|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 2.del!
2.6.2009 7:12:39   
dolenjka
Danes sem vstala ekstra zgodaj, ker s carico peljeva mojo mami v Postojno v bolnico. Ju3 bo namreč operirana na rodilih in semora danes pofočkat tam user posted image  Sej bo vse kul, itak bo v rokah mojga G, tko da se nič ne obremenjujem, nasprotno, prav vesela sem, da sem jo končno prepričala da to mora narediti, da bo lažje za vnučki puzala user posted image  user posted image  user posted image

Seveda kot zanalašč, carica še pančka user posted image  In to že 11 ur in pol user posted image  user posted image  Nikol nam ni prav, a user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Pa preden jo še nahranim....spet bo relly user posted image  Ojoj, sej ne Stipe, obljubim da ne bo hitro vozila user posted image

No, bom pa zdaj pokofetkala v miru, če že ona pančka user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 451
2.6.2009 7:16:57   
blaža
dolenjka, lahko bi prišla na mojo user posted image  , ko si bla že tle blizu mene.user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 452
2.6.2009 7:23:05   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: blaža

dolenjka, lahko bi prišla na mojo user posted image  , ko si bla že tle blizu mene.user posted image

Mah ja, že tko bom pozna, tamala še kar spi user posted image  ob 9h moram pa "tovor" že tam deponirat user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 453
2.6.2009 7:36:11   
ella79
jutro user posted image katera sem tretja user posted image četrta user posted image user posted image user posted image user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 454
2.6.2009 8:07:48   
itata
jutro,
lilči super si ga postriglauser posted image user posted image . men je tud včeri jakoba soseda spet mal pošišala, ampak je imela glih novo mašinco in je mal na premali nastavek naštimala, tko da je zdej mali res k en bandituser posted image user posted image user posted image  sam sej itak bodo zrasli, tak da...

drugač nič posebnega. včeri sva vedrila pri sosedi, ki ima tak velik nadstrešek. moški pivo, punce bandidos, otroci sok in en veeeeelik kup kokic smo mel - kar fajn okoliš in družba tkole kakšen dan, ko gre dež celo popoldneuser posted image  mislila sem sicer it tečt, ampak mi ni bilo namenjeno. mogoče danes.

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 455
2.6.2009 8:30:57   
pina-1
jutro.

sončej je in jaz sem skuštranauser posted image user posted image user posted image . pri nas končno ni grdega in mrzlega vremena. spali smo super.
sem se zbudila ob 00:00, ker je ana kašljala in kar nisem mogla verjet da je komaj tolko ura, ker sem bila že naspanauser posted image . ampak sem vseeno spala do 5 ure zjutraj.

kvao sem že spila in zdej bom vrgla kej v kljun, ker sem v službi itak sama. Sodelavec gre na kolegij, tako da bom mela mir.,

A bomo kašno rekli dopodne, da nam cajt hitreje mine?user posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 456
2.6.2009 8:52:45   
Stipe air force
jutrooooooooooooo..... user posted image

...sem ze dosao u sluzbu na aerodromu u Cerkljama... user posted image  user posted image  user posted image .... jel me neko trazio... user posted image  user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 457
2.6.2009 9:08:27   
pina-1

IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force

jutrooooooooooooo..... user posted image

...sem ze dosao u sluzbu na aerodromu u Cerkljama... user posted image  user posted image  user posted image .... jel me neko trazio... user posted image  user posted image

jo jo..
a di si bia?
user posted image

(odgovor članu Stipe air force)
Neposredna povezava do sporočila: 458
2.6.2009 9:12:49   
Stipe air force
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Kirurgi med seboj

Prvi: "Na operacijski mizi imam najraje knigovodje. Notri v njih je  vse
prešteto."

"To ni nič v primerjavi z električarji.",pravi drugi :"  Različne
barvne kode te vodijo od  organa do organa. Ni šans, da bi zgrešil."

"Meni so najbolj všeč knjižničarji, v njih je vse lepo  zloženo po
abecednem redu", pravi  tretji.

