Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 30.5.2009 20:45:29
|
|
|
|
Blacky*
|
listek, tudi jaz sem brez besed bamby naj vam noč mine brez vročine blaža me prav zanima kakšni so indijančki... ne verjamem da so vizualno kaj slabši , sploh bodo pa hitro zginli ... že rezerviram enega
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 30.5.2009 20:47:00
|
|
|
|
blaža
|
Sin nekog arapskog seika studira u BG. Nakon mesec dana pise kuci: Srbija je prelepa, ljudi su jako ljubazni i bas mi se svidja ovde. Samo mi je ponekad neprijatno kad idem na fakultet u mom pozlacenom mercedesu a neko od mojih profesora izlazi iz tramvaja.... Posle par dana stize cek na milion dolara sa kratkom porukom roditelja: Nemoj da nas sramotis, kupi i ti tramvaj!
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 30.5.2009 20:47:27
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* čer, končno smo doma, sem čist uničena... dopoldan na trg... peš seveda, na kavo v letni vrt Jazz cluba, kjer je božansko in seveda peš domov... Vala je zmanjkalo po poti, sem ga doma samo prestavila in previla ker je bil pokakan in se je zbudil samo za nekaj sekund... nato kuhati kosilo... mlad krompir in velika skleda solate, za Vala pa še juhica... mmmmmmmmmmm.... popoldan smo šli pa v ZOO in mi je bilo full smešno ker je pri vsaki kletki ko smo šli rekel papa papa ali pa čau čau , tam na tobogan in seveda peskovnik, nato pa domov, kopat in spat... zdaj pa končno na kavčku in razmišljam kako naj se spravim v kuhinjo spečt pecivo kar loti se bom bom... samo malo časa rabim... upam da uspe, težko je konkurirat profesionalcem
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 30.5.2009 20:56:30
|
|
|
|
pina-1
|
čer. a bo danes kej debate, da preženemo morebitni dež? mi smo še vsi budni. ana in pino se ravno kar bašeta z domačim sirom, mia je še venih, jaz sem pa kuhinjo spedenala in ne vem ali naj grem kavč likat ali pa cunje. je oboje potrebno peglanja listek, za vaju z davidom pošiljamo en koš dobrih misli, da bi se čim prej pozdravila
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 30.5.2009 21:00:52
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 čer. a bo danes kej debate, da preženemo morebitni dež? mi smo še vsi budni. ana in pino se ravno kar bašeta z domačim sirom, mia je še venih, jaz sem pa kuhinjo spedenala in ne vem ali naj grem kavč likat ali pa cunje. je oboje potrebno peglanja listek, za vaju z davidom pošiljamo en koš dobrih misli, da bi se čim prej pozdravila jaz sem prepričana, da se na ven bolj vidi da je kavč za speglat, tko da bi se na tvojem mestu raje kavča lotila
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 30.5.2009 21:02:59
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 čer. a bo danes kej debate, da preženemo morebitni dež? mi smo še vsi budni. ana in pino se ravno kar bašeta z domačim sirom, mia je še venih, jaz sem pa kuhinjo spedenala in ne vem ali naj grem kavč likat ali pa cunje. je oboje potrebno peglanja listek, za vaju z davidom pošiljamo en koš dobrih misli, da bi se čim prej pozdravila jaz sem prepričana, da se na ven bolj vidi da je kavč za speglat, tko da bi se na tvojem mestu raje kavča lotila jaz sem tudi za kavč.... ravnokar to sama delam...
