|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarski sončki 2009
27.5.2009 15:01:48   
OLjica
ojla punce,

mali je zdaj zaspal, komaj..danes težko zaspi.

jaz sem bila marca 29user posted image

kiara, jst sm malemu dala ta teden 2x jabolka, kuhana in spasirana. naslednji je korenček. zelo lepo je jedel jabolka ( bio-zlati delišes).

preden zaspi se igrava z rokicama in to vsak večer, malo se pocrkljava in nočkouser posted image

kakšen zaspan danuser posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 4176
27.5.2009 15:02:59   
kiara24
Ploha- hul je dobr zekiuser posted image . Jaz bi vzela od Mullerja. Moje mnenje nikoli ni bilo nič narobe , od DM mi niso všeč.

Ulla- a si šla res spat k te dans nikjer niuser posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 4177
27.5.2009 15:33:29   
PAJO
sam da se mal pofočkam da sm tukej in vas pridno berem.
ne da se mi lih nekej pisatuser posted image ,dons sm bolj lena še nč nism
nardila,no grem tamali za jest narest

papauser posted image

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 4178
27.5.2009 16:11:03   
petra88
ej ne tolk hitr pisat, jest sm šele na 158 strani user posted image rajš nism šla gledat kolk me še čakauser posted image
jancci a pa meti ni nič vroče notri v slingu zavita in še v hlače oblečena? jaz sem ga morala v kratkem bodyu okrog nosit, brez hlač, nogavic pa še je bil prešvican skoz in skoz..
... te debate od krav in teličkov so mi všeč user posted image pri naših doma so lih za 1. april dobili telička - zjutraj je fotr še hecal mamo za 1. april da bo strila, popoldne ko so bili pri meni na obisku so pa šibali, ker se je res začelo.. zdej sm verjetno že 300km za to debato, pa vseeno user posted image
David je pa ta teden že cel teden tak cmerav, nič mu ni prav, samo na zizi se pomiri in zaspi. pa ponoči se zbujamo na 2uri user posted image nevem, al ga zobki matrajo al kaj bo...
no grem brat naprej, upam da vas še ta teden ulovim user posted image

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 4179
27.5.2009 17:06:58   
Jancci
Meta je spala zdaj 4 ure in pol, pa še jest 1 uro in pol zraven, user posted image  čist odlično tole dons user posted image user posted image user posted image  

Petra88.. ma ja, ji je blo vroče.. je dobila ene mehurčke po nogicah.. mal je treba pazit. Danes bi bilo vrjetno fajn, ker je hladneje!?

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu petra88)
Neposredna povezava do sporočila: 4180
27.5.2009 17:21:54   
khurde
IZVIRNO SPOROČILO: krtekxx

Jaz mam 39. Pa kaj?

točn tko! jz sam upam, da bom tok športno aktivna k ti čez par let. pa user posted image user posted image user posted image  možu za igralo - res je zakon!

včer zvečer je nenormalno bliskal in padal. na srečo smo pa prejšnji teden pokril vrt z mrežami pred točo, tako da nas tega ni tok strah.

ulla, torba je pa res huda, men so ful všeč take barve, pa pisano. sem lih zanč brala na enem forum tle na rr, kako se tamali brez smisla oblačijo in da izpade kar pisan... pa je ena skor mojo priljubljeno kombinacijo trofnla in se zgražala nad njo user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: kiara24

še nekaj glede GH, ko uvajaš zelenjavo ji daš rec. 4 do 5X samo korenček... pol pa drugo zelenjavo... in  kako potem naprej ko recimo uvedeš vso zelenjavo ki jo lahko je na začetku ali jih potem lahko mešaš ali raje še ne, pa kdaj pol začneš s sadjem? Upma, da niso neumna vpr.user posted image

men se zdi, da ko uvedeš eno, pa k veš, da po njej ni panike, jo komot mešaš z eno drugo novo, ker če bo problem, pol veš, da je problem zarad nove. tko da lah že drug teden je npr. kombinacijo korenja in nečesa novega (izkušene me popravte, če sem mem ruknla). ni treba vse uvesti in šele pol kombinirat. jaz bom pomoje kar mal mešano uvajala. najprej par zelenjav, pol nekaj sadja, pa spet kakšno zelenjavo... correct me if i'm wrong.