Četrti pa pravi:"Najbolj  enostavno je operirati šefe! Ni srca, ni
možganov, ni jajc. In najboljše: Glava in rit sta med seboj  zamenljivi!"

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 459
2.6.2009 9:14:02   
pina-1

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Kirurgi med seboj

Prvi: "Na operacijski mizi imam najraje knigovodje. Notri v njih je  vse
prešteto."

"To ni nič v primerjavi z električarji.",pravi drugi :"  Različne
barvne kode te vodijo od  organa do organa. Ni šans, da bi zgrešil."

"Meni so najbolj všeč knjižničarji, v njih je vse lepo  zloženo po
abecednem redu", pravi  tretji.

Četrti pa pravi:"Najbolj  enostavno je operirati šefe! Ni srca, ni
možganov, ni jajc. In najboljše: Glava in rit sta med seboj  zamenljivi!"

user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 460
2.6.2009 9:39:21   
Februarka08
Jutro, dan.user posted image

Jaz sem že od G, sem mela MF in je vse ok z user posted image user posted image velikost, teža ipd. ustreza mojim tednom, tako da vsaj touser posted image moj MV pa ne preveč, tako da bom mogla več ali manj počivatuser posted image je rekla da ni variante, da grem na šiht, če bo komisija kaj bluzila, se bomo pa drugač začel pogovarjatuser posted image to je to na kratko, kri je mal slabša, tako da sem dobila sirup za železo. S kg sem pa tud še kar zadovoljnauser posted image upam da bom do konca, čeprav počivanje ne bo pripomoglo k temuuser posted image no ja, bo že. Važno da je user posted image ok.

Larisa je celo spala do 8huser posted image me prav zanima do kdaj bo jutriuser posted image user posted image zdaj je šla ravno ven, jaz počivam, da bom šla potem lahko kuhat. Uživajte v tem sončkuuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 461
2.6.2009 9:44:51   
Stipe air force
.... toooooo Februarkaaaaaa.... user posted image  user posted image  user posted image  glede komisije pa ... jih je treba jeuser posted image bat.... so nesramni podli rezignatorni nicvrednezi.... user posted image ....

Bravo za Lariso.... user posted image

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 462
2.6.2009 9:46:53   
Februarka08

.... toooooo Februarkaaaaaa.... user posted image  user posted image  user posted image  glede komisije pa ... jih je treba jeuser posted image bat.... so nesramni podli rezignatorni nicvrednezi.... user posted image ....

Bravo za Lariso.... user posted image

hvalauser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

Neposredna povezava do sporočila: 463
2.6.2009 9:51:23   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123

čer user posted image

sej sem besna k user posted image . se že dve uri matram, da dve slikci prpopam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

v glavnem poročam, da vas v službi med malco preberem, sam napisat nč ne morem. user posted image
sem se vam hotla dons mal posvetit, pa je blo treba presaditi kaktuse user posted image  
v glavnem, sem se kar mal amislila, ker je mel naš fant na pikniku skor najdaljše lase , mislim, da ga je prekašala samo Carica. tole je zato posledica piknika:

Luka s punčkasto frizurco
user posted image

in en fejst fant user posted image

user posted image

zdej grem pa spat, ker bo zjutri spet kriza user posted image

vas preberem med malco,
nočko

kakšna spremembauser posted image user posted image user posted image lušten kot mamiuser posted image user posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 464
2.6.2009 9:52:02   
itata
februarka: bravo za MFuser posted image user posted image user posted image  super, ti sam res počivaj zdej...

www.pravni-nasvet.si

Neposredna povezava do sporočila: 465
2.6.2009 9:56:28   
Stipe air force
IZVIRNO SPOROČILO: itata

februarka: bravo za MFuser posted image user posted image user posted image  super, ti sam res počivaj zdej...

