Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 31.5.2009 14:50:13
|
|
|
|
MIHAILO
|
MAJCHY IN URSA lepo se imejte na krstu...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 31.5.2009 14:51:08
|
|
|
|
kayica24
|
sam še moji lasje so u kopalnci Moji pa še vsepovsod drugod..Mala jih ma zmeraj polne rokice, pa moj dragi polna oblačila... če bi si kak las prnesel domov, še niti opazla ne bi
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 31.5.2009 14:53:54
|
|
|
|
MIHAILO
|
tudi meni lasje odpadajo ...sam Kayica toliko kolikor ti jih odpade ti zraste novih tko ni panike...(to smo se mi ucili v soli)...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 31.5.2009 14:55:29
|
|
|
|
kayica24
|
ja saj vem..Samo je kar groza kolko si jih pri pranju dol počešem...Več šopov naenkrat...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 31.5.2009 15:05:46
|
|
|
|
kayica24
|
KAYICA tudi moj Mihailo maha z rokicami in nogicami..pa si ne mislim ,da bi bilo kaj narobe.. A mi samo poveš kako diha, ko je recimo tako "navdušen", ko brca in maha? Hvala
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 31.5.2009 15:33:05
|
|
|
|
claud
|
Dan... Sam na hitro pokomentiram mal od učer pa dons.... črtica-a ti si mela tud medenično? nism vedla... kje si pa rodila? moja je mela 37 obseg glavice pa sm mogla kr normalno rodit... TV-moja tv-ja ne gleda.....sm brala da avtizem povezujejo s tem....pa tud tko mi ni fajn da že zdj bulji tja not....je pa res ko vidi da je pržgana bi tud oči dala na hrbet sam da bi vidla sliko k se premika kayica24-strokovno....ne boš plešasta...lasje ti odpadajo zarad hormonov-ponavadi med nosečnostjo zelo malo odpadajo,po porodu pa potem bolj...zato maš filing da ti fuuull.... Tko bejbi me kliče... Majchy urša upam da se mate fajn...na after krstu papa
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 31.5.2009 16:01:37
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 31.5.2009 16:36:45
|
|
|
|
Pikica_82
|
Dan! Danes je pa super vreme! Smo šli jest ven, v eno gostilno ob Dravi, super razgled, smo kr odzunaj sedeli Aleks je mel težke debate s svojim zajčkom, tak da sva lahko v miru kosilo pojedla. Drugače hoče kr v krožnik past, bognedaj, da ga dam v voziček, ko mi jemo! Brca in krili pa naš tud ful, sploh, ko je ful vznemirjen nad kako igračo. Pa na previjalni, tam ma cel žur ponavadi, al pa na veliki postelji, kjer "odrita" tud čez celo postlo če mu je. Lasje-dobro, da sem na krako postrižena, drugač bi po moje mela v čopu še ravno 5 las Tv je pa pri nas tud zakon, pa računalnik tud, samo da nekaj svetlo sveti! Tud v kaki trgovini al pa kafiču takoj najde TV Lepo nedeljo še naprej!
