|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
3.6.2009 9:02:16   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Čebel@)
  Neposredna povezava do sporočila: 1551
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del
3.6.2009 9:03:35   
črticaa
ni več dobro jutro,..so že položnice začele prhajartuser posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1552
3.6.2009 9:03:35   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

a js pa nč dobro jutrouser posted image

ja seveda-DOBRO JUTROuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1553
3.6.2009 9:04:45   
claud
REBEKA VSE NAJBOLJŠE ZA TE, VSE NAJBOLJŠE ZA TE, VSE NAJBOLJŠE DRAGA REBEKA, VSE NAJBOLJŠE ZA TE............pojem tiuser posted image !!!!!!!!!!1user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1554
3.6.2009 9:04:46   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: črticaa

ni več dobro jutro,..so že položnice začele prhajartuser posted image user posted image
pa ne da ti položnice uničijo danuser posted image user posted image user posted image meni ga zna samo tašča uničituser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1555
3.6.2009 9:06:01   
sunny24
Jutro, jutro...user posted image
Oh ja, Gaja frajrka se je odločla, da bo zbujena od 3h-5h...user posted image  V tem cajtu je pojedla 200ml...user posted image   Ustala je potem ob 8h, ko je bla v postlci zložena prov vodoravno, noge pa je mela med rigli od stranice...user posted image user posted image user posted image  Meni se pa še malo zeha, ampak bo že.
Sej sm prebrala, ma mi še ne dela vse tko kot more, tko, da bom bol pole kej več napisala.

Sii protagonista della tua vita e non spettatore della mia..
Te lo spiego meglio...FATTI I CAZZI TUOI!!

Neposredna povezava do sporočila: 1556
3.6.2009 9:07:39   
claud
Majchy in ostale DOBRO JUTRO.....ne morm se prec pofočkat če nism na tekočemuser posted image
Sj komentirala ne bom sam da vem vse....user posted image

No mi2 sva dons spale super do pol 9huser posted image user posted image user posted image
Zdj se pa z deko pokriva pa odkriva ćez glavo pa se igra ku-kuuser posted image user posted image pa se reži zravenuser posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1557
3.6.2009 9:08:12   
črticaa
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

pa ne da ti položnice uničijo danuser posted image user posted image user posted image meni ga zna samo tašča uničituser posted image user posted image user posted image

oh men ga pa tašča polešša,...smešno
se bolj z njo zatopim kokr z mojimi,..zato sva se pa tud selila

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1558
3.6.2009 9:10:30   
Pupka
Kaj sem jaz sploh rekla Dobro jutro?

No- Dobro jutro vsem.

Zdaj sem igrala eno igrco, kej bejbi spi. Pa vas sem brala seveda.

mlea user posted image user posted image user posted image sam da je vse OK.

ena je pisala o čvrstem trebuhu... KAJ JE ŽE TO? user posted image user posted image user posted image

Sem si pa lihkar spravla drvo iz prsta. Sem mela skalico, pa sem mislila da bo potrebna operacija user posted image user posted image

Pr nas se dela sonček, ampak bojda bo čez vikend dež.

sunny, Gaja pa očitno že trenira za ponočevanje user posted image

Izobrazba ni dovolj, treba je tudi razumeti!

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1559
3.6.2009 9:10:56   
MIHAILO
REBEKA!!!!

OGROMNO SREČE,ZDRAVJA,LJUBEZNI IN DA SE TI IZPOLNIJO VSE SKRITE ŽELJE!OSTANI ŠE NAPREJ TOK FEJST PUNCA IN ČVEKICA!RADE TE IMAMO!LEPO PRAZNUJ

Neposredna povezava do sporočila: 1560
3.6.2009 9:14:04   
Čebel@

oh men ga pa tašča polešša,...smešno
se bolj z njo zatopim kokr z mojimi,..zato sva se pa tud selila
žalostno a ne.......mah bomo žeuser posted image

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1561
3.6.2009 9:15:19   
MIHAILO
Je Majchy tko lepo napisala ,da sm kr njeno besedilo kopirala....
Jaz sem Mihaila vceraj komaj uspaval 1h je trajal je zaspal ob 23h in potem se spet zbudi ob 32:45h pol sm ga pa kr k seb v posteljo vzela in je spal do 5h in potem do 7h...cudno da ni hotel spati,drugac pa vidim da pisete o zobkih in on tut vse tlaci notri in mu pase ce mu drgnem po dlesnih...user posted image ...Drugac sem pa zdaj prisla od zobarja,koncno se je uredilo kar me je ze celo nosecnost mucilo...bolelo me je zgoraj zob ,ki je bil za popravit je bil pa spodaj ,tko da me je od njega bolelo....ko se sspomnim kake bolecine se rpela skozi celo nosecnostuser posted image ...ampak vazno ,da je zdaj vse vredu...

