|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del***
3.6.2009 7:44:52   
Zoja Miša
O Sayuri, točno vem kako si se počutila, verjemi! Ampak k sreči pri nas niso nič komplicirali, je takoj vedela, da jo je založila. Upam, da uredite, da ne boš imela problemov!user posted image user posted image user posted image

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2101
3.6.2009 7:49:54   
gajka
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša
A danes če bo oblačno v Ce, se dobimo zunaj ali notri?!user posted image user posted image user posted image

Trenutno sonce sije pri nas, za Celje pa ne vem. Napovedano je kolikor toliko lepo vreme. user posted image Po mojem se bo zjasnilo, če se še ni, in bomo zunaj. user posted image Sicer pa najbolje, da kakšna Celjanka pove, kako kaj kaže z vremenom.

ZM - ja, sem dala samo enkrat eno fotko večkrat natisnit, ker sem jih za vabila za krst potrebovala, pa so jo obrezali. Pa enkrat se je ena kolegica ful pritoževala, kako so ji fotke obrezali, ko jih je natisnit dala in je imela potem na fotkah malo noge pristrižene, pa glave pristrižene... user posted image

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 2102
3.6.2009 7:50:55   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: gajka

ZM - ja, sem dala samo enkrat eno fotko večkrat natisnit, ker sem jih za vabila za krst potrebovala, pa so jo obrezali. Pa enkrat se je ena kolegica ful pritoževala, kako so ji fotke obrezali, ko jih je natisnit dala in je imela potem na fotkah malo noge pristrižene, pa glave pristrižene... user posted image

JA, to se dogaja. Tud nam se je user posted image

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 2103
3.6.2009 7:56:04   
gajka
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

JA, to se dogaja. Tud nam se je user posted image

Mi ni jasno, kako je sploh to možno. user posted image Potem ti pa celo fotko uničijo s tem! user posted image Razmišljam, da bi vsem fotkam prej naredila npr. 0.5cm bel rob okrog, da potem tisti del odrežejo in ne fotke same, pa ne vem, če bi kaj pomagalo. user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2104
3.6.2009 8:11:32   
kaja02
IZVIRNO SPOROČILO: matejchi

kaja kako je zdaj z misijo "teta"? 

skor tko kot misija nemogoče!!! v maju sta imela pregled, sedaj sledijo preiskave ( ona in on) v oktobru ponovni pregled, potem pa v postopek umetne oploditve, ker baje po normalni poti je nemogoče zanosti, ona premalo jajčec, on pa preveč lene semenčice,

jst sem optimist in VEM, da bom drugo leto tetika, komi čakam!!!user posted image user posted image

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2105
3.6.2009 8:15:57   
kaja02
vremenska napoved iz prve roke- V CELJU SIJE SONCE!!!!!!!!

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 2106
3.6.2009 8:25:00   
gajka
IZVIRNO SPOROČILO: kaja02

vremenska napoved iz prve roke- V CELJU SIJE SONCE!!!!!!!!

user posted image Torej srečanje v PlayCafe!

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 2107
3.6.2009 8:27:23   
gajka

skor tko kot misija nemogoče!!! v maju sta imela pregled, sedaj sledijo preiskave ( ona in on) v oktobru ponovni pregled, potem pa v postopek umetne oploditve, ker baje po normalni poti je nemogoče zanosti, ona premalo jajčec, on pa preveč lene semenčice,

jst sem optimist in VEM, da bom drugo leto tetika, komi čakam!!!user posted image user posted image

Jaz se ne bi prav nič čudila, če bosta že pred postopkom zanosila po naravni poti. Ker kar veliko parov potem, ko dobi datum, uspe zanosit, ker se nehajo obremenjevat.

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 2108
3.6.2009 8:31:32   
sayuri

kaja, za lene semenčice....vitamini Q10, vitamin C, za lepša  jajčeca pa pivo. user posted image  Sicer pa umetna oploditev ni bav bav - ti povem iz prve roke. user posted image

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 2109
3.6.2009 11:50:25   
bella02
sayuri, joj, kaj vam so tud založili? Šit! Upam, da uspešno rešite, ker tole je pa res štala!

