Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 31.5.2009 6:36:40
|
|
|
|
Urša08
|
Jutro Ena kavica za dobro jutro in kakavček za dober začetek dneva
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 31.5.2009 6:39:04
|
|
|
|
Urša08
|
Uf tale nočka je bila pa bolj kratka. spat sem šla ob pol polnoči, ob polnoči hranjenje, ob treh in ob šestih . Sem čist . Zdej si grem eno kavico narest, potem pa pod tuš, glavo umit,... da bom ready za krst. Majchy lepo se imejte na krstu
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 31.5.2009 8:55:32
|
|
|
|
tanci29
|
dobro jutro mmmmmmmmm tale kakavček zgleda zelo zelo mikavno URŠA IN MAJCHY...lep dan danes, uživajte in lepo krstite svoje malčke AJVY-erik je bolje sam tale driska noče in noče stran...ne vem kolk cajta sploh lahk traja ampak upam da bomo kmalu spet lepo kakali...hvala za skrb...kako ste pa kaj vi? naša Hanč je pa spala do pol sedmih danes...ful je carica ane vse ostale pa eno lepo nedeljo...kam se boste kaj odpravile
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 31.5.2009 9:21:34
|
|
|
|
piskot
|
jutro. jaz sem ful slampasta mati. martin gleda ziv zav.... pa ana tudi. neverjetna je, kok rada tv gleda. a vasi tud? nekaj se sonce kaze, bomo sli verjetno kam ven, ampak ne dalec. kosilo je ze napol kuhano, da bo potem manj dela. ursa, majci srecno na krstu, naj vam gre vse po planih, pa naj imajo otrocki veliko potrpljenja.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 31.5.2009 9:53:06
|
|
|
|
baki
|
zdravo punce....kako ste kaj' mi lepo rastemo.nik je dolg 63 cm tehta pa 6,500.cez 10 dni bo star 4 mesece.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 31.5.2009 10:53:41
|
|
|
|
baki
|
toliko da se malo javim .malo sem preletela, da vidim o cem sploh cvekate.tudi nas nik je kar živ.vedno nekaj maha, brca, se tudi na glas smeji,roke pa si tako tisi v usta ,da mu gre vcasih na bruhanje.toliko za enkrat.zdaj bo kosilo.vam posljem kako slikico.cav
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 31.5.2009 10:53:58
|
|
|
|
MIHAILO
|
dobro jutro ...ne vem ,ce se lahko pohvalim ampak se bom...spali smo od 22h do 4h in do 6h potem smo se pol ure igrali in se najedli in spali od 6:30h do 10:30h vglavnem jaz sem naspana ... Ursa hvala za kavico...grem brat za nazaj... Baki ja kje pa si?ce se prav spomnim si v nosecnosti zmeraj prva pisala...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 31.5.2009 11:38:19
|
|
|
|
Onasiss
|
Dober dan. vsem za prespane nočke. Jaz sem tko kot Urša čist sesuta, spat sem šla ob pol enih, le zakaj , in ob enih hranjenje in ob pol šestih budnica . Zdele delam kosilo (župa, pečen piščanec in krompir, solata, torta....). Popoldne gremo pa na Gospodarca tiste kače in krokodila gledat. Je Vito čist navdušen-bo prvič v življenju krokodila v živo vidu. Mene je pa tega malce strah.
|
|
[Brisano sporočilo] 31.5.2009 12:01:10
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 31.5.2009 12:15:12
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Se je že začel Rokso do fula zabasan nos, iz učk mu teče d gre men na jok, on se pa reži na vsa usta. Ponoč nism spala niti minute ker sem skos ugotavlala, kako sploh diha čez tiste smrkle, vsake 2 ure sm mu ulivala fiziološko pa baby vac na sesalec . Jutr bo zgleda treba do P Zgleda da ne bomo šli druk teden nč na morje pa u bjeli Zagreb grad in bomo kr lepo doma...čiči pa čaki do 18 julija Šime in Majkl sta pri tašči, midva pa not k u karanteni...preklet vreme...prejšn teden +40, ta vikend skor - 20...učeri je bil Majkl u flisu in zimski kapi ...sam upam d mi še on , kej ne faše. Želim da se čim prej pozdravi Rokso in seveda da še kaj Majkla ne prime
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 31.5.2009 12:15:28
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Jutro Ena kavica za dobro jutro in kakavček za dober začetek dneva Hvala lepo zgleda...
|
|
[Brisano sporočilo] 31.5.2009 12:43:38
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 31.5.2009 12:55:12
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Majcy urša, čim lepši "sveti dan" Se podpišem...
|
|
[Brisano sporočilo] 31.5.2009 13:24:35
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 31.5.2009 13:37:25
|
|
|
|
sunny24
|
Dan! Kako smotano vreme, mraz...Komi čakam, da bo spet sonček in toplo!!!!! Gaja je prespala nočko v kompletu, zbudila se je ob 8h, pol smo si pa med 11h in 12h prvoščle še eno urco. Ma neki je sitkana danes, ampak naj ji bo! Joj, prej sm gledala dirke-motorje in itak je hotla tudi ona gledat TV...Kake oči in prov not je padla v dirko! Je nism smela niti premaknt, k je bil takoj jok oz kričanje! kolumbo, a si ti maybe spet nosečka??? Upam, da se Rokso hitro pozdravi in da gre ta prehlad proč! PA seveda da se Majkl ne naleze! majchy in ursa, lep krst in potem lep dan še naprej vam želim! Zvečer al pa jutri slikice obvezno! Da vas vidimo ku ste bli lepi! baki, kje pa ti hodiš??? piškot, mislim da sm ti glede TV-ja odgovorila malo bolj gor... Zdej je pa "tašča" pršla in gajo vn peljala...Sm jo oblekla ko eskima...Prejšnji teden sm pa gledala kaj bi ji lahko še slekla, da ji ne bi blo toplo... Sej ob takem vremenu sploh ni čudno, če se naši malčki prehladijo...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 31.5.2009 14:01:25
|
|
|
|
Balonchy
|
Ojla... maychy in urša - lepo krstno nedeljo želim!!! Gledanje TV - a ve to resno, da malčki gledajo TV???
