|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 2.del!
30.5.2009 20:45:29   
Blacky*
listek, tudi jaz sem brez besed user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

bamby naj vam noč mine brez vročine user posted image user posted image user posted image user posted image

blaža me prav zanima kakšni so indijančki... ne verjamem da so vizualno kaj slabši user posted image user posted image user posted image , sploh bodo pa hitro zginli user posted image ... že rezerviram enega user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 176
30.5.2009 20:47:00   
blaža
Sin nekog arapskog seika studira u BG. Nakon mesec dana pise kuci:
Srbija je prelepa, ljudi su jako ljubazni i bas mi se svidja ovde. Samo mi je ponekad neprijatno kad idem na fakultet u mom pozlacenom mercedesu a neko od mojih profesora izlazi iz tramvaja....
Posle par dana stize cek na milion dolara sa kratkom porukom roditelja:
Nemoj da nas sramotis, kupi i ti tramvaj!

user posted image user posted image user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 177
30.5.2009 20:47:27   
Blacky*
IZVIRNO SPOROČILO: blaža

IZVIRNO SPOROČILO: Blacky*

čer,

končno smo doma, sem čist uničena... dopoldan na trg... peš seveda, na kavo v letni vrt Jazz cluba, kjer je božansko in seveda peš domov... Vala je zmanjkalo po poti, sem ga doma samo prestavila in previla ker je bil pokakan in se je zbudil samo za nekaj sekund... nato kuhati kosilo... mlad krompir in velika skleda solate, za Vala pa še juhica... mmmmmmmmmmm....

popoldan smo šli pa v ZOO in mi je bilo full smešno ker je pri vsaki kletki ko smo šli rekel papa papa ali pa čau čau user posted image user posted image user posted image , tam na tobogan in seveda peskovnik, nato pa domov, kopat in spat...

zdaj pa končno na kavčku in razmišljam kako naj se spravim v kuhinjo spečt pecivo user posted image user posted image user posted image

kar loti se user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

bom bom... samo malo časa rabim... upam da uspe, težko je konkurirat profesionalcem user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 178
30.5.2009 20:56:30   
pina-1
čer.

a bo danes kej debate, da preženemo morebitni dež?

mi smo še vsi budni. ana in pino se ravno kar bašeta z domačim sirom, mia je še venih, jaz sem pa kuhinjo spedenala in ne vem ali naj grem kavč likat ali pa cunje. je oboje potrebno peglanjauser posted image

listek, za vaju z davidom pošiljamo en koš dobrih misli, da bi se čim prej pozdravilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 179
30.5.2009 21:00:52   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

čer.

mi smo še vsi budni. ana in pino se ravno kar bašeta z domačim sirom, mia je še venih, jaz sem pa kuhinjo spedenala in ne vem ali naj grem kavč likat ali pa cunje. je oboje potrebno peglanjauser posted image

listek, za vaju z davidom pošiljamo en koš dobrih misli, da bi se čim prej pozdravilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jaz sem prepričana, da se na ven bolj vidi da je kavč za speglat, tko da bi se na tvojem mestu raje kavča lotila user posted image  user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 180
30.5.2009 21:02:59   
Blacky*
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

čer.

jaz sem prepričana, da se na ven bolj vidi da je kavč za speglat, tko da bi se na tvojem mestu raje kavča lotila user posted image  user posted image  user posted image

jaz sem tudi za kavč.... ravnokar to sama delam...

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 181
30.5.2009 21:03:04   
Blacky*
še 5 min pa grem v kuhinjo user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Blacky* -- 30.5.2009 21:04:50 >

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 182
30.5.2009 21:07:42   
blaža
Pina ti kar kavč peglaj,.user posted image user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!

Steve Jobs

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 183
30.5.2009 21:10:02   
MetiLu
Čer!
Samo javljam da se jutri vidimo user posted image  sicer malo z zamudo, upam, da bomo okol 15.00 že gor, lepo prosim, da mi rezervirate enga indijančka user posted image  user posted image  user posted image  (ne, resno mislim user posted image )
V glavnem, se vidmo user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 184
30.5.2009 21:10:18   
blaža
V zaporu sta bila narkoman in gobavec.Narkoman sedi in kadi travo, gobavec pa se, ves nervozen, praska.
Od silnega praskanja mu odpade roka in jo vrže skozi okno.
Mine nekaj časa, gobavca zasrbi druga roka in se prične drgniti ob zid.
Odpade mu tudi druga roka, pa jo zagrabi z zobmi in vrže skozi okno.
Narkoman opazuje dogajanje, mota joint in flegmatično spremlja dogajanje.
Gobavca prične srbeti noga, se prične drgniti ob zid in mu noga odpade. Zagrabi jo z zobmi, se nekako privleče do okenca in jo vrže skozi rešetke.
Narkoman, že ves nakajen, reče:
- "O, **** ti, še malo pa boš zunaj" !!!

Kuluser posted image user posted image user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 185
30.5.2009 21:10:48   
blaža
IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu

Čer!
Samo javljam da se jutri vidimo user posted image  sicer malo z zamudo, upam, da bomo okol 15.00 že gor, lepo prosim, da mi rezervirate enga indijančka user posted image  user posted image  user posted image  (ne, resno mislim user posted image )

tudi dva. še kdo?user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 186
30.5.2009 21:13:09   
Blacky*

Čer!

a mene si že štela... a sem spet spregledala user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 187
30.5.2009 21:13:12   
pina-1
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

čer.

ok. zmenjeno. samo jutri če bomo zmečkani pa nič komentirat.

grem mularijo zrihtat, pol pa še sebe.  JE PIno opalil neki strašen tušing. pojma nimam kja me čakauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pridem nazaj

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 188
30.5.2009 21:13:45   
Blacky*
kaj se je zdajle pri nas ohladilo ker je deževalo.... brrrrr me zebe 

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 189
30.5.2009 21:14:39   
blaža

Čer!

