Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 27.5.2009 21:14:21
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka Dajmo kakšno bolj zabavno rečt, da preženem te misli in vas ne morim. OK pa dajmo: Ej, a kej? Pa zakaj tolk mal? Kaj mal, nič no dajte kaj zabavnega napisat... pridem kasneje moram kuhno popucat... Aja, sej imaš prav, tole sploh ni zabavno, za zjokat je, a ne SN to je že tako resno, da bi si bilo potrebno "prijatelja" omislit
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 27.5.2009 21:14:35
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka Dajmo kakšno bolj zabavno rečt, da preženem te misli in vas ne morim. OK pa dajmo: Ej, a kej? Pa zakaj tolk mal? Kaj mal, nič Lepo da ste solidarni z nami jap, veš, da smo Me pa to spominja precej na črn humor sej vidiš kaj sem glihkar napisala
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 27.5.2009 21:15:18
|
|
|
|
srečka nosečka
|
A bo danes padla težko dosežena 200-tka?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 27.5.2009 21:15:50
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka Dajmo kakšno bolj zabavno rečt, da preženem te misli in vas ne morim. OK pa dajmo: Ej, a kej? Pa zakaj tolk mal? Kaj mal, nič no dajte kaj zabavnega napisat... pridem kasneje moram kuhno popucat... Aja, sej imaš prav, tole sploh ni zabavno, za zjokat je, a ne SN to je že tako resno, da bi si bilo potrebno "prijatelja" omislit Kaj pa vem, mislim da Stipetu kaj takega ne bi na pamet padlo, prej kaka prijateljica - pa mu takoj prste polomim
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 27.5.2009 21:16:25
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka A bo danes padla težko dosežena 200-tka? spodobi se in pravično je
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 27.5.2009 21:17:12
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka Dajmo kakšno bolj zabavno rečt, da preženem te misli in vas ne morim. OK pa dajmo: Ej, a kej? Pa zakaj tolk mal? Kaj mal, nič no dajte kaj zabavnega napisat... pridem kasneje moram kuhno popucat... Aja, sej imaš prav, tole sploh ni zabavno, za zjokat je, a ne SN to je že tako resno, da bi si bilo potrebno "prijatelja" omislit Kaj pa vem, mislim da Stipetu kaj takega ne bi na pamet padlo, prej kaka prijateljica - pa mu takoj prste polomim Sem egoistka, sem nase mislila
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 27.5.2009 21:17:14
|
|
|
|
Marusah
|
Čer... Stipe in Dolenjka za uspešen pregled. Dolenjka kak je že ime tvojmu ginekologu? Se sploh ne morem spomnit...ampak mi gre pa še vedno na smeh, ko se spomnim kak sem se enkrat, ko smo ble še nosečke nasmejala na njegov račun Srečka nosečka tudi od naju z Lovrotam. Glede Lane pa....moj revček se zadnje čase kr izogiba punc, ker se vse spravjo na njega Ne smeš se sekirat, sej veš kak je Lovro ipičen... Meni je pa moj Hundi spet izdahnu tko, da sem zdej brez avta. Se je pa ati izrsu in gremo v petek al pa v soboto po novega Na piknik pa pridema sama z Lovrotam, ati ne more ...sam ne vem še čist kje boma avto dobila Boma babi okupirala, če ne bo šlo drugač Pridema pa ziher, pa tut če peš...
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 27.5.2009 21:17:55
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka A bo danes padla težko dosežena 200-tka? spodobi se in pravično je katera bo še pomagala, da ne bova na koncu sami šampanjca pile
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 27.5.2009 21:18:04
|
|
|
|
buči
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka Dajmo kakšno bolj zabavno rečt, da preženem te misli in vas ne morim. OK pa dajmo: Ej, a kej? Pa zakaj tolk mal? Kaj mal, nič Lepo da ste solidarni z nami Jaz pa nisem nič solidarna z vami, še posebej zdaj ne, ko sem se rešila mirence! A veste, da se nenormalno bolje počutim!
