Zoja Miša
|
Jutro Me je že Gajka prehitela. Očitno ni bila vzrok Schlaf gut kašica, ker včeraj je ni jedla, jaz sem bila pripravljena, da vstanem, pa sem šla ob 00.30h lulati, ker me je zbudila, ker je jokala, v spanju, ampak je zaspala nazaj in spala do 5h, malo jokala, pa spala do 5.45, potem sva šli jest . Upam, da tako ostane. Drugače pa nas po mojem zobi mučijo, ker včeraj od 17.30-20.30 je bilo eno samo sitkanje Katja, lepo da se vidimo. Nell, nič takega nimam Karmar, tudi jaz se trudim, da kopalnico vsaj 1x tedensko ščistim. Meni gre tudi taka svinjarija na , pa tudi jaz nisem čistun, prah vsepovsod pri nas najdeš Erin , vidim, da te je to res prizadelo. Verjamem, toliko spominov, toliko čustev si doživela tam, da je hudo. Mi je žal in kaj druga kot en velik topel ti ne morem dat. Rečem lahko le, da čas celi rane. In ko se ena vrata zapro, se druga odpro...(eh, slaba tolažba, pa vendar). Gajka, nisem še razmišljala o tem, ampak bo treba, sem se odločila, da naredim izbor fot tudi jaz od 0-1 l. Ampak po mojem ji bom dala kar knjigico narediti v dm. No, bom še videla. Da pa porežejo, pa nisem opazila. A danes če bo oblačno v Ce, se dobimo zunaj ali notri?!