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 30.5.2009 21:03:04
|
|
|
|
Blacky*
|
še 5 min pa grem v kuhinjo
< Sporočilo je popravil Blacky* -- 30.5.2009 21:04:50 >
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 30.5.2009 21:07:42
|
|
|
|
blaža
|
Pina ti kar kavč peglaj,.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 30.5.2009 21:10:02
|
|
|
|
MetiLu
|
Čer! Samo javljam da se jutri vidimo sicer malo z zamudo, upam, da bomo okol 15.00 že gor, lepo prosim, da mi rezervirate enga indijančka (ne, resno mislim ) V glavnem, se vidmo
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 30.5.2009 21:10:18
|
|
|
|
blaža
|
V zaporu sta bila narkoman in gobavec.Narkoman sedi in kadi travo, gobavec pa se, ves nervozen, praska. Od silnega praskanja mu odpade roka in jo vrže skozi okno. Mine nekaj časa, gobavca zasrbi druga roka in se prične drgniti ob zid. Odpade mu tudi druga roka, pa jo zagrabi z zobmi in vrže skozi okno. Narkoman opazuje dogajanje, mota joint in flegmatično spremlja dogajanje. Gobavca prične srbeti noga, se prične drgniti ob zid in mu noga odpade. Zagrabi jo z zobmi, se nekako privleče do okenca in jo vrže skozi rešetke. Narkoman, že ves nakajen, reče: - "O, **** ti, še malo pa boš zunaj" !!! Kul
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 30.5.2009 21:10:48
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu Čer! Samo javljam da se jutri vidimo sicer malo z zamudo, upam, da bomo okol 15.00 že gor, lepo prosim, da mi rezervirate enga indijančka (ne, resno mislim ) V glavnem, se vidmo tudi dva. še kdo?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 30.5.2009 21:13:09
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu Čer! Samo javljam da se jutri vidimo sicer malo z zamudo, upam, da bomo okol 15.00 že gor, lepo prosim, da mi rezervirate enga indijančka (ne, resno mislim ) V glavnem, se vidmo tudi dva. še kdo? a mene si že štela... a sem spet spregledala
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 30.5.2009 21:13:12
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 čer. a bo danes kej debate, da preženemo morebitni dež? mi smo še vsi budni. ana in pino se ravno kar bašeta z domačim sirom, mia je še venih, jaz sem pa kuhinjo spedenala in ne vem ali naj grem kavč likat ali pa cunje. je oboje potrebno peglanja listek, za vaju z davidom pošiljamo en koš dobrih misli, da bi se čim prej pozdravila jaz sem prepričana, da se na ven bolj vidi da je kavč za speglat, tko da bi se na tvojem mestu raje kavča lotila ok. zmenjeno. samo jutri če bomo zmečkani pa nič komentirat. grem mularijo zrihtat, pol pa še sebe. JE PIno opalil neki strašen tušing. pojma nimam kja me čaka pridem nazaj
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 30.5.2009 21:13:45
|
|
|
|
Blacky*
|
kaj se je zdajle pri nas ohladilo ker je deževalo.... brrrrr me zebe
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 30.5.2009 21:14:39
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu Čer! Samo javljam da se jutri vidimo sicer malo z zamudo, upam, da bomo okol 15.00 že gor, lepo prosim, da mi rezervirate enga indijančka (ne, resno mislim ) V glavnem, se vidmo tudi dva. še kdo? a mene si že štela... a sem spet spregledala Sem te štela sem.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 30.5.2009 21:15:37
|
|
|
|
Blacky*
|
mi jutri pridemo po Valovem spancu, ki upam da se zaključi najkasneje ob 13:30
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 30.5.2009 21:16:13
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu Čer! Samo javljam da se jutri vidimo sicer malo z zamudo, upam, da bomo okol 15.00 že gor, lepo prosim, da mi rezervirate enga indijančka (ne, resno mislim ) V glavnem, se vidmo tudi dva. še kdo? a mene si že štela... a sem spet spregledala Sem te štela sem. uf zdaj mi je pa lažje
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 30.5.2009 21:17:33
|
|
|
|
Februarka08
|