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 1562
3.6.2009 9:16:13   
MIHAILO
AJA pa dobro jutrouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 1563
3.6.2009 9:16:17   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: claud

Zdj se pa z deko pokriva pa odkriva ćez glavo pa se igra ku-kuuser posted image user posted image pa se reži zravenuser posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image

moj knedelček pa še spiuser posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 1564
3.6.2009 9:16:45   
Katjusa

IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

majchy ti navš mela ravn trrebuh če delata na drugmuuser posted image user posted image user posted image tm čez ene 3 letauser posted image user posted image

misleva imeti 3 otroke,tko da raven buši čez 10 letuser posted image user posted image user posted image

jst mam pa čist ravnegauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ti povem recept kak to dosežeš?user posted image user posted image user posted image user posted image

yes plisuser posted image

enostavno ga ne gledaš in si ga predstavljaš.... pa si vedno zadovolnuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1565
3.6.2009 9:17:07   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO

Je Majchy tko lepo napisala ,da sm kr njeno besedilo kopirala....
so se mi zdele znane besedeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 1566
3.6.2009 9:18:50   
Čebel@

majchy ti navš mela ravn trrebuh če delata na drugmuuser posted image user posted image user posted image tm čez ene 3 letauser posted image user posted image

misleva imeti 3 otroke,tko da raven buši čez 10 letuser posted image user posted image user posted image

jst mam pa čist ravnegauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ti povem recept kak to dosežeš?user posted image user posted image user posted image user posted image

yes plisuser posted image

enostavno ga ne gledaš in si ga predstavljaš.... pa si vedno zadovolnuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1567
3.6.2009 9:21:09   
Čebel@
slišim Hano ki se pogovarja v zibkiuser posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1568
3.6.2009 9:21:23   
MIHAILO
vprasanje: a je katera ze dala ven iz lupinice tisto blazinico? kdaj se to lahko da ven?

Pri meni pise do koliko kg mora bit...mislim da je do 8kg pri nas...imam pa concord ion....

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1569
3.6.2009 9:23:24   
MIHAILO
MAJCHY sej jaz bi kopirala da bi pisalo IZVIRNO SPOROCILO OD MAJCHY ampak ne znamuser posted image

OJEJJJJ ,zob me boli....je rekel ,da je normalno da me boli 2 dni....celo nosecnost pa se po pordu bolecine zobauser posted image user posted image user posted image sej drugac je rekel,da ko tega zablombira imam vse ok...

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 1570
3.6.2009 9:28:29   
MIHAILO
vsi PTICKI in CEBELICE so srckaniuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 1571
3.6.2009 9:30:01   
MIHAILO
MAJCHY dej mi neki povej...ce bos kmalu spet user posted image in kako mislis pol izvest ,da gres na en sprehod z obema ,ce sta pa oba za v vozicek???men je tut fajn met en za drugem,da ni tok razlike ,sam kako potem taksne stvari resis?

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 1572
3.6.2009 9:30:02   
Čebel@

MAJCHY sej jaz bi kopirala da bi pisalo IZVIRNO SPOROCILO OD MAJCHY ampak ne znamuser posted image

OJEJJJJ ,zob me boli....je rekel ,da je normalno da me boli 2 dni....celo nosecnost pa se po pordu bolecine zobauser posted image user posted image user posted image sej drugac je rekel,da ko tega zablombira imam vse ok...
klikneš citiraj in pišeš od spodnjega {/quote} naprej

upam da bo zob  kmalu nehal boletiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 1573
3.6.2009 9:30:08   
claud
mohailo......sam citiraj daš da ti izvirnik kopira

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 1574
3.6.2009 9:31:03   
Katjusa

vprasanje: a je katera ze dala ven iz lupinice tisto blazinico? kdaj se to lahko da ven?

Pri meni pise do koliko kg mora bit...mislim da je do 8kg pri nas...imam pa concord ion....

veš kaj vse se piše pa ni tako.... na škatli od mleka tud piše kolk naj bi malčki pojedl pa eni pojedo več eni manj....
naš je nonstop v jajčki jokal ko smo pobral najprej tisto peno v hrbtnem predelu ven je blo ful boljše.... zdej smo dals tran še to uporico ker ni blo druga od nje k vročina in je še boljše....
jst se bore malo oziram na to kaj piše ker niso vsi isti in en lahko ima pr 8kg še čist mehko glavico drug jo pa lahko že pr 6 kg lepo drži.... sej sama vidiš ko probaš, če mu paše al ne....

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 1575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?