Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 1.6.2009 20:25:10
|
|
|
|
Februarka08
|
Čer. Bamby - moj predlog - dokler ma AB naj ostane doma, tudi zaradi drugih otrok no, vsaj moja bi Jaz spet samevam ampak imam pred sabo jagode s sladoledom ker z nečim se pač morm sladkat upam samo da danes pride kaj prej domov, ker nujno rabim masažo križa Vas pridem še kaj pogledat
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 1.6.2009 20:41:01
|
|
|
|
bamby
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža bamby, me veseli, da ste boljši. Glede antibijotikov, pa močno dvomim, da jih bojo v vrtcu dajali. V našem ne bi prišlo to v poštev niti pod razno. Kolko cajta je pa bolna? ker vseeno se mora pocajtat. Saj o tem mi je sestra povedala, ker je šolnik, jaz ne bi vedela. Bolna je pa bila cel prejšnji teden, od včeraj je pa brez vročine, zato je dr. rekla, da v vrtec lahko gre. AB mora pa do ponedeljka jest (do konca). IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Bamby - moj predlog - dokler ma AB naj ostane doma, tudi zaradi drugih otrok no, vsaj moja bi Saj verjetno je niti ne bo druge, ker mi AB ne bodo hoteli dajat v vrtcu. Saj sem rekla, da sploh ni važno, bo pač pri noni in nonotu, kot je bila danes.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 1.6.2009 20:43:52
|
|
|
|
Februarka08
|
Ja sej, hvala bogu da je lahko doma kje v varstvu in ji ni treba v vrtec bo sigurno bolje Nikjer ni nobene prav, grem pa pred tv
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 1.6.2009 20:49:28
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: bamby IZVIRNO SPOROČILO: blaža bamby, me veseli, da ste boljši. Glede antibijotikov, pa močno dvomim, da jih bojo v vrtcu dajali. V našem ne bi prišlo to v poštev niti pod razno. Kolko cajta je pa bolna? ker vseeno se mora pocajtat. Saj o tem mi je sestra povedala, ker je šolnik, jaz ne bi vedela. Bolna je pa bila cel prejšnji teden, od včeraj je pa brez vročine, zato je dr. rekla, da v vrtec lahko gre. AB mora pa do ponedeljka jest (do konca). IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Bamby - moj predlog - dokler ma AB naj ostane doma, tudi zaradi drugih otrok no, vsaj moja bi Saj verjetno je niti ne bo druge, ker mi AB ne bodo hoteli dajat v vrtcu. Saj sem rekla, da sploh ni važno, bo pač pri noni in nonotu, kot je bila danes. Naša zdravnica pa vedno reče, da ostanemo do konca dokler ne spije vse Ab doma. in ven gre ko je dva do tri dneve brez vročine in nič prej.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 1.6.2009 20:52:47
|
|
|
|
Stipe air force
|
Jel' me ne'ko trazio ????
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 1.6.2009 20:55:15
|
|
|
|
pina-1
|
čer. a kdo rabi kej sitnobe in joka? damo zastonj
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 1.6.2009 20:56:15
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Jel' me ne'ko trazio ???? jesan ja. a di si ti?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 1.6.2009 21:11:00
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Jel' me ne'ko trazio ???? jesan ja. a di si ti? ...kaksne sitnobe in joka
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 1.6.2009 21:14:13
|
|
|
|
Blacky*
|
čer, danes je pa res en super dan... se nadaljuje še od včeraj ... naš pikec je bil danes suuuupeeer razpoložen... je moj v vrtcu opozoril da je začel s trmo, da ne bodo presenečene če bo kaj... no in ko ga je prišel iskat je zvedel, da je to najbolj priden otrok... in da full govori... vse prijatelčke kliče po imenu... ne moreš verjet... no in še celo popoldne je bilo super, brez trmarjenja... očitno je najin včerajšnji pogovor deloval ... sem mu razložila kako se mora obnašat... upam, da ni samo slučaj
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 1.6.2009 21:14:42
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 čer. a kdo rabi kej sitnobe in joka? damo zastonj ne bi hvala... nas lahko preskočite
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 1.6.2009 21:15:21
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: bamby IZVIRNO SPOROČILO: blaža bamby, me veseli, da ste boljši. Glede antibijotikov, pa močno dvomim, da jih bojo v vrtcu dajali. V našem ne bi prišlo to v poštev niti pod razno. Kolko cajta je pa bolna? ker vseeno se mora pocajtat. Saj o tem mi je sestra povedala, ker je šolnik, jaz ne bi vedela. Bolna je pa bila cel prejšnji teden, od včeraj je pa brez vročine, zato je dr. rekla, da v vrtec lahko gre. AB mora pa do ponedeljka jest (do konca). IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Bamby - moj predlog - dokler ma AB naj ostane doma, tudi zaradi drugih otrok no, vsaj moja bi Saj verjetno je niti ne bo druge, ker mi AB ne bodo hoteli dajat v vrtcu. Saj sem rekla, da sploh ni važno, bo pač pri noni in nonotu, kot je bila danes. Naša zdravnica pa vedno reče, da ostanemo do konca dokler ne spije vse Ab doma. in ven gre ko je dva do tri dneve brez vročine in nič prej. blaža pri nas je ravno tako... AB do konca in ostati doma...
