Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 3.6.2009 9:31:19
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO MAJCHY dej mi neki povej...ce bos kmalu spet in kako mislis pol izvest ,da gres na en sprehod z obema ,ce sta pa oba za v vozicek???men je tut fajn met en za drugem,da ni tok razlike ,sam kako potem taksne stvari resis? možeka vzameš s sabo-itak bo pa Hana takrat tok velika da se bo v mareli vozila oz.bo hodila(če bo)
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 3.6.2009 9:32:26
|
|
|
|
MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO MAJCHY sej jaz bi kopirala da bi pisalo IZVIRNO SPOROCILO OD MAJCHY ampak ne znam OJEJJJJ ,zob me boli....je rekel ,da je normalno da me boli 2 dni....celo nosecnost pa se po pordu bolecine zoba sej drugac je rekel,da ko tega zablombira imam vse ok... klikneš citiraj in pišeš od spodnjega {/quote} naprej upam da bo zob kmalu nehal boleti Mogoce mi je pa uspelo...to pa nikol nisem vedela,pa me je blo kr sram vprasat pa sm po svoje ustvarjala ze med nosecnostjo dolgo sem nucala da sem se opogumila in vprasala
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 3.6.2009 9:32:42
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO vprasanje: a je katera ze dala ven iz lupinice tisto blazinico? kdaj se to lahko da ven? Pri meni pise do koliko kg mora bit...mislim da je do 8kg pri nas...imam pa concord ion.... veš kaj vse se piše pa ni tako.... na škatli od mleka tud piše kolk naj bi malčki pojedl pa eni pojedo več eni manj.... naš je nonstop v jajčki jokal ko smo pobral najprej tisto peno v hrbtnem predelu ven je blo ful boljše.... zdej smo dals tran še to uporico ker ni blo druga od nje k vročina in je še boljše.... jst se bore malo oziram na to kaj piše ker niso vsi isti in en lahko ima pr 8kg še čist mehko glavico drug jo pa lahko že pr 6 kg lepo drži.... sej sama vidiš ko probaš, če mu paše al ne.... se strinjam
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 3.6.2009 9:33:20
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO MAJCHY dej mi neki povej...ce bos kmalu spet in kako mislis pol izvest ,da gres na en sprehod z obema ,ce sta pa oba za v vozicek???men je tut fajn met en za drugem,da ni tok razlike ,sam kako potem taksne stvari resis? mi smo si želel ful malo razliko in jst bi kupla voziček za dvojčke imam pa kolegico k ma 2 v razmaku dobrega leta in 1 je hodu drugi je šel v voziček.... nekaj časa je kombinirala tud z kengurujčkom.... sej se vse mamice tak al pa drugače znajdejo:)
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 3.6.2009 9:34:03
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO MAJCHY sej jaz bi kopirala da bi pisalo IZVIRNO SPOROCILO OD MAJCHY ampak ne znam OJEJJJJ ,zob me boli....je rekel ,da je normalno da me boli 2 dni....celo nosecnost pa se po pordu bolecine zoba sej drugac je rekel,da ko tega zablombira imam vse ok... klikneš citiraj in pišeš od spodnjega {/quote} naprej upam da bo zob kmalu nehal boleti Mogoce mi je pa uspelo...to pa nikol nisem vedela,pa me je blo kr sram vprasat pa sm po svoje ustvarjala ze med nosecnostjo dolgo sem nucala da sem se opogumila in vprasala zakaj bi te bilo sram še nobeni nismo nič rekle če je kaj vprašala.......a misliš da sem jaz vse znala-ne ne-so me punce naučile
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 3.6.2009 9:36:27
|
|
|
|
MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO MAJCHY dej mi neki povej...ce bos kmalu spet in kako mislis pol izvest ,da gres na en sprehod z obema ,ce sta pa oba za v vozicek???men je tut fajn met en za drugem,da ni tok razlike ,sam kako potem taksne stvari resis? možeka vzameš s sabo-itak bo pa Hana takrat tok velika da se bo v mareli vozila oz.bo hodila(če bo) Aha ta varianta za mene ne pride v postev ,ker je mozek v sluzbi..
