|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del***
2.6.2009 21:30:08   
K_a_t_j_a

pikicai dobrodošla! user posted image

Zoja Miša, matejchi, anita goitan
 user posted image user posted image za čvek!

neža user posted image user posted image za nov avto!

bella super slikice! Sploh zadnja! user posted image user posted image

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 2076
2.6.2009 21:31:38   
K_a_t_j_a
IZVIRNO SPOROČILO: nell

Hvala Katja za vse - in končno se bomo vidleuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja res.user posted image PAS sej, če boš 3 dni v Zrečah se še lahk kaj med tem cajtom vidima, seveda če boš imela cajt. user posted image

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 2077
2.6.2009 21:35:02   
nell
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_j_a

Hvala Katja za vse - in končno se bomo vidleuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja res.user posted image PAS sej, če boš 3 dni v Zrečah se še lahk kaj med tem cajtom vidima, seveda če boš imela cajt. user posted image

Čas bom imela, če bo le vreme služilo - se kaj več dogovoriva jutri

Življenje je čudež, vsak dan znova!

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 2078
2.6.2009 21:37:47   
sonček33
Se opravičujem, ker tekole uletim..Erin, ZS mi nagaja, ap te bom kr tukej vpr. - kje sta vidva kupila un vrtiljak za nad posteljico?

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 2079
2.6.2009 21:39:19   
K_a_t_j_a
PABLO glede letovanj, ki jih organizirajo vrtci, ne vem kaj ti naj rečem. Čist odvisno od Jana, če bo hotel it kam, pa sploh ne vem kako je to pri nas v Konjicah v vrtcih, pa kako bo z denarjem, lahko pa rečem, da bi men blo kr težko, če bi šel nekam za par dni, sam če bi Jan to hotel, bi mi seveda željo uresničila. user posted image

anaya user posted image user posted image user posted image čimprej se pozdravite!

veveričica prav tako tudi tebi pošiljam user posted image user posted image user posted image , da se čimprej pozdraviš!

kaja02 user posted image user posted image user posted image user posted image želim ti, da čimprej najdeš fajn službo!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2080
2.6.2009 21:40:44   
K_a_t_j_a

IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_j_a

Čas bom imela, če bo le vreme služilo - se kaj več dogovoriva jutri

Oki doki. Sem zelo dobre volje. Poslušam NUDE zdajle, pa bi taaaaak dala na glas. Eh... ne vem kaj me drži.user posted image

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 2081
2.6.2009 21:43:39   
karmar
Živjo punce!
Sem se odločla da delim z vami mojo današnjo izkušnjo...
Bila sem pri kolegici, šla sem pogledat otroka. Klepetale smo na dolgo in široko, popile kavo in sok in sok in še en sok...potem pa mene začne vleči na stranišče...(moj mehur drži samo 2 dcluser posted image ).  Ok, do tu vse uredu in prav. Pridem jaz na WC...tam me je pa žalost prijela... Ne razumem kako lahko imaš prostor, ki naj bi bil namenjen osebni higieni taaakooo umazan... Sej rekla nisem nič ampak jaz se že ne bi šla tuširat v njeno kopalnico...po tleh, školjka, umivalnik....fuge okrog banje čisto zapacane.... FUJ. Pa ne mislite da sem jaz sterilna ženska (bolje da ne greste pogledat mojega stanovanja ker je padla bomba...) No, ok, priznam, tudi silikon okoli tuš kabine ni več prozoren ker ga ne morem razbarvat (a mogoče katera ve s čim bi ga počistila?). No, ampak vseeno za kopalnico poskrbim vsak teden...

Ne razumite me narobe, ampak jaz mojega otroka ne bi kopala v banji, katera je lepo obkrožena s plesnijo...

No, vas grem prečitat...

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 2082
2.6.2009 21:48:23   
K_a_t_j_a
Ja tudi jaz imama rada spucano kopalnico in jo vsak teden posesam in pobrišem ven. Pa gledam, da je bana spucana, wc školjka, umivalnik, ker ne prenesem, da je kopalnica fejst umazana. Pa imamo še bolj staro kopalnico, ampak čisto imam pa vseeno rada.

Ja karmar tudi jaz bi bila razočarana nad kolegico.

