|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del
3.6.2009 9:31:19   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO

MAJCHY dej mi neki povej...ce bos kmalu spet user posted image in kako mislis pol izvest ,da gres na en sprehod z obema ,ce sta pa oba za v vozicek???men je tut fajn met en za drugem,da ni tok razlike ,sam kako potem taksne stvari resis?
možeka vzameš s sabo-itak bo pa Hana takrat tok velika da se bo v mareli vozila oz.bo hodila(če bo)

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 1576
3.6.2009 9:32:26   
MIHAILO

IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

MAJCHY sej jaz bi kopirala da bi pisalo IZVIRNO SPOROCILO OD MAJCHY ampak ne znamuser posted image

OJEJJJJ ,zob me boli....je rekel ,da je normalno da me boli 2 dni....celo nosecnost pa se po pordu bolecine zobauser posted image user posted image user posted image sej drugac je rekel,da ko tega zablombira imam vse ok...
klikneš citiraj in pišeš od spodnjega {/quote} naprej

upam da bo zob  kmalu nehal boletiuser posted image user posted image user posted image

Mogoce mi je pa uspelo...to pa nikol nisem vedela,pa me je blo kr sram vprasat user posted image pa sm po svoje ustvarjalauser posted image ze med nosecnostjouser posted image dolgo sem nucala da sem se opogumila in vprasalauser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1577
3.6.2009 9:32:42   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

vprasanje: a je katera ze dala ven iz lupinice tisto blazinico? kdaj se to lahko da ven?

Pri meni pise do koliko kg mora bit...mislim da je do 8kg pri nas...imam pa concord ion....

veš kaj vse se piše pa ni tako.... na škatli od mleka tud piše kolk naj bi malčki pojedl pa eni pojedo več eni manj....
naš je nonstop v jajčki jokal ko smo pobral najprej tisto peno v hrbtnem predelu ven je blo ful boljše.... zdej smo dals tran še to uporico ker ni blo druga od nje k vročina in je še boljše....
jst se bore malo oziram na to kaj piše ker niso vsi isti in en lahko ima pr 8kg še čist mehko glavico drug jo pa lahko že pr 6 kg lepo drži.... sej sama vidiš ko probaš, če mu paše al ne....

se strinjamuser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1578
3.6.2009 9:33:20   
Katjusa

MAJCHY dej mi neki povej...ce bos kmalu spet user posted image in kako mislis pol izvest ,da gres na en sprehod z obema ,ce sta pa oba za v vozicek???men je tut fajn met en za drugem,da ni tok razlike ,sam kako potem taksne stvari resis?

mi smo si želel ful malo razliko in jst bi kupla voziček za dvojčkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image imam pa kolegico k ma 2 v razmaku dobrega leta in 1 je hodu drugi je šel v voziček.... nekaj časa je kombinirala tud z kengurujčkom.... sej se vse mamice tak al pa drugače znajdejo:)

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 1579
3.6.2009 9:34:03   
Čebel@

MAJCHY sej jaz bi kopirala da bi pisalo IZVIRNO SPOROCILO OD MAJCHY ampak ne znamuser posted image

OJEJJJJ ,zob me boli....je rekel ,da je normalno da me boli 2 dni....celo nosecnost pa se po pordu bolecine zobauser posted image user posted image user posted image sej drugac je rekel,da ko tega zablombira imam vse ok...
klikneš citiraj in pišeš od spodnjega {/quote} naprej

upam da bo zob  kmalu nehal boletiuser posted image user posted image user posted image

Mogoce mi je pa uspelo...to pa nikol nisem vedela,pa me je blo kr sram vprasat user posted image pa sm po svoje ustvarjalauser posted image ze med nosecnostjouser posted image dolgo sem nucala da sem se opogumila in vprasalauser posted image
zakaj bi te bilo sramuser posted image user posted image user posted image še nobeni nismo nič rekle če je kaj vprašala.......a misliš  da sem jaz vse znala-ne ne-so me punce naučileuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 1580
3.6.2009 9:36:27   
MIHAILO

možeka vzameš s sabo-itak bo pa Hana takrat tok velika da se bo v mareli vozila oz.bo hodila(če bo)

Aha ta varianta za mene ne pride v postev ,ker je mozek v sluzbi..

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1581
3.6.2009 9:37:58   
Onasiss
PUNCE POMOČ POTREBUJEM-NUJNO!!!!! Moj oče ta petek praznuje 65 rd. Rada bi mu dala kako smešno darilo pa sem čisto brez idej zaradi včerajšnjega dogodkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , ne vem kaj naj mu kupim....... Evi že pančka, jaz sem pa čist depresivna , se prekladam iz enga konca na druzga.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

So what....