Šibam za knjige, dokler moja princeska pančauser posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2110
3.6.2009 12:24:00   
Neža7
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_j_a

neža user posted image user posted image za nov avto!

Hvala user posted image  Ni nov vendar bo super za nas user posted image  Samo, da imamo KLIMO!!!! user posted image  in še dodatki

user posted image

Tak je ampak sive barve user posted image

Grem se učit, ker 24. junij MORAM iti na izpit, ker v avgust ne moram iti, ker sem na morje (če ga sedaj ne naredim user posted image ) potem zadnji rok je v septembru.

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 2111
3.6.2009 12:26:15   
Neža7
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

kaja, za lene semenčice....vitamini Q10, vitamin C, za lepša  jajčeca pa pivo. user posted image  Sicer pa umetna oploditev ni bav bav - ti povem iz prve roke. user posted image

Jaz imam še mnogo let preden bom teta user posted image  Moja sestra bo komaj 13 let stara v avgust user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2112
3.6.2009 13:19:44   
Vilika
Pozdravček babnice moje!!

Se vam javim po dooooolgem času. Nisem pozabila na vas, samo cajta je vedno manj...

user posted image

Pozdravček še od Vidka

Prejšnji teden smo imeli posvetovalnico - Matejchi za seznamcek - 9 mesecev, 11530g, 76cm. Ja, naš tamal že malo diši na sumoborčka user posted image
Doma smo se lepo polulali v vrečkico, pri jemanji krvi ni nič poštekal, samo rokico je bilo težko imeti pri miru pol minute.. Rozino je na hitro pobral in nesel k ustom user posted image , s kocko se je lepo igral... Pokazal kako se plazi, dvigne, spusti, čeblja, protestira, v glavnem vso svojo živahnost.

Ko mu je podala še eno kocko, je prvo spustil in se igral  z drugo (jo vrtel, si jo ogledal z vseh zornih kotov), pa mu jo spet poda in prva proč, druga v roko.... Nikoli nima dveh (bohnedaj treh) stvari hkrati v roki - bi baje že moral user posted image user posted image Se tolažim, da pač ni grabežljivec.. user posted image ..

No, naš Vid ima še en minus - pri hoji mu vleče desno stopalo malo na notri user posted image user posted image . Baje mi trenutno še ni treba biti zaskrbljena, ker še išče ravnotežje in naj bi se poravnalo samo po sebi, ampak meni to ni všeč.
Že nekaj časa nosi cicibanove sandalce tudi po stanovanju, pa ni nič bolje.

Drugače pa - še vedno nonstop zahteva moje roke (zdaj samo eno) in je treba hoditi z njim gor, dol. Komaj čakam, da shodi in ne bo skoz sitnaril, ampak to bo še trajalo, ker je neučakan in on bi kar laufal... Še vedno ne zna reči PA, PA, ne zna ploskati, ne zna pokazati lučke.... Ne zna, oziroma ne želi znat user posted image
Naučil se je zlesti s postelje, splezali na manjši stol ali škatljo, iti gor po stoplnicah (dol pa direkt na nos), tleskati z jezikom... Ve kaj pomeni ne  - večinoma ne uboga, samo ustavi se za trenutek user posted image ...

V maju smo bili 4x na morju - užiali, zelo. Spanje na morju 1A, doma pa še vedno 2 noči slabe, 1 dobra, pa spet slaba. Kar zbuja se in joče dokler se ne pojavim (od 5 do 10x na noč), potem se umiri in spi dalje. Ne vem kje je vzrok user posted image , neodvisno je od tega koliko spi lez dan/koliko poje/ koliko je na zraku... user posted image user posted image user posted image . Zadnje čase je še z samim uspavanjem problem.