(odgovor članu karmar)
Neposredna povezava do sporočila: 2083
2.6.2009 21:49:18   
matejchi
Ja Arboretum vabi.. se kar cajt ustavi v tisti tišini...user posted image , sem spotoma v Arboretumu še jajčka dobila, kar preko ograje... Žigijeva bivša varuška dala user posted image , zdaj jih imam pa kot za veliko noč, ker jih je, ni hudič, ravno moj kupil dopoldan user posted image . Pa zdaj je sezona Žigcev, ena soseda je 3 tedne nazaj dobila Žigca - vnuka, eni sosedi pa vnuk (bo tudi Žiga) pet dni zamuja...user posted image - folk je čisto brez domišljije user posted image

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 2084
2.6.2009 21:52:47   
karmar
IZVIRNO SPOROČILO: Erin

Ma kje ste vse????

Sem že kar mal huda na tiste ki ste pozabile na nasuser posted image user posted image user posted image ... tako da lep pozdrav pošiljam LE tistim ki se javljateuser posted image

no, priznaj da sem jaz malo bolj pridna ratala...kar se javljanja tiče mislim.user posted image
Kam pa boste zdaj zahajali ko so vam tako plac uničili? A je kdo kupu tisti zemljo al kaj bo zdaj tam? Si naredila prav lepo zgodbico s slikami na FBuser posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2085
2.6.2009 21:54:52   
matejchi
karmar sem se nasmejala.. sem mislila, da berem Antenine zaupne besede.. hm jaz bi verjetno mimogrede, ko bi si umivala roke, malo zdrgnila umivalnik, to naredim ponavadi doma, ker se prah tako lepo nalaga, da o ogledalu ne govorim (ko bomo belili, bom mojemu nalila barvo v usta, če mu med umivanjem zob uspe pobeliti ogledalo, ni hudič, da ne bo še sten prebarval...)
Hm fuge pomoje najbolje, da nove narediš, tisto beljenje ne pomaga pomoje... še dobro, da pri taki čistoči nisi še kaj jedla, ker bi ji verjetno še bolj usrala kopalnico...user posted image

RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2086
2.6.2009 21:55:14   
karmar
matejchi pa še dve ima tvoj stalno na toplem...jooooj, jajc kolikor hočeš...user posted image

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2087
2.6.2009 21:58:49   
matejchi
IZVIRNO SPOROČILO: karmar

matejchi pa še dve ima tvoj stalno na toplem...jooooj, jajc kolikor hočeš...user posted image

samo iz njegovih upam, da ne bo rumenjaka.. user posted image

RD RR

(odgovor članu karmar)
Neposredna povezava do sporočila: 2088
2.6.2009 22:21:45   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Se opravičujem, ker tekole uletim..Erin, ZS mi nagaja, ap te bom kr tukej vpr. - kje sta vidva kupila un vrtiljak za nad posteljico?

Austrija

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2089
2.6.2009 22:37:24   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: karmar

IZVIRNO SPOROČILO: Erin

Ma kje ste vse????

Sem že kar mal huda na tiste ki ste pozabile na nasuser posted image user posted image user posted image ... tako da lep pozdrav pošiljam LE tistim ki se javljateuser posted image

no, priznaj da sem jaz malo bolj pridna ratala...kar se javljanja tiče mislim.user posted image
Kam pa boste zdaj zahajali ko so vam tako plac uničili? A je kdo kupu tisti zemljo al kaj bo zdaj tam? Si naredila prav lepo zgodbico s slikami na FBuser posted image