IZVIRNO SPOROČILO: barba

starost - jst sem bla januarja 28user posted image  sej to ni važn kok smo dejansk stare, važn je kok stare se počutmo ... jst sm že neki cajta 25user posted image user posted image user posted image

baba stara zmešana, kva pa ti na rolerjih delaš? user posted image  mislim, po zgražanju tvojih sosed (sej nisem mem usekala ane?) bi rekla, da maš najmanj 10 let več user posted image  pa ne mislim, da so rolerji sam za mlade, da ne bo pomote, jih ma tut moj fotr. user posted image  in mi je super videt kakšne nad 50 na njih.

Jancci, ja, se vzgaja kar nekaj ljudi zraven. Mi je že TETA od mojga rekla, da ONA premal vid tamalo, pa jo vid skor vsak teden, včas tut po 2x na teden,user posted image user posted image user posted image ker so vsi njegovi sorodniki v radiju 200 m. Mislim, me prav briga, kdo kaj reče, če bi jo k vsakmu, k se pritožuje, da jo premal vid, peljala po njegovih željah, je vseen, če jo kar v rejo dam. user posted image   In pol k se tamala pritožuje, vsak reče, da zato, k ga premal vid. Pa noben ne sprejme, da zato, k mene al pa mojga hoče. In k se pr mojmu pritožuje, k hoče k men, pa noben ne pisne, da ga premal vid. user posted image  Pač, taki mali hočejo svojo mamico in so najbolj tam zadovoljni, bi lah bili pri njej non-stop, pa ne bi hotel k enemu drugemu. Včas mam filing, da bi bili vsi najbolj zadovoljni, če bi bila mami, ki vsakemu turi otroka. Ma sori, če bi bilo tko, se tut primarno ne bi odločila zanj. In ne vem, če so njihovi lastni otroci hoteli bit pri njih non-stop, to ne pomen, da VSI hočejo bit pri njih non-stop, ampak so oni hoteli bit zato, k so bile one njihove mame in ne drugi ljudje. Matr, to folku dopovedat... In ne moreš verjet, pol me skor obtožujoče gledajo, k hoče mala k men in ne njim. user posted image  Plenice so mi pa kul Moltex Eko iz Mullerja. user posted image  Itak moraš pa sprobat, ene so lah nad enimi ultra zadovoljne, pa z unimi, k ti boš, niso, in obratno.

Sonček, ne vem odgovora glede glave.

Ulla, Jannci, kva sta tamala dva huuuuuda v banjici! A to mata une nastavke za v banjo al kako? Jz bi tut kupila, k včas k brca jo komi držim. A je to kej omejen z velikostjo ipd.?

Men tut tamala mal slabše spi zadnje čase, pomoje vročina, pa mogoče že mal zobki, sej se baje težave lah začnejo ful prej preden izrastejo. Dons sem bila prav jezna nanjo, k je skos neki skor jokala, jaz pa čist zaspana (tko, od ene dveh do ene petih zjutri). In mi včas pridejo prav take orto glupe ideje na misel (do zdej dvakrat), da bi jo za ušesa al pa kr pocukala mal user posted image user posted image user posted image  (ampak sam takrat k sem k zombi, ona pa kr ne more zaspat, ni lačna, je previta, pri meni, pa sred noči je). Ampak itak je ne, sam pol mi je pa toooook bed zarad teh negativnih filingov, pa jeze nanjo, k vem, da bi tut ona raj spala, če bi lah, pa očitno neki ne more. Mislim, pol sploh ne morem pozabit, kako lah na kaj takega SPLOH pomislim. Zato tut vem, da sem tko negativno razmišljala točen dvakrat, k mi kr ne gre iz glave. Imam kr eno krivdo pol v seb.

