Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 3.6.2009 7:39:10
|
|
|
|
simonakr
|
Urša prehitela si me z kavico
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 3.6.2009 7:48:24
|
|
|
|
Pupka
|
Rebeka Vse tanajboljboljše za rojstni dan
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 3.6.2009 7:53:20
|
|
|
|
Čebel@
|
simona......jaz ga imam iz millerja,pa se mi zdi da se lepo stopi.....je možno da imaš prehladno vodo?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 3.6.2009 7:59:12
|
|
|
|
simonakr
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 simona......jaz ga imam iz millerja,pa se mi zdi da se lepo stopi.....je možno da imaš prehladno vodo? Tud možno. Bom dons sprobala bolj vročo pa bomo vidl.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 3.6.2009 7:59:47
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Jutro! Prvo en kakavček in še kavica Hvala za kofetka...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 3.6.2009 8:00:27
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: BarbaraGS Dobro jutro :) Sej je ze jutro ne? Pa naj me poskusa kera prehitet v zgodnjem vstajanju hehe V glavnem spet neprespana noc in jaz sem tak nenaspana, da mi je ze vse skupaj smesno. kaj ves, mogoce pa se komik postanem . Med pavzami pa trebusni ples plesem. Ok sej vem da je zgodnja ura in sem si zato sama sebi neskoncno smesna, ampak ne mi zamerit punce Grem za pol urce zapret oci, potem pa Koper via Ivancna Gorica na pregled k P in verjetno na pikico. Bye bye in lep dan vsem februarcicam Tole pa je mučno upam da čim prej poštimate stvari in da se naspiš verjamem da si totalno izmučena
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 3.6.2009 8:00:57
|
|
|
|
Urša08
|
Simona ni panike bomo pa dve kavici spil Pupka tale torta zgleda pa tok dobr da bi jaz tud en košček Joj sam sladko bi jedla, ko se pa spomnim da bom mogla it čez 3 tedne v kopalke me pa vse mine . dejte mi povedat a mate že vse kompakten čvrst trebuh? Moj ni nč čvrst .
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 3.6.2009 8:01:40
|
|
|
|
Urša08
|
Cita kako si oz. ste?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 3.6.2009 8:02:42
|
|
|
|
|
Rebeka Če obstaja dan, ko moraš imeti na obrazu nasmeh, je to takrat, ko imaš rojstni dan! Sanje, ki prepletajo zgodbe z resnico in postavljajo pred nas neskončen niz priložnosti, morajo biti izpolnjene! Želim ti prav to, da vsake sanje, ki niso zgolj sadež naših misli, izpolnejo. Želim ti, da ne zamudiš niti ene same priložnosti, ki bi te lahko peljala tam, kamor si resnično želiš! Vse najboljše
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 3.6.2009 8:02:56
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: simonakr IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 simona......jaz ga imam iz millerja,pa se mi zdi da se lepo stopi.....je možno da imaš prehladno vodo? Tud možno. Bom dons sprobala bolj vročo pa bomo vidl. glih kropa pa tudi ne,ker pobiješ vse vitamine.....mislim da naj bi imela voda 40C ko streseš notri
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 3.6.2009 8:04:18
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 dejte mi povedat a mate že vse kompakten čvrst trebuh? Moj ni nč čvrst . ah dej nehi......jaz bom že zdavnej v službi ko bo moj buši raven.......jaz imam kar nekaj viška kože,pa bo že
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 3.6.2009 8:11:31
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Cita kako si oz. ste? Mala tečka ...jaz pa totalno sesuta depresivna itd...ko pridem k sebi se javim na rr Hvala za skrb...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 3.6.2009 8:13:09
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Cita kako si oz. ste? Mala tečka ...jaz pa totalno sesuta depresivna itd...ko pridem k sebi se javim na rr Hvala za skrb...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 3.6.2009 8:14:35
