Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 2.6.2009 13:57:40
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force ...kako kome.... meni samo kisik... ti si itak s posebne moke zgneten
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 2.6.2009 14:01:44
|
|
|
|
Stipe air force
|
Blaza.... mam obcutek da peglas kavc..., da se ti nic ne da, da se pocutis mlohasto, da se ti ne da ven, da se ti ne da kosil kuhat, da si zmatrana od picknika, da se ti ne da joto kuhat, da so lacni v Darfurju, da je potnisko letalo padlo v morje, da Urska ne da vec Jansi, da se bodo Sestre spet zbrale in naredile novo pedrsko pesem, da si ....kar neki....
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 2.6.2009 14:04:00
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Blaza.... mam obcutek da peglas kavc..., da se ti nic ne da, da se pocutis mlohasto, da se ti ne da ven, da se ti ne da kosil kuhat, da si zmatrana od picknika, da se ti ne da joto kuhat, da so lacni v Darfurju, da je potnisko letalo padlo v morje, da Urska ne da vec Jansi, da se bodo Sestre spet zbrale in naredile novo pedrsko pesem, da si ....kar neki.... amapk ti maš res pomanjkanje JOTE. ŠEFLA danes AKCIJA, ker stipetu že možgani hodijo po slabem
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 2.6.2009 14:20:47
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Blaza.... mam obcutek da peglas kavc..., da se ti nic ne da, da se pocutis mlohasto, da se ti ne da ven, da se ti ne da kosil kuhat, da si zmatrana od picknika, da se ti ne da joto kuhat, da so lacni v Darfurju, da je potnisko letalo padlo v morje, da Urska ne da vec Jansi, da se bodo Sestre spet zbrale in naredile novo pedrsko pesem, da si ....kar neki.... evo kar je povdarjeno si zadel, ostalo pa ne. Pa še to si pozabu, da se mi ne da it ob 17.30 v Kp k zooobarjuuu!!!
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 2.6.2009 14:21:26
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Blaza.... mam obcutek da peglas kavc..., da se ti nic ne da, da se pocutis mlohasto, da se ti ne da ven, da se ti ne da kosil kuhat, da si zmatrana od picknika, da se ti ne da joto kuhat, da so lacni v Darfurju, da je potnisko letalo padlo v morje, da Urska ne da vec Jansi, da se bodo Sestre spet zbrale in naredile novo pedrsko pesem, da si ....kar neki.... amapk ti maš res pomanjkanje JOTE. ŠEFLA danes AKCIJA, ker stipetu že možgani hodijo po slabem đebe stara, mislim, da mu ni več pomoči
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 2.6.2009 14:21:53
|
|
|
|
blaža
|
Res se mi nič ne da. Prav z užitkom ne delam nič!!!! , čeprav bi kej za potrebo, pa ne bom, si privoščim svoj mir in lenobo.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 2.6.2009 14:22:54
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Blaza.... mam obcutek da peglas kavc..., da se ti nic ne da, da se pocutis mlohasto, da se ti ne da ven, da se ti ne da kosil kuhat, da si zmatrana od picknika, da se ti ne da joto kuhat, da so lacni v Darfurju, da je potnisko letalo padlo v morje, da Urska ne da vec Jansi, da se bodo Sestre spet zbrale in naredile novo pedrsko pesem, da si ....kar neki.... amapk ti maš res pomanjkanje JOTE. ŠEFLA danes AKCIJA, ker stipetu že možgani hodijo po slabem đebe stara, mislim, da mu ni več pomoči Pa kaj vidva iz zdravstvenih ne smeta, al ni apetita za joto? ker mi smo do 8m pri Blažu, v devetem sem pa itak še 10 dni prej rodila.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 2.6.2009 14:25:28
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Blaza.... mam obcutek da peglas kavc..., da se ti nic ne da, da se pocutis mlohasto, da se ti ne da ven, da se ti ne da kosil kuhat, da si zmatrana od picknika, da se ti ne da joto kuhat, da so lacni v Darfurju, da je potnisko letalo padlo v morje, da Urska ne da vec Jansi, da se bodo Sestre spet zbrale in naredile novo pedrsko pesem, da si ....kar neki.... amapk ti maš res pomanjkanje JOTE. ŠEFLA danes AKCIJA, ker stipetu že možgani hodijo po slabem đebe stara, mislim, da mu ni več pomoči Pa kaj vidva iz zdravstvenih ne smeta, al ni apetita za joto? ker mi smo do 8m pri Blažu, v devetem sem pa itak še 10 dni prej rodila. to sam še lenuhi delajo, k se jim ne da...
