Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 2.6.2009 7:12:39
|
|
|
|
dolenjka
|
Danes sem vstala ekstra zgodaj, ker s carico peljeva mojo mami v Postojno v bolnico. Ju3 bo namreč operirana na rodilih in semora danes pofočkat tam Sej bo vse kul, itak bo v rokah mojga G, tko da se nič ne obremenjujem, nasprotno, prav vesela sem, da sem jo končno prepričala da to mora narediti, da bo lažje za vnučki puzala Seveda kot zanalašč, carica še pančka In to že 11 ur in pol Nikol nam ni prav, a Pa preden jo še nahranim....spet bo relly Ojoj, sej ne Stipe, obljubim da ne bo hitro vozila No, bom pa zdaj pokofetkala v miru, če že ona pančka
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 2.6.2009 7:16:57
|
|
|
|
blaža
|
dolenjka, lahko bi prišla na mojo , ko si bla že tle blizu mene.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 2.6.2009 7:23:05
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža dolenjka, lahko bi prišla na mojo , ko si bla že tle blizu mene. Mah ja, že tko bom pozna, tamala še kar spi ob 9h moram pa "tovor" že tam deponirat
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 2.6.2009 7:36:11
|
|
|
|
ella79
|
jutro katera sem tretja četrta
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 2.6.2009 8:07:48
|
|
|
|
itata
|
jutro, lilči super si ga postrigla . men je tud včeri jakoba soseda spet mal pošišala, ampak je imela glih novo mašinco in je mal na premali nastavek naštimala, tko da je zdej mali res k en bandit sam sej itak bodo zrasli, tak da... drugač nič posebnega. včeri sva vedrila pri sosedi, ki ima tak velik nadstrešek. moški pivo, punce bandidos, otroci sok in en veeeeelik kup kokic smo mel - kar fajn okoliš in družba tkole kakšen dan, ko gre dež celo popoldne mislila sem sicer it tečt, ampak mi ni bilo namenjeno. mogoče danes.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 2.6.2009 8:30:57
|
|
|
|
pina-1
|
jutro. sončej je in jaz sem skuštrana . pri nas končno ni grdega in mrzlega vremena. spali smo super. sem se zbudila ob 00:00, ker je ana kašljala in kar nisem mogla verjet da je komaj tolko ura, ker sem bila že naspana . ampak sem vseeno spala do 5 ure zjutraj. kvao sem že spila in zdej bom vrgla kej v kljun, ker sem v službi itak sama. Sodelavec gre na kolegij, tako da bom mela mir., A bomo kašno rekli dopodne, da nam cajt hitreje mine?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 2.6.2009 8:52:45
|
|
|
|
Stipe air force
|
jutrooooooooooooo..... ...sem ze dosao u sluzbu na aerodromu u Cerkljama... .... jel me neko trazio...
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 2.6.2009 9:08:27
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force jutrooooooooooooo..... ...sem ze dosao u sluzbu na aerodromu u Cerkljama... .... jel me neko trazio... jo jo.. a di si bia?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 2.6.2009 9:12:49
|
|
|
|
Stipe air force
|
Kirurgi med seboj Prvi: "Na operacijski mizi imam najraje knigovodje. Notri v njih je vse prešteto." "To ni nič v primerjavi z električarji.",pravi drugi :" Različne barvne kode te vodijo od organa do organa. Ni šans, da bi zgrešil." "Meni so najbolj všeč knjižničarji, v njih je vse lepo zloženo po abecednem redu", pravi tretji. Četrti pa pravi:"Najbolj enostavno je operirati šefe! Ni srca, ni možganov, ni jajc. In najboljše: Glava in rit sta med seboj zamenljivi!"
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 2.6.2009 9:14:02
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Kirurgi med seboj Prvi: "Na operacijski mizi imam najraje knigovodje. Notri v njih je vse prešteto." "To ni nič v primerjavi z električarji.",pravi drugi :" Različne barvne kode te vodijo od organa do organa. Ni šans, da bi zgrešil." "Meni so najbolj všeč knjižničarji, v njih je vse lepo zloženo po abecednem redu", pravi tretji. Četrti pa pravi:"Najbolj enostavno je operirati šefe! Ni srca, ni možganov, ni jajc. In najboljše: Glava in rit sta med seboj zamenljivi!"
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 2.6.2009 9:39:21
|
|
|
|
Februarka08
|
Jutro, dan. Jaz sem že od G, sem mela MF in je vse ok z velikost, teža ipd. ustreza mojim tednom, tako da vsaj to moj MV pa ne preveč, tako da bom mogla več ali manj počivat je rekla da ni variante, da grem na šiht, če bo komisija kaj bluzila, se bomo pa drugač začel pogovarjat to je to na kratko, kri je mal slabša, tako da sem dobila sirup za železo. S kg sem pa tud še kar zadovoljna upam da bom do konca, čeprav počivanje ne bo pripomoglo k temu no ja, bo že. Važno da je ok. Larisa je celo spala do 8h me prav zanima do kdaj bo jutri zdaj je šla ravno ven, jaz počivam, da bom šla potem lahko kuhat. Uživajte v tem sončku
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 2.6.2009 9:44:51
|
|
|
|
Stipe air force
|
.... toooooo Februarkaaaaaa.... glede komisije pa ... jih je treba je bat.... so nesramni podli rezignatorni nicvrednezi.... .... Bravo za Lariso....