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 31.5.2009 17:02:25
|
|
|
|
Balonchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy Gledanje TV - a ve to resno, da malčki gledajo TV??? Ja.... Če je pač prižgana poškili na njo, drugače pa vsak petek zvečer se zbere cela družina, jemo kokice in pijemo pivo ob gledanju kakega dobrega filma, po možnosti kaka verzija terminatorja, potem pa še žago-5. del, ker je najbolj krvav. Je treba otroke navajat na kruto življenje.... Čist tko... Nardile ste bla bla bla iz tega, ko sem rekla, da gledajo malčki TV!!! Kot je marsikomu znano tudi večkratno parsekundno gledanje TV-ja pri dojenčkih lahko pusti trajne (nepopravljive) posledice!!! Ta izjava je podkrepljena z dokazi! Kot je claud napisala (ni še raziskano in potrjeno) se povezujejo tele stvarce tut z avtizmom, ja... Pa ne mislim zdaj iz tega pompa delat... Sam tko za vmes...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 31.5.2009 17:55:40
|
|
|
|
Pupka
|
ojla bejbike. Jaz se na hitro oglašam- in se na veliko pogovarjata in cvilita pa ju kar pustim z sva čez teden itak sama. tatija mu bom pa speljala ko bo on že pančal ponoči gre pa itak že domov
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 31.5.2009 18:12:30
|
|
|
|
claud
|
No tko spet javljanje.... Mi smo mal prenavljal.....hm...kako bi rekli temu...POPORODNO GNEZDENJE .... Zdj se mi pa ne da več nč....grem mal v hladilnik pogledat... Ajaaaa sm se pozabla pohvalt -končno je konc krvavitve-bomo vidl za kok časa....no v glavnem sva po dooooooooooooooooooooooooooooooooooooooojleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem času In morm rečt da sm kr mal presenečena...so rekle ženske da je to po porodu bl tko da se bl mal čut, k je vse raztegnjen......Ampak je blo ravno obratno ...al se mi pa sam tko zdi k že dolg nism No ko se ravno hvaliom se bom še mal...sm šla zjutri na tehtnico in mi pokaže 57 Pred nosečnostjo jih je blo 62 No zdj pa dost-hladilnik kliče
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 31.5.2009 18:33:13
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 31.5.2009 18:33:56
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy Gledanje TV - a ve to resno, da malčki gledajo TV??? Ja.... Če je pač prižgana poškili na njo, drugače pa vsak petek zvečer se zbere cela družina, jemo kokice in pijemo pivo ob gledanju kakega dobrega filma, po možnosti kaka verzija terminatorja, potem pa še žago-5. del, ker je najbolj krvav. Je treba otroke navajat na kruto življenje.... Čist tko... Nardile ste bla bla bla iz tega, ko sem rekla, da gledajo malčki TV!!! Kot je marsikomu znano tudi večkratno parsekundno gledanje TV-ja pri dojenčkih lahko pusti trajne (nepopravljive) posledice!!! Ta izjava je podkrepljena z dokazi! Kot je claud napisala (ni še raziskano in potrjeno) se povezujejo tele stvarce tut z avtizmom, ja... Pa ne mislim zdaj iz tega pompa delat... Sam tko za vmes... Balonchy-to kar sem napisala je pri meni popolnoma drugače. Čisti joke....mal sem se te privoščila, pa ne zamert, danes malce kruto razpoložena. Sem s kuro letalo po fletu in Vita preganjala. Drugače je pa takole. Pri Vitu sva ga obračala stran od tv-ja, pa skušala čimmanj gledat, ampak če gledaš ti gleda avtomatsko tudi otrok, mislim pa da nobena tega ne počne z nekim določenim namenom. Boš vidla pri štirih ti bo znal vse reklame na pamet, tudi če boš imela prižgano tv samo med poročili.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 31.5.2009 18:41:44
|
|
|
|
Onasiss
|
No mi sme zdele back... Kače in krokodili so še vsi živi, le naš se pajkov boji, kačo je pa fulllll božu. Pol si je pa hotu moj Onasis omislit rekreacijo. No sej ne da mu pustim, ampak med vikendom naj se posveča otrokom, ker ga med tednom itak nič ne vidijo......Pa sem mu rekla, naj med tednom prej vstane-ne ob pol osmih, pa naj takrat hodi na rekreacijo, ne to pa ne. No važn, da on spizdi od doma, ko sem mu pa jaz rekla, da bi si vzela pol ure časa je bil pa cel halo. No ja tko je to pri nas.......Pa pri vas???????
