|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del
31.5.2009 6:36:40   
Urša08
Jutro

Ena kavica za dobro jutro

user posted image

in kakavček

user posted image

za dober začetek dneva

(odgovor članu kayica24)
Neposredna povezava do sporočila: 1076
31.5.2009 6:39:04   
Urša08
Uf tale nočka je bila pa bolj kratka. spat sem šla ob pol polnoči, ob polnoči hranjenje, ob treh in ob šestih . Sem čist user posted image . Zdej si grem eno kavico narest, potem pa pod tuš, glavo umit,... da bom ready za krst.

Majchy lepo se imejte na krstuuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1077
31.5.2009 8:55:32   
tanci29
dobro jutro

mmmmmmmmm tale kakavček zgleda zelo zelo mikavno

URŠA IN MAJCHY...lep dan danes, uživajte in lepo krstite svoje malčkeuser posted image user posted image user posted image

AJVY-erik je bolje sam tale driska noče in noče stran...ne vem kolk cajta sploh lahk traja ampak upam da bomo kmalu spet lepo kakali...hvala za skrb...kako ste pa kaj vi?

naša Hanč je pa spala do pol sedmih danes...ful je carica ane

vse ostale pa eno lepo nedeljo...kam se boste kaj odpravile

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1078
31.5.2009 9:21:34   
piskot
jutro.

jaz sem ful slampasta mati. martin gleda ziv zav.... pa ana tudi. neverjetna je, kok rada tv gleda. a vasi tud?

nekaj se sonce kaze, bomo sli verjetno kam ven, ampak ne dalec. kosilo je ze napol kuhano, da bo potem manj dela.

ursa, majci srecno na krstu, naj vam gre vse po planih, pa naj imajo otrocki veliko potrpljenja.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 1079
31.5.2009 9:53:06   
baki
zdravo punce....kako ste kaj'
mi lepo rastemo.nik je dolg 63 cm tehta pa 6,500.cez 10 dni bo star 4 mesece.

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 1080
31.5.2009 10:53:41   
baki
toliko da se malo javim .malo sem preletela, da vidim o cem sploh cvekate.tudi nas nik je kar živ.vedno nekaj maha, brca, se tudi na glas smeji,roke pa si tako tisi v usta ,da mu gre vcasih na bruhanje.toliko za enkrat.zdaj bo kosilo.vam posljem kako slikico.cav

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 1081
31.5.2009 10:53:58   
MIHAILO
dobro jutro ...ne vem ,ce se lahko pohvalim ampak se bom...spali smo od 22h do 4h in do 6h potem smo se pol ure igrali in se najedli in spali od 6:30h do 10:30huser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image vglavnem jaz sem naspanauser posted image user posted image user posted image user posted image ...
Ursa hvala za kavico...grem brat za nazaj...
Baki ja kje pa si?ce se prav spomnim si v nosecnosti zmeraj prva pisala...user posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 1082
31.5.2009 11:38:19   
Onasiss
Dober dan.
user posted image user posted image user posted image  vsem za prespane nočke. Jaz sem tko kot Urša čist sesuta, spat sem šla ob pol enih, le zakaj user posted image user posted image , in ob enih hranjenje in ob pol šestih budnicauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Zdele delam kosilo (župa, pečen piščanec in krompir, solata, torta....). Popoldne gremo pa na Gospodarca tiste kače in krokodila gledat. Je Vito čist navdušen-bo prvič v življenju krokodila v živo vidu.user posted image  Mene je pa tega malce strah.

So what....

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 1083
   [Brisano sporočilo]
31.5.2009 12:01:10   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Onasiss)
  Neposredna povezava do sporočila: 1084
31.5.2009 12:15:12   
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

Se je že začeluser posted image user posted image user posted image  Rokso do fula zabasan nos, iz učk mu teče d gre men na jok, on se pa reži na vsa usta.
Ponoč nism spala niti minute ker sem skos ugotavlala, kako sploh diha čez tiste smrkle, vsake 2 ure sm mu ulivala fiziološko pa baby vac na sesalecuser posted image . Jutr bo zgleda treba do Puser posted image

Zgleda da ne bomo šli druk teden nč na morje pa u bjeli Zagreb grad in bomo kr lepo doma...čiči pa čaki do 18 julija

Šime in Majkl sta pri tašči, midva pa not k u karanteni...preklet vreme...prejšn teden +40, ta vikend skor - 20...učeri je bil Majkl u flisu in zimski kapiuser posted image ...sam upam d mi še on , kej ne faše.

