Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 3.6.2009 21:57:04
|
|
|
|
tanci29
|
vsem čestitke za uspešne preglede ajvy-bravo tisi za preobrat mlea-upam da si se potolažila, ...še zmer ne štekam kaj je z vašim vrtcem, če ti je župan zagotovil vrtec cita-kaj tebe marta...čimprej se sestavi in se vrni k nam črtica-dobri čevelci rebeka-HAPPY BIRTHDAY
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 3.6.2009 21:58:40
|
|
|
|
Ajvy
|
hvala vsem za pohvale.....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 3.6.2009 21:58:48
|
|
|
|
tanci29
|
GREM NA LUBENICO...MNJAMI
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 3.6.2009 22:03:04
|
|
|
|
Deja
|
Evo... pa smo spakirani....moja moška že spančkata, jaz pa še malo po bajti porihtat, pol pa tudi grem v pančevo... Katjuša - mi gremo na Pašman.... imamo tam prikolico in potem smo full veliko časa doli.... no zdaj bomo 1teden, potem pridemo malo domov (pregledi...), potem greva jaz in Žiga z babico in dedijem, in smo doli 14dni, potem pa spet pridemo domov za 2 tedna - zopet pregledi in potem gre naša mala družinica za 3 tedne še sama... Tega tazadnjega se najbolj veselim.... Hvala vsem za lepe želje.... jaz tudi upam da bo lepo vreme.... no sej če ne bo, pa mam kalorifer s sabo, pa si bomo zagreli.... lep pozdrav!!!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 3.6.2009 22:07:16
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Deja Evo... pa smo spakirani....moja moška že spančkata, jaz pa še malo po bajti porihtat, pol pa tudi grem v pančevo... Katjuša - mi gremo na Pašman.... imamo tam prikolico in potem smo full veliko časa doli.... no zdaj bomo 1teden, potem pridemo malo domov (pregledi...), potem greva jaz in Žiga z babico in dedijem, in smo doli 14dni, potem pa spet pridemo domov za 2 tedna - zopet pregledi in potem gre naša mala družinica za 3 tedne še sama... Tega tazadnjega se najbolj veselim.... Hvala vsem za lepe želje.... jaz tudi upam da bo lepo vreme.... no sej če ne bo, pa mam kalorifer s sabo, pa si bomo zagreli.... lep pozdrav!!! sej tak mrzlo pa tud ne bo ful dobro uživejte še za nas in kopajte se če bo le topla voda drgač pa kot si prej sama rekla bazenček zate in za žiga
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 3.6.2009 22:17:21
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: Deja Evo... pa smo spakirani....moja moška že spančkata, jaz pa še malo po bajti porihtat, pol pa tudi grem v pančevo... Katjuša - mi gremo na Pašman.... imamo tam prikolico in potem smo full veliko časa doli.... no zdaj bomo 1teden, potem pridemo malo domov (pregledi...), potem greva jaz in Žiga z babico in dedijem, in smo doli 14dni, potem pa spet pridemo domov za 2 tedna - zopet pregledi in potem gre naša mala družinica za 3 tedne še sama... Tega tazadnjega se najbolj veselim.... Hvala vsem za lepe želje.... jaz tudi upam da bo lepo vreme.... no sej če ne bo, pa mam kalorifer s sabo, pa si bomo zagreli.... lep pozdrav!!! O DEJA UŽIVAJTE NA DOPUSTU...kok se boste mel luštno
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 3.6.2009 22:35:24
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 IZVIRNO SPOROČILO: Deja Evo... pa smo spakirani....moja moška že spančkata, jaz pa še malo po bajti porihtat, pol pa tudi grem v pančevo... Katjuša - mi gremo na Pašman.... imamo tam prikolico in potem smo full veliko časa doli.... no zdaj bomo 1teden, potem pridemo malo domov (pregledi...), potem greva jaz in Žiga z babico in dedijem, in smo doli 14dni, potem pa spet pridemo domov za 2 tedna - zopet pregledi in potem gre naša mala družinica za 3 tedne še sama... Tega tazadnjega se najbolj veselim.... Hvala vsem za lepe želje.... jaz tudi upam da bo lepo vreme.... no sej če ne bo, pa mam kalorifer s sabo, pa si bomo zagreli.... lep pozdrav!!! O DEJA UŽIVAJTE NA DOPUSTU...kok se boste mel luštno se podpišem...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 3.6.2009 22:37:10
|
|
|
|
Ajvy
|
lepo nočko vsem....naj odnese vse tegobe....in prinese mir v duše in dušice.... vsem bolančkom veliko pikepok......njihovim mamicam pa en zvrhan koš energije..... slaba volja pejdi stran.......
