|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 2.del!
1.6.2009 20:25:10   
Februarka08
Čer.

Bamby - moj predlog - dokler ma AB naj ostane doma, tudi zaradi drugih otrokuser posted image no, vsaj moja biuser posted image

Jaz spet samevamuser posted image ampak imam pred sabo jagode s sladoledomuser posted image ker z nečim se pač morm sladkatuser posted image upam samo da danes pride kaj prej domov, ker nujno rabim masažo križauser posted image

Vas pridem še kaj pogledatuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 426
1.6.2009 20:41:01   
bamby
IZVIRNO SPOROČILO: blaža

bamby, me veseli, da ste boljši.

Glede antibijotikov, pa močno dvomim, da jih bojo v vrtcu dajali. V našem ne bi prišlo to v poštev niti pod razno. Kolko cajta je pa bolna? ker vseeno se mora pocajtat.

Saj o tem mi je sestra povedala, ker je šolnik, jaz ne bi vedela. Bolna je pa bila cel prejšnji teden, od včeraj je pa brez vročine, zato je dr. rekla, da v vrtec lahko gre. AB mora pa do ponedeljka jest (do konca).

IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

Bamby - moj predlog - dokler ma AB naj ostane doma, tudi zaradi drugih otrokuser posted image no, vsaj moja biuser posted image

Saj verjetno je niti ne bo druge, ker mi AB ne bodo hoteli dajat v vrtcu. Saj sem rekla, da sploh ni važno, bo pač pri noni in nonotu, kot je bila danes.

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 427
1.6.2009 20:43:52   
Februarka08
Ja sej, hvala bogu da je lahko doma kje v varstvu in ji ni treba v vrtecuser posted image bo sigurno boljeuser posted image

Nikjer ni nobeneuser posted image prav, grem pa pred tvuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 428
1.6.2009 20:49:28   
blaža
IZVIRNO SPOROČILO: bamby

Glede antibijotikov, pa močno dvomim, da jih bojo v vrtcu dajali. V našem ne bi prišlo to v poštev niti pod razno. Kolko cajta je pa bolna? ker vseeno se mora pocajtat.

Saj o tem mi je sestra povedala, ker je šolnik, jaz ne bi vedela. Bolna je pa bila cel prejšnji teden, od včeraj je pa brez vročine, zato je dr. rekla, da v vrtec lahko gre. AB mora pa do ponedeljka jest (do konca).

Saj verjetno je niti ne bo druge, ker mi AB ne bodo hoteli dajat v vrtcu. Saj sem rekla, da sploh ni važno, bo pač pri noni in nonotu, kot je bila danes.

Naša zdravnica pa vedno reče, da ostanemo do konca dokler ne spije vse Ab doma. in ven gre ko je dva do tri dneve brez vročine in nič prej.

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 429
1.6.2009 20:52:47   
Stipe air force
Jel' me ne'ko trazio ???? user posted image  user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 430
1.6.2009 20:55:15   
pina-1
čer.

a kdo rabi kej sitnobe in joka? damo zastonjuser posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 431
1.6.2009 20:56:15   
pina-1
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force

jesan ja. a di si ti?

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu Stipe air force)
Neposredna povezava do sporočila: 432
1.6.2009 21:11:00   
Stipe air force
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force

jesan ja. a di si ti?

...kaksne sitnobe in joka user posted image  user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 433
1.6.2009 21:14:13   
Blacky*
čer,

danes je pa res en super dan... se nadaljuje še od včeraj user posted image ... naš pikec je bil danes suuuupeeer razpoložen... je moj v vrtcu opozoril da je začel s trmo, da ne bodo presenečene če bo kaj... no in ko ga je prišel iskat je zvedel, da je to najbolj priden otrok... in da full govori... vse prijatelčke kliče po imenu... ne moreš verjet... no in še celo popoldne je bilo super, brez trmarjenja... očitno je najin včerajšnji pogovor deloval user posted image ... sem mu razložila kako se mora obnašat... upam, da ni samo slučaj user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 434
1.6.2009 21:14:42   
Blacky*
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

čer.

a kdo rabi kej sitnobe in joka? damo zastonjuser posted image

ne bi hvala... nas lahko preskočite user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 435
1.6.2009 21:15:21   
Blacky*

IZVIRNO SPOROČILO: bamby

Naša zdravnica pa vedno reče, da ostanemo do konca dokler ne spije vse Ab doma. in ven gre ko je dva do tri dneve brez vročine in nič prej.

blaža pri nas je ravno tako... AB do konca in ostati doma...

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 436
1.6.2009 21:16:25   
Blacky*
zdaj grem pa pečt pecivo za piknik v vrtcu... ga imamo jutri user posted image ... samo češnje čakam... smo danes v službi pozobali vse, ki mi jih je svakinja prinesla, zdaj pa čakam novo pošiljko user posted image

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 437
1.6.2009 21:17:37   
jencili
čer,

evo, fanta spita, jst pa še malo prežganke pojem, pol pa tud počasi za njima.

