|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del
30.5.2009 21:38:22   
IZVIRNO SPOROČILO: simonakr

Cita - jest tud tebe vidm! Dej mi ti nekej povej. Ti baje poskušaš mal prestavt kdaj gre mala spat - kako kaj ratuje? Jest sm že ene parkrat probala ampak vedno ko pride ura pol 8 tamala rata tolk zaspana in tečna da ne gre druzga kot umit jest in spat.

No zdej se pa letim preoblečt, me moj vn pelje! Lariso bo pa moja sekica merkala!

Mejte se se tipkamo jutr!

Lepo da te tvoj dragi pelje mal ven se spodobi...nam je uspelo najdlje do 19:15 sedaj ko pa je tako slabo vreme pa niti ne pride v upoštev ker ne morem ven...upajmo na najbolje in da nam grata...

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 1051
30.5.2009 21:39:06   
SUNNY ČESTITKE ZA REKREACIJOuser posted image user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 1052
30.5.2009 21:40:57   
Pupka
No... takole... Je rekel moj, da ste vse fejst babe, sam da bolljše od mene pa tu ni videl user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Juhej, zdaj pa pod tuš in akcija- pa brez zamere KAtjusa... user posted image user posted image

Aja, Katjusa a je prišel tvoj že domov?? upam da se že stiskata kje... user posted image

Izobrazba ni dovolj, treba je tudi razumeti!

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1053
30.5.2009 21:45:38   
IZVIRNO SPOROČILO: Pupka

No... takole... Je rekel moj, da ste vse fejst babe, sam da bolljše od mene pa tu ni videl user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Juhej, zdaj pa pod tuš in akcija- pa brez zamere KAtjusa... user posted image user posted image

Aja, Katjusa a je prišel tvoj že domov?? upam da se že stiskata kje... user posted image

Sej drugega tko ni upal rečtuser posted image user posted image user posted image mal heca...lepo stiskanje vam želim...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Pupka)
Neposredna povezava do sporočila: 1054
30.5.2009 21:45:59   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: SURF
DAJTE MI NEKAJ SVETOVAT,PROSIM..KER NEVEM VEČ,A SEM NORA,PA ŠE KRIČIMuser posted image ALI SE MOTIM,ALI KAJ....???user posted image user posted image

ej surf, ravno danes sva mela z mojim debato danes o tem kako je če živiš pri ta starih. In tole kar se tebi dogaja pač moraš vzet v zakup. Midva sva kake pol leta (medtem ko smo čakali na kluč stanovanja) živeli pri mojmu tastu, ki ima trisobno stanovanja (v njem živi sam) in se je v čisto vsako stvar vtaknil in v sobo hodu..... ma da ne naštevam. Tko pač je. Zdaj ko smo na svojem.....nepopisno dobr. Ne menjam za noben dnar. No eni pač imajo pa tudi srečo, da jim tašče/tasti, starši nič ne težijo. user posted image

So what....

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 1055
30.5.2009 21:56:24   
Onasiss
No, sem vas ujela, ni bilo dosti za brat. Kam pa so vse mrknle????? Mi smo šli na britof, pa obiske smo mel, pa zapravljat sem šla, pa torto sem naredila za jutr.....to je to.

cita-user posted image user posted image user posted image user posted image za likanje. Prid še k men, jaz bi tud mogla, pa se mi ne da.

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1056
30.5.2009 21:59:49   
Pol si bla pa tud ti pridnauser posted image user posted image user posted image ...

Sam sem mela pa tulk da sem likala dve uri pa pol unih malih cunj od Lie kr ni konca je dobila zdele neki novih pa sem oprala in sedaj je blo treba likat...

Ka vi vse likate za otročke???

POGREŠAM AVJY IN BIRDY SE ŽE DOLGO NI JAVLJA?????

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1057
30.5.2009 22:09:27   
Ajvy
Cita...jst sem klelele...sej vas berem...sam je tole res preveč zame.....tkole zvečer še mau igrce poigram, da se sprostim..al pa kej polikam, pospravim....tko da časa ni kej dosti....hvala za lepo misel......

Surf...vem kako ti je...edini lek..na svoje it...al pa totalno razdelit bajto in zabarikadirat svoj plac.....

Tanci...kako je Erik???

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 1058
30.5.2009 22:09:31   
sunny24
Gaja še kar ne spi...u vozičku rokice razskuje in pokušava...

cita, jst gaji cunj ne likam oz samo, če so full zmučkane. Jih dam v sušilca al pa na sušilo in jih lepo poravnam in je.

Jst tudi pogrešam birdy, ajvy in petrap...Jutri jim sms pošlem da vidmo kaj dogaja z njimi!

Čakte, rokice so raziskane, zdej pa nima več kaj delat...user posted image user posted image user posted image

Sii protagonista della tua vita e non spettatore della mia..
Te lo spiego meglio...FATTI I CAZZI TUOI!!

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 1059
30.5.2009 22:12:32   
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

Cita...jst sem klelele...sej vas berem...sam je tole res preveč zame.....tkole zvečer še mau igrce poigram, da se sprostim..al pa kej polikam, pospravim....tko da časa ni kej dosti....hvala za lepo misel......

Surf...vem kako ti je...edini lek..na svoje it...al pa totalno razdelit bajto in zabarikadirat svoj plac.....

Tanci...kako je Erik???

Lepo da si se javila...si kr takoj med pogrešanimi...jaz tud mla igrce špilam paše mal za relaksacijo...kako pa kaj tvoji princeski???

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1060
30.5.2009 22:13:37   
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24

Gaja še kar ne spi...u vozičku rokice razskuje in pokušava...

cita, jst gaji cunj ne likam oz samo, če so full zmučkane. Jih dam v sušilca al pa na sušilo in jih lepo poravnam in je.

