Neža7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Vilika Pozdravček še od Vidka Prejšnji teden smo imeli posvetovalnico - Matejchi za seznamcek - 9 mesecev, 11530g, 76cm. Ja, naš tamal že malo diši na sumoborčka Doma smo se lepo polulali v vrečkico, pri jemanji krvi ni nič poštekal, samo rokico je bilo težko imeti pri miru pol minute.. Rozino je na hitro pobral in nesel k ustom , s kocko se je lepo igral... Pokazal kako se plazi, dvigne, spusti, čeblja, protestira, v glavnem vso svojo živahnost. Ko mu je podala še eno kocko, je prvo spustil in se igral z drugo (jo vrtel, si jo ogledal z vseh zornih kotov), pa mu jo spet poda in prva proč, druga v roko.... Nikoli nima dveh (bohnedaj treh) stvari hkrati v roki - bi baje že moral Se tolažim, da pač ni grabežljivec.. .. No, naš Vid ima še en minus - pri hoji mu vleče desno stopalo malo na notri . Baje mi trenutno še ni treba biti zaskrbljena, ker še išče ravnotežje in naj bi se poravnalo samo po sebi, ampak meni to ni všeč. Že nekaj časa nosi cicibanove sandalce tudi po stanovanju, pa ni nič bolje. Drugače pa - še vedno nonstop zahteva moje roke (zdaj samo eno) in je treba hoditi z njim gor, dol. Komaj čakam, da shodi in ne bo skoz sitnaril, ampak to bo še trajalo, ker je neučakan in on bi kar laufal... Še vedno ne zna reči PA, PA, ne zna ploskati, ne zna pokazati lučke.... Ne zna, oziroma ne želi znat Naučil se je zlesti s postelje, splezali na manjši stol ali škatljo, iti gor po stoplnicah (dol pa direkt na nos), tleskati z jezikom... Ve kaj pomeni ne - večinoma ne uboga, samo ustavi se za trenutek ... V maju smo bili 4x na morju - užiali, zelo. Spanje na morju 1A, doma pa še vedno 2 noči slabe, 1 dobra, pa spet slaba. Kar zbuja se in joče dokler se ne pojavim (od 5 do 10x na noč), potem se umiri in spi dalje. Ne vem kje je vzrok , neodvisno je od tega koliko spi lez dan/koliko poje/ koliko je na zraku... . Zadnje čase je še z samim uspavanjem problem. Toliko na hitro - že spet mi tečnari za ritjo in hoče HODA HODA . iiiiiiiiiii kako je luškan Brez skrbi, ker tudi Neža ni to delala pri 9mes. Kocko je samo v 1 roki držala in takoj v usta dala in so tudi rekli, da bi že morala držati v obe rokicah.... Tudi na noge se ni dala, ko so poskusili, da bi se gor dvignala. Tudi ploska bi morala in ni......Samo sedela je znala sama. No ti povem pri 10 mes je začela vse delat, da jo komaj nazaj držim Ploska, se da na noge in tudi naredi par korakov, obe roke ima zaposlene, ko se igra, plazi.... itd Ne skrbet, ker bo tudi Vid začel delat vse in boš samo pomislila od kje vse to, ker res začnejo 1 stvar potem drugo in drugo in drugo Jaz še vedno možu rečem "ne moram verjet kako hitro se uči vse delat"
11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm 09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm
|