nell
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša Ja kje pa ste vse . Dež bo, se nas je 6 babnc po Arburetumu šetalo , je bilo fino! Kaja Lina spala dopoldne le 30 minut, pa v avtu potem nič , zaspala ob 13.30, me prav zanima do kdaj bo. Sayuri, vse naj, naj...za Filipa in vsem ostalim obmesečnikom, ker nimam pojma kdo danes praznuje Pri nas je dež že bil, zdaj pa spet na polno sije sonce. Tudi midva prišibava jutri v CE, potem greva pa k moji mami za 3 dni. Se pridružujem čestitkam. Mam pa eno prošnjo. Vse tiste, ki še uporabljate Novolac in podobne zadeve v tistih škatlah, ki se dajo zapret - če jih ne rabite, se js priporočam. Lahk že jutr na srečanju. Rabim jih namreč za mačine v vrtcu septembra, jim bom neki nardila. Če pa še kako dozo od hipp čaja in podobnih zadev s pokrovčkom dobim, bom tud vesela. Prosim, prosim, če seveda lahko. Mačkin je z babico na giganci, jaz pa perem in pospravljam, pa mal tuhtam, kaj mi bo kej pršlo v poštev septembra, ko se začne novo šolsko leto in bom v okviru že morala imeti izdelan načrt. Upam, da kmalu izvem, kdo bo moja sodelavka in kmalu tudi, če se mi obeta nova služba al bomo kr kilometrino žgali. Vse na dopust mislite, js pa na službo. Na dopust gremo, ampak samo do stricovga vikenda v Kopru - se bomo tam razvajali, enkrat k moj opravi s predavanji in upam da tudi večino izpiti.