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 31.5.2009 19:11:23
|
|
|
|
črticaa
|
tamika ni panike majchy moj je dubu prov lišaje suhe kože,.. od sline, in mamo zj več al mn kr rokavičke gor pupka moj je tud na tekočem s forumom kayica to tud moj dela, ampak od navdušenja, pa ful se pogovarja pa kr tko vriska pa kriči majčhy a dons ste mel krst a u domžalski cerkvi, ker poj smo se zih kej srečal urša upam da je tud vm uspel brez joka balonči moj si tud vrat (skor da ne) zlom, sam da gleda, še posebi ma rad šport cita jz nč ne likam, ne zase, ne za malega claud, če bi šla u kranj bi me pustil da se matram tko da sm šla poj raj na jesenice,.. me je G kuj zadržal gor in mi razložu da sm tok ozka, da tud če bi bil na glavo ne bi mogla normalno rodit,.. tko da sm par urc počakala da so mel prosto operacijsko sobo in smo šl kayica, men tud kilometree las vsak dan izpade, moj me včasih zajbava da zgleda tko k da bi na kemoterapijo hudila (sam ne smem se iz tega norca delat ) claud POPORODNO GNEZDENJE hahahaha mi2 sva tud spet u igri,.. no drgač smo bli pa na krstu, skor cel dan smo bli u domžalah,.. sta ble naši punci ko princeski,.. pa pol maše sta klepetale,.. k branjevke na tržnici poj smo šli pa u eno gostilno,.. in smo se čist nažrlllll
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 31.5.2009 19:15:33
|
|
|
|
BarbaraGS
|
KAYICA Nasa dela isto. Krili, brca in maha z rokicami (nimajo se dobre koordinacije) in vcasih tudi hlasta za zrakom kot da ima astmo. To zato, ker se napenja in jo ves ta muving utrudi. Zavzdihuje pa itak non stop kot da ze ve kako tezko je zivljenje, razvajenka mala :) Ne skrbi, ce pa te res to matra pa kar pediatra vprasaj in mu poskusi razloziti!
< Sporočilo je popravil BarbaraGS -- 31.5.2009 19:16:23 >
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 31.5.2009 19:25:17
|
|
|
|
BarbaraGS
|
Drugace pa smo zdaj cez vikend bili spet cela druzinica skupaj, do pred kaksno urco, ko je moj hubby moral nazaj v Ivancno. Nasa mala pa obozuje gledanje v ogledalo. To se gleda, sramezljivo skriva... Tv bi tudi bulila ce bi lahko, pa ji glih ne pustim. Aja danes je bila tako smesna - sem jo dojila in ni htela pit. Sem poklicala mozeka da jo odnese, pa je sel do naju stegnil roke in rekel: bos sla k meni? V sekundi se je obrnila in kao sesala dokler ni sel stran. To je 3x naredila falot mali hehehe. Sej spila ni nic, sam cartat se je se htela malo pri mamici :). Grem jaz...sem spet sama in moram it naega falotka skopat :) ciao ciao in hvala za vso podporo na fb...sporocim kako pa kaj z dojenjem in AM
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 31.5.2009 19:46:19
|
|
|
|
Balonchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Baloncy ne sekeri se za TV ...... Že večkrat sem pri tebi opazila, da se ti ful čudno zdi, če kdo dela s svojim drugače "kot piše v knjigah" ali kar je dokazalo nekej ljudi ki majo pred imenom DR.)......pač vsi nismo isti in delamo po svojem filingu.....valda se ne bomo zarad tega tle neki kregal Kdo je pa kreganje omenil??? Pa sekiram se niti najmanj ne!!! In niti pod razno ne mislim delat oz. ne mislim, da morajo drugi delat "po knjigah"!!! Je pa res, da me zaboli, ko berem o in TV-ju... Zakaj??? Ker osebno poznam 2 , ki imata dokazane bolezni (če temu lahko tako rečem) ravno zaradi te škatle!!!