Sem te štela sem.user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 190
30.5.2009 21:15:37   
Blacky*
mi jutri pridemo po Valovem spancu, ki upam da se zaključi najkasneje ob 13:30 user posted image

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 191
30.5.2009 21:16:13   
Blacky*

Čer!

Sem te štela sem.user posted image

uf zdaj mi je pa lažje user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 192
30.5.2009 21:17:33   
Februarka08
No, dec je doma, bo zdaj gotovo bolj tiha mašauser posted image user posted image sem žalostna zarad peciva, pa je reku da ga gre on zdele pečtuser posted image user posted image user posted image user posted image to bo ja... če bom dost zgodna, ga bom zjutraj, saj ni nobene panike, če pa ne, pa pač ne. Zdele sem se komi še stuširala tako mi vse dol prtitska in res ne grem še v kuhinjouser posted image samo upam, da bolečina do jutra mine, če ne bom ležalnik sabo prineslauser posted image user posted image
Dolenjka, pridemo vsi 4-jeuser posted image vsaj upamuser posted image user posted image no, pol bom pa še jaz doma pogledala za kakšno deko, da bojo lahko kaj na tleh. Čeprav to pri nas ne pali, je itak vse povsod samo na riti neuser posted image

Aja, pa da jo še pohvalim, danes je cel dan po mal jedlauser posted image zgleda moja mami boljš kuhauser posted image user posted image no, sej kosila ni blo velik, vsaj nekaj pa, pa vmes štrudel, na koncu je pa mami še pico pekla (jutri se bom prikotalila na piknikuser posted image ) je pa še tiste kar nekaj pojedlauser posted image se vid, da tega doma ne jeuser posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 193
30.5.2009 21:17:51   
blaža
nič grem še malo pred Tv pol pa spat, ki Blaž takooo zgodaj vstane, čeprav je jutri moj dežurnuser posted image

Stuškala sem se pa že popoldne, tako, da ni panike.user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 194
30.5.2009 21:18:20   
pina-1
mi bomo pa okoli 13 tam, ker bo ana v avtu svojo rundo odspala.

stipe, pino je reku da se je zate spedenal, ker te že dolgo ni vidu. mene pa vsak dan vidiuser posted image . user posted image do dedcauser posted image

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 195
30.5.2009 21:18:57   
blaža
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

No, dec je doma, bo zdaj gotovo bolj tiha mašauser posted image user posted image sem žalostna zarad peciva, pa je reku da ga gre on zdele pečtuser posted image user posted image user posted image user posted image to bo ja... če bom dost zgodna, ga bom zjutraj, saj ni nobene panike, če pa ne, pa pač ne. Zdele sem se komi še stuširala tako mi vse dol prtitska in res ne grem še v kuhinjouser posted image samo upam, da bolečina do jutra mine, če ne bom ležalnik sabo prineslauser posted image user posted image
Dolenjka, pridemo vsi 4-jeuser posted image vsaj upamuser posted image user posted image no, pol bom pa še jaz doma pogledala za kakšno deko, da bojo lahko kaj na tleh. Čeprav to pri nas ne pali, je itak vse povsod samo na riti neuser posted image

Aja, pa da jo še pohvalim, danes je cel dan po mal jedlauser posted image zgleda moja mami boljš kuhauser posted image user posted image no, sej kosila ni blo velik, vsaj nekaj pa, pa vmes štrudel, na koncu je pa mami še pico pekla (jutri se bom prikotalila na piknikuser posted image ) je pa še tiste kar nekaj pojedlauser posted image se vid, da tega doma ne jeuser posted image user posted image

Si kar mislim, da kako si mu naložla, da je revež to izjavil.user posted image user posted image user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 196
30.5.2009 21:19:28   
Februarka08

mi jutri pridemo po Valovem spancu, ki upam da se zaključi najkasneje ob 13:30 user posted image

jaz pa pojma nimam kako naj naredim s spanjemuser posted image itak gre okrog 12h, zaspi pa zdaj obvezno šele ob 12.30user posted image upam, da se zjutraj zgodaj zbudi, jo bom probala dat tam nekje ob 11huser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 197
30.5.2009 21:19:40   
pina-1

nič grem še malo pred Tv pol pa spat, ki Blaž takooo zgodaj vstane, čeprav je jutri moj dežurnuser posted image

Stuškala sem se pa že popoldne, tako, da ni panike.user posted image

no pol če je tvoj dežuren, si lahko š ealo z namiuser posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 198
30.5.2009 21:19:52   
blaža

mi bomo pa okoli 13 tam, ker bo ana v avtu svojo rundo odspala.

stipe, pino je reku da se je zate spedenal, ker te že dolgo ni vidu. mene pa vsak dan vidiuser posted image . user posted image do dedcauser posted image

user posted image user posted image user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 199
30.5.2009 21:20:08   
pina-1

IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

Si kar mislim, da kako si mu naložla, da je revež to izjavil.user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Družinske aktivnosti za ves december
Pripravili smo vam več kot 20 aktivnosti, s katerimi lahko napolnite adventni koledar oziroma zapolnite družinske dneve ...
Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?