekaj časa ne smemo.

Še ena T žal mi je za M user posted image . Gremo v nov boj. Tudi jaz sem brala o Preseedu. Se mi zdi, da bi kar znal koristiti. Mislim, da je edini lubrikant, ki ne uničuje plavalčkov in jim celo pomaga hitreje na cilj user posted image
Za Karmen sem pa slišala. So nekatere naše punce z IVF teme hodile k njej. Baje jo kar Reš priporoča.

Lep dan vsem user posted image

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 2635
4.6.2009 10:38:16   
gigi1

user posted image   

user posted image

(IN KONZERVANSI user posted image  user posted image  user posted image )

user posted image  
user posted image
user posted image TREPETALKE user posted image

neodkrita (45) user posted image         M ne pričakuje 09.06user posted image

Aqua 77(32) user posted image       M ne pričakuje11.06. user posted image   

gigi (43) user posted image   test 15.06.user posted image

Lana70 (39)  user posted image  M ne pričakuje 18.06. user posted image

Grethy (44)   user posted image         M ne pričakuje 27.06. user posted image

mausikaa (40)   user posted image        M ne pričakuje 30.06. user posted image     

Še ena T (38) user posted image       M ne pričakuje 01.07. user posted image

user posted image V POSTOPKU user posted image

user posted image   NOVI KROG user posted image

Fidolina (42) user posted image  v pripravah na IVF

Kiwi (41)      IUI  junija

Polaris (?) user posted image   user posted image  v pripravah na postopek

Pogum (36) user posted image  + user posted image     nov postopek konec leta 

BBpikica (42) user posted image       pavza 

Dajamaja (42)   user posted image       pavza

Pikica36 (38)  user posted image    pavza

user posted image

user posted image  NAŠE SREČKE NOSEČKE  user posted image  

Kruce Fix (42)   user posted image   (27T)  user posted image  user posted image user posted image   

Bety11 (43)   user posted image  (24T)  user posted image  user posted image user posted image   

Miklarom (37)   user posted image   (8T) user posted image  user posted image  user posted image pregled 05.06.

Reni70 (38)  user posted image user posted image (8T)  user posted image  user posted image  user posted image

user posted image

NAŠE ZVESTE NAVIJAČICE in NAVIJAČ

user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image barbara b user posted image blanč user posted image tasa_muser posted image
user posted image *flower*user posted image lana08user posted image kajsicauser posted image
user posted image Aquauser posted image mismisuser posted image Kruce fiksuser posted image
user posted image bambi75 user posted image sppsuser posted image pika.pouser posted image
user posted image ledenkauser posted image gajkauser posted image Pija76user posted image
user posted image mismisuser posted image Serendipityuser posted image zarja1user posted image
user posted image lučka 25user posted image Glorijauser posted image Bumouser posted image
user posted image Katka11user posted image Pikovituser posted image lana38user posted image
user posted image sonček33user posted image LuNa73user posted image Miška73user posted image
user posted image barbara buser posted image tassi1user posted image pikicaouser posted image
user posted image živa25user posted image Zara user posted image BEBIIIuser posted image
user posted image Zvezdicauser posted image Sonček33 user posted image L & L user posted image

user posted image Zofka7 user posted image Andreja2000user posted image

user posted image user posted image

HIMNA (by BEYBA)
Vsako jutro komp prižgi,
Na forumu preberi si,
Kdo noseč je in kdo ne,
Kdo cele noči trudi se!

En Dva tri-na delo gremo mi,
Dva dva tri- že slončkamo vsi!

Če mesec mine in kaj več,
Dveh črtic pa le ni in ni,
Naj upanje ne uide preč,
Saj vztrajni bomo mi vsi!

Minil bo mesec ali več,
Nosečnic bo pa vedno več,

Nakoncu bomo mame vse,
Če slončkale bomo kot se zagre...

En Dva tri-na delo gremo mi
Dva dva tri-že slončkamo vsi...

user posted image

< Sporočilo je popravil gigi1 -- 4.6.2009 10:40:28 >

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2636
4.6.2009 10:56:57   
miklarom
aqua77 - bravouser posted image user posted image user posted image  sem tak vesela zate, da se ti je končno vse premaknalo, zdaj pa bo kmalu + , že zdaj močno navijam

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 2637
4.6.2009 17:01:14   
Fidolina
miklarom - želim ti jutri en lep pogled na tvojo malo user posted image .

