Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 30.5.2009 21:38:22
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: simonakr Cita - jest tud tebe vidm! Dej mi ti nekej povej. Ti baje poskušaš mal prestavt kdaj gre mala spat - kako kaj ratuje? Jest sm že ene parkrat probala ampak vedno ko pride ura pol 8 tamala rata tolk zaspana in tečna da ne gre druzga kot umit jest in spat. No zdej se pa letim preoblečt, me moj vn pelje! Lariso bo pa moja sekica merkala! Mejte se se tipkamo jutr! Lepo da te tvoj dragi pelje mal ven se spodobi...nam je uspelo najdlje do 19:15 sedaj ko pa je tako slabo vreme pa niti ne pride v upoštev ker ne morem ven...upajmo na najbolje in da nam grata...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 30.5.2009 21:39:06
|
|
|
|
|
SUNNY ČESTITKE ZA REKREACIJO
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 30.5.2009 21:40:57
|
|
|
|
Pupka
|
No... takole... Je rekel moj, da ste vse fejst babe, sam da bolljše od mene pa tu ni videl Juhej, zdaj pa pod tuš in akcija- pa brez zamere KAtjusa... Aja, Katjusa a je prišel tvoj že domov?? upam da se že stiskata kje...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 30.5.2009 21:45:38
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupka No... takole... Je rekel moj, da ste vse fejst babe, sam da bolljše od mene pa tu ni videl Juhej, zdaj pa pod tuš in akcija- pa brez zamere KAtjusa... Aja, Katjusa a je prišel tvoj že domov?? upam da se že stiskata kje... Sej drugega tko ni upal rečt mal heca...lepo stiskanje vam želim...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 30.5.2009 21:45:59
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: SURF DAJTE MI NEKAJ SVETOVAT,PROSIM..KER NEVEM VEČ,A SEM NORA,PA ŠE KRIČIM ALI SE MOTIM,ALI KAJ....??? ej surf, ravno danes sva mela z mojim debato danes o tem kako je če živiš pri ta starih. In tole kar se tebi dogaja pač moraš vzet v zakup. Midva sva kake pol leta (medtem ko smo čakali na kluč stanovanja) živeli pri mojmu tastu, ki ima trisobno stanovanja (v njem živi sam) in se je v čisto vsako stvar vtaknil in v sobo hodu..... ma da ne naštevam. Tko pač je. Zdaj ko smo na svojem.....nepopisno dobr. Ne menjam za noben dnar. No eni pač imajo pa tudi srečo, da jim tašče/tasti, starši nič ne težijo.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 30.5.2009 21:56:24
|
|
|
|
Onasiss
|
No, sem vas ujela, ni bilo dosti za brat. Kam pa so vse mrknle????? Mi smo šli na britof, pa obiske smo mel, pa zapravljat sem šla, pa torto sem naredila za jutr.....to je to. cita- za likanje. Prid še k men, jaz bi tud mogla, pa se mi ne da.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 30.5.2009 21:59:49
|
|
|
|
|
Pol si bla pa tud ti pridna ... Sam sem mela pa tulk da sem likala dve uri pa pol unih malih cunj od Lie kr ni konca je dobila zdele neki novih pa sem oprala in sedaj je blo treba likat... Ka vi vse likate za otročke??? POGREŠAM AVJY IN BIRDY SE ŽE DOLGO NI JAVLJA?????
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 30.5.2009 22:09:27
|
|
|
|
Ajvy
|
Cita...jst sem klelele...sej vas berem...sam je tole res preveč zame.....tkole zvečer še mau igrce poigram, da se sprostim..al pa kej polikam, pospravim....tko da časa ni kej dosti....hvala za lepo misel...... Surf...vem kako ti je...edini lek..na svoje it...al pa totalno razdelit bajto in zabarikadirat svoj plac..... Tanci...kako je Erik???
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 30.5.2009 22:09:31
|
|
|
|
sunny24
|
Gaja še kar ne spi...u vozičku rokice razskuje in pokušava... cita, jst gaji cunj ne likam oz samo, če so full zmučkane. Jih dam v sušilca al pa na sušilo in jih lepo poravnam in je. Jst tudi pogrešam birdy, ajvy in petrap...Jutri jim sms pošlem da vidmo kaj dogaja z njimi! Čakte, rokice so raziskane, zdej pa nima več kaj delat...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 30.5.2009 22:12:32
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy Cita...jst sem klelele...sej vas berem...sam je tole res preveč zame.....tkole zvečer še mau igrce poigram, da se sprostim..al pa kej polikam, pospravim....tko da časa ni kej dosti....hvala za lepo misel...... Surf...vem kako ti je...edini lek..na svoje it...al pa totalno razdelit bajto in zabarikadirat svoj plac..... Tanci...kako je Erik??? Lepo da si se javila...si kr takoj med pogrešanimi...jaz tud mla igrce špilam paše mal za relaksacijo...kako pa kaj tvoji princeski???