Želim da se čim prej pozdravi Rokso in seveda da še kaj Majkla ne primeuser posted image user posted image user posted image

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1085
31.5.2009 12:15:28   
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Jutro

Ena kavica za dobro jutro

user posted image

in kakavček

user posted image

za dober začetek dneva

Hvala lepo zgleda...user posted image user posted image user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1086
   [Brisano sporočilo]
31.5.2009 12:43:38   
Brisani uporabnik

(odgovor članu cita)
  Neposredna povezava do sporočila: 1087
31.5.2009 12:55:12   
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

Majcy urša, čim lepši "sveti dan"

Se podpišem...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

Neposredna povezava do sporočila: 1088
   [Brisano sporočilo]
31.5.2009 13:24:35   
Brisani uporabnik

(odgovor članu cita)
  Neposredna povezava do sporočila: 1089
31.5.2009 13:37:25   
sunny24
Dan! Kako smotano vreme, mraz...Komi čakam, da bo spet sonček in toplo!!!!!

Gaja je prespala nočko v kompletu, zbudila se je ob 8h, pol smo si pa med 11h in 12h prvoščle še eno urco. Ma neki je sitkana danes, ampak naj ji bo! user posted image  
Joj, prej sm gledala dirke-motorje in itak je hotla tudi ona gledat TV...Kake oči in prov not je padla v dirko! Je nism smela niti premaknt, k je bil takoj jok oz kričanje! user posted image user posted image user posted image

kolumbo, a si ti maybe spet nosečka??? user posted image user posted image user posted image
Upam, da se Rokso hitro pozdravi in da gre ta prehlad proč! PA seveda da se Majkl ne naleze! user posted image user posted image user posted image

majchy in ursa, lep krst in potem lep dan še naprej vam želim! Zvečer al pa jutri slikice obvezno! Da vas vidimo ku ste bli lepi! user posted image

baki, kje pa ti hodiš???

piškot, mislim da sm ti glede TV-ja odgovorila malo bolj gor...user posted image user posted image user posted image

Zdej je pa "tašča" pršla in gajo vn peljala...Sm jo oblekla ko eskima...Prejšnji teden sm pa gledala kaj bi ji lahko še slekla, da ji ne bi blo toplo...user posted image user posted image user posted image   Sej ob takem vremenu sploh ni čudno, če se naši malčki prehladijo...user posted image

Sii protagonista della tua vita e non spettatore della mia..
Te lo spiego meglio...FATTI I CAZZI TUOI!!

Neposredna povezava do sporočila: 1090
31.5.2009 14:01:25   
Balonchy
Ojla...

maychy in urša - lepo krstno nedeljo želim!!! user posted image

Gledanje TV - a ve to resno, da malčki gledajo TV??? user posted image  user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1091
31.5.2009 14:35:32   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy
Gledanje TV - a ve to resno, da malčki gledajo TV??? user posted image  user posted image

Ja....user posted image  Če je pač prižgana poškili na njo,user posted image drugače pa vsak petek  zvečer se zbere cela družina, jemo kokice in pijemo pivo ob gledanju kakega dobrega filma, po možnosti kaka verzija terminatorja, potem pa še žago-5. del, ker je najbolj krvav.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Je treba otroke navajat na kruto življenje....user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1092
31.5.2009 14:40:11   
kayica24
Punce,imam eno vprašanje....

Vaši ptički in čebelice tudi kdaj od navdušenja (npr. ko gledajo v vrtiljak ali igračke, ali ko se pogovarjate z njimi) brcajo in krilijo z rokami ob tem pa full hlastajo za zrakom...user posted image

Mene je moja pikica prej prav prestrašla..Sem ji prižgala vrtiljakec,pa ga je opazovala, brcala,krilila z rokami in tak hitro dihala, oz. hlastala...

Je to od navdušenja ali kaj?Delajo vaši tudi to?

Pa večkrat opazim, da zavzdihne...Kot da jo kaj skrbiuser posted image Upam da še neuser posted image
Pa tudi na silo kdaj hoče zehat, pa sploh ne zazeha....user posted image user posted image user posted image

Je to normalno, ali me mora skrbet?

Hvala za odgovore...

Punce..Naj še katera odgovori na to vprašanje..prosim..Samo Mlea me je "zasledila"user posted image

23.2. nama je polepšala življenje lepotička Marinela...

