Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 3.6.2009 10:57:26
|
|
|
|
Pupka
|
Mi smo, kot sem že pisala meli oz. mamo dermatitis. P nam je napisal navadno hladilno mazilo, ki pa gli ni pomagalo. Blo je vedno huje. Zdaj ga ene tri dni mažem z eno Niveino in je danes že full bolje
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 3.6.2009 10:57:50
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 mi gremo pa 22.6. na dopust mi gremo šele avgusta
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 3.6.2009 10:59:30
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupka Mi smo, kot sem že pisala meli oz. mamo dermatitis. P nam je napisal navadno hladilno mazilo, ki pa gli ni pomagalo. Blo je vedno huje. Zdaj ga ene tri dni mažem z eno Niveino in je danes že full bolje to pa nism vedla..... upam da hitr mine
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 3.6.2009 10:59:44
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 mi gremo pa 22.6. na dopust mi gremo šele avgusta ah sej to bo hitro -sepa veselim ko mejhen otrok rabim prostovoljca ki bo urejal seznam ko bom na morju
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 3.6.2009 11:04:19
|
|
|
|
Pupka
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 mi gremo pa 22.6. na dopust mi gremo šele avgusta mi pa sploh ne gremo
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 3.6.2009 11:09:04
|
|
|
|
kayica24
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 mi gremo pa 22.6. na dopustuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mi gremo šele avgustauser posted image user posted image mi pa sploh ne gremo user posted image user posted image Mi pa šele konec septembra in še to mi je dal dragi pogoj, da nardim vsaj 8 izpitov...Jaz jih mam nardit namen do sept. 12
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 3.6.2009 11:10:36
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 mi gremo pa 22.6. na dopust mi gremo šele avgusta mi pa 26 julija.... no pa kak vikend prej mogoče že ta če bo toplo.... ajde primorke poročajte kako vreme je kaka je kej voda? ker florjana iz vode držat ne bo mogoče
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 3.6.2009 11:10:40
|
|
|
|
brkn83
|
kayica - si pa pridna. Js jih imam š e sam 3 pa ne vem če mi bo uspelo jih narediti do konca septembra. Zdej pa midva šibava ven, greva hitro na pošto - greva kr z vozičkom. bova imela lep sprehod.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 3.6.2009 11:10:41
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: kayica24 IZVIRNO SPOROČILO: claud IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 mi gremo pa 22.6. na dopustuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mi gremo šele avgustauser posted image user posted image mi pa sploh ne gremo user posted image user posted image Mi pa šele konec septembra in še to mi je dal dragi pogoj, da nardim vsaj 8 izpitov...Jaz jih mam nardit namen do sept. 12 pridna.....držim pesti da jih narediš
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 3.6.2009 11:12:17
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: kayica24 IZVIRNO SPOROČILO: claud IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 mi gremo pa 22.6. na dopustuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mi gremo šele avgustauser posted image user posted image mi pa sploh ne gremo user posted image user posted image Mi pa šele konec septembra in še to mi je dal dragi pogoj, da nardim vsaj 8 izpitov...Jaz jih mam nardit namen do sept. 12 pridna.....držim pesti da jih narediš jst tud držim pesti da ti rata no na dopust pa le pejte v vsakem primeru
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 3.6.2009 11:17:33
|
|
|
|
kayica24
|
kayica - si pa pridna. Js jih imam š e sam 3 pa ne vem če mi bo uspelo jih narediti do konca septembra. Saj to niso samo izpiti, nekateri so samo kolokviji in ni izpitov, tako da niso tako obširni..Sicer pa glasbena pedagogika ni v večini piflarija, ampak bolj vaja..za klavirjm, pa dirigiranjem in podobno... glasbeniki se ponavadi ne znamo piflat..Zato nam je že zgodovina glasbe too much
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 3.6.2009 11:20:12
|
|
|
|
Katjusa
|