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 31.5.2009 19:53:15
|
|
|
|
piskot
|
cer. danes nas je pa ana cist presenetila s svojim spanjem. vstala je ob 7h, potem sem jo pa ob 9:30 dala spat, sem bila prepricana za pol urce. pol smo jo pa cakali za ven ... pa cakali in cakali. dama se je zbudila ob 13h . verjetno zato, ker je spala na trebuhu. noro, prej pa vedno po pol ure. kolumbo upam da se ti rokso cim prej pocajta, pa da majkl ne bo nic fasal. mlea ga ni denarja da grem nekam gledat kace in krokodila. glede rekreacije ... se nisem bila, mozek pa vsak teden enkrat. pol pa se na kaksno kavo, pa na kak pir, pa je teden okol. ko grem jaz na masazo in eno uro otroka merka, mu moram pa pol skor spomenik postavit v zahvalo. kayica relax punca, vsi so taki, nasa tud krili z rokami pa "plava po suhem" in zraven vriska ko jo damo pod vrtiljak. sej bos videla, pri drugem bos ful manj komplicirala. nehi se sekirat. imas cist zdravo dete in uzivaj vsak trenutek z njo!!! glede las pa je to po porodu pogosto. ena kolegica je sla vsa panicna do dermatologa, pa ji je ta pol povedal da naj neha bluzit. so pac hormonske spremembe. pejt se postrizt, pa jih bo manj . cita nic ne likamo sploh. vrzemo v susilec in malo poglihamo, da ni cist zmeckano. claud ja pri martinu smo tudi mi lezalnik obracali okol, pol je pa skor dol padu ker je hotel na vsak nacin gledat. pri ani manj kompliciramo, ker pac martin vcasih gleda risanke, ona je pa zraven, pa mi ni da jo zdaj nosim takrat v drug prostor. aja, pa fous sem ti za kg. jaz jih imam se vedno vsaj 5 prevec. baloncy sej se zavedamo da ni najbolj pametno, ampak kaj cemo, ko imas dva nimas toliko moznosti kot pri enem. pri nas je martin ni gledal skoraj do 1 leta. ampak to pa prvic slisim, da je lahko tv vzrok za avtizem. svasta. vse ki vam odpadajo lasje prosim da se drzite stran od bazenov, da se men pol tisto med prsti vlece ko plavam . barbara kaj vama potem ni steklo s flasko?
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 31.5.2009 21:31:33
|
|
|
|
Onasiss
|
kolumbo---men jutr pridejo delavci , kaj je pa s tvojim atrijem, je kaj novega????
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 31.5.2009 21:44:49
|
|
|
|
Katjusa
|
punce mi smo si dons prvoščl ornk večerni obrok in smo prvič jedli kašico ful lepo je jedu... se spomnim florjan je prvič veliko bolj ven pljuval benjamion je pa nekajkrat prav lepo pojedu... no poledli smo nekje 5-6 žličk pol sem mu pa dala še mlekeca in je še tist vse spil
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 31.5.2009 21:48:49
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa punce mi smo si dons prvoščl ornk večerni obrok in smo prvič jedli kašico ful lepo je jedu... se spomnim florjan je prvič veliko bolj ven pljuval benjamion je pa nekajkrat prav lepo pojedu... no poledli smo nekje 5-6 žličk pol sem mu pa dala še mlekeca in je še tist vse spil Bravo ...jaz še pa ne upam dat...bom še čakala kak mesec al pa dva...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 31.5.2009 21:53:43
|
|
|
|
Katjusa
|
cita sej nima kej bit sam sit do jutra
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 31.5.2009 21:57:47
|
|
|
|
Katjusa
|
Moj je včeraj prišel domov sma se zrihtala in smo šli na večerjo no mi2 pa eni njegovi sodelavci in smo se mel super sma prišla domov okol 1 zjutri (otroka sta pa skos lepo spala mami je mela bebefon, če bi slučajno kdo naju pogrešal:)) v glavnem drugače pa vse po starem še vedno nič in tud dons je bil k cota 8sej razumem utrujenost) sam jst prav živim smao za vikende in komi čakam da bomo skupi on pa njemu je fino gre v službo se tam pogovarjajo, smejejo in družijo jst pa nimam nikogar razn njega in otrok to sem mu dons tud povedala in se mi zdi de me je poslušal, pomagal pa dvomim da bo kej mi je pa zatrdil, da v petek gremo na morje .... ma sem žalostna glede vsega tega.... pač neka kriza v moji glavi sej bo boljše....
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 31.5.2009 22:00:56
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?