No, dec je doma, bo zdaj gotovo bolj tiha maša sem žalostna zarad peciva, pa je reku da ga gre on zdele pečt to bo ja... če bom dost zgodna, ga bom zjutraj, saj ni nobene panike, če pa ne, pa pač ne. Zdele sem se komi še stuširala tako mi vse dol prtitska in res ne grem še v kuhinjo samo upam, da bolečina do jutra mine, če ne bom ležalnik sabo prinesla Dolenjka, pridemo vsi 4-je vsaj upam no, pol bom pa še jaz doma pogledala za kakšno deko, da bojo lahko kaj na tleh. Čeprav to pri nas ne pali, je itak vse povsod samo na riti ne Aja, pa da jo še pohvalim, danes je cel dan po mal jedla zgleda moja mami boljš kuha no, sej kosila ni blo velik, vsaj nekaj pa, pa vmes štrudel, na koncu je pa mami še pico pekla (jutri se bom prikotalila na piknik ) je pa še tiste kar nekaj pojedla se vid, da tega doma ne je
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 30.5.2009 21:17:51
|
|
|
|
blaža
|
nič grem še malo pred Tv pol pa spat, ki Blaž takooo zgodaj vstane, čeprav je jutri moj dežurn Stuškala sem se pa že popoldne, tako, da ni panike.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 30.5.2009 21:18:20
|
|
|
|
pina-1
|
mi bomo pa okoli 13 tam, ker bo ana v avtu svojo rundo odspala. stipe, pino je reku da se je zate spedenal, ker te že dolgo ni vidu. mene pa vsak dan vidi . do dedca
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 30.5.2009 21:18:57
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 No, dec je doma, bo zdaj gotovo bolj tiha maša sem žalostna zarad peciva, pa je reku da ga gre on zdele pečt to bo ja... če bom dost zgodna, ga bom zjutraj, saj ni nobene panike, če pa ne, pa pač ne. Zdele sem se komi še stuširala tako mi vse dol prtitska in res ne grem še v kuhinjo samo upam, da bolečina do jutra mine, če ne bom ležalnik sabo prinesla Dolenjka, pridemo vsi 4-je vsaj upam no, pol bom pa še jaz doma pogledala za kakšno deko, da bojo lahko kaj na tleh. Čeprav to pri nas ne pali, je itak vse povsod samo na riti ne Aja, pa da jo še pohvalim, danes je cel dan po mal jedla zgleda moja mami boljš kuha no, sej kosila ni blo velik, vsaj nekaj pa, pa vmes štrudel, na koncu je pa mami še pico pekla (jutri se bom prikotalila na piknik ) je pa še tiste kar nekaj pojedla se vid, da tega doma ne je Si kar mislim, da kako si mu naložla, da je revež to izjavil.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 30.5.2009 21:19:28
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* mi jutri pridemo po Valovem spancu, ki upam da se zaključi najkasneje ob 13:30 jaz pa pojma nimam kako naj naredim s spanjem itak gre okrog 12h, zaspi pa zdaj obvezno šele ob 12.30 upam, da se zjutraj zgodaj zbudi, jo bom probala dat tam nekje ob 11h
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 30.5.2009 21:19:40
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža nič grem še malo pred Tv pol pa spat, ki Blaž takooo zgodaj vstane, čeprav je jutri moj dežurn Stuškala sem se pa že popoldne, tako, da ni panike. no pol če je tvoj dežuren, si lahko š ealo z nami
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 30.5.2009 21:19:52
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 mi bomo pa okoli 13 tam, ker bo ana v avtu svojo rundo odspala. stipe, pino je reku da se je zate spedenal, ker te že dolgo ni vidu. mene pa vsak dan vidi . do dedca
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 30.5.2009 21:20:08
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 No, dec je doma, bo zdaj gotovo bolj tiha maša sem žalostna zarad peciva, pa je reku da ga gre on zdele pečt to bo ja... če bom dost zgodna, ga bom zjutraj, saj ni nobene panike, če pa ne, pa pač ne. Zdele sem se komi še stuširala tako mi vse dol prtitska in res ne grem še v kuhinjo samo upam, da bolečina do jutra mine, če ne bom ležalnik sabo prinesla Dolenjka, pridemo vsi 4-je vsaj upam no, pol bom pa še jaz doma pogledala za kakšno deko, da bojo lahko kaj na tleh. Čeprav to pri nas ne pali, je itak vse povsod samo na riti ne Aja, pa da jo še pohvalim, danes je cel dan po mal jedla zgleda moja mami boljš kuha no, sej kosila ni blo velik, vsaj nekaj pa, pa vmes štrudel, na koncu je pa mami še pico pekla (jutri se bom prikotalila na piknik ) je pa še tiste kar nekaj pojedla se vid, da tega doma ne je Si kar mislim, da kako si mu naložla, da je revež to izjavil.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?