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 3.6.2009 9:37:58
|
|
|
|
Onasiss
|
PUNCE POMOČ POTREBUJEM-NUJNO!!!!! Moj oče ta petek praznuje 65 rd. Rada bi mu dala kako smešno darilo pa sem čisto brez idej zaradi včerajšnjega dogodka , ne vem kaj naj mu kupim....... Evi že pančka, jaz sem pa čist depresivna , se prekladam iz enga konca na druzga.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 3.6.2009 9:38:12
|
|
|
|
MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO vprasanje: a je katera ze dala ven iz lupinice tisto blazinico? kdaj se to lahko da ven? Pri meni pise do koliko kg mora bit...mislim da je do 8kg pri nas...imam pa concord ion.... veš kaj vse se piše pa ni tako.... na škatli od mleka tud piše kolk naj bi malčki pojedl pa eni pojedo več eni manj.... naš je nonstop v jajčki jokal ko smo pobral najprej tisto peno v hrbtnem predelu ven je blo ful boljše.... zdej smo dals tran še to uporico ker ni blo druga od nje k vročina in je še boljše.... jst se bore malo oziram na to kaj piše ker niso vsi isti in en lahko ima pr 8kg še čist mehko glavico drug jo pa lahko že pr 6 kg lepo drži.... sej sama vidiš ko probaš, če mu paše al ne.... se strinjam Ah Katjusa ,ko bom jaz imela dva soncka ob sebi bom verjetno tudi bolj korajzna in bom ze kaj manj pravila upostevala...bom kar svoje izkusnje uporabljala... fajn da imamo izkusene mamice ,ki nam tut kaj dosti pomagajo
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 3.6.2009 9:40:13
|
|
|
|
brkn83
|
naš se pa zdej neki oglaša in morem iti pogledat kaj dela. Potem pa se hitro najeva in šibava na pošto, no in potem mal na sprehod pa bo.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 3.6.2009 9:40:34
|
|
|
|
Onasiss
|
Pa še to, a je keri znano BELOSALIC, sem včeraj dobila da ji mažem po glavici, ker ima tko bolj mastno kožico al ne vem zgledajo kot neke luske, sam nism čist sigurna če so temenca, ker jih nikoli še nism vidla. Jih Vito ni imel.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 3.6.2009 9:43:41
|
|
|
|
črticaa
|
evo jz sm lih iz tuša,..da bom lepa za mojga dr. urha umes je pa še dominik zaspal joj mihailo jz morm tud k zobarju,.. mi je dominik pol zob "pojedu",... uzem kšn tablet,..lekadol -dva pa bo bol nš ma temenice,..pa jih ne morm stran spravt za hudiča da ne,...sploh ne vem več s čem naj probam
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 3.6.2009 9:48:23
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 3.6.2009 9:55:56
|
|
|
|
črticaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo sm napisala cel roman...pol pa sorry še enkrat MLEA DAJ VEN KAR TE MUČI MORE VEN VEN VEN!!!!!! DARILO ZA FOTRČKA: za v avto: navigacija, kozmodisk, dobra muska na CD za doma: meč za odpiranje šampanjca, ena lepa slikca tebe in tvojih dveh sončkov v okvirju,.........se bom probala še kej spomnit jz ga ne bi upala nobenmu v moji al v andrejevi žlahti podarit
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 3.6.2009 10:12:40
|
|
|
|
kayica24
|
Dobr0 jutro! Majchy...sem morala najprej za nazaj prebrat dolgo je trajalo... Rebeka....naj bo danes samo tvoj dan!!!Vse najlepše! Mlea... Daj povej kaj se je zgodilo...Bo ti boljše, ko te bomo potolažile...Pa boš vidla, da pa mogoče ni bila tako huda dizaster....Boljše tako, kot da se sekiraš sama v sebi...Boš zbolela...preverjeno... Simonakr...Ti si vprašala če naši kaj več spijo kot so prej...Moja pikica ja...Se mi zdi da je večji zaspanček zadnje dneve...Ampak ko pa je zbujena, pa nadoknadi vse, kar je prespala...Smehec moj mali Katjuša...za kolaž..
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 3.6.2009 10:17:34
|
|
|
|
kayica24
|
..Drugac sem pa zdaj prisla od zobarja,koncno se je uredilo kar me je ze celo nosecnost mucilo...bolelo me je zgoraj zob ,ki je bil za popravit je bil pa spodaj ,tko da me je od njega bolelo....ko se sspomnim kake bolecine se rpela skozi celo nosecnostuser posted image ...ampak vazno ,da je zdaj vse vredu... Jezus....Največji hudič je, ko boli zob... Iz dna srca ti želim, da se čimprej porihta..Sicer pa, danes pa mogoče jutri še mala bolečina, pol bo pa ok... Ti zobje....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 3.6.2009 10:19:07
|
|
|
|
kayica24
|
Cita kaj pa se je tebi zgodilo??? Punce, vse ki ste žalostne...Evo veliko od naju z Marinelo...
