|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del***
2.6.2009 0:13:34   
pikicai
spet js strašim tule sredi nočiuser posted image user posted image danes sm nakupla mleka zacelo vojsko....bomo vidl če bo malemu kakšen všeč.....drgač pa črpat črpat......user posted image user posted image

kaja02 mal sm gledla tvoje fotke.....ful maš luškane pupike....sej sm pustila kak komentarček

drgač pa naš pikec je mel 10  dni nazaj 6 otroško bolezen in na prstku kjer so mu vzeli kri se mu je vnelo....bošček, smo bli že pri dežurnem zdravniku...zdej se mu je pa že četrt prstka oluplo.....bošček nouser posted image user posted image sam da je zdej vreduuser posted image user posted image  

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 2051
2.6.2009 6:13:11   
Zoja Miša
Jutro!user posted image user posted image user posted image

Erinuser posted image user posted image user posted image
Bella, čedne ste in kako Tjaši paše ta frizurca, je čist druga, super!user posted image user posted image user posted image

Matejchi, Anita, kaj sedaj Arburetum, ne? Jaz bom tam že verjetno okoli 9.30h! Se vidjamo!

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu pikicai)
Neposredna povezava do sporočila: 2052
2.6.2009 8:29:19   
anita goitan
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša

Matejchi, Anita, kaj sedaj Arburetum, ne? Jaz bom tam že verjetno okoli 9.30h! Se vidjamo!

se vidimo

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 2053
2.6.2009 8:35:41   
karmar
Dobro jutro...
eno pesmico za lepši začatak dneva...da bo toplo pri srčku...
http://www.dailymotion.com/video/xb4sa_mana-mariposa-traicionera_music

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 2054
2.6.2009 8:54:53   
tinka14
kaja, če maš klik, lahk tut kr po internetu pošlješ tvoje podatke, ker maš digitalni podpis. js sem to ravno prejšnji teden naredilai n ti v dveh dneh pošljejo po pošti domov.

tist za zavod pa mene tudi zanima, če katera ve?? 21. končam s porodniško, potem grem 22. na zavod, al lahk to že prej zrihtam???

Od raja so nam ostale zvezde, cvetlice in otroci.
(Dante Alighieri)

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 2055
2.6.2009 10:31:35   
veveričica
čao punce.se nisem  neki časa javljala ker imam hemeroideuser posted image me boli kouser posted image ponoči se  namesto lare jaz zbujam. šibam  moram jo nahranit  greva potem na  nft .lep dan vsem

(odgovor članu tinka14)
Neposredna povezava do sporočila: 2056
2.6.2009 11:01:30   
daja28
Na zavod se lahko prijaviš šele naslednji dan, saj moraš prej po delovno knjižco. Te ti pa prej ne dajo, dokler ti ne poteče pogodba, porodniška... Mogoče bi se dalo tud isti dan zrihtat, ne vem... Hudiča, sploh ne vem, kje je moja knjžca.user posted image Roza skleroza.

Mejte se in se smejte.

levček Leon 2. 8. 2008

(odgovor članu veveričica)
Neposredna povezava do sporočila: 2057
2.6.2009 11:23:53   
Neža7
Koliko jaz vem, da niso več knjižnice, ker imajo vse v računalniku..... Ne vem no user posted image  Te kjnižnice so za mene ne nepotrebne. Nismo morala verjet na kakšne sistem so tu imeli gled te knjižnice. user posted image

Mi2 sva nazaj iz terena. Malo je neumno, ker prvo morava iti k mami, da dobim vožiček, potem gremo na okol in potem vožiček nazaj mami potem domov user posted image  Rabim avto, da vožiček imam pred blokom user posted image

Šibam user posted image user posted image  preden bo Neža sitna user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu daja28)
Neposredna povezava do sporočila: 2058
2.6.2009 11:32:17   
čipka
IZVIRNO SPOROČILO: Neža7
. Noben še ne ve doma o user posted image

A res ne? Ojoj...meni bi že zdavnaj "ušlo iz ust" user posted image . Če lahko vprašam...kdaj jim pa nameravaš povedat?

my little babygirl - moja največja sreča
-

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 2059
2.6.2009 12:32:28   
matejchi
Neža a nimata kleti ali pa v stanovanju toliko prostora?