Berem, da ste se imeli včeraj superuser posted image , sam malo so vas s solatkami nat*****user posted image

Jah, pri nas je bilo rahlo pomanjkanje energije, poleg tega, pa smo dobili tudi precej na hitro obiske, tko da se drugič vidimo - vsaj upamuser posted image

Predni bodite, pa se tipkamo čez kak dan spetuser posted image

nočko

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

(odgovor članu Stipe air force)
Neposredna povezava do sporočila: 438
1.6.2009 21:27:05   
Februarka08
Čer.

Kaj novgauser posted image user posted image pri nas je vse tiho, princesa itak sanja prince, jaz se pa mal s tv-jem ubadam. Dobro da imam družbo v trebuščku in mi ni dolgčasuser posted image brcike so res nekaj najlepšega user posted image user posted image
Grem dalje gledat, pa pridem spet kaj nazajuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 439
2.6.2009 0:10:02   
lillchy123
čer user posted image

sej sem besna k user posted image . se že dve uri matram, da dve slikci prpopam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

v glavnem poročam, da vas v službi med malco preberem, sam napisat nč ne morem. user posted image
sem se vam hotla dons mal posvetit, pa je blo treba presaditi kaktuse user posted image  
v glavnem, sem se kar mal amislila, ker je mel naš fant na pikniku skor najdaljše lase , mislim, da ga je prekašala samo Carica. tole je zato posledica piknika:

Luka s punčkasto frizurco
user posted image

in en fejst fant user posted image

user posted image

zdej grem pa spat, ker bo zjutri spet kriza user posted image

vas preberem med malco,
nočko

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 440
2.6.2009 0:22:39   
lillchy123
sem napisala cel roman, pa me je ven vrglo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 441
2.6.2009 0:24:45   
lillchy123
v glavnem na kratko glede AB- po določenem času (en al dva dni) tok primejo, da otrok ni več kužen. Tko da lUka je doma, doler ma vročino, če pa jo nima, pa gre po treh dneh v vrtec. čas jemanja AB paa tko prilagodim, da mu ga dajem jaz doma.

na kratko user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 442
2.6.2009 0:25:47   
lillchy123
zdej pa res nočkouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 443
2.6.2009 0:28:30   
Blacky*
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123

čer user posted image

sej sem besna k user posted image . se že dve uri matram, da dve slikci prpopam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

v glavnem poročam, da vas v službi med malco preberem, sam napisat nč ne morem. user posted image
sem se vam hotla dons mal posvetit, pa je blo treba presaditi kaktuse user posted image  
v glavnem, sem se kar mal amislila, ker je mel naš fant na pikniku skor najdaljše lase , mislim, da ga je prekašala samo Carica. tole je zato posledica piknika:

Luka s punčkasto frizurco
user posted image

in en fejst fant user posted image

user posted image

zdej grem pa spat, ker bo zjutri spet kriza user posted image

vas preberem med malco,
nočko

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pravi fantek

dobr si to uštimala mami user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 444
2.6.2009 0:28:51   
Blacky*
jaz tudi grem.... lahko nočko

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 445
2.6.2009 0:45:07   
lillchy123
oooo blacky, a ti tud ne morš spat? user posted image  

pa nism bla sama, je tud oči pomagu user posted image  sej je ta malčk čist čudn (ok hecen) ampak mu saj vroče ne bo. pa res je bil že ko ena  ful luštna pupa user posted image

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 446
2.6.2009 6:47:32   
blaža
jutro 1.user posted image  misar user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!

Steve Jobs

Neposredna povezava do sporočila: 447
2.6.2009 6:48:04   
blaža
misar user posted image  je že kuhana, lahko prideš.user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 448
2.6.2009 6:51:23   
blaža
spali smo ka v redu. Edino Blaž se je po posteljici premetaval. Mislim da zaradi zobkov, ma ni niti pisnil, je bil priden.user posted image

Drugače pa se je spet zgodaj zbudil . Že ob 5.30user posted image user posted image

Ja ben kaj čmo. pa me pol klicari iz posteljice: maaaaaamiiiii! p taaaaaaaaatiiii.user posted image

No danes sem fraj, tetice nimam in bom sama sebi tetica in bo treb amalo na hitro kej nardit. ma res malo pa na hitrouser posted image . Še prej ju pa peljem v vrtec, pa v trgovino skočim, pa časopis preberem, pomalicam in pol se komaj lotim.

lillchi lep je ustrižen. Pravi fant.user posted image user posted image user posted image Ja sej jaz sem tudi Blaža podnujno ostrigla, ki je bil kot kaka punčka in še vroče mu je blo.

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 449
2.6.2009 7:09:34   
dolenjka
Jutro user posted image

Druga user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepša praznična hiša, ki osvetljuje spo...
Hiša Weingartnerjevih v Zagorcih je letos znova zasijala v več kot 100.000 lučkah. Družina je obudila tradicijo dedka Fr...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?