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 27.5.2009 21:19:17
|
|
|
|
buči
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka Dajmo kakšno bolj zabavno rečt, da preženem te misli in vas ne morim. OK pa dajmo: Ej, a kej? Pa zakaj tolk mal? Kaj mal, nič no dajte kaj zabavnega napisat... pridem kasneje moram kuhno popucat... Aja, sej imaš prav, tole sploh ni zabavno, za zjokat je, a ne SN to je že tako resno, da bi si bilo potrebno "prijatelja" omislit Kaj pa vem, mislim da Stipetu kaj takega ne bi na pamet padlo, prej kaka prijateljica - pa mu takoj prste polomim a si mislila, da mu tiča zadaviš?!?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 27.5.2009 21:20:53
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Marusah Čer... Stipe in Dolenjka za uspešen pregled. Dolenjka kak je že ime tvojmu ginekologu? Se sploh ne morem spomnit...ampak mi gre pa še vedno na smeh, ko se spomnim kak sem se enkrat, ko smo ble še nosečke nasmejala na njegov račun Srečka nosečka tudi od naju z Lovrotam. Glede Lane pa....moj revček se zadnje čase kr izogiba punc, ker se vse spravjo na njega Ne smeš se sekirat, sej veš kak je Lovro ipičen... Meni je pa moj Hundi spet izdahnu tko, da sem zdej brez avta. Se je pa ati izrsu in gremo v petek al pa v soboto po novega Na piknik pa pridema sama z Lovrotam, ati ne more ...sam ne vem še čist kje boma avto dobila Boma babi okupirala, če ne bo šlo drugač Pridema pa ziher, pa tut če peš... čer soseda bošček Lovro, Lana si ga kar privošči. Sem jo pozabila zatožit, da tudi za lase rada povleče. Predvsem luštne fante, Lovrota ima še posebaj rada. No, zadnjič je tudi prodajalko v BC zlasala, čeprav sem gospo opozorila, da je ta ljubek obrazeh in zlati smeh - lump. Marusah - kakšen avtek ste izbrali?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 27.5.2009 21:21:22
|
|
|
|
buči
|
rr serje, grem kar počivat, ker tv ne morem gledat. Le zakj ne ... Stipe ve odgovor ...
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 27.5.2009 21:21:32
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka Dajmo kakšno bolj zabavno rečt, da preženem te misli in vas ne morim. OK pa dajmo: Ej, a kej? Pa zakaj tolk mal? Kaj mal, nič Lepo da ste solidarni z nami Jaz pa nisem nič solidarna z vami, še posebej zdaj ne, ko sem se rešila mirence! A veste, da se nenormalno bolje počutim! pol pa ti za vse nas
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 27.5.2009 21:21:56
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka Dajmo kakšno bolj zabavno rečt, da preženem te misli in vas ne morim. OK pa dajmo: Ej, a kej? Pa zakaj tolk mal? Kaj mal, nič no dajte kaj zabavnega napisat... pridem kasneje moram kuhno popucat... Aja, sej imaš prav, tole sploh ni zabavno, za zjokat je, a ne SN to je že tako resno, da bi si bilo potrebno "prijatelja" omislit Kaj pa vem, mislim da Stipetu kaj takega ne bi na pamet padlo, prej kaka prijateljica - pa mu takoj prste polomim a si mislila, da mu tiča zadaviš?!?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 27.5.2009 21:22:46
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči rr serje, grem kar počivat, ker tv ne morem gledat. Le zakj ne ... Stipe ve odgovor ... kje je fuzbal?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 27.5.2009 21:24:40
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Marusah Čer... Stipe in Dolenjka za uspešen pregled. Dolenjka kak je že ime tvojmu ginekologu? Se sploh ne morem spomnit...ampak mi gre pa še vedno na smeh, ko se spomnim kak sem se enkrat, ko smo ble še nosečke nasmejala na njegov račun Srečka nosečka tudi od naju z Lovrotam. Glede Lane pa....moj revček se zadnje čase kr izogiba punc, ker se vse spravjo na njega Ne smeš se sekirat, sej veš kak je Lovro ipičen... Meni je pa moj Hundi spet izdahnu tko, da sem zdej brez avta. Se je pa ati izrsu in gremo v petek al pa v soboto po novega Na piknik pa pridema sama z Lovrotam, ati ne more ...sam ne vem še čist kje boma avto dobila Boma babi okupirala, če ne bo šlo drugač Pridema pa ziher, pa tut če peš... A misliš na mojega bivšega Ginekologa namreč Un je bil pa Ratko No, sej kokr vem, mu je še zdej tko ime Sam moje ne bo več vidu