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu čipka)
Neposredna povezava do sporočila: 2060
2.6.2009 12:54:58   
nell
No mi smo že nazaj od P. Torej za seznam 10960 g in 73 cm - 9 mesecev.

Naš mačin je vse prenesel kot velik junaček - niti trznil ni, ko mu je jemala kri. Pokazal je vse kar zna, tud trmo. No tud mi smo imeli rozina test - jo je pobral, pogledal in hotu pojest - tako se pač to dela doma - pa mu P ni pustila - pa normalno da se je zbuniluser posted image user posted image user posted image user posted image .
Sicer nič posebnosti, rekla je, da lahko začnemo s kravjim mlekom, le po steklenički še naj dajem adaptirano, sicer pa za kuho ipd, pa lahko. No mi to že počnemo in še marsikaj druzga, pa sem raje zamolčala.

Sm pa danes tolk zaspana, da bi mi tud stoje ratal, pa sem ponoč spalauser posted image - hja ne vem če me ni mal pomlad vrgla.
Po neuradnih podatkih sem izvedela, da je Tibor sprejet v vrtec, uradne še čakam. Moja služba - še nič ne vedo, čakajo na občino, torej zvem kaj več po 20.6 - držim pesti, da bo.

Tibor sladko spi, ga je čist zdelal, smo bli cel dopoldan na terenu in je tko preskočil vse svoje spanje - me res zanima, če bo zdej kaj dlje spal.

Življenje je čudež, vsak dan znova!

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2061
2.6.2009 14:47:21   
Zoja Miša
Ja kje pa ste vseuser posted image user posted image user posted image .
Dež bo, se nas je 6 babnc po Arburetumu šetalouser posted image , je bilo fino!user posted image Kaja Lina spala dopoldne le 30 minut, pa v avtu potem ničuser posted image , zaspala ob 13.30, me prav zanima do kdaj bo.

Kosilo zame - sir salasa in tortoliniuser posted image , ne da se mi kuhat. Bom princeski potem malo prosene kaše spledlauser posted image

Počasi študiram kaj na morje nest. user posted image  Še nekaj perem, pa spaglat je treba danes, v četrtek pa akcija. Sem si kar varstvo priskrbela, da bom lahko v miru razmišljala. Joj, to bo robeuser posted image

Jutri imava plan priti v Ce, tako da upam, da ostale tudi.

Nell, super za Tiborja in njegov pogum. Pa za vrtec! Služba bo pa tudi, boš videla.

Neža, to pa maš kolobocije. Mi tudi nimamo velikega stanovanja, pa je vozek notriuser posted image
Sayuri, vse naj, naj...za Filipauser posted image in vsem ostalim obmesečnikom, ker nimam pojma kdo danes praznujeuser posted image

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 2062
2.6.2009 15:33:47   
Neža7
Jaz imam veliko prostora v stanovanju, vendar sem na 5. nadstopnju brez lifta, da je malo zoprno, da bi ga gor in dol nosila. Mama živi do 500m strani, da je ok.

12.06.2009 bomo povedali o user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

Neposredna povezava do sporočila: 2063
2.6.2009 16:07:42   
Krysia
Evo, midva s potepanja - sem ga peljala k mojim v Voice, pa potem šla v Kranj (avto se je nekaj čudno obnašal, pa so fantje hitr vse porihtali pa še zastonj je blo pa še kavico sem dobila ... kdo pravi, da so Gorenjsci škrti? user posted image ) No, pol je eno kitico odspal v Vodicah, zdej sva se pa doma v dnevno sobo parkirala (pa ne z avtom user posted image )