|
|
|
|
simonakr
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 dejte mi povedat a mate že vse kompakten čvrst trebuh? Moj ni nč čvrst . ah dej nehi......jaz bom že zdavnej v službi ko bo moj buši raven.......jaz imam kar nekaj viška kože,pa bo že Majchy - ti maš pa res blazno viška kože! Raj mene poglej - mam večji vampek kot sm ga mela pred nosečnostjo pa kljub trebušnakom sploh noče it nazaj , Si bom mogla še kakšno hujšo dieto umislit.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 3.6.2009 8:18:12
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: simonakr IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 dejte mi povedat a mate že vse kompakten čvrst trebuh? Moj ni nč čvrst . ah dej nehi......jaz bom že zdavnej v službi ko bo moj buši raven.......jaz imam kar nekaj viška kože,pa bo že Majchy - ti maš pa res blazno viška kože! Raj mene poglej - mam večji vampek kot sm ga mela pred nosečnostjo pa kljub trebušnakom sploh noče it nazaj , Si bom mogla še kakšno hujšo dieto umislit. veš,majica marsikaj skrje......mida z možem sva mislila iti na ločevalno dijeto,ampak bova počakala da tadrugič rodim-smo včeraj spet na polno
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 3.6.2009 8:19:53
|
|
|
|
Urša08
|
Majchy sem te vidla veš , pa ne vem kje maš ti kej viška pa to čist resno ti suhica ti cita naj se čim prej vse porihta kot se more. Me smo tu če nas rabiš
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 3.6.2009 8:20:33
|
|
|
|
simonakr
|
Cita - Majchy - za
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 3.6.2009 8:23:31
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 REBEKA!!!! OGROMNO SREČE,ZDRAVJA,LJUBEZNI IN DA SE TI IZPOLNIJO VSE SKRITE ŽELJE!OSTANI ŠE NAPREJ TOK FEJST PUNCA IN ČVEKICA!RADE TE IMAMO!LEPO PRAZNUJ Kaj naj rečem.....saj je Majchy vse povedala, se samo podpišem. C M O K.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 3.6.2009 8:24:48
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Majchy sem te vidla veš , pa ne vem kje maš ti kej viška pa to čist resno ti suhica ti
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 3.6.2009 8:26:08
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: simonakr Majchy - za ve pa držite pestke da se prime
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 3.6.2009 8:27:42
|
|
|
|
Onasiss
|
Dobr dan. Včeri se mi je en DISASTER ZGODU ampak HVALA BOGU da je vse ok. Razn jaz bom ene 10 let manj živela. Ampa bolj jaz, kot moji otroci. Me ne sprašujte kaj je bilo ker bi rada vse skupaj čimprej pozabila. Hvala. Samo vse dobro mi želite, lepo prosim. . Ponoč je še prišla.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 3.6.2009 8:29:16
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: simonakr Majchy - za ve pa držite pestke da se prime Držim pesti.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 3.6.2009 8:30:25
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 REBEKA!!!! OGROMNO SREČE,ZDRAVJA,LJUBEZNI IN DA SE TI IZPOLNIJO VSE SKRITE ŽELJE!OSTANI ŠE NAPREJ TOK FEJST PUNCA IN ČVEKICA!RADE TE IMAMO!LEPO PRAZNUJ kratko in jedernato:) vse naj naj tud od nas
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 3.6.2009 8:31:20
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea Dobr dan. Včeri se mi je en DISASTER ZGODU ampak HVALA BOGU da je vse ok. Razn jaz bom ene 10 let manj živela. Ampa bolj jaz, kot moji otroci. Me ne sprašujte kaj je bilo ker bi rada vse skupaj čimprej pozabila. Hvala. Samo vse dobro mi želite, lepo prosim. . Ponoč je še prišla. samo da ste živi in zdravi
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 3.6.2009 8:31:41
|
|
|
|
birdy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Maksi1 Katjuša - slikica za kolaž: No, tudi jaz grem. Nočko. Maksi, ful ti je lepa slikica ratala. Ful luškan obrazek ma
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?