(odgovor članu kayica24)
Neposredna povezava do sporočila: 1093
31.5.2009 14:40:53   
kayica24
Ja....user posted image Če je pač prižgana poškili na njo,user posted image

Naša tudi...Ma se trudimo,da jo obrnemo vstranuser posted image

(odgovor članu kayica24)
Neposredna povezava do sporočila: 1094
31.5.2009 14:44:34   
MIHAILO
IZVIRNO SPOROČILO: cita
Ka vi vse likate za otročke???

Jaz vse likam

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 1095
31.5.2009 14:46:45   
MIHAILO
Punce,imam eno vprašanje.... Vaši ptički in čebelice tudi kdaj od navdušenja (npr. ko gledajo v vrtiljak ali igračke, ali ko se pogovarjate z njimi) brcajo in krilijo z rokami ob tem pa full hlastajo za zrakom...user posted image Mene je moja pikica prej prav prestrašla..Sem ji prižgala vrtiljakec,pa ga je opazovala, brcala,krilila z rokami in tak hitro dihala, oz. hlastala... Je to od navdušenja ali kaj?Delajo vaši tudi to? Pa večkrat opazim, da zavzdihne...Kot da jo kaj skrbiuser posted image Upam da še neuser posted image Pa tudi na silo kdaj hoče zehat, pa sploh ne zazeha....user posted image user posted image user posted image Je to normalno, ali me mora skrbet? Hvala za odgovore...

KAYICA tudi moj Mihailo maha z rokicami in nogicami..pa si ne mislim ,da bi bilo kaj narobe...en nasvet ti bom dala...Kayica bodi bolj sproscena in manj prestrasena,ne obremenjuj se z nepotrebnii stvarmi...sej vsak mesec hodis na kontrole in ce tam recejo da je ok se nimas kaj batiuser posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 1096
31.5.2009 14:47:09   
kayica24
Pa še to..Lasje mi izpadajo tak fejst, da bom počasi plešastauser posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 1097
31.5.2009 14:47:33   
tanci29
tv-naša čmrla tud rada pogleda če je prižgana....sej ne gleda cele serije al pa filma...mal pa ker ji je zanimivo k se pogovarjajo pa barve pa ful se dogaja...jest v tem ne vidm nč slabga...erik je tud rad pogledal zdej pa ma itak druzga dela tolk da se ustav sam takrat ko so reklameuser posted image ...so zakon sploh una za ice ice pingvin

kajica-no vrtiljaka nimamo ker ji ga je erik zlomu, na ležalničku tud ne more kej dost opazvat ker jo erik takoj dol vrže na igralnem centru ista pesem...pomoje je tvoja Marinela tolk navdušena in ji je tolk fajn da bi kar poletela od veselja...mislim da te nima kej skrbet, če te pa ful pa vprašaj naslednjič ko boš mela posvetovalnico

(odgovor članu kayica24)
Neposredna povezava do sporočila: 1098
31.5.2009 14:48:26   
kayica24
KAYICA tudi moj Mihailo maha z rokicami in nogicami..pa si ne mislim ,da bi bilo kaj narobe...en nasvet ti bom dala...Kayica bodi bolj sproscena in manj prestrasena,ne obremenjuj se z nepotrebnii stvarmi...sej vsak mesec hodis na kontrole in ce tam recejo da je ok se nimas kaj batiuser posted image

hvala tiuser posted image
Skrbi me, ker včasih tako zahlasta po zraku..pa nevem če je to normalno..če je samo od navdušenja...ali jo kdaj veter zunaj "duši"..nevem...user posted image

(odgovor članu kayica24)
Neposredna povezava do sporočila: 1099
31.5.2009 14:49:45   
tanci29
IZVIRNO SPOROČILO: kayica24

Pa še to..Lasje mi izpadajo tak fejst, da bom počasi plešastauser posted image

tud men...to je normalno po porodu, v nosečnosti ti izpadajo bistveno manj kot normalno in po porodu vse to nadoknadišuser posted image ....ampak men se zdi da mi po eriku niso tolk zdej je pa noro sam so mi začel zdej tri mesce po porodu...sam še moji lasje so u kopalnciuser posted image

(odgovor članu kayica24)
Neposredna povezava do sporočila: 1100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Objemi so pomembni za razvoju možganov doj...
Noben starš ne pozabi prvega objema z dojenčkom, raziskave pa kažejo, da ti najzgodnejši objemi okrepijo možganske reakc...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?