Odločitev je padla (skoraj zagotovo) - jutri prideva v Celje, da spoznava še Štajerke (poznam samo Gajko pa matejchi, ki je tud Štajerka, sam preseljena v bližino LJ) Če vidite jutri kakšno zmedeno Ljubljančanko okol dvorane Zlatorog hodit, sem to jst, k iščem un lokal, kjer smo zmenjene ... user posted image

Evo, še čestitam: FILIP (sayuri), vse najboljše za rojstni dan user posted image user posted image LEJA (kaja02),LEON (daja28) in ŽIGA (july1) - čestitke za 10ko pa še za včeraj: TAI (mariane), čestitke za 10ko in STELLA (tatly) in LUCIJA (aradej) - čestitke za 9ko.

anita, matejchi in Zoja Miša, sam da ste uživale!

ZM, jst mam tud akcijo ta teden - perem kot nora, v četrtek bom likala, kar bo še za zlikat, v petek bom pa pakirala ... bo kr pestro ... pa še lekarno bom šla izropat enkrat vmes user posted image

Zdej bi pa Rok imel družbo ... se grem igrat pa knjigico z živalmi gledat ...

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 2064
2.6.2009 16:18:10   
kaja02
Hvala za odgovore!!!!!! sem  uredila kar po meilu, s pomočjo klikauser posted image

krysia, zoja miša, user posted image user posted image  sam da je odločitev padla in se jutri spoznamo v Celju, komaj čakam, aja pa ostale tudi, da ne bo pomoteuser posted image

pikicai- ti prideš????

bella- ja službo morem iskat, ker od lufta ne mormo živetuser posted image , čeprav sem brez diplome na repu iskalcev željene službeuser posted image , eh pa še vsako leto se je kej našlo tud letos se bo, a ne?upam vsajuser posted image

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 2065
2.6.2009 16:36:28   
Zoja Miša
Krysia, jaz bom likala danes, ker jutri imam pedikuro in manikuro zvečeruser posted image , v četrtek pa moram že vse spakirati in do večara v avto nest, ker v petek bomo kar zgodaj že šli. Tisto kar bom uprala jutri pač ne bo zlikano.user posted image Super, da si se odličila da jutri prideš!

Kaja, super ja, da se bomo spoznale!

Neža, ja potem je logično. Mi imamo HB liftuser posted image

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 2066
2.6.2009 16:39:17   
kaja02
pikicai- user posted image  pravilno sklepaš, res je Duga Uvala, a hodite kdaj tja? pa hvala za pohvaleuser posted image

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 2067
2.6.2009 17:16:54   
nell
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša

Ja kje pa ste vseuser posted image user posted image user posted image .
Dež bo, se nas je 6 babnc po Arburetumu šetalouser posted image , je bilo fino!user posted image Kaja Lina spala dopoldne le 30 minut, pa v avtu potem ničuser posted image , zaspala ob 13.30, me prav zanima do kdaj bo.

Sayuri, vse naj, naj...za Filipauser posted image in vsem ostalim obmesečnikom, ker nimam pojma kdo danes praznujeuser posted image

Pri nas je dež že bil, zdaj pa spet na polno sije sonce.

Tudi midva prišibava jutri v CE, potem greva pa k moji mami za 3 dni.

Se pridružujem čestitkam.

Mam pa eno prošnjo. Vse tiste, ki še uporabljate Novolac in podobne zadeve v tistih škatlah, ki se dajo zapret - če jih ne rabite, se js priporočam. Lahk že jutr na srečanju. Rabim jih namreč za mačine v vrtcu septembra, jim bom neki nardila. Če pa še kako dozo od hipp čaja in podobnih zadev s pokrovčkom dobim, bom tud vesela. Prosim, prosim, če seveda lahko.

Mačkin je z babico na giganci, jaz pa perem in pospravljam, pa mal tuhtam, kaj mi bo kej pršlo v poštev septembra, ko se začne novo šolsko leto in bom v okviru že morala imeti izdelan načrt. Upam, da kmalu izvem, kdo bo moja sodelavka in kmalu tudi, če se mi obeta nova služba al bomo kr kilometrino žgali. Vse na dopust mislite, js pa na službo.
Na dopust gremo, ampak samo do stricovga vikenda v Kopru - se bomo tam razvajali, enkrat k moj opravi s predavanji in upam da tudi večino izpiti.