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 27.5.2009 21:26:19
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Marusah Čer... Stipe in Dolenjka za uspešen pregled. Dolenjka kak je že ime tvojmu ginekologu? Se sploh ne morem spomnit...ampak mi gre pa še vedno na smeh, ko se spomnim kak sem se enkrat, ko smo ble še nosečke nasmejala na njegov račun Srečka nosečka tudi od naju z Lovrotam. Glede Lane pa....moj revček se zadnje čase kr izogiba punc, ker se vse spravjo na njega Ne smeš se sekirat, sej veš kak je Lovro ipičen... Meni je pa moj Hundi spet izdahnu tko, da sem zdej brez avta. Se je pa ati izrsu in gremo v petek al pa v soboto po novega Na piknik pa pridema sama z Lovrotam, ati ne more ...sam ne vem še čist kje boma avto dobila Boma babi okupirala, če ne bo šlo drugač Pridema pa ziher, pa tut če peš... Tako se govori Štajerci ste itak največje face ko je žur v igri Kje je pa štajerka Janey A oni pa ne bodo na piknik prišli
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 27.5.2009 21:27:04
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: buči rr serje, grem kar počivat, ker tv ne morem gledat. Le zakj ne ... Stipe ve odgovor ... kje je fuzbal? v Rimu igrajo baje
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 27.5.2009 21:27:45
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Marusah Čer... Stipe in Dolenjka za uspešen pregled. Dolenjka kak je že ime tvojmu ginekologu? Se sploh ne morem spomnit...ampak mi gre pa še vedno na smeh, ko se spomnim kak sem se enkrat, ko smo ble še nosečke nasmejala na njegov račun Srečka nosečka tudi od naju z Lovrotam. Glede Lane pa....moj revček se zadnje čase kr izogiba punc, ker se vse spravjo na njega Ne smeš se sekirat, sej veš kak je Lovro ipičen... Meni je pa moj Hundi spet izdahnu tko, da sem zdej brez avta. Se je pa ati izrsu in gremo v petek al pa v soboto po novega Na piknik pa pridema sama z Lovrotam, ati ne more ...sam ne vem še čist kje boma avto dobila Boma babi okupirala, če ne bo šlo drugač Pridema pa ziher, pa tut če peš... Tako se govori Štajerci ste itak največje face ko je žur v igri Kje je pa štajerka Janey A oni pa ne bodo na piknik prišli marušah - če se bo moj še malo mulil, gremo skupaj, jaz vozim Pa še fajn se bomo imeli. Samo mala dva moramo dat fejst narazen sedet.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 27.5.2009 21:27:53
|
|
|
|
Marusah
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Marusah Čer... Stipe in Dolenjka za uspešen pregled. Dolenjka kak je že ime tvojmu ginekologu? Se sploh ne morem spomnit...ampak mi gre pa še vedno na smeh, ko se spomnim kak sem se enkrat, ko smo ble še nosečke nasmejala na njegov račun Srečka nosečka tudi od naju z Lovrotam. Glede Lane pa....moj revček se zadnje čase kr izogiba punc, ker se vse spravjo na njega Ne smeš se sekirat, sej veš kak je Lovro ipičen... Meni je pa moj Hundi spet izdahnu tko, da sem zdej brez avta. Se je pa ati izrsu in gremo v petek al pa v soboto po novega Na piknik pa pridema sama z Lovrotam, ati ne more ...sam ne vem še čist kje boma avto dobila Boma babi okupirala, če ne bo šlo drugač Pridema pa ziher, pa tut če peš... A misliš na mojega bivšega Ginekologa namreč Un je bil pa Ratko No, sej kokr vem, mu je še zdej tko ime Sam moje ne bo več vidu ja, ja, Ratko pa ne more ti bit tak ime.... adijo pamet