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 30.5.2009 22:13:37
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 Gaja še kar ne spi...u vozičku rokice razskuje in pokušava... cita, jst gaji cunj ne likam oz samo, če so full zmučkane. Jih dam v sušilca al pa na sušilo in jih lepo poravnam in je. Jst tudi pogrešam birdy, ajvy in petrap...Jutri jim sms pošlem da vidmo kaj dogaja z njimi! Čakte, rokice so raziskane, zdej pa nima več kaj delat... Jz pa vse likam ko n.o.r.a pa ne vem tak sem se navadla sej veš kaj pravi starga bika se ne da obrnat Aja Gajči našla rokce
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 30.5.2009 22:16:10
|
|
|
|
kayica24
|
dober večer dame... Ve pa ste hude čvekice..Že čez 40 strani..Saj fajn, mamo kaj za brat Punce,imam eno vprašanje.... Vaši ptički in čebelice tudi kdaj od navdušenja (npr. ko gledajo v vrtiljak ali igračke, ali ko se pogovarjate z njimi) brcajo in krilijo z rokami ob tem pa full hlastajo za zrakom... Mene je moja pikica prej prav prestrašla..Sem ji prižgala vrtiljakec,pa ga je opazovala, brcala,krilila z rokami in tak hitro dihala, oz. hlastala... Je to od navdušenja ali kaj?Delajo vaši tudi to? Pa večkrat opazim, da zavzdihne...Kot da jo kaj skrbi Upam da še ne Pa tudi na silo kdaj hoče zehat, pa sploh ne zazeha.... Je to normalno, ali me mora skrbet? Hvala za odgovore...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 30.5.2009 22:18:02
|
|
|
|
kayica24
|
Aja, sem pozabla še to napisat..Če jo full lupčkam po obrazu, ali ji moji lasje mičkeno grejo čez obrz tudi tak zadiha, kot da bi jo hotlo dušit..ko se umaknem je ok..
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 30.5.2009 22:18:42
|
|
|
|
kayica24
|
Grem malo za nazaj brat, medtem ko čakam na odgovore...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 30.5.2009 22:34:22
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita Ka vi vse likate za otročke??? Samo če je res zelo zelo zmečkano, drugače pa itak tako sušim perilo, da je čimbolj ravno.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 30.5.2009 22:38:28
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: cita Ka vi vse likate za otročke??? Samo če je res zelo zelo zmečkano, drugače pa itak tako sušim perilo, da je čimbolj ravno. sej pr men se ne gre da bi blo zmučkano ampak pravijo da naj bi otročkom likal nimam pojma...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 30.5.2009 22:47:58
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: cita Ka vi vse likate za otročke??? Samo če je res zelo zelo zmečkano, drugače pa itak tako sušim perilo, da je čimbolj ravno. sej pr men se ne gre da bi blo zmučkano ampak pravijo da naj bi otročkom likal nimam pojma... To pa prvič slišim
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 30.5.2009 22:48:09
|
|
|
|
Onasiss
|
kayica-ne vem samo tole kriljenje z rokami in brcanje je podobno Morojevemu refleksu. Zdej se ne spomnim ampak ena je govorila, da mora zaradi močnega Morojevega refleksa hodt k razvojni. Več si preberi TUKAJ. Ampak to kar si opisala ni verjetno nič hudega.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 30.5.2009 22:57:40
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: cita Ka vi vse likate za otročke??? Samo če je res zelo zelo zmečkano, drugače pa itak tako sušim perilo, da je čimbolj ravno. sej pr men se ne gre da bi blo zmučkano ampak pravijo da naj bi otročkom likal nimam pojma... To pa prvič slišim Bom se popravla pa si mal olajšala stvari...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 30.5.2009 23:05:54
|
|
|
|
|
NOČKO
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 30.5.2009 23:08:28
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita Bom se popravla pa si mal olajšala stvari... Jaz pravim, da ta čas, ki bi ga sicer namenila likanju drugače zapravim, ali poležavam, ker sem itak utrujena od mojih "treh" otrok, ali se vržem pred tv.... no skratka nisem in tudi nočem biti sužnja lastnega doma in non-stop pospravljat, likat, pucat. Spucam 2x tedensko, zlikam pa takrat, ko je to potrebno. Sicer pa pri nas itak vsak po svoje vleče cunje iz omare ven, tako da LIKANJE IZGUBI SVOJ LEPI POMEN.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 30.5.2009 23:09:07
|
|
|
|
kayica24
|
kayica-ne vem samo tole kriljenje z rokami in brcanje je podobno Morojevemu refleksu. Zdej se ne spomnim ampak ena je govorila, da mora zaradi močnega Morojevega refleksa hodt k razvojni. Več si preberi TUKAJ. Ampak to kar si opisala ni verjetno nič hudega. _____________________________ Hm...Kaj pa vem...Tak počne, kot da je full navdušena, oziroma bi kar poletela nekam, pa kot da hoče kaj povedat in potem še diha tako hlastavo... nevem no... A vaši malčki se ne obnašajo tako, ko jim kdaj kaj govorite, ali pa ko vidijo mlekeca, al pa ko opazujejo vrtiljakec?
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 30.5.2009 23:12:21
|
|
|
|
Onasiss
|
Maš prav. Moja se včasih tako oglaša kot bi se smejala, pa začne potem jokat. Pri navdušenju pa tako smešno šobico naredi.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 30.5.2009 23:15:04
|
|
|
|
Onasiss
|
Jaz grem spat. Lahko noč...........
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 30.5.2009 23:22:17
|
|
|
|
kayica24
|
jaz tudi... noč noč
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?