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 2.6.2009 9:46:53
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force .... toooooo Februarkaaaaaa.... glede komisije pa ... jih je treba je bat.... so nesramni podli rezignatorni nicvrednezi.... .... Bravo za Lariso.... hvala
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 2.6.2009 9:51:23
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 čer sej sem besna k . se že dve uri matram, da dve slikci prpopam v glavnem poročam, da vas v službi med malco preberem, sam napisat nč ne morem. sem se vam hotla dons mal posvetit, pa je blo treba presaditi kaktuse v glavnem, sem se kar mal amislila, ker je mel naš fant na pikniku skor najdaljše lase , mislim, da ga je prekašala samo Carica. tole je zato posledica piknika: Luka s punčkasto frizurco in en fejst fant zdej grem pa spat, ker bo zjutri spet kriza vas preberem med malco, nočko kakšna sprememba lušten kot mami
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 2.6.2009 9:52:02
|
|
|
|
itata
|
februarka: bravo za MF super, ti sam res počivaj zdej...
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 2.6.2009 9:56:28
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: itata februarka: bravo za MF super, ti sam res počivaj zdej... Kako na nasmu koncu? Tuki sije soncek... u Cerkljama...
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 2.6.2009 10:19:25
|
|
|
|
itata
|
stipe: sonce ITAK
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 2.6.2009 12:12:26
|
|
|
|
dolenjka
|
Dan iz sončne Kalifornije Mi2 sva že nazaj iz Postojne, babi sva tam pustili, v najboljših rokah Je še moj G, ki jo bo operiral mimo prišel in sva se zmenila, da ga pokličem po operaciji, da mi poroča Carica je zašarmirala celoten personal, tko da je teren za jeseni za mami pripravljen, me že vsi poznajo Res je bila pridna in potem še po poti domov, nič mi ni zaspala, tako da je doma pojedla še porcijo borovničk (iz našega gozda ) in banano in šla pančkat. Jaz bom pa posodo iz stroja zložila in oprala špinačko, olupila krompir in vse pripravila za najino kosilo, pol grem pa mal ajat. Pa še žehto sem obesila Popoldan pa pojeva in greva v ZOO
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 2.6.2009 13:11:47
|
|
|
|
Februarka08
|
Joj, kaj pomaga proti vrtoglavici tud kosila ne morm do konca narest... zdaj sem šla ležat da se mal spet umiri, da do konca zelenjavo narežem pa to ni res... prej mi je dišal sladko, sem tamali sunla eno Kinder čokoladko zdaj mi je slabo za 1 teden nazaj nič, grem spet mal probat vstat. Je pa ful lep sonček samo piha spet pri nas upam da bo kej za ven it...
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 2.6.2009 13:29:32
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Joj, kaj pomaga proti vrtoglavici tud kosila ne morm do konca narest... zdaj sem šla ležat da se mal spet umiri, da do konca zelenjavo narežem pa to ni res... prej mi je dišal sladko, sem tamali sunla eno Kinder čokoladko zdaj mi je slabo za 1 teden nazaj nič, grem spet mal probat vstat. Je pa ful lep sonček samo piha spet pri nas upam da bo kej za ven it... .... za vrtoglavico najboljs pomaga jota, globoko dihanje in velik kisika........ vem.... mene tko nos, da se do letala komi pridem... ko sem pa v njem... je potem ze boljs... ker tam ni jote je pa dobr tud kisik iz maske... !!!!!!
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 2.6.2009 13:46:09
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Joj, kaj pomaga proti vrtoglavici tud kosila ne morm do konca narest... zdaj sem šla ležat da se mal spet umiri, da do konca zelenjavo narežem pa to ni res... prej mi je dišal sladko, sem tamali sunla eno Kinder čokoladko zdaj mi je slabo za 1 teden nazaj nič, grem spet mal probat vstat. Je pa ful lep sonček samo piha spet pri nas upam da bo kej za ven it... .... za vrtoglavico najboljs pomaga jota, globoko dihanje in velik kisika........ vem.... mene tko nos, da se do letala komi pridem... ko sem pa v njem... je potem ze boljs... ker tam ni jote je pa dobr tud kisik iz maske... !!!!!! pri nam tud ni jote, tako da drugič pridem do tebe na eno dozo... kisika mislim Zdaj je že bolje, sem se k sebi spravla
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 2.6.2009 13:47:29
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Joj, kaj pomaga proti vrtoglavici tud kosila ne morm do konca narest... zdaj sem šla ležat da se mal spet umiri, da do konca zelenjavo narežem pa to ni res... prej mi je dišal sladko, sem tamali sunla eno Kinder čokoladko zdaj mi je slabo za 1 teden nazaj nič, grem spet mal probat vstat. Je pa ful lep sonček samo piha spet pri nas upam da bo kej za ven it... .... za vrtoglavico najboljs pomaga jota, globoko dihanje in velik kisika........ vem.... mene tko nos, da se do letala komi pridem... ko sem pa v njem... je potem ze boljs... ker tam ni jote je pa dobr tud kisik iz maske... !!!!!! pri nam tud ni jote, tako da drugič pridem do tebe na eno dozo... kisika mislim Zdaj je že bolje, sem se k sebi spravla ...ups I did it again...
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 2.6.2009 13:49:20
|
|
|
|
dolenjka
|
Aha, vidim da se vam spet dogaja.... Jaz sem pa pol ure spala ko polhek, zato DOBRO JUTRO vsem Zdaj sem dala pa že krompirček kuhat za kosilce, pa nekaj sladkega sem mogla tut jaz pojest
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 2.6.2009 13:52:33
|
|
|
|
pina-1
|
zopet jota dela čudeže
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 2.6.2009 13:56:20
|
|
|
|
Stipe air force
|
...kako kome.... meni samo kisik...
|
|
|
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?