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 3.6.2009 22:38:07
|
|
|
|
brkn83
|
deja- potem pa uživajte na morju. js tudi komaj čakam, da gremo, sam bo treba še počakat do konca julija. Zdej sem Nika spravila v postlo, sam še neki gode. Upam, da kmalu zaspi, ker se meni tudi nič več ne da in bi rada šla mal počivat. Lahko noč vsem skupaj.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 3.6.2009 22:53:28
|
|
|
|
Onasiss
|
uh Deja, imejte se maximalno fajn. Jst sem ti kr malo fouš, ampak ti privoščim. Jaz bi bila tud celo poletje na morju, tam kjer imamo vikend, pa imamo na žalost samo en avto, pa še za atrij smo se mal izprsili. Aja pa še Onasis mora evrčke služit.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 3.6.2009 23:02:07
|
|
|
|
Onasiss
|
Aja Tanci-tole z vrtci.....župan je res obljubu vrtec ni pa povedu KJE!!! Seveda si želim, da imam oba otroka na isti lokaciji v vrtcu, da lahko oba naenkrat oddam in oba naenkrat pridem iskat, ampak žal od tega ne bo nič. isploh ne predstavljam, da bom dobila vrtec kje u Šentvidu, ker se tam odpirajo neki novi oddelki ali pa u Črnučah, ker se bom potem zjutraj več kot uro vozila, kako bo pa popoldne si pa sploh ne predstavljam. Posebej me je groza, ker imam jaz tako službo, da delam do pol šestih popoldne. (no to nima nobene veze z vrtci-se bo spremenilo!!!) Aja pri vsem tem me pa najbolj jezi dejstvo, da je vrtec dobil otrok, katerega mama je brezposelna, je brez službe že najmanj 3 leta in niti ni aktivni iskalec zaposlitve. ONA VRTEC NUJNO POTREBUJE, SE STRINJATE Z MANO???? PA ŠE ZASTONJ GA IMA, ČEPRAV NE BO IMELA DVEH OTROK ISTOČASNO V VRTCU!!! Ja, tako je v naši ljubi državi. Potem pa se vprašaj kako je šele drugod!! Tanci, vem da si se podpisala tja gor, tako da naš župan ve za nas in mislim, da boš tudi ti dobila vrtec. A si hotla dat Hano drugače privat, ali kako???????
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 4.6.2009 0:08:29
|
|
|
|
tanci29
|
mlea-joj tole z vrtci je za pop...dit....mislm jest sem približno v taki situaciji kot ti, nikakor se mi ne sanja kako bom vozila na dva konca...vrtec je tukaj blizu doma, hano sicer lahko dam v privat varstvo, kjer je zdaj erik, ampak je čist na drugem koncu...samo info.ko sem šla med eno in drugo porodniško delat sem se zmenla da delam samo do 16h...od službe do doma mam cca. 10 min, no takrat sem hodila dam malo čez pet...tako da logistično bo čist neizvedljivo...sicer mi je mami rekla da mi bo pomagala ampak obremjevat nekoga vsak dan ni glih kul...prvo morm vidt sploh kaj bom delala ko grem nazaj na šiht, pa če se bo dal kej zment glede delavnika, prej sem itak delala cele dneve...drugače pa imamo turnus....vrtec je pa itak odprt sam do 17h...ne vem nisem pametna...če erika ne dam notr kwa bo drug let upam da dobiš v isti enoti vrtec, pa saj si na sedmem čakalnem mestu, zakaj je tako nemogoče, a bojo čisto vsi vpisali al kaj...mislm tale z brezposelnimi mi je pa za pokozlat resno.....ma jest pravm da bi vsi mogli met enake možnosti ne pa to bedasto točkovanje, sej nismo na enem tekmovanju madonca..