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 4181
27.5.2009 17:24:15   
khurde
Sm tut zdele pri tamali spala. Ona pa še nadaljuje. Zgleda vreme za spat. Sam ne bi pa zaspala sploh, če se ne bi pr men stiskala. K to mi je tok kjut, ne morem verjet, da te lah en tak mali, k se stisne k tebi in zaspi tam v naročju, kjer mu je najbolj, tok razneži. Čak, čak, kje so uni osladni smeškoti... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 4182
   [Brisano sporočilo]
27.5.2009 19:13:37   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu khurde)
  Neposredna povezava do sporočila: 4183
27.5.2009 20:46:47   
Jancci
IZVIRNO SPOROČILO: khurde

če bi jo k vsakmu, k se pritožuje, da jo premal vid, peljala po njegovih željah, je vseen, če jo kar v rejo dam. user posted image   

Itak! Jest sem ugotovila, da bi bla lahko čist vsako popoldne brez nje, če nebi bla jest tok"tečna" in jo pač ne dam. Vsi bi jo mel kar celo popoldne  user posted image user posted image  Danes je bla ene pol ure dol in pol sta mogla nekam it.. in stoji mati pod štengam s tamalo v naročju.. "A gre lahko Meta z nama?? Ona je rekla, da bi šla...." WTF???????? Bomo še vzgajali!!!!  user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: khurde

Ulla, Jannci, kva sta tamala dva huuuuuda v banjici! A to mata une nastavke za v banjo al kako? Jz bi tut kupila, k včas k brca jo komi držim. A je to kej omejen z velikostjo ipd.?

Ta nastavek je men ena posodla, pa ga v bistvu ne uporabljam. Sem parkrat probala, pa mi niti ne sede ne vem kok. Mogoče je blo prej boljš ko še ni tok glave držala. Zdej jo pa itak po robu banjice lahko mal poležim in ji dam svojo roko med nogice da ne zdrsne in imam pol eno roko frej da jo mal čoham. Se mi zdi, da ne rabiš tega!? Itak bo pa kmal sedela. user posted image

Adej Khurde nehi se sekirat zaradi tistih dveh trenutkov slabosti.. vidim ,da si čist raznežena mamica!!! Kokr jest "poznam" otroke je takih trenutkov, ko bi ga najrajš s hlač stresu, kasneje, ko so večji še kar nekaj.. ampak važno je, da ostane samo pri mislih!!!!  user posted image

Sonček mi nimamo nič ninice. No, al pa jo imamo.. moja joška user posted image user posted image  

< Sporočilo je popravil Jancci -- 27.5.2009 20:49:30 >

Tako drobcene ročice,
(P Brown)

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 4184
27.5.2009 21:01:30   
Jancci
Kwajtobabe?? Avsefuzbalgledatealkaj? user posted image user posted image user posted image

Tako drobcene ročice,
(P Brown)

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 4185
27.5.2009 21:06:47   
barba
kakšn fuzbal??? jst mal na FB visimuser posted image user posted image  pol grem pa drobnjakove štrukeljčke nardituser posted image

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 4186
27.5.2009 21:07:46   
Anonimen
nism spala babe, sam en obisk se mi je napovedal, pa sm mogla hitr mal pospravituser posted image pa pecivo sem spekla in narezek nahoblalauser posted image

aja, banjica je una, k ma tist pukel notri, je res fajn, lepo leži pa ni ga treba držat ( no, ne morš it na RR recimo, pa ga v banji pustituser posted image ), sam tko...pa fajn je, k ma naliman termometer, tko da točno veš kolk topla je vodauser posted image jo pa res hitro preraste, oz. lohk sicer dolgo kopaš v njej, samo otroc pol tako de
lajo, da vso vodo ven zmečejouser posted image zato smo se mi pri uli kr hitro v tavelko banjo prestavli...drgač je pa super tale, jst sem bla skeptična, sem hotla navadno, sam je moj tolk zapel...pol se je pa res fajn obnesla...patronažna je pa tud rekla, da tolk dobre še ni vidla, da te k majo to oblikovano dno, so navadno smotane, tale je pa mega. je pa od o.k. babyuser posted image

Zato tut vem, da sem tko negativno razmišljala točen dvakrat, k mi kr ne gre iz glave. Imam kr eno krivdo pol v seb.

khurde kr navadi seuser posted image veš kaj vse ti bo pršlo še na miseluser posted image ko boš ob treh ponoči nosla otroka že dve uri po bajte, pa se v omare zaletavala, pa te bo zamikalo okno odpret in fjuuuu, poleti deteuser posted image user posted image user posted image mal se hecam, nouser posted image sam brezskrbi da točn vem kak je to, mi je ula dala ogromno priložnosti za traparije razmišljatuser posted image sam dokler sam razmišljaš....sej lohk razmišljaš tud o ropu banke, pa zato še nisi lopov, pa o postavnem sosedu, pa zato še nisi prešuštnicauser posted image pa sej, razum ti govori, da otrok je utrujen, pa bogi, pa ziher ga kej matra, am telo je pa tolk utrujeno, da groza...