Toliko na hitro - že spet mi tečnari za ritjo in hoče HODA HODA user posted image .

Na sončni dan sva dobila svojega sončka Vida

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 2113
3.6.2009 14:34:58   
Maja T.
Dan,

samo na hitro, doma imam pokvarjen leptop (kontakti pri kablu so fuč in ne polni računalnika), zato se še do danes nisem uspela javit.

Hvala vsem za dobre želje, ko sva bili z Zarico v bolnici, mala je zelo hrabro vse skupaj prestala, zdaj je že v starem elementu in nori 100 na uro user posted image .

Zdaj pišem na star računalnik pri tašči in tastu, da se samo toliko javim, da smo ok.

Aja, ugotovili so, da ima Zara alergijo na KM, stopnje 2 in sem prav user posted image .

Zdaj bom skoraj zagotovo dobila podaljšano porodniško.

Upam, da je pripopalo smajle, ker je res takoooooooo stari računalnik in program, da kar glava boli user posted image

ZARA - 08.07.2008

Nemogoče pomeni le, da vam bo vzelo nekaj več časa, kot ste načrtovali

(odgovor članu Vilika)
Neposredna povezava do sporočila: 2114
3.6.2009 14:37:40   
Maja T.
slikice vseh avgustovčkov so prekrasne user posted image user posted image user posted image user posted image

Katja imaš ZS

ZARA - 08.07.2008

Nemogoče pomeni le, da vam bo vzelo nekaj več časa, kot ste načrtovali

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 2115
3.6.2009 14:40:58   
Neža7
IZVIRNO SPOROČILO: Vilika

user posted image

Pozdravček še od Vidka

Prejšnji teden smo imeli posvetovalnico - Matejchi za seznamcek - 9 mesecev, 11530g, 76cm. Ja, naš tamal že malo diši na sumoborčka user posted image
Doma smo se lepo polulali v vrečkico, pri jemanji krvi ni nič poštekal, samo rokico je bilo težko imeti pri miru pol minute.. Rozino je na hitro pobral in nesel k ustom user posted image , s kocko se je lepo igral... Pokazal kako se plazi, dvigne, spusti, čeblja, protestira, v glavnem vso svojo živahnost.

Ko mu je podala še eno kocko, je prvo spustil in se igral  z drugo (jo vrtel, si jo ogledal z vseh zornih kotov), pa mu jo spet poda in prva proč, druga v roko.... Nikoli nima dveh (bohnedaj treh) stvari hkrati v roki - bi baje že moral user posted image user posted image Se tolažim, da pač ni grabežljivec.. user posted image ..

No, naš Vid ima še en minus - pri hoji mu vleče desno stopalo malo na notri user posted image user posted image . Baje mi trenutno še ni treba biti zaskrbljena, ker še išče ravnotežje in naj bi se poravnalo samo po sebi, ampak meni to ni všeč.

Drugače pa - še vedno nonstop zahteva moje roke (zdaj samo eno) in je treba hoditi z njim gor, dol. Komaj čakam, da shodi in ne bo skoz sitnaril, ampak to bo še trajalo, ker je neučakan in on bi kar laufal... Še vedno ne zna reči PA, PA, ne zna ploskati, ne zna pokazati lučke.... Ne zna, oziroma ne želi znat user posted image
Naučil se je zlesti s postelje, splezali na manjši stol ali škatljo, iti gor po stoplnicah (dol pa direkt na nos), tleskati z jezikom... Ve kaj pomeni ne  - večinoma ne uboga, samo ustavi se za trenutek user posted image ...

V maju smo bili 4x na morju - užiali, zelo. Spanje na morju 1A, doma pa še vedno 2 noči slabe, 1 dobra, pa spet slaba. Kar zbuja se in joče dokler se ne pojavim (od 5 do 10x na noč), potem se umiri in spi dalje. Ne vem kje je vzrok user posted image , neodvisno je od tega koliko spi lez dan/koliko poje/ koliko je na zraku... user posted image user posted image user posted image . Zadnje čase je še z samim uspavanjem problem.