|
|
[Brisano sporočilo] 3.6.2009 10:22:25
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 3.6.2009 10:27:01
|
|
|
|
Katjusa
|
šibam v peskovnik na kavico
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 3.6.2009 10:30:10
|
|
|
|
kayica24
|
Naša mala tudi tlači rokice non stop v usta, in to tako daleč, da ji gre že na bruhanje... Se pa fuuuuuull slini..Včasih ne folgam brisat..Ma kar slinček gor..Ma pa neko novo finto in je začela pljuvat... Se pa full rada smejčk, ampak se je samo 1x na glas zasmejala...Zdaj pa spet bolj tisti tihi smehci z jezičkom ven pa odprtimi usteci...Pa včasih se tak zraven smeha zvija,pa se skriva, kot da bi ji že blo nerodno, lumpa mala Drgač pa še zmeraj na čase diha, kot bi se dušila..pa parkrat tak zadiha pa je naprej ok...Sem jo peljala k P predvčerjšnjim... Pa ji je pljučka poslušala, pregledala usta, grlo, ušeska, vse ok..Tak da pravi, da kaj nevarnega ziher ni..Lahko da ima reflux in ji pride mlekec do grla, pa kot da bi jo hotelo "zahlipniti" (če poznate ta izraz)...Zdaj smo posteljo podaj še bolj podložili,tako da ima še več naklona, pa kupčke fajn podiramo....Ampak se še tu pa tam kar dogaja...Samo verjetno ima P prav, ker jo v ležečem položaju dajam vodo za pit, tudi zraven tako dela, kot da se bo vtopila
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 3.6.2009 10:34:27
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO MAJCHY dej mi neki povej...ce bos kmalu spet in kako mislis pol izvest ,da gres na en sprehod z obema ,ce sta pa oba za v vozicek???men je tut fajn met en za drugem,da ni tok razlike ,sam kako potem taksne stvari resis? možeka vzameš s sabo-itak bo pa Hana takrat tok velika da se bo v mareli vozila oz.bo hodila(če bo) al pa kupiš vozek za dvojčke
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 3.6.2009 10:36:59
|
|
|
|
Pupka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea Pa še to, a je keri znano BELOSALIC, sem včeraj dobila da ji mažem po glavici, ker ima tko bolj mastno kožico al ne vem zgledajo kot neke luske, sam nism čist sigurna če so temenca, ker jih nikoli še nism vidla. Jih Vito ni imel. Sem gledala zaj po netu kaj je to za en . To pa ni neka nedolžna zadeva. a va P ni rekel kaj bi naj blo?? temenc smo se mičist izi rešili. Sam full olja, da so se mal "napile" pol pa s krtačko počesat lepo. Smo nardili tako večkrat na dan. Pa nonstop z oljem mazali da je blo mastno.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 3.6.2009 10:47:12
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO MAJCHY dej mi neki povej...ce bos kmalu spet in kako mislis pol izvest ,da gres na en sprehod z obema ,ce sta pa oba za v vozicek???men je tut fajn met en za drugem,da ni tok razlike ,sam kako potem taksne stvari resis? možeka vzameš s sabo-itak bo pa Hana takrat tok velika da se bo v mareli vozila oz.bo hodila(če bo) al pa kupiš vozek za dvojčke tudi to bi šlo....najprej počakajmo da zanosim,potem bom pa iskala rešitve za sprehode
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 3.6.2009 10:50:23
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea PUNCE POMOČ POTREBUJEM-NUJNO!!!!! Moj oče ta petek praznuje 65 rd. Rada bi mu dala kako smešno darilo pa sem čisto brez idej zaradi včerajšnjega dogodka , ne vem kaj naj mu kupim....... Evi že pančka, jaz sem pa čist depresivna , se prekladam iz enga konca na druzga. torta z joški,ali pa greš v btc v tisto trgovino z darili pa sigurno kej najdeš....drugače pa ne vem za toliko starega ker mi ponavadi kupujemo smešna darila mlajši generaciji....no jaz npr.sem letosfotru dala bon za 2 za savno+kopanje v snoviku,pa sta bila z mami oba full vesela
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 3.6.2009 10:52:46
|
|
|
|
Čebel@
|
mi gremo pa 22.6. na dopust
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 3.6.2009 10:54:42
|
|
|
|
claud
|
Mlea-te luskice oz. temenca grejo ful dobr dol z olivnim oljem-iz lekarne..... namažeš pustiš prbližn pol urce mal z glavničkom začešeš, umiješ in še enkrat mal spravš dol z glavničkom, pol še mal s ščetko, pa je....parkret lohk ponoviš...pred kopanjem najbolš....
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki VIDEO: Otrok je oživel na maminih prsihSe spomnite mame, ki je z dotikom oživila svojega sinčka, ko so ga zdravniki po porodu razglasili za mrtvega? Poglejte, ...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?