Kako na nasmu koncu? Tuki sije soncek... u Cerkljama... user posted image

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 466
2.6.2009 10:19:25   
itata
stipe: sonce ITAKuser posted image user posted image

www.pravni-nasvet.si

Neposredna povezava do sporočila: 467
2.6.2009 12:12:26   
dolenjka
Dan iz sončne Kalifornijeuser posted image

Mi2 sva že nazaj iz Postojne, babi sva tam pustili, v najboljših rokah user posted image  Je še moj G, ki jo bo operiral mimo prišel in sva se zmenila, da ga pokličem po operaciji, da mi poroča user posted image  Carica je zašarmirala celoten personal, tko da je teren za jeseni za mami pripravljen, me že vsi poznajo user posted image  user posted image  user posted image  Res je bila pridna in potem še po poti domov, nič mi ni zaspala, tako da je doma pojedla še porcijo borovničk (iz našega gozda user posted image ) in banano in šla pančkat. Jaz bom pa posodo iz stroja zložila in oprala špinačko, olupila krompir in vse pripravila za najino kosilo, pol grem pa mal ajat. Pa še žehto sem obesila user posted image
Popoldan pa pojeva in greva v ZOO user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 468
2.6.2009 13:11:47   
Februarka08
Joj, kaj pomaga proti vrtoglaviciuser posted image tud kosila ne morm do konca narest... zdaj sem šla ležat da se mal spet umiri, da do konca zelenjavo narežemuser posted image pa to ni res... prej mi je dišal sladko, sem tamali sunla eno Kinder čokoladkouser posted image zdaj mi je slabo za 1 teden nazajuser posted image nič, grem spet mal probat vstat.

Je pa ful lep sonček samo piha spet pri nasuser posted image upam da bo kej za ven it...

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 469
2.6.2009 13:29:32   
Stipe air force
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

Joj, kaj pomaga proti vrtoglaviciuser posted image tud kosila ne morm do konca narest... zdaj sem šla ležat da se mal spet umiri, da do konca zelenjavo narežemuser posted image pa to ni res... prej mi je dišal sladko, sem tamali sunla eno Kinder čokoladkouser posted image zdaj mi je slabo za 1 teden nazajuser posted image nič, grem spet mal probat vstat.

Je pa ful lep sonček samo piha spet pri nasuser posted image upam da bo kej za ven it...

.... za vrtoglavico najboljs pomaga jota, globoko dihanje in velik kisika........ vem.... mene tko nos, da se do letala komi pridem... ko sem pa v njem... je potem ze boljs... ker tam ni jote je pa dobr tud kisik iz maske... !!!!!! user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 470
2.6.2009 13:46:09   
Februarka08

.... za vrtoglavico najboljs pomaga jota, globoko dihanje in velik kisika........ vem.... mene tko nos, da se do letala komi pridem... ko sem pa v njem... je potem ze boljs... ker tam ni jote je pa dobr tud kisik iz maske... !!!!!! user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

pri nam tud ni jote, tako da drugič pridem do tebe na eno dozo... kisika mislimuser posted image user posted image user posted image
Zdaj je že bolje, sem se k sebi spravlauser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

Neposredna povezava do sporočila: 471
2.6.2009 13:47:29   
Stipe air force

pri nam tud ni jote, tako da drugič pridem do tebe na eno dozo... kisika mislimuser posted image user posted image user posted image
Zdaj je že bolje, sem se k sebi spravlauser posted image

...ups user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  I did it again...

Neposredna povezava do sporočila: 472
2.6.2009 13:49:20   
dolenjka
Aha, vidim da se vam spet dogaja.... user posted image

Jaz sem pa pol ure spala ko polhek, zato DOBRO JUTRO vsem user posted image

Zdaj sem dala pa že krompirček kuhat za kosilce, pa nekaj sladkega sem mogla tut jaz pojest  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 473
2.6.2009 13:52:33   
pina-1
zopet jota dela čudeže user posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 474
2.6.2009 13:56:20   
Stipe air force
...kako kome.... meni samo kisik... user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepša praznična hiša, ki osvetljuje spo...
Hiša Weingartnerjevih v Zagorcih je letos znova zasijala v več kot 100.000 lučkah. Družina je obudila tradicijo dedka Fr...
Kdaj ukiniti dnevni počitek otroka?
Nekateri otroci že zelo hitro pokažejo znake, da jim je popoldanski dremež preveč, spet drugi ga nujno potrebujejo. Kako...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?