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1582
3.6.2009 9:38:12   
MIHAILO

IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

vprasanje: a je katera ze dala ven iz lupinice tisto blazinico? kdaj se to lahko da ven?

Pri meni pise do koliko kg mora bit...mislim da je do 8kg pri nas...imam pa concord ion....

veš kaj vse se piše pa ni tako.... na škatli od mleka tud piše kolk naj bi malčki pojedl pa eni pojedo več eni manj....
naš je nonstop v jajčki jokal ko smo pobral najprej tisto peno v hrbtnem predelu ven je blo ful boljše.... zdej smo dals tran še to uporico ker ni blo druga od nje k vročina in je še boljše....
jst se bore malo oziram na to kaj piše ker niso vsi isti in en lahko ima pr 8kg še čist mehko glavico drug jo pa lahko že pr 6 kg lepo drži.... sej sama vidiš ko probaš, če mu paše al ne....

se strinjamuser posted image

Ah Katjusa ,ko bom jaz imela dva soncka ob sebi bom verjetno tudi bolj korajzna in bom ze kaj manj pravila upostevala...bom kar svoje izkusnje uporabljala...user posted image fajn da imamo izkusene mamice ,ki nam tut kaj dosti pomagajouser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1583
3.6.2009 9:40:13   
brkn83
naš se pa zdej neki oglaša in morem iti pogledat kaj dela.

Potem pa se hitro najeva in šibava na pošto, no in potem mal na sprehod pa bo.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 1584
3.6.2009 9:40:34   
Onasiss
Pa še to, a je keri znano BELOSALIC, sem včeraj dobila da ji mažem po glavici, ker ima tko bolj mastno kožico al ne vem zgledajo kot neke luske, sam nism čist sigurna če so temenca, ker jih nikoli še nism vidla. Jih Vito ni imel.

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1585
3.6.2009 9:43:41   
črticaa
evo jz sm lih iz tuša,..da bom lepa za mojga dr. urhauser posted image user posted image user posted image user posted image
umes je pa še dominik zaspal

joj mihailo jz morm tud k zobarju,.. mi je dominik pol zob "pojedu",... uzem kšn tablet,..lekadol -dva pa bo boluser posted image user posted image user posted image

nš ma temenice,..pa jih ne morm stran spravt za hudiča da ne,...sploh ne vem več s čem naj probam

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1586
   [Brisano sporočilo]
3.6.2009 9:48:23   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu MIHAILO)
  Neposredna povezava do sporočila: 1587
3.6.2009 9:55:56   
črticaa
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

sm napisala cel roman...pol pa sorryuser posted image

še enkrat

MLEA DAJ VEN KAR TE MUČI MORE VEN VEN VEN!!!!!!

DARILO ZA FOTRČKA:

za v avto: navigacija, kozmodisk, dobra muska na CD

za doma: meč za odpiranje šampanjca, ena lepa slikca tebe in tvojih dveh sončkov v okvirju,.........se bom probala še kej spomnit

jz ga ne bi upala nobenmu v moji al v andrejevi žlahti podarituser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1588
3.6.2009 10:12:40   
kayica24
Dobr0 jutro!

Majchy...sem morala najprej za nazaj prebratuser posted image dolgo je trajalo...

Rebeka....naj bo danes samo tvoj dan!!!Vse najlepše!

Mlea... Daj povej kaj se je zgodilo...Bo ti boljše, ko te bomo potolažile...Pa boš vidla, da pa mogoče ni bila tako huda dizaster....Boljše tako, kot da se sekiraš sama v sebi...Boš zbolela...preverjeno...

Simonakr...Ti si vprašala če naši kaj več spijo kot so prej...Moja pikica ja...Se mi zdi da je večji zaspanček zadnje dneve...Ampak ko pa je zbujena, pa nadoknadi vse, kar je prespala...Smehec moj maliuser posted image

Katjuša...za kolaž..
user posted image

23.2. nama je polepšala življenje lepotička Marinela...

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1589
3.6.2009 10:17:34   
kayica24
..Drugac sem pa zdaj prisla od zobarja,koncno se je uredilo kar me je ze celo nosecnost mucilo...bolelo me je zgoraj zob ,ki je bil za popravit je bil pa spodaj ,tko da me je od njega bolelo....ko se sspomnim kake bolecine se rpela skozi celo nosecnostuser posted image ...ampak vazno ,da je zdaj vse vredu...

Jezus....Največji hudič je, ko boli zob...user posted image user posted image user posted image
Iz dna srca ti želim, da se čimprej porihta..Sicer pa, danes pa mogoče jutri še mala bolečina, pol bo pa ok...
Ti zobje....user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1590
3.6.2009 10:19:07   
kayica24
Cita kaj pa se je tebi zgodilo???