Toliko na hitro - že spet mi tečnari za ritjo in hoče HODA HODA user posted image .

iiiiiiiiiii kako je luškan user posted image

Brez skrbi, ker tudi Neža ni to delala pri 9mes. Kocko je samo v 1 roki držala in takoj v usta dala user posted image  in so tudi rekli, da bi že morala držati v obe rokicah.... Tudi na noge se ni dala, ko so poskusili, da bi se gor dvignala. Tudi ploska bi morala in ni......Samo sedela je znala sama.
No ti povem pri 10 mes je začela vse delat, da jo komaj nazaj držim user posted image user posted image  Ploska, se da na noge in tudi naredi par korakov, obe roke ima zaposlene, ko se igra, plazi.... itd

Ne skrbet, ker bo tudi Vid začel delat vse in boš samo pomislila od kje vse to, ker res začnejo 1 stvar potem drugo in drugo in drugo user posted image  user posted image  Jaz še vedno možu rečem "ne moram verjet kako hitro se uči vse delat"

(odgovor članu Vilika)
Neposredna povezava do sporočila: 2116
3.6.2009 14:47:45   
Neža7

Poskusi samo navadne copate v stanovanju, ker so mehke in lahko čuti stopal, ko stoji. Neža je skoz v copatkah v stanovanje in vidim kako lepo stopal bolj ali manj ravno drži in je manj ne prste.
En mi je rekel, da to mu je P rekla, da to je najbolj za otrok sploh tako mali, da čuti stopal, ko stoji, ker trdi plat ne dobi isti feeling. user posted image  user posted image

(odgovor članu Vilika)
Neposredna povezava do sporočila: 2117
3.6.2009 15:44:41   
nell
IZVIRNO SPOROČILO: Maja T.

Dan,

samo na hitro, doma imam pokvarjen leptop (kontakti pri kablu so fuč in ne polni računalnika), zato se še do danes nisem uspela javit.

Hvala vsem za dobre želje, ko sva bili z Zarico v bolnici, mala je zelo hrabro vse skupaj prestala, zdaj je že v starem elementu in nori 100 na uro user posted image .

Zdaj pišem na star računalnik pri tašči in tastu, da se samo toliko javim, da smo ok.

Aja, ugotovili so, da ima Zara alergijo na KM, stopnje 2 in sem prav user posted image .

Zdaj bom skoraj zagotovo dobila podaljšano porodniško.

Upam, da je pripopalo smajle, ker je res takoooooooo stari računalnik in program, da kar glava boli user posted image

Oprosti ker vprašam, verjetno si že kaj govorila o tem, ampak se ne spomnim - a to ste kr naenkrat ugotovili, ali se je alergija kazala že prej. Mislim kakšni so sploh znakiuser posted image

Življenje je čudež, vsak dan znova!

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 2118
3.6.2009 15:45:23   
pingo80

Gajka - jaz pošiljam fotke razvit na foto tabor - je pač najceneje. In tudi tu odrežejo robove, če dam velikost 10x15. Zato vedno vsako slikco v njihovem progreamu pogledam in če mi odreže kar ne želim, pol jo vzamem raje 10x14 in je cela. Ne spomnim se več kakšna je bila razlaga, ampak na njihovi spletni strani je razloženo, zakaj do tega pride.

Sayuri - pa kako se je lahko spet to nardilo. Pa ne morjo kar založit pogodbe. Najprej pri ZOji Miši, zdaj pa še pri vas. Upam, da se vse uredi. Mislim, nesposobneži!!!