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 2.6.2009 14:30:38
|
|
|
|
blaža
|
Nič grem kej skuhat, ma bom kar eno pašto gor vrgla z šalšo. No jaz bom pa samo solato iz paradižnika, mozarello in kumarami, pa papriko. mmmm to mam ful rada. To sem jedla tudi včeraj.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 2.6.2009 14:31:20
|
|
|
|
blaža
|
alo fajn bodte, si tipkamo kej zvečer, čeprav odvisno kolko me bo kej moj zobar obdelal.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 2.6.2009 14:34:27
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža alo fajn bodte, si tipkamo kej zvečer, čeprav odvisno kolko me bo kej moj zobar obdelal. odtipkala i usla u povijest...
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 2.6.2009 14:36:39
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: blaža alo fajn bodte, si tipkamo kej zvečer, čeprav odvisno kolko me bo kej moj zobar obdelal. odtipkala i usla u povijest... ja sej še tle malo brskarim. Sem študirala, da počakam z pašto, če bi še matija jedel z nami, da vem kolko jo skuhat, ki jo ma ful rad.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 2.6.2009 14:39:24
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: blaža alo fajn bodte, si tipkamo kej zvečer, čeprav odvisno kolko me bo kej moj zobar obdelal. odtipkala i usla u povijest... ja sej še tle malo brskarim. Sem študirala, da počakam z pašto, če bi še matija jedel z nami, da vem kolko jo skuhat, ki jo ma ful rad. .... sem vedu da si karakter in nas ne bos zlahka zapustila...
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 2.6.2009 14:47:19
|
|
|
|
blaža
|
Evo vodo sem dala gor, ki čez ene 5 min že pridejo moji fantje, zatorej,... vas rwes zapuščam. Lepo popoldne in mislite kej name, ko bom na stolu.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 2.6.2009 14:49:47
|
|
|
|
Stipe air force
|
....ma ne vem kaj je to v ljudeh.... tolk se bojijo zobarja in spet silijo ke...
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 2.6.2009 16:15:54
|
|
|
|
buči
|
Dan. Jaz sem 1. del iz službe, moram še nazaj na govorilne. Se mi malo ne da, ker sem se bogovsko najedla. Sem bila na kosilu poklicne mature. 3 hodi ... MMMMMMMMMMMMMMMMMMM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Stipe, službo si zgrešil!
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 2.6.2009 19:50:52
|
|
|
|
bamby
|
Čer! Mi smo ozdravljeni, le še AB pojemo do konca. Sem vprašala v vrtcu, pa se bodo še pozanimali kako je z dajanjem AB-ja v vrtcu. Baje bi mogli imeti hladilnik, da bi AB noter hranili. No, jaz ga doma tudi nimam v hladilniku. No, kakorkoli, Anaja bo verjetno do konca tedna v varstvu starih staršev. Jaz sem tudi spekla češnjev štrudelj. Se že hladi in po moje bo šele jutri dober za jest. Ne vem, če ga bomo zmogli dočakat . lilči, Lukec je ful luštkan. Pa fajn si ga ostrigla !!!
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 2.6.2009 20:49:36
|
|
|
|
buči
|
Čer. Aljaž bi moral jutri z vrtcev za 3 dni na počitnice, pa zgleda ne bo nič. Ima vročino na meji, ampak je čisto fuč. Matr, letos pa res nimam sreče s temi boleznimi!