Punce, vse ki ste žalostne...Evo veliko user posted image user posted image user posted image user posted image od naju z Marinelo...

(odgovor članu kayica24)
Neposredna povezava do sporočila: 1591
   [Brisano sporočilo]
3.6.2009 10:22:25   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu kayica24)
  Neposredna povezava do sporočila: 1592
3.6.2009 10:27:01   
Katjusa
šibam v peskovnik na kavicouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1593
3.6.2009 10:30:10   
kayica24
Naša mala tudi tlači rokice non stop v usta, in to tako daleč, da ji gre že na bruhanje...user posted image
Se pa fuuuuuull slini..Včasih ne folgam brisat..Ma kar slinček gor..Ma pa neko novo finto in je začela pljuvat...user posted image

Se pa full rada smejčk, ampak se je samo 1x na glas zasmejala...Zdaj pa spet bolj tisti tihi smehci z jezičkom ven pa odprtimi usteci...Pa včasih se tak zraven smeha zvija,pa se skriva, kot da bi ji že blo nerodno, lumpa malauser posted image

Drgač pa še zmeraj na čase diha, kot bi se dušila..pa parkrat tak zadiha pa je naprej ok...Sem jo peljala k P predvčerjšnjim...
Pa ji je pljučka poslušala, pregledala usta, grlo, ušeska, vse ok..Tak da pravi, da kaj nevarnega ziher ni..Lahko da ima reflux in ji pride mlekec do grla, pa kot da bi jo hotelo "zahlipniti" (če poznate ta izraz)...Zdaj smo posteljo podaj še bolj podložili,tako da ima še več naklona, pa kupčke fajn podiramo....Ampak se še tu pa tam kar dogaja...Samo verjetno ima P prav, ker jo v ležečem položaju dajam vodo za pit, tudi zraven tako dela, kot da se bo vtopilauser posted image

(odgovor članu kayica24)
Neposredna povezava do sporočila: 1594
3.6.2009 10:34:27   
Ajvy

al pa kupiš vozek za dvojčke

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1595
3.6.2009 10:36:59   
Pupka
IZVIRNO SPOROČILO: mlea

Pa še to, a je keri znano BELOSALIC, sem včeraj dobila da ji mažem po glavici, ker ima tko bolj mastno kožico al ne vem zgledajo kot neke luske, sam nism čist sigurna če so temenca, ker jih nikoli še nism vidla. Jih Vito ni imel.

Sem gledala zaj po netu kaj je to za en user posted image . To pa ni neka nedolžna zadeva. a va P ni rekel kaj bi naj blo?? temenc smo se mičist izi rešili. Sam full olja, da so se mal "napile" pol pa s krtačko počesat lepo. Smo nardili tako večkrat na dan. Pa nonstop z oljem mazali da je blo mastno.

Izobrazba ni dovolj, treba je tudi razumeti!

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1596
3.6.2009 10:47:12   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

al pa kupiš vozek za dvojčke

tudi to bi šlo....najprej počakajmo da zanosim,potem bom pa iskala rešitve za sprehodeuser posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1597
3.6.2009 10:50:23   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: mlea

PUNCE POMOČ POTREBUJEM-NUJNO!!!!! Moj oče ta petek praznuje 65 rd. Rada bi mu dala kako smešno darilo pa sem čisto brez idej zaradi včerajšnjega dogodkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , ne vem kaj naj mu kupim....... Evi že pančka, jaz sem pa čist depresivna , se prekladam iz enga konca na druzga.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  
torta z joški,ali pa greš v btc v tisto trgovino z darili pa sigurno kej najdeš....drugače pa ne vem za toliko starega ker mi ponavadi kupujemo smešna darila mlajši generaciji....no jaz npr.sem letosfotru dala bon za 2 za savno+kopanje v snoviku,pa sta bila z mami oba full vesela

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1598
3.6.2009 10:52:46   
Čebel@
mi gremo pa 22.6. na dopustuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1599
3.6.2009 10:54:42   
claud
Mlea-te luskice oz. temenca grejo ful dobr dol z olivnim oljem-iz lekarne..... namažeš pustiš prbližn pol urce mal z glavničkom začešeš, umiješ in še enkrat mal spravš dol z glavničkom, pol še mal s ščetko, pa je....parkret lohk ponoviš...pred kopanjem najbolš....

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Otrok je oživel na maminih prsih
Se spomnite mame, ki je z dotikom oživila svojega sinčka, ko so ga zdravniki po porodu razglasili za mrtvega? Poglejte, ...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?