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 4.6.2009 7:38:22
|
|
|
|
Urša08
|
Dobro jutro! Že kuham kavico pa kakav s smetano
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 4.6.2009 7:42:39
|
|
|
|
Urša08
|
Še enkrat jutro. Pa nč dobro. Kaj nej rečem spet se mi vozli delajo v levi dojki, mah zmer v levi . No ampak sej mislim da sem včerej pravočasno ugotovila tako da ne bo hujšega. Žiga je vsak dan bolj zgoden, on bi ob pol šestih že vsatal in veselo vriskal jaz bi pa še tako spala. No in ponoči me je še obiskala, čista radost. Rebeka iste znake ma Žiga kot Uroš, potem pa njega tud zobki dajejo, nej čimprej pokuka na plano. mlea in tanci srčno upam da dobita vrtec Deja uživajte na morčiju za ostalo morm pa nazaj brat
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 4.6.2009 7:48:55
|
|
|
|
Urša08
|
Tisa super za obrat Pupka kako se mi sline cedijo po takem pecivu čtticaa super slikice tale grad je fantastičen
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 4.6.2009 8:00:26
|
|
|
|
claud
|
Jutro! Hvala za kakavček! Jst sm dons čist konc Tok nas zobi matrajo-5x se je v joku zbudila dons ponoč ....pa ne vem kako naj ji pomagam-mal jo pocrklam,ji mal masiram dlesni to je pa to-..... Tko da tud jst nism spala dons nč.....sm k en zombi s podočnjaki do kolen
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 4.6.2009 8:01:37
|
|
|
|
Onasiss
|
Urša-hvala za kavo. Jaz sem danes še malce šokirana od predvčerajšnjega incidenta, ampak važn, da je vse ok. Zdele sestavim skupaj voziček, ga poslikam potem ga bom pa prodala in šla kupit drugega. Bolj praktičnega, čeprav je ta čist ok, ampak........................ Potem pa čas za pospravljanje. Danes pripeljejo še preostali pesek, da se bojo mulci lahko igrali in rili po pesku. Aja popoldne dobim obisk. Očetu bom pa kupla malce šaljivo in malce praktično darilo: ker on vedno trdi, da ni star, da je mladosten in krepak in podobno mu bom kupla tak slamnik za na glavo, k ga imajo tisti dedki, pol mu bom kupla še tak mini radio, da bo lahko doma v senčki poslušal pozdrave in čestitke ter seveda osmrtnice (da bo na tekočem, katerega znanca je že preživu ) potem pa še tist kao ribiški brezrokavnik (ga majo skoraj vsi dedki, ker je kao praktičen, ker ima tok žepkov) in 2 spodnji majici. Upam da bo ok.
< Sporočilo je popravil mlea -- 4.6.2009 8:08:22 >
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 4.6.2009 8:04:59
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud Jutro! Hvala za kakavček! Jst sm dons čist konc Tok nas zobi matrajo-5x se je v joku zbudila dons ponoč ....pa ne vem kako naj ji pomagam-mal jo pocrklam,ji mal masiram dlesni to je pa to-..... Tko da tud jst nism spala dons nč.....sm k en zombi s podočnjaki do kolen pejt ji kupt gel u lekarno. Včasih so imeli CALGEL, zdej pa ne vem, mogoče imajo še kaj boljšega, ki tist je bl za en drek. Eni pravijo, da namažejo z limono al pa vinom rdečim.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 4.6.2009 8:06:50
|
|
|
|
Urša08
|
claud za zobke se baje dobi en gel v lekarni. Jaz ga bom šla iskat ker je Žiga tud bogi. Pri Nejcu sploh vedla nisem da mu zobki gredo vn ker se je samo slinil, Žigca pa matrajo. Jaz upam, da čimprej pokuka na plano. mlea a si se naveličala vozička? Maš namen druzga kupit? Za darilo si se pa dobr spomnila.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 4.6.2009 8:07:47
|
|
|
|
piskot
|
jutro. ursa hvala za kavo. se mi sline cedijo . noc je bila se kar uredu, glede na to, da ima ana se vedno ves zabasan nos. upam da se s telim vremenom ze enkrat usitma, ker imam polhn kufr tega da sebe in otroke skoz neki slacim in oblacim, pa spet slacim ... vceraj sem si pa privoscila vecerjo s prijatelicami. kaj pase. danes greva pa z anco mal zapravljat. bomo videli ce nama bo kaj uspelo . mlea kaksen vozicek si bos pa kupila zdaj? ursa upam da ti uspe vozlicke spravit stran. claud calgel se kupi v lekarni. pri martinu je ful pomagal. samo ne vem od kdaj naprej lahko mazes dlesni s tem.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 4.6.2009 8:08:51
|
|
|
|
piskot
|
mlea ja no problem calgela je v tem, da ga lahko namazes samo 6× na dan, pa da drzi samo cca 20 minut. drugace pa deluje.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 4.6.2009 8:10:26
|
|
|
|
Urša08
|
Claud vidim, da nama je že Mlea odgovorila glede gela. Mlea a potem calgel ni dober, ne pomaga Sem pozabila povedat da mam tok pridenga otroka, da je že zaspal hahaha namesto da bi do 8 spal
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 4.6.2009 8:11:37
|
|
|
|
Onasiss
|
Voziček-kupla bom samo športni del, k se na hitr zloži in ki je lahek, ker tale mi je naredu nekaj sivih las, čeprav sem zaradi velikih koles zadovoljna z njim.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 4.6.2009 8:11:57
|
|
|
|
Urša08
|
piskot hvala za informacijo o calgelu Vedve z Ano pa lepo zapravljajta
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 4.6.2009 8:12:22
|
|
|
|
claud
|
Ja sj bom šla v lekarno, sam ne vem a ni za calgel še mal prekmal? al je tud za tko male dojenčke?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?