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 31.5.2009 14:35:32
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy Gledanje TV - a ve to resno, da malčki gledajo TV??? Ja.... Če je pač prižgana poškili na njo, drugače pa vsak petek zvečer se zbere cela družina, jemo kokice in pijemo pivo ob gledanju kakega dobrega filma, po možnosti kaka verzija terminatorja, potem pa še žago-5. del, ker je najbolj krvav. Je treba otroke navajat na kruto življenje....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 31.5.2009 14:40:11
|
|
|
|
kayica24
|
Punce,imam eno vprašanje.... Vaši ptički in čebelice tudi kdaj od navdušenja (npr. ko gledajo v vrtiljak ali igračke, ali ko se pogovarjate z njimi) brcajo in krilijo z rokami ob tem pa full hlastajo za zrakom...user posted image Mene je moja pikica prej prav prestrašla..Sem ji prižgala vrtiljakec,pa ga je opazovala, brcala,krilila z rokami in tak hitro dihala, oz. hlastala... Je to od navdušenja ali kaj?Delajo vaši tudi to? Pa večkrat opazim, da zavzdihne...Kot da jo kaj skrbiuser posted image Upam da še neuser posted image Pa tudi na silo kdaj hoče zehat, pa sploh ne zazeha....user posted image user posted image user posted image Je to normalno, ali me mora skrbet? Hvala za odgovore... Punce..Naj še katera odgovori na to vprašanje..prosim..Samo Mlea me je "zasledila"
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 31.5.2009 14:40:53
|
|
|
|
kayica24
|
Ja....user posted image Če je pač prižgana poškili na njo,user posted image Naša tudi...Ma se trudimo,da jo obrnemo vstran
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 31.5.2009 14:44:34
|
|
|
|
MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita Ka vi vse likate za otročke??? Jaz vse likam
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 31.5.2009 14:46:45
|
|
|
|
MIHAILO
|
Punce,imam eno vprašanje.... Vaši ptički in čebelice tudi kdaj od navdušenja (npr. ko gledajo v vrtiljak ali igračke, ali ko se pogovarjate z njimi) brcajo in krilijo z rokami ob tem pa full hlastajo za zrakom...user posted image Mene je moja pikica prej prav prestrašla..Sem ji prižgala vrtiljakec,pa ga je opazovala, brcala,krilila z rokami in tak hitro dihala, oz. hlastala... Je to od navdušenja ali kaj?Delajo vaši tudi to? Pa večkrat opazim, da zavzdihne...Kot da jo kaj skrbiuser posted image Upam da še neuser posted image Pa tudi na silo kdaj hoče zehat, pa sploh ne zazeha....user posted image user posted image user posted image Je to normalno, ali me mora skrbet? Hvala za odgovore... KAYICA tudi moj Mihailo maha z rokicami in nogicami..pa si ne mislim ,da bi bilo kaj narobe...en nasvet ti bom dala...Kayica bodi bolj sproscena in manj prestrasena,ne obremenjuj se z nepotrebnii stvarmi...sej vsak mesec hodis na kontrole in ce tam recejo da je ok se nimas kaj bati
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 31.5.2009 14:47:09
|
|
|
|
kayica24
|
Pa še to..Lasje mi izpadajo tak fejst, da bom počasi plešasta
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 31.5.2009 14:47:33
|
|
|
|
tanci29
|
tv-naša čmrla tud rada pogleda če je prižgana....sej ne gleda cele serije al pa filma...mal pa ker ji je zanimivo k se pogovarjajo pa barve pa ful se dogaja...jest v tem ne vidm nč slabga...erik je tud rad pogledal zdej pa ma itak druzga dela tolk da se ustav sam takrat ko so reklame ...so zakon sploh una za ice ice pingvin kajica-no vrtiljaka nimamo ker ji ga je erik zlomu, na ležalničku tud ne more kej dost opazvat ker jo erik takoj dol vrže na igralnem centru ista pesem...pomoje je tvoja Marinela tolk navdušena in ji je tolk fajn da bi kar poletela od veselja...mislim da te nima kej skrbet, če te pa ful pa vprašaj naslednjič ko boš mela posvetovalnico
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 31.5.2009 14:48:26
|
|
|
|
kayica24
|
KAYICA tudi moj Mihailo maha z rokicami in nogicami..pa si ne mislim ,da bi bilo kaj narobe...en nasvet ti bom dala...Kayica bodi bolj sproscena in manj prestrasena,ne obremenjuj se z nepotrebnii stvarmi...sej vsak mesec hodis na kontrole in ce tam recejo da je ok se nimas kaj batiuser posted image hvala ti Skrbi me, ker včasih tako zahlasta po zraku..pa nevem če je to normalno..če je samo od navdušenja...ali jo kdaj veter zunaj "duši"..nevem...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 31.5.2009 14:49:45
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: kayica24 Pa še to..Lasje mi izpadajo tak fejst, da bom počasi plešasta tud men...to je normalno po porodu, v nosečnosti ti izpadajo bistveno manj kot normalno in po porodu vse to nadoknadiš ....ampak men se zdi da mi po eriku niso tolk zdej je pa noro sam so mi začel zdej tri mesce po porodu...sam še moji lasje so u kopalnci
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?