jst pa čakam da moja2 prideta grema pol s Florjanom v Baby center po nove cuclje (3) benjamina bom pa pustila doma, ker je dons neki čudn, ne je kot je treba sma pol obroka torej nekje 100ml spije in noče več pit tud noče ne vem kaj mu je.... že sinoči je zečel ne vem če je na dijeti al kaj trenutno pa tak spi mi2 pa res sam po cuclje letima in pretima nazaj tak da se ne boma dolgo zamudila ve katera za kako dodatno delo.... jst bi neki delala
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 3.6.2009 11:54:27
|
|
|
|
Čebel@
|
kakšno zatišje je ratalo kaj kej počnete?jaz pospravljam ker imamo bombo
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 3.6.2009 12:00:12
|
|
|
|
Vesnozaver
|
juhu, mi smo vceraj dobli pikeca, malo zajokal, sem mu dala pred spanjem pol zlicke calpola, pa se zjutraj eno....zdaj spi....ful aja po pikecu...je spal od 20 do 2, se najedel, pa ob 5:30 ze spet jedel pa spal do 9:30, pol pa ob 10;30 ze spetzaspal in zdaj se aja.... mlea in cita obema posiljam en kup da cimprej prezeneta nemir, zalost, karkoli vaju pac muci!drugace pa kot je ze kolumbo rekla:tu smo tudi zato, da poslusamo (beremo):) rebeka vseeeeeeeeee najboljse za teeeeeeeeeee! jaz tud pojem, tak kot claud.....saj boljse da ne slisis... katjusa ankete po terenu verjetno ne bi delala, si mislila kaj na domu?=
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 3.6.2009 12:01:26
|
|
|
|
Vesnozaver
|
majxi jaz mam tut bombo.....pa se ne sekiram kaj prevec se prehitro bo minla porodniska, ko bom ze spet v najvisji brzini.....zdaj pa je treba uzivat, kdove kdaj bomo naslednjic....;))
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 3.6.2009 12:02:56
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Vesnozaver majxi jaz mam tut bombo.....pa se ne sekiram kaj prevec se prehitro bo minla porodniska, ko bom ze spet v najvisji brzini.....zdaj pa je treba uzivat, kdove kdaj bomo naslednjic....;)) ali imaš frišne Aljaževe mere?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 3.6.2009 12:04:28
|
|
|
|
Vesnozaver
|
majci mam!bimbo jaz, podabla evo pri 3 mescih imamo zavidljivih 7320 g in 63 cm.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 3.6.2009 12:06:26
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Vesnozaver majci mam!bimbo jaz, podabla evo pri 3 mescih imamo zavidljivih 7320 g in 63 cm. uf velik fant zato sem pa jaz tuki da spomnim
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 3.6.2009 12:06:42
|
|
|
|
črticaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupka IZVIRNO SPOROČILO: claud IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 mi gremo pa 22.6. na dopust mi gremo šele avgusta mi pa sploh ne gremo mi tud ne m,ogoče za kšn dan do kolegov
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 3.6.2009 12:07:54
|
|
|
|
črticaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupka Mi smo, kot sem že pisala meli oz. mamo dermatitis. P nam je napisal navadno hladilno mazilo, ki pa gli ni pomagalo. Blo je vedno huje. Zdaj ga ene tri dni mažem z eno Niveino in je danes že full bolje ss kero pa???
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 3.6.2009 12:08:24
|
|
|
|
črticaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Vesnozaver majci mam!bimbo jaz, podabla evo pri 3 mescih imamo zavidljivih 7320 g in 63 cm. skor mojga ujel
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 3.6.2009 12:10:04
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: Vesnozaver majci mam!bimbo jaz, podabla evo pri 3 mescih imamo zavidljivih 7320 g in 63 cm.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 3.6.2009 12:10:51
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: črticaa IZVIRNO SPOROČILO: Pupka IZVIRNO SPOROČILO: claud IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 mi gremo pa 22.6. na dopust mi gremo šele avgusta mi pa sploh ne gremo mi tud ne m,ogoče za kšn dan do kolegov boljš kot nič
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 3.6.2009 12:10:54
|
|
|
|
Vesnozaver
|
IZVIRNO SPOROČILO: črticaa IZVIRNO SPOROČILO: Vesnozaver majci mam!bimbo jaz, podabla evo pri 3 mescih imamo zavidljivih 7320 g in 63 cm. skor mojga ujel skor da....hvala nam, da je zadovoljen s tem, kolko ga nosimo po rokah, pa se ne krega, ko ga odlozim.....no, vcasih se malo...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 3.6.2009 12:12:23
|
|
|
|
Onasiss
|
no če ima moja temenca sem jih probala odstranit z vsemi mogočimi olji pa ni šlo stran. S tem Belosalicom pa sem zvečer namazala pa še danes zvečer bom in bo ok.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?