Neposredna povezava do sporočila: 2068
2.6.2009 19:51:40   
gajka

Srečanje v Celju:

Kdaj: 03.06.2009, od 10h dalje
Kje: PlayCafe (v/ob Dvorani Zlatorog); v primeru slabega vremena (ki ga, če je verjeti vremenkotom, vsaj dopoldan še ne bo user posted image ) v Planetu Tuš zgoraj

user posted image

Velja za PlayCafe, kajne? user posted image Se vidjamo! user posted image

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 2069
2.6.2009 20:49:50   
pikicai
IZVIRNO SPOROČILO: kaja02

pikicai- user posted image  pravilno sklepaš, res je Duga Uvala, a hodite kdaj tja? pa hvala za pohvaleuser posted image
ja za prvi maj smo bli tam predlani mislim da....od mojega user posted image starši so vsako leto tam

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 2070
2.6.2009 20:59:13   
Erin
Ma kje ste vse????

Sem že kar mal huda na tiste ki ste pozabile na nasuser posted image user posted image user posted image ... tako da lep pozdrav pošiljam LE tistim ki se javljateuser posted image

(odgovor članu pikicai)
Neposredna povezava do sporočila: 2071
2.6.2009 21:17:46   
K_a_t_j_a
Vsem slavljenčkom čestitke za obmesečnice! user posted image user posted image user posted image user posted image

Tudi mi 3-je jutri pridemo po RA, ki jo imamo ob 08.00. Nas bo pa kr veliko. Super!

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2072
2.6.2009 21:20:37   
K_a_t_j_a
IZVIRNO SPOROČILO: nell

Mam pa eno prošnjo. Vse tiste, ki še uporabljate Novolac in podobne zadeve v tistih škatlah, ki se dajo zapret - če jih ne rabite, se js priporočam. Lahk že jutr na srečanju. Rabim jih namreč za mačine v vrtcu septembra, jim bom neki nardila. Če pa še kako dozo od hipp čaja in podobnih zadev s pokrovčkom dobim, bom tud vesela. Prosim, prosim, če seveda lahko.

Ti kr prinesem jutr eno. user posted image

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 2073
2.6.2009 21:23:28   
K_a_t_j_a
IZVIRNO SPOROČILO: nell

No mi smo že nazaj od P. Torej za seznam 10960 g in 73 cm - 9 mesecev.

Naš mačin je vse prenesel kot velik junaček - niti trznil ni, ko mu je jemala kri. Pokazal je vse kar zna, tud trmo. No tud mi smo imeli rozina test - jo je pobral, pogledal in hotu pojest - tako se pač to dela doma - pa mu P ni pustila - pa normalno da se je zbuniluser posted image user posted image user posted image user posted image .
Sicer nič posebnosti, rekla je, da lahko začnemo s kravjim mlekom, le po steklenički še naj dajem adaptirano, sicer pa za kuho ipd, pa lahko. No mi to že počnemo in še marsikaj druzga, pa sem raje zamolčala.

Sm pa danes tolk zaspana, da bi mi tud stoje ratal, pa sem ponoč spalauser posted image - hja ne vem če me ni mal pomlad vrgla.
Po neuradnih podatkih sem izvedela, da je Tibor sprejet v vrtec, uradne še čakam. Moja služba - še nič ne vedo, čakajo na občino, torej zvem kaj več po 20.6 - držim pesti, da bo.

Tibor sladko spi, ga je čist zdelal, smo bli cel dopoldan na terenu in je tko preskočil vse svoje spanje - me res zanima, če bo zdej kaj dlje spal.

user posted image user posted image user posted image za uspešen pregled in sprejem v vrtec! Služba bo pa tudi! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 2074
2.6.2009 21:25:27   
nell
Hvala Katja za vse - in končno se bomo vidleuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 2075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?