Si pridna ja, priznam...user posted image user posted image user posted image

Nikamor..nimamo drugega placa...user posted image user posted image Vzeli so nam enega in edinega.. Premišljujemo o tem da bi imeli vsak klopco pred blokom pa se nekaj kregajo pa ena soseda je pol klopce naskrivaj že na tovornjak s smetmi vrgla...sej jaz bom pa njej rože , hahaha...se ne dam... Kupil je pa parcelo en mulc z s.p. ki pač pozna nekoga na podjetju ki je bilo prej lastnik zemlje in to za 35000€ SAMO!! in od tega je plačal aro sao 3500...to bi lahko še jaz kupila če bi vedela.. no kot da nimamo že dost betona, bo še na tej edini zelenici ki smo jo imeli asfalt in betonaste garaže ki jih bo prodajal po 14000...in to cc 11 komadov.. žalostno... sej zej smo že nekako "preboleli" ampak šele sedaj se sprašujemo zakaj ni noben dal pritožbe ko je bil vzunaj načrt..no sej en mestni svetnik nam je rekel da itak nebi nič dosegli ampak.. mah, velik smo dožvel tam, tam sem mojega user posted image spoznala, praznovala kar nekaj svojih roj.dni, piknike mel, kofetkal, se družili vsi iz naših blokov...bilo je kot eno stičišče vseh nas in ta prostor nas je zelo zbližal in povezoval... spomladi smo imeli nas seboj mačice, drevo je kot bi nam hotelo usttreči širilo veje  ravno nad nami in nam dajalo zavetje, čez cel dan smo imeli senčko, nobenga nismo motil, niti drugi nas, velikokrat smo na njej klepetali do jutra in čakali sončen vzhod, mah pa še in še... spominov preveč in čustvena vrednost prevelika..
Sej vem da sem vam mal zatežila s tem ampak me je res prizadelo.. sej smo vedeli da bo prišel dan ko se bo to zgodilo ampak so nam rekli da nam bodo prej povedali zato da moji sosedje odmaknejo avtomobile od dovoza (in poderejo nadstrešnice)..pa so v soboto zjutraj prišli, brez da bi klicali..ob 7h zjutraj se je zaslišala žaga in od mnogih ovir ki jih imajo da najprej "spucajo" prostor so prvo podrli naše drevo in nam odstranili mizo, klop...in ko j emoj prišel kasneje domov in rekel naj ne gledam skozi okno sem točno vedela kaj se dogaja...pa sem mislila da me ne bo tako vrglo, mogoče zato ker sem mislila da je še čas, pa me je... in sedaj gledam, beton, beton in beton....in kmalu bo še malo betona..

Jah to smo pa raki... se navežemo na vse kar je... še posebej če je to del tebe celo življenje... v mojem primeru  26 let....

Grem..sem spet slabe volje postala...

< Sporočilo je popravil Erin -- 2.6.2009 22:40:32 >

(odgovor članu karmar)
Neposredna povezava do sporočila: 2090
2.6.2009 23:21:06   
karmar
joj, erin upam da te nisem jaz zdej v slabo voljo spravla....no, pravijo da za vsakim dežjem posije sonce...verjamem da boste našli kaki drugi - še boljši prostor in se boš ravno tako navezala nanj, zdaj še posebej ker bodo spomini na malega Tilna... No, ne bom poskušala nekaj tolažit ker niti ne poznam kakšna je tam situacija, ampak sem sigurna da se bo obrnilo še na bolje. Unemu pa itak nihče ne bo kupil garaže...kdo pa ima dnar danes za garažo kupovatuser posted image . Rože pa kar zmeči uni babi...ne, pred vhod ji jih daj, se bo spodtaknila obnje in bo imela malo zemlje v ustih- kot spomin na vaš prostorček.

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2091
2.6.2009 23:30:32   
matejchi
erin jaz bi dala čez rože folijo pa se vsedla gor, namesto na klopce..user posted image

RD RR

(odgovor članu karmar)
Neposredna povezava do sporočila: 2092
2.6.2009 23:42:22   
matejchi
kaja kako je zdaj z misijo "teta"? 

RD RR

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2093
3.6.2009 0:07:37   
bella02
Kooooooooončno imam spet polikano, v omare pa jutri pomečem. Se mi tud učit ne dauser posted image user posted image .
Nočka

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2094
3.6.2009 6:37:15   
nell
IZVIRNO SPOROČILO: matejchi

karmar sem se nasmejala.. sem mislila, da berem Antenine zaupne besede.. hm jaz bi verjetno mimogrede, ko bi si umivala roke, malo zdrgnila umivalnik, to naredim ponavadi doma, ker se prah tako lepo nalaga, da o ogledalu ne govorim (ko bomo belili, bom mojemu nalila barvo v usta, če mu med umivanjem zob uspe pobeliti ogledalo, ni hudič, da ne bo še sten prebarval...)

hahahauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Tole sem se pa orng nasmejala. Sicer pa dobra ideja - kaj majo vsi deci to sposobnost - moj tud redno ogledalo tušira.

Življenje je čudež, vsak dan znova!

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2095
3.6.2009 6:53:30   
gajka
Da boste lažje iz postelje zlezle, evo, user posted image user posted image user posted image že čaka. user posted image

karmar - hja, zanimiva tale dogodivščina s kopalnico. Meni se tudi zdi, da je čistost kopalnice nekako merilo splošne čistoče človeka... user posted image

nell - imam eno škatlico od čaja. Ti me samo spomni danes, da ti jo dam.user posted image

Kam dajete nastisnit fotke? A vam originalne fotke tudi kaj porežejo pri tisku? Večkrat sem že namreč videla, kako lepo potem pri tiskanju kar gladko malo originalne fotke nekaj obrežejo, potem imaš pa kar naenkrat kakšno trapasto fotko, ki je manjša od originala. user posted image Se moram končno počasi lotit in naredit en izbor Rokovih fotk od rojstva naprej.

