khurde
|
IZVIRNO SPOROČILO: krtekxx Jaz mam 39. Pa kaj? točn tko! jz sam upam, da bom tok športno aktivna k ti čez par let. pa možu za igralo - res je zakon! včer zvečer je nenormalno bliskal in padal. na srečo smo pa prejšnji teden pokril vrt z mrežami pred točo, tako da nas tega ni tok strah. ulla, torba je pa res huda, men so ful všeč take barve, pa pisano. sem lih zanč brala na enem forum tle na rr, kako se tamali brez smisla oblačijo in da izpade kar pisan... pa je ena skor mojo priljubljeno kombinacijo trofnla in se zgražala nad njo IZVIRNO SPOROČILO: kiara24 še nekaj glede GH, ko uvajaš zelenjavo ji daš rec. 4 do 5X samo korenček... pol pa drugo zelenjavo... in kako potem naprej ko recimo uvedeš vso zelenjavo ki jo lahko je na začetku ali jih potem lahko mešaš ali raje še ne, pa kdaj pol začneš s sadjem? Upma, da niso neumna vpr. men se zdi, da ko uvedeš eno, pa k veš, da po njej ni panike, jo komot mešaš z eno drugo novo, ker če bo problem, pol veš, da je problem zarad nove. tko da lah že drug teden je npr. kombinacijo korenja in nečesa novega (izkušene me popravte, če sem mem ruknla). ni treba vse uvesti in šele pol kombinirat. jaz bom pomoje kar mal mešano uvajala. najprej par zelenjav, pol nekaj sadja, pa spet kakšno zelenjavo... correct me if i'm wrong. IZVIRNO SPOROČILO: barba starost - jst sem bla januarja 28 sej to ni važn kok smo dejansk stare, važn je kok stare se počutmo ... jst sm že neki cajta 25 baba stara zmešana, kva pa ti na rolerjih delaš? mislim, po zgražanju tvojih sosed (sej nisem mem usekala ane?) bi rekla, da maš najmanj 10 let več pa ne mislim, da so rolerji sam za mlade, da ne bo pomote, jih ma tut moj fotr. in mi je super videt kakšne nad 50 na njih. Jancci, ja, se vzgaja kar nekaj ljudi zraven. Mi je že TETA od mojga rekla, da ONA premal vid tamalo, pa jo vid skor vsak teden, včas tut po 2x na teden, ker so vsi njegovi sorodniki v radiju 200 m. Mislim, me prav briga, kdo kaj reče, če bi jo k vsakmu, k se pritožuje, da jo premal vid, peljala po njegovih željah, je vseen, če jo kar v rejo dam. In pol k se tamala pritožuje, vsak reče, da zato, k ga premal vid. Pa noben ne sprejme, da zato, k mene al pa mojga hoče. In k se pr mojmu pritožuje, k hoče k men, pa noben ne pisne, da ga premal vid. Pač, taki mali hočejo svojo mamico in so najbolj tam zadovoljni, bi lah bili pri njej non-stop, pa ne bi hotel k enemu drugemu. Včas mam filing, da bi bili vsi najbolj zadovoljni, če bi bila mami, ki vsakemu turi otroka. Ma sori, če bi bilo tko, se tut primarno ne bi odločila zanj. In ne vem, če so njihovi lastni otroci hoteli bit pri njih non-stop, to ne pomen, da VSI hočejo bit pri njih non-stop, ampak so oni hoteli bit zato, k so bile one njihove mame in ne drugi ljudje. Matr, to folku dopovedat... In ne moreš verjet, pol me skor obtožujoče gledajo, k hoče mala k men in ne njim. Plenice so mi pa kul Moltex Eko iz Mullerja. Itak moraš pa sprobat, ene so lah nad enimi ultra zadovoljne, pa z unimi, k ti boš, niso, in obratno. Sonček, ne vem odgovora glede glave. Ulla, Jannci, kva sta tamala dva huuuuuda v banjici! A to mata une nastavke za v banjo al kako? Jz bi tut kupila, k včas k brca jo komi držim. A je to kej omejen z velikostjo ipd.? Men tut tamala mal slabše spi zadnje čase, pomoje vročina, pa mogoče že mal zobki, sej se baje težave lah začnejo ful prej preden izrastejo. Dons sem bila prav jezna nanjo, k je skos neki skor jokala, jaz pa čist zaspana (tko, od ene dveh do ene petih zjutri). In mi včas pridejo prav take orto glupe ideje na misel (do zdej dvakrat), da bi jo za ušesa al pa kr pocukala mal (ampak sam takrat k sem k zombi, ona pa kr ne more zaspat, ni lačna, je previta, pri meni, pa sred noči je). Ampak itak je ne, sam pol mi je pa toooook bed zarad teh negativnih filingov, pa jeze nanjo, k vem, da bi tut ona raj spala, če bi lah, pa očitno neki ne more. Mislim, pol sploh ne morem pozabit, kako lah na kaj takega SPLOH pomislim. Zato tut vem, da sem tko negativno razmišljala točen dvakrat, k mi kr ne gre iz glave. Imam kr eno krivdo pol v seb.
|