Vilika - Vid je star tolko kot Lana, pa tud ona ne dela velik stvari, boljše bi blo reči, da zelo malo. Eto, da samo pa pa, sedi, zdaj se nekaj dni po polžje plazi. Ja, pa žoga se, dve, tri igrače drži v roki in to je počasi to. Kje je luč, kuža, vstajanje, usedanje, stanje na nogicah, bravo, rozino v usta ... Vse to je zanjo zaenkrat španska vas. Vse enkrat bo, tud pri vas in pri nas. Neža je lepo napisala - pol se enkrat kar odpre in v nekaj dneh zna polno novih stvari. Zato glavo pokonci punca. Glede obračanja nogice - men so rekli naj potem hodi čimveč bosa al pa v nedrsečih nogavičkah, tko da Cicibanke mogoče za zunaj, notri pa brez - moje mnenje.

Erin - nobena moja beseda ti ne bo vrnila vašega placa nazaj, zato samo user posted image . Lepih spominov ti pa ne more nihče vzet.

Neposredna povezava do sporočila: 2119
3.6.2009 15:59:58   
gajka
nell - a mi lahko prosim poveš, kam že daješ razvijati fotke, ker si nisem zapomnila? user posted image

(odgovor članu pingo80)
Neposredna povezava do sporočila: 2120
3.6.2009 16:11:39   
nell

nell - a mi lahko prosim poveš, kam že daješ razvijati fotke, ker si nisem zapomnila? user posted image

Sem ravno razmišljala o tem - Digifot

Življenje je čudež, vsak dan znova!

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 2121
3.6.2009 17:28:24   
clara23
IZVIRNO SPOROČILO: nell

Sem ravno razmišljala o tem - Digifot

tukaj so pa tudi meni naredili porazne fotografijeuser posted image user posted image . Vse obrazano za vsaj pol cmuser posted image

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 2122
3.6.2009 17:39:57   
Neža7
IZVIRNO SPOROČILO: pingo80

Vilika - Vid je star tolko kot Lana, pa tud ona ne dela velik stvari, boljše bi blo reči, da zelo malo. Eto, da samo pa pa, sedi, zdaj se nekaj dni po polžje plazi. Ja, pa žoga se, dve, tri igrače drži v roki in to je počasi to. Kje je luč, kuža, vstajanje, usedanje, stanje na nogicah, bravo, rozino v usta ... Vse to je zanjo zaenkrat španska vas. Vse enkrat bo, tud pri vas in pri nas. Neža je lepo napisala - pol se enkrat kar odpre in v nekaj dneh zna polno novih stvari. Zato glavo pokonci punca. Glede obračanja nogice - men so rekli naj potem hodi čimveč bosa al pa v nedrsečih nogavičkah, tko da Cicibanke mogoče za zunaj, notri pa brez - moje mnenje.

Vidiš Vilika brez skrbi user posted image  da,da tudi to - čim več bose noge, res je! Otrok MORAM čutit kaj dela.

No, saj moja bo kmalo 11-ko, da je že velika user posted image  Bo lepo, ko te bom brala čez par tednov koliko se je Vid naučil user posted image user posted image

(odgovor članu pingo80)
Neposredna povezava do sporočila: 2123
3.6.2009 19:20:41   
pikicai
a ni najbolš da so čimveč bosiuser posted image
IZVIRNO SPOROČILO: Neža7

Poskusi samo navadne copate v stanovanju, ker so mehke in lahko čuti stopal, ko stoji. Neža je skoz v copatkah v stanovanje in vidim kako lepo stopal bolj ali manj ravno drži in je manj ne prste.
En mi je rekel, da to mu je P rekla, da to je najbolj za otrok sploh tako mali, da čuti stopal, ko stoji, ker trdi plat ne dobi isti feeling. user posted image  user posted image

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 2124
3.6.2009 19:38:38   
kaja02
čer!!!

danes je bilo super, na srečanju mislim!!

vesela sem, da sem vas spoznala Krysia, Zoja miša, Nell, Tejkaz, Sandro in da sem ponovno videla Gajko, Pablo, Katjo in Matjaža!!!!Mormo ponovit!

šibam, grem jest, pa se še pol slišmo!!

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 2125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?