|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del
1.6.2009 10:49:42   
Onasiss
Ej kolumbo---user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za tvojga Roksota.

Vsem, ki ste imele krst user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,, da se je vse lepo iztekli---------slikeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee -PROSIM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!. Urša-dnar od daril takoj na varčevalno knjižco, je treba začet takoj šparat, da si bo pri 18. džipa kupu.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1151
1.6.2009 10:57:57   
Katjusa
jutro spal odlično benjamin je spal sicer sam eno uro dlje sam je pa spal bolj mirno ponavad že ob 4 zjutri nemiren postaja pa se pol ob 6 zbudi zdej je pa spal pridno do 7 in je sam ene 15 min. prej začel mal premetavat.....

majchyuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ful lepo da delate na drugem.... mi tud delamo sam nič ne user posted image tak, da ne vem kak bomo kej nardiluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mah bo že... sej preveč mudi se nam pa tud ne že z 2 je tok dela, da se včas komi spomnim kje mam glavo pa sta ful pridna tak da..... ko bo bo....

črtica ja sej jst sadje bom tud zjutraj začela sma ta kašica je mlečna z okusom ni to neki baubau.... in to dajo ko otročki ne spijo več dobro..... no vsaj mi smo dal florjanuuser posted image user posted image user posted image user posted image
z ostalo hrano bom še počakala vsaj kake 14 dni do 3 tedne da bo star več k 4 meseceuser posted image

moj je dons celo noč delal, včeraj sma gledala en film zvečer SKUPI pol pa jst spat on pa v pisarno neki za službo in je prišel po 3 zjutraj spatuser posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1152
   [Brisano sporočilo]
1.6.2009 11:05:21   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Katjusa)
  Neposredna povezava do sporočila: 1153
1.6.2009 11:07:13   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24

majchy, pa ne da boš mela še enga februarčka? user posted image

a nebi bilo fajnuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1154
1.6.2009 11:09:12   
Šaki
ja fajn katjusa
,je dobro po prenesel.user posted image

kakšno kašico si pa dala ti??

no mene so že tud spraševali če mu dajem že kaj,pa sm rekla da bom do 4 m počakala...
sm pri starejšemu tud takrat začela, oz. bom vidla kok bo sama hotla

♥ moja dva zaklada ♥

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1155
1.6.2009 11:09:30   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: mlea

IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

MLEA atrij wuf wuf wufuser posted image       user posted image

user posted image user posted image

Evo, da takoj poročam, fan tje so v polni postavi, sem jim zjutraj prec za ogrevanje viski dala pa kavo skuhala.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Travo in zemljo so že odpelal (a ma kera kako luknjo, da jo zakopljemouser posted image user posted image user posted image ), z žabo so tudi že poteptali, zdaj pesek dajejo in počasi bojo začel betonirat. Plošče so pa tudi že pripeljavi....Tko da akcija je zlaufala.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1156
1.6.2009 11:10:14   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

ja teb že k bi lahko kr eno torto kuplauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image otroc so pa bolj preračunjivi, če sta 2 so darila mal skromnejša in eno praznovanje za oba.......
ma se hecam sam včasih je pa res tak.....

stiskam pesti..... ja ka si mela zdej ovulacijo? da ne bomo v prazno navijale za hanino družbo:)

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1157
1.6.2009 11:13:42   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

ja teb že k bi lahko kr eno torto kuplauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image otroc so pa bolj preračunjivi, če sta 2 so darila mal skromnejša in eno praznovanje za oba.......
ma se hecam sam včasih je pa res tak.....

stiskam pesti..... ja ka si mela zdej ovulacijo? da ne bomo v prazno navijale za hanino družbo:)

jaz nimam pojma kdaj imam O,moram prečikerat un koledarček......tudi če bi bil še en februarček(slučajno)bi imeli 2 praznovanja,ker sta vsak zase konec koncev......no pustimo se presenetituser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1158
1.6.2009 11:14:05   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: bad girl

ja fajn katjusa
,je dobro po prenesel.user posted image

kakšno kašico si pa dala ti??

no mene so že tud spraševali če mu dajem že kaj,pa sm rekla da bom do 4 m počakala...
sm pri starejšemu tud takrat začela, oz. bom vidla kok bo sama hotla

DM babylove kašico z jabolko in banano..... to je imel tud florjan najraje tak da nisme hotla spet poskušat... se pa dela z vodo tak da ni dvojnega pacanjauser posted image user posted image user posted image
user posted image

(odgovor članu Šaki)
Neposredna povezava do sporočila: 1159
1.6.2009 11:17:12   
Čebel@
punce ,zdele sem gledala video najine poroke in vam povem da so mi šle kocinepokonci-sploh pri otvoritvenem plesu.....ah ja res smo se imeli luštnouser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1160
1.6.2009 11:20:27   
Katjusa
majchy pol pa navijam da sta trofla Ouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa seveda iskrene čestitke za obletnicouser posted image user posted image user posted image user posted image
pa ful lepo da je vajina ljubezen dobila tako lepo dojenčicouser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Katjusa -- 1.6.2009 11:21:13 >

