Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 3.6.2009 8:32:01
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Cita kako si oz. ste? Mala tečka ...jaz pa totalno sesuta depresivna itd...ko pridem k sebi se javim na rr Hvala za skrb... hej punca, pa maš nas da te mal potolažmo ne bežat od tle če pa rabš družbo za kak sprehod pa kr povej nimam daleč do tebe:), časa pa dost. drži se in nej se vse hitro poštima
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 3.6.2009 8:32:29
|
|
|
|
brkn83
|
REBEKA!!!! OGROMNO SREČE,ZDRAVJA,LJUBEZNI IN DA SE TI IZPOLNIJO VSE SKRITE ŽELJE!OSTANI ŠE NAPREJ TOK FEJST PUNCA IN ČVEKICA!RADE TE IMAMO!LEPO PRAZNUJ vse naj naj tud od nas
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 3.6.2009 8:33:01
|
|
|
|
birdy
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea Dobr dan. Včeri se mi je en DISASTER ZGODU ampak HVALA BOGU da je vse ok. Razn jaz bom ene 10 let manj živela. Ampa bolj jaz, kot moji otroci. Me ne sprašujte kaj je bilo ker bi rada vse skupaj čimprej pozabila. Hvala. Samo vse dobro mi želite, lepo prosim. . Ponoč je še prišla. Če boš hotla govort o tem so tuki. Zaenkrat pa vse dobro, važn da je vse ok
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 3.6.2009 8:33:29
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea Dobr dan. Včeri se mi je en DISASTER ZGODU ampak HVALA BOGU da je vse ok. Razn jaz bom ene 10 let manj živela. Ampa bolj jaz, kot moji otroci. Me ne sprašujte kaj je bilo ker bi rada vse skupaj čimprej pozabila. Hvala. Samo vse dobro mi želite, lepo prosim. . Ponoč je še prišla. no sam na je vse OK in hitro pozabi na vse
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 3.6.2009 8:33:37
|
|
|
|
brkn83
|
Dobro jutro. No danes ponoči se pa niku ni dalo spat in se je frajer lepo zbudil ob pol petih, da bo jedu. ampak ko se je najedu je pa šel tud kr nazaj spat in zdej še vedno spi, tk da mam ravno mal časa da se vam javim.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 3.6.2009 8:33:47
|
|
|
|
Onasiss
|
črticaa-cepljena je bila tiste standard bolezni, sva se pa še odločila za cepljenje proti pneumakoku, ker je ta velik pljučni bolnik. Roto dobi po žlici v usta. Oboje skupaj sem morala plačati cca 150 € in naslednjič prav tako. Me je kar na rit vrglo, ker sem pozabila, da je to tok drago. Vem pa iz lastnih izkušenj, da se splača, ker nočem še enkrat podoživljat podobnih stvari. Moji otroci so bili dovolj po bolnicah.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 3.6.2009 8:33:59
|
|
|
|
birdy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 REBEKA!!!! OGROMNO SREČE,ZDRAVJA,LJUBEZNI IN DA SE TI IZPOLNIJO VSE SKRITE ŽELJE!OSTANI ŠE NAPREJ TOK FEJST PUNCA IN ČVEKICA!RADE TE IMAMO!LEPO PRAZNUJ kratko in jedernato:) vse naj naj tud od nas Podpis tudi od nas
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 3.6.2009 8:35:51
|
|
|
|
Katjusa
|
zdej pa dobro jutro:) sem misla,d a bomo ponoč vstajal k nismo pojedl celega obroka zvečer pa je vseeeno spal do 7 zjutri zdej pa kliče bi se rad previl
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 3.6.2009 8:35:55
|
|
|
|
birdy
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita Katjusa za kolaž... Se javim kaj več ko pridem malo k sebi... Kakšen sonček Cita, ne vem kaj je narobe, ampak upam in želim da se vam vse uredi
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 3.6.2009 8:36:07
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: brkn83 Dobro jutro. No danes ponoči se pa niku ni dalo spat in se je frajer lepo zbudil ob pol petih, da bo jedu. ampak ko se je najedu je pa šel tud kr nazaj spat in zdej še vedno spi, tk da mam ravno mal časa da se vam javim. Moja tudi ob isti uri kot tvoj Nik. Pol sem jo pa k sebi vzela in je hotla zizi vlečt, potem je pa zaspala. No ampak se je 10 min nazaj zbudila, se zdele pri meni crkla.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 3.6.2009 8:42:52
|
|
|
|
piskot
|
jutro. martin je danes spet pozno vstal . ampak ana je zgleda prehlajena. je imela celo noc zabasan nos, pa ga nisva uspeli spucat, nekje dol zadaj ji tece tisti smrkelj. pa saj ne vem sploh kako naj otroka napravim v takem vremenu. noter je mrzlo, zunaj kakor kdaj ... no ja, bomo videli ko se zbudi. zdaj ze od 5h spi, prej sva se pa celo noc priklapljali, da je lahko spala. barbara upam da se vama tele noci cim prej uredijo. rebeka hepi brzdej! ursa ko tecem se vedno ne vem kaj mi bolj skace, trebuh al joske . jest moram ze drug teden v kopalke. cita kako lepooooo si napisala ... upam da se dete kmalu spravi k sebi. mogoce jo tudi kaksni zobki dajejo. majci, simona a lahko prosim vidve suhice nehata o trebuhih! mlea tudi tebi zelim lepse dni.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 3.6.2009 8:43:20
|
|
|
|
piskot
|
vprasanje: a je katera ze dala ven iz lupinice tisto blazinico? kdaj se to lahko da ven?