tak. grem ankete mal de

lat, lubi pa gleda 11 al kolk becev, k se po travi podijouser posted image

(odgovor članu kiara24)
  Neposredna povezava do sporočila: 4187
27.5.2009 21:10:06   
Anonimen
Sonček mi nimamo nič ninice. No, al pa jo imamo.. moja joška

ja, joška je itak taboljš ninicauser posted image

sonček komot mu pustiš pleničko, ni nevarnosti da bi se zadušil, saj se refleksno odmakne, sploh zdej pa so že tolk veliki, da plenička pa res ni nevarna...to je bolj problem pri kakih nedonošenčkih, k ne zmorejo umaknit glavice...al pa kak težek kovter, pa da si ga ne more umaknt...pleničko pa komot mauser posted image

(odgovor članu Jancci)
  Neposredna povezava do sporočila: 4188
27.5.2009 21:13:17   
Jancci

pol grem pa drobnjakove štrukeljčke nardituser posted image

A pol mamo ju3 v Šenčurju kosilo???  user posted image

Tako drobcene ročice,
(P Brown)

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 4189
   [Brisano sporočilo]
27.5.2009 21:17:26   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4190
27.5.2009 21:21:00   
barba
IZVIRNO SPOROČILO: Jancci

pol grem pa drobnjakove štrukeljčke nardituser posted image

A pol mamo ju3 v Šenčurju kosilo???  user posted image

to so uni tamajhni za v juho ... lahko, ni problemauser posted image

LP, barba

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 4191
27.5.2009 21:21:30   
ronja
men se zdi, da ko uvedeš eno, pa k veš, da po njej ni panike, jo komot mešaš z eno drugo novo, ker če bo problem, pol veš, da je problem zarad nove. tko da lah že drug teden je npr. kombinacijo korenja in nečesa novega (izkušene me popravte, če sem mem ruknla). ni treba vse uvesti in šele pol kombinirat. jaz bom pomoje kar mal mešano uvajala. najprej par zelenjav, pol nekaj sadja, pa spet kakšno zelenjavo... correct me if i'm wrong.

Hja, na začetku sem jaz rajši bolj previdna - včasih, sicer zelo redko, se pa zgodi, je lahko problem ravno kombinacija (niti ni nujno, da zaradi alergij, lahko samo težje prebavijo, pa jih napenja, recimo). nekateri zato priporočajo najprej vsako novo stvar samo zase in šele potem kombinirat. Jaz pa sem bila nekaj časa alergična na nasičene maščobe v kombinaciji s škrobom (recimo sem bruhala po pečenm krompirju, če je bil premasten ali pa recimo po kruhu z nutelo - blesavo za pop*, ne bi nikoli sama ugotovila, ker je tako trapasto! Hvalabogu nisem bila edina s tako alergijo in je dohtarca hitro pogruntala in sem nekaj časa pazila, pa je izzvenelo). prej nisem nikoli slišala za kaj takega, mi je pa rekla, da to ni tako redko...
To je ena stvar, druga je pa to, da je fajn, da otroci spoznavajo najprej čiste okuse, da se navadni na različne okuse. Seveda pa lahko tudi mešaš, samo da proba kdaj tudi čisto cvetačo, recimo, da mu pač razvijaš okus. Sicer ma pa vsak svoj sistem za tole uvajanje...

hehe, khurde, Lejla ma zadnje noči tudi take! Midva praviva, da postaja "ronjasta". Sploh ne spi več ponoči! Se zbudi ob pol dveh, dveh in ne zaspi do jutra... včasih tako malo za 10 min. lih tok da misliš, zdaj pa bo... potem pa jovo na novo... Samo ona potem to čez dan nadoknadi, jaz pa ne morem, ker se zjutraj (rana ura, zlata ura...) zbudi Ronja... Ehja, se bomo naspali, ko bojo šle v šolo, pravijouser posted image . Pri nas je mel pa lubi danes en tak dan kot ti zadnjič noč - mu je šla Ronja ultra na živce - se je pol šel kar na balkon hladit (dobesedno fizično in psihičnouser posted image ). je nekaj sanjal, kako bova pogledala enega Ramseya (45 min. traja zadeva) na račkotu, pa malecko sem dala spat in je zgledalo super... Ampak Ronja je mela svoj dan, hehe. sem mu že prej rekla, da je tole "krčmar-loss" (tako midva rečeva - račun brez krčmarja).