Jst tudi pogrešam birdy, ajvy in petrap...Jutri jim sms pošlem da vidmo kaj dogaja z njimi!

Čakte, rokice so raziskane, zdej pa nima več kaj delat...user posted image user posted image user posted image

Jz pa vse likam ko n.o.r.auser posted image  pa ne vem tak sem se navadla sej veš kaj pravi starga bika se ne da obrnatuser posted image user posted image user posted image

Aja Gajči našla rokceuser posted image user posted image user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1061
30.5.2009 22:16:10   
kayica24
dober večer dame...

Ve pa ste hude čvekice..Že čez 40 strani..Saj fajn, mamo kaj za bratuser posted image user posted image user posted image

Punce,imam eno vprašanje....

Vaši ptički in čebelice tudi kdaj od navdušenja (npr. ko gledajo v vrtiljak ali igračke, ali ko se pogovarjate z njimi) brcajo in krilijo z rokami ob tem pa full hlastajo za zrakom...user posted image

Mene je moja pikica prej prav prestrašla..Sem ji prižgala vrtiljakec,pa ga je opazovala, brcala,krilila z rokami in tak hitro dihala, oz. hlastala...

Je to od navdušenja ali kaj?Delajo vaši tudi to?

Pa večkrat opazim, da zavzdihne...Kot da jo kaj skrbiuser posted image Upam da še neuser posted image
Pa tudi na silo kdaj hoče zehat, pa sploh ne zazeha....user posted image user posted image user posted image

Je to normalno, ali me mora skrbet?

Hvala za odgovore...

23.2. nama je polepšala življenje lepotička Marinela...

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1062
30.5.2009 22:18:02   
kayica24
Aja, sem pozabla še to napisat..Če jo full lupčkam po obrazu, ali ji moji lasje mičkeno grejo čez obrz tudi tak zadiha, kot da bi jo hotlo dušit..ko se umaknem je ok..user posted image

(odgovor članu kayica24)
Neposredna povezava do sporočila: 1063
30.5.2009 22:18:42   
kayica24
Grem malo za nazaj brat, medtem ko čakam na odgovore...

(odgovor članu kayica24)
Neposredna povezava do sporočila: 1064
30.5.2009 22:34:22   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: cita

Samo če je res zelo zelo zmečkano, drugače pa itak tako sušim perilo, da je čimbolj ravno.

So what....

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 1065
30.5.2009 22:38:28   
IZVIRNO SPOROČILO: mlea

Samo če je res zelo zelo zmečkano, drugače pa itak tako sušim perilo, da je čimbolj ravno.

sej pr men se ne gre da bi blo zmučkano ampak pravijo da naj bi otročkom likal nimam pojma...user posted image user posted image user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1066
30.5.2009 22:47:58   
Onasiss

sej pr men se ne gre da bi blo zmučkano ampak pravijo da naj bi otročkom likal nimam pojma...user posted image user posted image user posted image

To pa prvič slišimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 1067
30.5.2009 22:48:09   
Onasiss
kayica-ne vem samo tole kriljenje z rokami in brcanje je podobno Morojevemu refleksu. Zdej se ne spomnim ampak ena je govorila, da mora zaradi močnega Morojevega refleksa hodt k razvojni.
Več si preberi  TUKAJ. Ampak to kar si opisala ni verjetno nič hudega.

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1068
30.5.2009 22:57:40   

To pa prvič slišimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Bom se popravla pa si mal olajšala stvari...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1069
30.5.2009 23:05:54   
NOČKO user posted image user posted image user posted image user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 1070
30.5.2009 23:08:28   
Onasiss
Bom se popravla pa si mal olajšala stvari...

Jaz pravim, da ta čas, ki bi ga sicer namenila likanju drugače zapravim, ali poležavam, ker sem itak utrujena od mojih "treh" otrok, ali se vržem pred tv.... no skratka nisem in tudi nočem biti sužnja lastnega doma in non-stop pospravljat, likat, pucat.  Spucam 2x tedensko, zlikam pa takrat, ko je to potrebno. Sicer pa pri nas itak vsak po svoje vleče cunje iz omare ven, tako da LIKANJE IZGUBI SVOJ LEPI POMEN. user posted image

So what....

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 1071
30.5.2009 23:09:07   
kayica24
kayica-ne vem samo tole kriljenje z rokami in brcanje je podobno Morojevemu refleksu. Zdej se ne spomnim ampak ena je govorila, da mora zaradi močnega Morojevega refleksa hodt k razvojni.
Več si preberi TUKAJ. Ampak to kar si opisala ni verjetno nič hudega.

Hm...Kaj pa vem...Tak počne, kot da je full navdušena, oziroma bi kar poletela nekam, pa kot da hoče kaj povedat in potem še diha tako hlastavo...

nevem no...

A vaši malčki se ne obnašajo tako, ko jim kdaj kaj govorite, ali pa ko vidijo mlekeca, al pa ko opazujejo vrtiljakec?

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 1072
30.5.2009 23:12:21   
Onasiss
Maš prav. Moja se včasih tako oglaša kot bi se smejala, pa začne potem jokat. Pri navdušenju pa tako smešno šobico naredi.

So what....

(odgovor članu kayica24)
Neposredna povezava do sporočila: 1073
30.5.2009 23:15:04   
Onasiss
Jaz grem spat. Lahko noč...........

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1074
30.5.2009 23:22:17   
kayica24
jaz tudi...

noč noč

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Objemi so pomembni za razvoju možganov doj...
Noben starš ne pozabi prvega objema z dojenčkom, raziskave pa kažejo, da ti najzgodnejši objemi okrepijo možganske reakc...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?