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 3.6.2009 8:48:02
|
|
|
|
črticaa
|
kolumbo jz sm se nemščino učila 4 leta,.. pa lih da osnove znam rečt,.sam zastopm rebeka vse najnaj simona jz mam mulerjev aptimil,.. pa se mi čist stopi sam res more met voda 40 stopinj če je preveč vroča voda se ne stopi pa fejst m orš premešat majchy ti navš mela ravn trrebuh če delata na drugmu tm čez ene 3 leta piškot mi une blazince sploh mel nismo drgač so pa vse slikce svetovne,....... mi smo pa spet vstel okol 8ih, se je mali že močno pogovarjal z igračkam pa z anglčki,..zj pa tm leži pa se na vse pretege trud da bi tv gledau, jz sm pa 1 po dolgmu cajtu zajtrk jedla evo čez 2 ure pa G
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 3.6.2009 8:49:54
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 3.6.2009 8:50:13
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: piskot vprasanje: a je katera ze dala ven iz lupinice tisto blazinico? kdaj se to lahko da ven? jaz jo imam še notri(blazinico)ker ko zaspi ji glavica pade na stran...moram pa it pogledat v za blazino okoli vratu
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 3.6.2009 8:51:21
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: črticaa majchy ti navš mela ravn trrebuh če delata na drugmu tm čez ene 3 leta misleva imeti 3 otroke,tko da raven buši čez 10 let
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 3.6.2009 8:52:59
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: piskot vprasanje: a je katera ze dala ven iz lupinice tisto blazinico? kdaj se to lahko da ven? mi smo vse pobral ven.... ne razumem v čem je problem sej sam daš pasove skos in je zunaj... al maš kej drugače?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 3.6.2009 8:53:42
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: črticaa majchy ti navš mela ravn trrebuh če delata na drugmu tm čez ene 3 leta misleva imeti 3 otroke,tko da raven buši čez 10 let jst mam pa čist ravnega
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 3.6.2009 8:54:37
|
|
|
|
črticaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: piskot vprasanje: a je katera ze dala ven iz lupinice tisto blazinico? kdaj se to lahko da ven? jaz jo imam še notri(blazinico)ker ko zaspi ji glavica pade na stran...moram pa it pogledat v za blazino okoli vratu ne vem če je a blazina za tok mjhne kokr so naši no prašej pa povej,........ aja pa drgač je BC cenej,..aja ti greš zihr ke u super novo pr sparu,......... a je kje u domžalah BC
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 3.6.2009 8:55:13
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: črticaa majchy ti navš mela ravn trrebuh če delata na drugmu tm čez ene 3 leta misleva imeti 3 otroke,tko da raven buši čez 10 let jst mam pa čist ravnega
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 3.6.2009 8:56:17
|
|
|
|
črticaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: črticaa majchy ti navš mela ravn trrebuh če delata na drugmu tm čez ene 3 leta misleva imeti 3 otroke,tko da raven buši čez 10 let jst mam pa čist ravnega poj pa nisi za u nš klub
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 3.6.2009 8:56:41
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: črticaa majchy ti navš mela ravn trrebuh če delata na drugmu tm čez ene 3 leta misleva imeti 3 otroke,tko da raven buši čez 10 let jst mam pa čist ravnega ti povem recept kak to dosežeš?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 3.6.2009 8:57:27
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: črticaa IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: piskot vprasanje: a je katera ze dala ven iz lupinice tisto blazinico? kdaj se to lahko da ven? jaz jo imam še notri(blazinico)ker ko zaspi ji glavica pade na stran...moram pa it pogledat v za blazino okoli vratu ne vem če je a blazina za tok mjhne kokr so naši no prašej pa povej,........ aja pa drgač je BC cenej,..aja ti greš zihr ke u super novo pr sparu,......... a je kje u domžalah BC Deja je pisala,da ga ima,in da naj bi bil od 0+.......jaz če grem v BC grem v BTC(v Domžalah je v SPB-ju in Vele),v pikapolonico grem pa v Domžale
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 3.6.2009 8:58:14
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: črticaa majchy ti navš mela ravn trrebuh če delata na drugmu tm čez ene 3 leta misleva imeti 3 otroke,tko da raven buši čez 10 let jst mam pa čist ravnega ti povem recept kak to dosežeš? yes plis
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 3.6.2009 8:59:37
|
|
|
|
Čebel@
|
kayica,claud,tanci,rebeka,sunny,reckova...........DOBRO JUTRO
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?