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 1.6.2009 21:16:25
|
|
|
|
Blacky*
|
zdaj grem pa pečt pecivo za piknik v vrtcu... ga imamo jutri ... samo češnje čakam... smo danes v službi pozobali vse, ki mi jih je svakinja prinesla, zdaj pa čakam novo pošiljko
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 1.6.2009 21:17:37
|
|
|
|
jencili
|
čer, evo, fanta spita, jst pa še malo prežganke pojem, pol pa tud počasi za njima. Berem, da ste se imeli včeraj super , sam malo so vas s solatkami nat***** Jah, pri nas je bilo rahlo pomanjkanje energije, poleg tega, pa smo dobili tudi precej na hitro obiske, tko da se drugič vidimo - vsaj upam Predni bodite, pa se tipkamo čez kak dan spet nočko
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 1.6.2009 21:27:05
|
|
|
|
Februarka08
|
Čer. Kaj novga pri nas je vse tiho, princesa itak sanja prince, jaz se pa mal s tv-jem ubadam. Dobro da imam družbo v trebuščku in mi ni dolgčas brcike so res nekaj najlepšega Grem dalje gledat, pa pridem spet kaj nazaj
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 2.6.2009 0:10:02
|
|
|
|
lillchy123
|
čer sej sem besna k . se že dve uri matram, da dve slikci prpopam v glavnem poročam, da vas v službi med malco preberem, sam napisat nč ne morem. sem se vam hotla dons mal posvetit, pa je blo treba presaditi kaktuse v glavnem, sem se kar mal amislila, ker je mel naš fant na pikniku skor najdaljše lase , mislim, da ga je prekašala samo Carica. tole je zato posledica piknika: Luka s punčkasto frizurco in en fejst fant zdej grem pa spat, ker bo zjutri spet kriza vas preberem med malco, nočko
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 2.6.2009 0:22:39
|
|
|
|
lillchy123
|
sem napisala cel roman, pa me je ven vrglo
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 2.6.2009 0:24:45
|
|
|
|
lillchy123
|
v glavnem na kratko glede AB- po določenem času (en al dva dni) tok primejo, da otrok ni več kužen. Tko da lUka je doma, doler ma vročino, če pa jo nima, pa gre po treh dneh v vrtec. čas jemanja AB paa tko prilagodim, da mu ga dajem jaz doma. na kratko
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 2.6.2009 0:25:47
|
|
|
|
lillchy123
|
zdej pa res nočko
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 2.6.2009 0:28:30
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 čer sej sem besna k . se že dve uri matram, da dve slikci prpopam v glavnem poročam, da vas v službi med malco preberem, sam napisat nč ne morem. sem se vam hotla dons mal posvetit, pa je blo treba presaditi kaktuse v glavnem, sem se kar mal amislila, ker je mel naš fant na pikniku skor najdaljše lase , mislim, da ga je prekašala samo Carica. tole je zato posledica piknika: Luka s punčkasto frizurco in en fejst fant zdej grem pa spat, ker bo zjutri spet kriza vas preberem med malco, nočko pravi fantek dobr si to uštimala mami
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 2.6.2009 0:28:51
|
|
|
|
Blacky*
|
jaz tudi grem.... lahko nočko
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 2.6.2009 0:45:07
|
|
|
|
lillchy123
|
oooo blacky, a ti tud ne morš spat? pa nism bla sama, je tud oči pomagu sej je ta malčk čist čudn (ok hecen) ampak mu saj vroče ne bo. pa res je bil že ko ena ful luštna pupa
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 2.6.2009 6:47:32
|
|
|
|
blaža
|
jutro 1. misar
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 2.6.2009 6:48:04
|
|
|
|
blaža
|
misar je že kuhana, lahko prideš.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 2.6.2009 6:51:23
|
|
|
|
blaža
|
spali smo ka v redu. Edino Blaž se je po posteljici premetaval. Mislim da zaradi zobkov, ma ni niti pisnil, je bil priden. Drugače pa se je spet zgodaj zbudil . Že ob 5.30 Ja ben kaj čmo. pa me pol klicari iz posteljice: maaaaaamiiiii! p taaaaaaaaatiiii. No danes sem fraj, tetice nimam in bom sama sebi tetica in bo treb amalo na hitro kej nardit. ma res malo pa na hitro . Še prej ju pa peljem v vrtec, pa v trgovino skočim, pa časopis preberem, pomalicam in pol se komaj lotim. lillchi lep je ustrižen. Pravi fant. Ja sej jaz sem tudi Blaža podnujno ostrigla, ki je bil kot kaka punčka in še vroče mu je blo.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 2.6.2009 7:09:34
|
|
|
|
dolenjka
|
Jutro Druga
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepša praznična hiša, ki osvetljuje spo...Hiša Weingartnerjevih v Zagorcih je letos znova zasijala v več kot 100.000 lučkah. Družina je obudila tradicijo dedka Fr...
Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?