< Sporočilo je popravil gajka -- 3.6.2009 6:54:31 >

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 2096
3.6.2009 7:33:26   
sayuri
Jutro. gajka, hvala za kavico. user posted image Sem končno malo bolj mobilna. user posted image  Kooooončno smo zamenjali računalnik in zdaj spet normalno funkcioniram. user posted image

Vsem čvekicam želim v Celju lepo kofetkanje. Sem vam kar fouš.user posted image   Štajerke bi tudi jaz rada enkrat spoznala, ker ste same fejst punce. No, saj ostale ste tud, ampak v glavnem vas že poznam user posted image

Jaz imam totalno nabit teden. user posted image  DAnes dopoldne FT, pa s Filipom logoped, včeraj sem skoz neki zletala sem in tja, jutri moram v vrtec, ker imamo totalno štalo.user posted image Ja, naša pogodba se je nekako "založila". user posted image  Me je skoraj kap in sem včeraj dopoldne tulilauser posted image , kot zmešana, ker so mi namignili, da je zdaj to pa skor tako, da L&Z ne bosta prišla notri v vrtec user posted image user posted image   Potem sva s socialno delavko le našli neko rešitev in jutri moram navsezgodaj tja. Joj, sem bila jezna, žalostna, prizadeta, razkurena...vse naenkrat user posted image  O podrobnostih več potem, ko bo tole rešeno. user posted image

Hvala vsem za čestitke za Filipov RD. user posted image  Evo, zdaj grem pa še malo FB prečekirat, potem pa akcija...

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 2097
3.6.2009 7:36:24   
sayuri
Aja, PABLO...naši do sedaj v vrtcu še nikamor niso šli na letovanje. SE mi zdi, da so bolj "previdni". ZA en dan so že šli na izlet, ampak da bi pa kje prespali, pa še ne. JAz bi Filipa vsekakor z veseljem pustila na tako letovanje, saj sama vem, kako je luštno. Z prvošolčki namreč redno hodimo v Pomladno šolo za 3 dni in se mamo tooooook fajn user posted image  Sicer vem, da bi mene stiskalo, ko bi Filip šel, ampak vse tole je test socializacije, samostojnosti, vzdržljivosti, druženja.... In psiho test za nas - starše user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2098
3.6.2009 7:42:00   
Zoja Miša
Jutro user posted image user posted image user posted image  Me je že Gajka prehitela.

Očitno ni bila vzrok Schlaf gut kašica, ker včeraj je ni jedla, jaz sem bila pripravljena, da vstanem, pa sem šla ob 00.30h lulati, ker me je zbudila, ker je jokala, v spanju, ampak je zaspala nazaj in spala do 5h, malo jokala, pa spala do 5.45, potem sva šli jestuser posted image user posted image user posted image . Upam, da tako ostane. Drugače pa nas po mojem zobi mučijo, ker včeraj od 17.30-20.30 je bilo eno samo sitkanjeuser posted image

Katja, lepo da se vidimo.

Nell, nič takega nimamuser posted image

Karmar, tudi jaz se trudim, da kopalnico vsaj 1x tedensko ščistim. Meni gre tudi taka svinjarija na user posted image , pa tudi jaz nisem čistun, prah vsepovsod pri nas najdešuser posted image

Erin user posted image user posted image user posted image , vidim, da te je to res prizadelo. Verjamem, toliko spominov, toliko čustev si doživela tam, da je hudo. Mi je žal in kaj druga kot en velik topel user posted image  ti ne morem dat. Rečem lahko le, da čas celi rane. In ko se ena vrata zapro, se druga odpro...(eh, slaba tolažba, pa vendar).

Gajka, nisem še razmišljala o tem, ampak bo treba, sem se odločila, da naredim izbor fot tudi jaz od 0-1 l. Ampak po mojem ji bom dala kar knjigico narediti v dm. No, bom še videla. Da pa porežejo, pa nisem opazila. user posted image

A danes če bo oblačno v Ce, se dobimo zunaj ali notri?!user posted image user posted image user posted image

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu karmar)
Neposredna povezava do sporočila: 2099
3.6.2009 7:43:36   
gajka
Se pa v vrtcih nekam veliko pogodb založi (Zoja Miša, sayuri)! user posted image  user posted image Očitna nesposobnost nekaterih zaposlenih v državnih službah! user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?