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 2.6.2009 20:50:49
|
|
|
|
blaža
|
JAZ LEPO PROSIM ZA RECEPT ZA ŠTRUDELJ, ČE SE DA TAK BREZ SKUTE. Kaj testo vlečeno delate sami? Cel dan ga imam v mislih, da bi ga spekla in ko sem šla od zobarja sem se ustavla pri mami in mi je dala češnje, ki je tata pri kolegu nabral in bi ga nardila. Samo škoda, da nisem vzela za jih izkoščičit, kako to vi nardite? Kaj ni ena finta s kemičnim svinčnikom? No zobarja sem preživela, mi je pa z iglami pucal kanale. Še dobro, da so injekcije, ki če ne bi blo šele veselo. Je pa povedal, da gre v London za tri leta in sem se kmalu sesedla od žalosti . Končno, da sem našla dobrega zobarja . No sej mi je dal tel od njegovega kolega, ki bo začel delat na koncesiji v Luciji, pa upam, dame bo vzel.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 2.6.2009 20:51:56
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči Čer. Aljaž bi moral jutri z vrtcev za 3 dni na počitnice, pa zgleda ne bo nič. Ima vročino na meji, ampak je čisto fuč. Matr, letos pa res nimam sreče s temi boleznimi! Ojoj, to je pa zoprno. Ubogi, ma bo žalosten. upam, da se čim prej pozdravite. Bamby, za vas me pa veseli, da ste boljši
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 2.6.2009 20:56:44
|
|
|
|
pina-1
|
čer. blaža, jaz delam sama vlečeno testo ( recep: 60 dag moke, 1 jajce, 1 žlica kisa. pol pa nardiš toplo vodo in sol. s tem pol zamesiš testo.) simple kot pasulj. Jaz ga pol dam na dva del ain v hladilnik počivat. Ana že spi. je sitna kot driska. Pino tudi ma neke predmenstrualne muhe . mater sem besna, tako da sploh ne ovorim z njim. klinc ga gleda. Evo mia ga je sedaj opletla za risanke, čeprav je ura za spat. grrr.. a bo danes padla kaka debata, ali grem kar spat
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 2.6.2009 20:59:23
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 čer. blaža, jaz delam sama vlečeno testo ( recep: 60 dag moke, 1 jajce, 1 žlica kisa. pol pa nardiš toplo vodo in sol. s tem pol zamesiš testo.) simple kot pasulj. Jaz ga pol dam na dva del ain v hladilnik počivat. Ana že spi. je sitna kot driska. Pino tudi ma neke predmenstrualne muhe . mater sem besna, tako da sploh ne ovorim z njim. klinc ga gleda. Evo mia ga je sedaj opletla za risanke, čeprav je ura za spat. grrr.. a bo danes padla kaka debata, ali grem kar spat pina dej mi ti pol prosim recept. Upam, danimaš z skuto, ki mi ni preveč.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 2.6.2009 21:01:26
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 čer. blaža, jaz delam sama vlečeno testo ( recep: 60 dag moke, 1 jajce, 1 žlica kisa. pol pa nardiš toplo vodo in sol. s tem pol zamesiš testo.) simple kot pasulj. Jaz ga pol dam na dva del ain v hladilnik počivat. Ana že spi. je sitna kot driska. Pino tudi ma neke predmenstrualne muhe . mater sem besna, tako da sploh ne ovorim z njim. klinc ga gleda. Evo mia ga je sedaj opletla za risanke, čeprav je ura za spat. grrr.. a bo danes padla kaka debata, ali grem kar spat pina dej mi ti pol prosim recept. Upam, danimaš z skuto, ki mi ni preveč. ma zgoraj maš recept za vleeno testo. jaz ko delam z višnjami jih samo izkoščiči in dam na testo ter zavijem. samo ne smeš preveč razvaljat testa, ker se ti bo strgalo. pa kar na trdo moraš zavit. cuker daš pa po občutku. pa malo limone in vanilij sladkorja
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 2.6.2009 21:01:32
|
|
|
|
blaža
|
ma kje si zdej?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 2.6.2009 21:02:40
|
|
|
|
blaža
|
ma ja sej neki takega sem mislila. kaj pa za košice dat ven? kaj ti maš uni strojček? Moja mama ga ma, ma sem jo pozabla vprašat, je rekla, da mi ga bo podarila, ma ne vem kdaj bomo šli dol.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kdaj ukiniti dnevni počitek otroka?Nekateri otroci že zelo hitro pokažejo znake, da jim je popoldanski dremež preveč, spet drugi ga nujno potrebujejo. Kako...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?