|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del
3.6.2009 8:32:01   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: cita

IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Cita kako si oz. ste?

Mala tečkauser posted image user posted image user posted image ...jaz pa totalno sesuta depresivna itd...ko pridem k sebi se javim na rruser posted image user posted image user posted image

Hvala za skrb...

hej punca, pa maš nas da te mal potolažmo ne bežat od tleuser posted image user posted image user posted image user posted image če pa rabš družbo za kak sprehod pa kr povej nimam daleč do tebe:), časa pa dost.
drži se in nej se vse hitro poštimauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 1526
3.6.2009 8:32:29   
brkn83

REBEKA!!!!

user posted image
OGROMNO SREČE,ZDRAVJA,LJUBEZNI IN DA SE TI IZPOLNIJO VSE SKRITE ŽELJE!OSTANI ŠE NAPREJ TOK FEJST PUNCA IN ČVEKICA!RADE TE IMAMO!LEPO PRAZNUJuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

vse naj naj tud od nas

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1527
3.6.2009 8:33:01   
birdy
IZVIRNO SPOROČILO: mlea

Dobr dan.
Včeri se mi je en DISASTER ZGODU ampak HVALA BOGU da je vse ok. Razn jaz bom ene 10 let manj živela. Ampa bolj jaz, kot moji otroci.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Me ne sprašujte kaj je bilo ker bi rada vse skupaj čimprej pozabila. Hvala. Samo vse dobro mi želite, lepo prosim.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Ponoč je še user posted image user posted image user posted image  prišla.

Če boš hotla govort o tem so tuki. Zaenkrat pa vse dobro, važn da je vse okuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1528
3.6.2009 8:33:29   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: mlea

Dobr dan.
Včeri se mi je en DISASTER ZGODU ampak HVALA BOGU da je vse ok. Razn jaz bom ene 10 let manj živela. Ampa bolj jaz, kot moji otroci.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Me ne sprašujte kaj je bilo ker bi rada vse skupaj čimprej pozabila. Hvala. Samo vse dobro mi želite, lepo prosim.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Ponoč je še user posted image user posted image user posted image  prišla.

no sam na je vse OKuser posted image user posted image user posted image user posted image in hitro pozabi na vseuser posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1529
3.6.2009 8:33:37   
brkn83
Dobro jutro. No danes ponoči se pa niku ni dalo spat in se je frajer lepo zbudil ob pol petih, da bo jedu. ampak ko se je najedu je pa šel tud kr nazaj spat in zdej še vedno spi, tk da mam ravno mal časa da se vam javim.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 1530
3.6.2009 8:33:47   
Onasiss
črticaa-cepljena je bila tiste standard bolezni, sva se pa še odločila za cepljenje proti pneumakoku, ker je ta velik pljučni bolnik. Roto dobi po žlici v usta. Oboje skupaj sem morala plačati cca 150 € in naslednjič prav tako. Me je kar na rit vrglo, ker sem pozabila, da je to tok drago. Vem pa iz lastnih izkušenj, da se splača, ker nočem še enkrat podoživljat podobnih stvari. Moji otroci so bili dovolj po bolnicah.

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1531
3.6.2009 8:33:59   
birdy
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

REBEKA!!!!

user posted image
OGROMNO SREČE,ZDRAVJA,LJUBEZNI IN DA SE TI IZPOLNIJO VSE SKRITE ŽELJE!OSTANI ŠE NAPREJ TOK FEJST PUNCA IN ČVEKICA!RADE TE IMAMO!LEPO PRAZNUJuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kratko in jedernato:)
vse naj naj tud od nas

Podpis tudi od nasuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1532
3.6.2009 8:35:51   
Katjusa
zdej pa dobro jutro:)

sem misla,d a bomo ponoč vstajal k nismo pojedl celega obroka zvečer pa je vseeeno spal do 7 zjutriuser posted image user posted image user posted image user posted image zdej pa kliče bi se rad previluser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 1533
3.6.2009 8:35:55   
birdy
IZVIRNO SPOROČILO: cita

Katjusa za kolaž...

user posted image

Se javim kaj več ko pridem malo k sebi...user posted image user posted image user posted image

Kakšen sončekuser posted image
Cita, ne vem kaj je narobe, ampak upam in želim da se vam vse urediuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 1534
3.6.2009 8:36:07   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: brkn83

Dobro jutro. No danes ponoči se pa niku ni dalo spat in se je frajer lepo zbudil ob pol petih, da bo jedu. ampak ko se je najedu je pa šel tud kr nazaj spat in zdej še vedno spi, tk da mam ravno mal časa da se vam javim.

Moja tudi ob isti uri kot tvoj Nik. Pol sem jo pa k sebi vzela in je hotla zizi vlečt, user posted image potem je pa zaspala. No ampak se je 10 min nazaj zbudila, se zdele pri meni crkla.

So what....