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 2638
5.6.2009 4:00:58   
Grethy
PUNCE MOJE SE OPRAVIČUJEM ZA ZANEMARJANJE

Dobr jutrčk in en lep dan vam vsem želim, pa srečno akterkam .... user posted image user posted image user posted image

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2639
5.6.2009 8:00:41   
pikica36
jutroo! grethy ti pa ne moreš spat??user posted image , da si že tako zgodaj pokonci?!

miklarom , srečno na pregledu!!

pa smo spet tam, kjer smo bili- nikjer!!

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 2640
5.6.2009 8:00:42   
Še ena T
Dobro jutro!

Privoščimo si eno user posted image

Danes je petek, jupiiuser posted image

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 2641
5.6.2009 8:09:23   
mausikaa
dobro jutro zaspanci in zaspanke, ups, danes ni zaspank! kolk ste zgodnje...

(odgovor članu Še ena T)
Neposredna povezava do sporočila: 2642
5.6.2009 9:26:42   
aqua77
Morgen!!!

Grethy, a tebe luna nosi ponoči na RR??? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2643
5.6.2009 10:15:51   
Bety11
En lep dan vsem.....

Kruce F.....Zasledila sem, da sodeluješ na forumu Semenarne LJ....Pri naši družini sem edino jaz vrtlarka....Blagor tvoji lepši polovici, ker te ima.....user posted image .

Gigi1....Koliko sta bila stara tvoja user posted image user posted image , ko si jih dobila v varstvo??? Ali imaš kakšen izcedek, ker ta naj bi pomenil vgnezditev??? Držim pesti!!!

Jaz počivam in "redim" Damjana, a moje stanovanje se bliža točki, ko ga lahko reši samo čistilni servis....Nihče ne miga, praha na tone.....Katastrofa...user posted image ..

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 2644
5.6.2009 11:36:42   
Kruce Fiks
IZVIRNO SPOROČILO: Bety11

En lep dan vsem.....

Kruce F.....Zasledila sem, da sodeluješ na forumu Semenarne LJ....Pri naši družini sem edino jaz vrtlarka....Blagor tvoji lepši polovici, ker te ima.....user posted image .

A poglej, poglej torej sem te pred časom res srečal med figamiuser posted image
O ja prisoten sem tudi na sosednjih malce bolj aktivnih forumih - ne kot Kruce....

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

(odgovor članu Bety11)
Neposredna povezava do sporočila: 2645
5.6.2009 11:48:09   
gigi1
Daaan

Mikla mislim nate user posted image user posted image user posted image

Gretka kako si? Lupčka

BBpikica misam te fejst!

Bety 3 dni sta bila stara. Izcedka pa jaz nikoli nimam, tudi M ne dobim dokler ne neham s progesteronom.
Do kdaj si ti jemala Medrol?

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 2646
5.6.2009 12:49:09   
miklarom
ojla, moj pregled za mano user posted image  lepo raste in ji lepo bijeuser posted image , tako da je vse ok. pregled in NS imam 3.7.

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2647
5.6.2009 13:01:30   
gigi1
Jupiii user posted image  user posted image  user posted image . Naj bo tako še naslednjih 32T. Čestitam lubica. Zdej pa lahko začneš uživati v nosečnosti user posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 2648
5.6.2009 13:22:16   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom

ojla, moj pregled za mano user posted image  lepo raste in ji lepo bijeuser posted image , tako da je vse ok. pregled in NS imam 3.7.

Miklarom, to pa je super novička user posted image user posted image user posted image , želim ti lep preostanek nosečnosti user posted image user posted image user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 2649
5.6.2009 13:23:27   
mismis

Daaan

Mikla mislim nate user posted image user posted image user posted image

Gretka kako si? Lupčka

BBpikica misam te fejst!

Bety 3 dni sta bila stara. Izcedka pa jaz nikoli nimam, tudi M ne dobim dokler ne neham s progesteronom.
Do kdaj si ti jemala Medrol?

Tuki se moram podpisati, tudi jaz pošiljam naši Gretki hugs&kisses.
BBpikico pa tudi jaz pogrešam, daj srce javi se kaj, ko boš lahko.

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.