Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 No, dec je doma, bo zdaj gotovo bolj tiha maša sem žalostna zarad peciva, pa je reku da ga gre on zdele pečt to bo ja... če bom dost zgodna, ga bom zjutraj, saj ni nobene panike, če pa ne, pa pač ne. Zdele sem se komi še stuširala tako mi vse dol prtitska in res ne grem še v kuhinjo samo upam, da bolečina do jutra mine, če ne bom ležalnik sabo prinesla Dolenjka, pridemo vsi 4-je vsaj upam no, pol bom pa še jaz doma pogledala za kakšno deko, da bojo lahko kaj na tleh. Čeprav to pri nas ne pali, je itak vse povsod samo na riti ne Aja, pa da jo še pohvalim, danes je cel dan po mal jedla zgleda moja mami boljš kuha no, sej kosila ni blo velik, vsaj nekaj pa, pa vmes štrudel, na koncu je pa mami še pico pekla (jutri se bom prikotalila na piknik ) je pa še tiste kar nekaj pojedla se vid, da tega doma ne je Si kar mislim, da kako si mu naložla, da je revež to izjavil. nič mu nisem naložila, ker je sam razbral, da sem bla razočarana saj zdaj bo pa zih ves sladek okol mene o ne, ne pali, miško Očitno že pali, če praviš da ju3 skupaj pridete, prej si bla pa tko glasna morm met šoferja jaz sem gospa aha, vsak izgovor je dober, pa tut če je slab Tok te pa že poznam, da vem da ne znaš po mizi udart ne znam, ne, ker se mi vsak kekec smili pa če tudi je on kriv, se nočem še bolj kregat, ker sem potem samo jaz na slabšem ah, dost o tem, danes ni moj dan... dopoldne je res fajn kazalo, pol pa... pa še barva mi ni prijela in bom jutri s čelado okrog hodila grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr a me bo še kdo zjezal???!?!?!?!?