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 1535
3.6.2009 8:42:52   
piskot
jutro.

martin je danes spet pozno vstal user posted image . ampak ana je zgleda prehlajena. je imela celo noc zabasan nos, pa ga nisva uspeli spucat, nekje dol zadaj ji tece tisti smrkelj. pa saj ne vem sploh kako naj otroka napravim v takem vremenu. noter je mrzlo, zunaj kakor kdaj ... no ja, bomo videli ko se zbudi. zdaj ze od 5h spi, prej sva se pa celo noc priklapljali, da je lahko spala.

barbara upam da se vama tele noci cim prej uredijo.

rebeka hepi brzdej!

ursa ko tecem se vedno ne vem kaj mi bolj skace, trebuh al joske user posted image . jest moram ze drug teden v kopalke.

cita kako lepooooo si napisala ... upam da se dete kmalu spravi k sebi. mogoce jo tudi kaksni zobki dajejo.

majci, simona a lahko prosim vidve suhice nehata o trebuhih!

mlea tudi tebi zelim lepse dni.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1536
3.6.2009 8:43:20   
piskot
vprasanje: a je katera ze dala ven iz lupinice tisto blazinico? kdaj se to lahko da ven?

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 1537
3.6.2009 8:48:02   
črticaa
kolumbo jz sm se nemščino učila 4 leta,.. pa lih da osnove znam rečt,.sam zastopm

rebeka vse najnaj user posted image

simona jz mam mulerjev aptimil,.. pa se mi čist stopi sam res more met voda 40 stopinj če je preveč vroča  voda se ne stopiuser posted image  pa fejst m orš premešat

majchy ti navš mela ravn trrebuh če delata na drugmuuser posted image user posted image user posted image tm čez ene 3 letauser posted image user posted image

piškot mi une blazince sploh mel nismo

drgač so pa vse slikce svetovne,....... mi smo pa spet vstel okol 8ih, se je mali že močno pogovarjal z igračkam pa z anglčki,..zj pa tm leži pa se na vse pretege trud da bi tv gledau, jz sm pa 1 po dolgmu cajtu zajtrk jedlauser posted image user posted image evo čez 2 ure pa Guser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1538
   [Brisano sporočilo]
3.6.2009 8:49:54   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu piskot)
  Neposredna povezava do sporočila: 1539
3.6.2009 8:50:13   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: piskot

vprasanje: a je katera ze dala ven iz lupinice tisto blazinico? kdaj se to lahko da ven?
jaz jo imam še notri(blazinico)ker ko zaspi ji glavica pade na stran...moram pa it pogledat v user posted image za blazino okoli vratu

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 1540
3.6.2009 8:51:21   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: črticaa

majchy ti navš mela ravn trrebuh če delata na drugmuuser posted image user posted image user posted image tm čez ene 3 letauser posted image user posted image

misleva imeti 3 otroke,tko da raven buši čez 10 letuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1541
3.6.2009 8:52:59   
Katjusa

mi smo vse pobral ven.... ne razumem v čem je problem sej sam daš pasove skos in je zunaj... al maš kej drugače?

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 1542
3.6.2009 8:53:42   
Katjusa

misleva imeti 3 otroke,tko da raven buši čez 10 letuser posted image user posted image user posted image

jst mam pa čist ravnegauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1543
3.6.2009 8:54:37   
črticaa

jaz jo imam še notri(blazinico)ker ko zaspi ji glavica pade na stran...moram pa it pogledat v user posted image za blazino okoli vratu

ne vem če je a blazina za tok mjhne  kokr so našiuser posted image user posted image no prašej pa povej,........ aja pa drgač je BC cenej,..aja ti greš zihr ke u super novo pr sparu,......... a je kje u domžalah BC

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1544
3.6.2009 8:55:13   
Čebel@

jst mam pa čist ravnegauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1545
3.6.2009 8:56:17   
črticaa

user posted image user posted image user posted image poj pa nisi za u nš klubuser posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1546
3.6.2009 8:56:41   
Katjusa

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ti povem recept kak to dosežeš?user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1547
3.6.2009 8:57:27   
Čebel@

ne vem če je a blazina za tok mjhne  kokr so našiuser posted image user posted image no prašej pa povej,........ aja pa drgač je BC cenej,..aja ti greš zihr ke u super novo pr sparu,......... a je kje u domžalah BC
Deja je pisala,da ga ima,in da naj bi bil od 0+.......jaz če grem v BC grem v BTC(v Domžalah je v SPB-ju in Vele),v pikapolonico grem  pa v Domžale

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1548
3.6.2009 8:58:14   
Čebel@

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ti povem recept kak to dosežeš?user posted image user posted image user posted image user posted image

yes plisuser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1549
3.6.2009 8:59:37   
Čebel@
kayica,claud,tanci,rebeka,sunny,reckova...........DOBRO JUTROuser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
VIDEO: Otrok je oživel na maminih prsih
Se spomnite mame, ki je z dotikom oživila svojega sinčka, ko so ga zdravniki po porodu razglasili za mrtvega? Poglejte, ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?