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 27.5.2009 21:28:18
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: buči rr serje, grem kar počivat, ker tv ne morem gledat. Le zakj ne ... Stipe ve odgovor ... kje je fuzbal? v Rimu igrajo baje na šampanjc še lahko pridem, če me Stipe pelje
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 27.5.2009 21:28:46
|
|
|
|
Marusah
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Marusah Čer... Stipe in Dolenjka za uspešen pregled. Dolenjka kak je že ime tvojmu ginekologu? Se sploh ne morem spomnit...ampak mi gre pa še vedno na smeh, ko se spomnim kak sem se enkrat, ko smo ble še nosečke nasmejala na njegov račun Srečka nosečka tudi od naju z Lovrotam. Glede Lane pa....moj revček se zadnje čase kr izogiba punc, ker se vse spravjo na njega Ne smeš se sekirat, sej veš kak je Lovro ipičen... Meni je pa moj Hundi spet izdahnu tko, da sem zdej brez avta. Se je pa ati izrsu in gremo v petek al pa v soboto po novega Na piknik pa pridema sama z Lovrotam, ati ne more ...sam ne vem še čist kje boma avto dobila Boma babi okupirala, če ne bo šlo drugač Pridema pa ziher, pa tut če peš... Tako se govori Štajerci ste itak največje face ko je žur v igri Kje je pa štajerka Janey A oni pa ne bodo na piknik prišli marušah - če se bo moj še malo mulil, gremo skupaj, jaz vozim Pa še fajn se bomo imeli. Samo mala dva moramo dat fejst narazen sedet. zmenjeno....
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 27.5.2009 21:30:37
|
|
|
|
Marusah
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Kje je pa štajerka Janey A oni pa ne bodo na piknik prišli Janey ne pride na piknik, ker ima drugi teden 2 izpita in se pridno uči.... bomo mi na pikniku ruknil ene par takratkih na njeno srečo
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 27.5.2009 21:31:12
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Marusah IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Marusah Čer... Stipe in Dolenjka za uspešen pregled. Dolenjka kak je že ime tvojmu ginekologu? Se sploh ne morem spomnit...ampak mi gre pa še vedno na smeh, ko se spomnim kak sem se enkrat, ko smo ble še nosečke nasmejala na njegov račun Srečka nosečka tudi od naju z Lovrotam. Glede Lane pa....moj revček se zadnje čase kr izogiba punc, ker se vse spravjo na njega Ne smeš se sekirat, sej veš kak je Lovro ipičen... Meni je pa moj Hundi spet izdahnu tko, da sem zdej brez avta. Se je pa ati izrsu in gremo v petek al pa v soboto po novega Na piknik pa pridema sama z Lovrotam, ati ne more ...sam ne vem še čist kje boma avto dobila Boma babi okupirala, če ne bo šlo drugač Pridema pa ziher, pa tut če peš... A misliš na mojega bivšega Ginekologa namreč Un je bil pa Ratko No, sej kokr vem, mu je še zdej tko ime Sam moje ne bo več vidu ja, ja, Ratko pa ne more ti bit tak ime.... adijo pamet Tako je moja sestra zadnjič imela neko stranko, ki ji je bilo ime Valter BBBBBB. Pa revica ni vedela, kaj je ime . Je rekla, da tako smešnega imena še ni slišala. Jutri jo bom vprašala, če ji je ime Ratko bolj všeč.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 27.5.2009 21:31:49
|
|
|
|
Februarka08
|
Dolenjka, saj jaz vseeno upam da ne bo 17 st. itak je pa v glavi, da pridemo, sem že prejle en recept iskala za en izi čokoladni kolač, ker ne morm iz svoje kože in ne bom brez prišla SN lahko ti pošljem samo pozitivne misli, in sem bila že v taki situaciji in vem da je hudo, pa še nemočen si... drži se Grem počasi v mižule mažule, moj je itak pred... ah, seveda, kje pa
|
Plavalne kapepetruskaAli v bazenu vaš otrok uporablja plavalno kapo?Da (
10%)
Ne (
88%)
Samo pozimi (
2%)
Število vseh glasov: 59Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!