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1161
1.6.2009 11:21:24   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: črticaa

majchyy- no komentuser posted image user posted image user posted image user posted image  za vse napisano
aja no na začetk maše,.. sta se dve punčke ful pogovarjale, pa vriskale(no to sta ble našee)

a si ti uspredi sedela ali zadaj pri ostalih?nimam pojma kdaj je kakšnen otrok čeblov ker je bil itak skos šunder

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1162
1.6.2009 11:23:41   
Čebel@

majchy pol pa navijam da sta trofla Ouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa seveda iskrene čestitke za obletnicouser posted image user posted image user posted image user posted image
pa ful lepo da je vajina ljubezen dobila tako lepo dojenčicouser posted image user posted image user posted image

je moj včeraj malo spil in je bil čist sladek-skos sem poslušala koliko me ima raduser posted image user posted image user posted image moj se je čisto zagrel za dojenčke in zato upava da bova čimprej še kakšnega dobila.....čeprav si ne predstavljam kako bi bilo z 2 mečkinima-ah pa bi žeuser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1163
1.6.2009 11:27:26   
črticaa

majchyy- no komentuser posted image user posted image user posted image user posted image  za vse napisano
aja no na začetk maše,.. sta se dve punčke ful pogovarjale, pa vriskale(no to sta ble našee)

a si ti uspredi sedela ali zadaj pri ostalih?nimam pojma kdaj je kakšnen otrok čeblov ker je bil itak skos šunder

jz sm bla z dominikam na začetku tm pr prehodu,.. k ste vi šli not pa vn (ker je blo vse čist polno,..) andrej pa adrian sta bla z vozičkam uzunej,..poj sva pa tud mi2 z dominikom počakala uzunej,.. ker mu ni blo dost zanimiv, pa je skos neki cvilu,.. aja pa skos se je enim tetam smejaluser posted image user posted image user posted image so se vse topile

sj k boš dala slike gor ti bom povedala a sm vs vidlauser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1164
1.6.2009 11:28:24   
črticaa

je moj včeraj malo spil in je bil čist sladek-skos sem poslušala koliko me ima raduser posted image user posted image user posted image moj se je čisto zagrel za dojenčke in zato upava da bova čimprej še kakšnega dobila.....čeprav si ne predstavljam kako bi bilo z 2 mečkinima-ah pa bi žeuser posted image

sj si si že zrihtala varuško,.. a neuser posted image user posted image
en gor al pa doluser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1165
1.6.2009 11:30:03   
Čebel@

jz sm bla z dominikam na začetku tm pr prehodu,.. k ste vi šli not pa vn (ker je blo vse čist polno,..) andrej pa adrian sta bla z vozičkam uzunej,..poj sva pa tud mi2 z dominikom počakala uzunej,.. ker mu ni blo dost zanimiv, pa je skos neki cvilu,.. aja pa skos se je enim tetam smejaluser posted image user posted image user posted image so se vse topile

sj k boš dala slike gor ti bom povedala a sm vs vidlauser posted image
škoda ker nisem prej vedla da boš tam.....ja takoj ko dobim fotke,jih bom pokazalauser posted image

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1166
1.6.2009 11:30:48   
Čebel@

a varuško za Hano misliš?

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1167
1.6.2009 11:31:46   
Čebel@
babnice moje,kaj boste pa danes kej kuhale?jaz grem dele delat rižoto z zelenjavo in piščančkom

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1168
   [Brisano sporočilo]
1.6.2009 11:31:51   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Čebel@)
  Neposredna povezava do sporočila: 1169
   [Brisano sporočilo]
1.6.2009 11:35:31   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1170
1.6.2009 11:36:01   
črticaa

a varuško za Hano misliš?

ja,..
za krst sm pa prejšen dan gor pisala,..sam ni nobena opazilauser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1171
   [Brisano sporočilo]
1.6.2009 11:37:23   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1172
1.6.2009 11:46:29   
Katjusa

vse se da če se hoče in če se dela z ljubeznijouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1173
1.6.2009 11:48:51   
Katjusa

babnice moje,kaj boste pa danes kej kuhale?jaz grem dele delat rižoto z zelenjavo in piščančkom

me ni treba kej velik imam še od včeraj pečenko sam krompir skuham zraven pa ga stenstamuser posted image user posted image user posted image user posted image pa mal paradižnikove solate pa bo:)

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1174
1.6.2009 11:49:16   
Onasiss

punce ,zdele sem gledala video najine poroke in vam povem da so mi šle kocinepokonci-sploh pri otvoritvenem plesu.....ah ja res smo se imeli luštnouser posted image

A Hano sta pol na poročno noč naredila???user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
VIDEO: Otrok je oživel na maminih prsih
Se spomnite mame, ki je z dotikom oživila svojega sinčka, ko so ga zdravniki po porodu razglasili za mrtvega? Poglejte, ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?