Samo je bila res bogica, ves čas ji je šlo nekaj na živce - bili sta namreč cepljeni danes - zato pa Lejla spi... Ponoči bo pa žurka! Samo je res nimam srca budit, naj spi dete bogo! samo spi pa res že dolgo, vmes je jedla, pa kar spala dalje... Tako da vem, da danes ne bo nič spanja ponočiuser posted image . No, če smo zdržali par noči, bomo pa še tole, ni res?

Sicer sem bila pa danes pridna: najprej sva medtem ko je Lejla spala z Ronjo naredili en kup sladoledov (trenutno imam v zmrzovalniku 12 domačih sladoledov), človek bi rekel, da se mi je rahlo sfuzlalo - danes sem naredila 3 (jabolčnega z jogurtom in rožmarinom, kokosovega in pepermintovega, no, če šteješ pod danes tudi vse, kar je čez polnoč pa še stračatelo), pa kandirane rožmarinove iglice in spajsi sladkoslane orehe. kombinacije so včasih ubitač hecne, ampak nekatere izpadejo super - tole danes je prav dobro, vsem všeč!
Potem smo šle vpisat Lejlo v vrtec, prišle domu, sem obe nahranila in dala spat in ju revici čez dobre pol ure morala že zbudit, ker smo morale it v ZD na cepljenje- obe sta imeli cepljenje. Tam smo se dobile z očijem, zrihtali smo vse skup, Lejla je jokala čisto malo, Ronja malo več (mogoče zato, ker nisem bila z njo, so me ven nagnali, da naj Lejlo oblečemuser posted image ). In potem je še cel dan težila: mami, mami... Bošček, skratka.

No, zdaj pa obe že spita, lubi je šel na basket... Jaz pa tule kljucam in se prepričujem, da imamo 12 sladoledov dovolj in se nekak probavam upret misli, da bi naredila še mlečno čokoladnega, temno čokoladnega in vanilijevega s karamelo in orehi... Pa ne vem, če mi bo ratalo;) Prepričujem se, da bi bilo pametno it spat, hkrati pa ne vem, kdaj sem šla nazadnje ob pol 10ih spat... No, mogoče se bo lejla zbudila in me rešila dilemeuser posted image ...

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 4192
27.5.2009 21:24:03   
sonček33
barba - jaz bi pa recept, pls

ulla - a misliš, da res ni nevarno?, ker plenička mu je tanataboljša
khurde - se strinjam z ullo, ti pride pa te mine

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 4193
27.5.2009 21:24:45   
ronja
Aja, za kosilo sem naredila pa še domače tortilje, sem se pozabla pohvalituser posted image . Tak da danes mi je res kar laufalo - glede na situacijo, sevedauser posted image ...
Jutri mamo pa spet "rough", gre lubi na teren in smo cel dan same. samo upam, da mu znese prit nazaj do uspavanja, ker tole obe hkrati zna bit rahlo do pretežno neizvedljivo... Držite pesti za nas, hehe.

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 4194
27.5.2009 21:25:13   
barba
ronja - tok sladoledov ... svaka ti častuser posted image

sonček - čist simp navadn testo: jajce, moka, mal soli, voda in mal olivnega olja; nadriš testo, zlo na tanko razvaljaš, potreseš z drobnjakom, zaviječ in narečeš na 1 cm široko.

< Sporočilo je popravil barba -- 27.5.2009 21:27:49 >

LP, barba

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 4195
   [Brisano sporočilo]
27.5.2009 21:27:23   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 4196
27.5.2009 21:29:48   
Anonimen
ulla - a misliš, da res ni nevarno?, ker plenička mu je tanataboljša
khurde - se strinjam z ullo, ti pride pa te mine

res mislim da ni. radi se tiščijo nečesa, že v trebuhu so se tiščali, pa pol se mamice tiščijo in tko...pa brezskrbi da bo umaknil glaviso, da bo lahko dihal, to pa je avtomatsko...razen res čisto šibak, micen, nedonošen, švohcen dojenček mogoč tega ni sposoben.

ronja, ma ti si čist divja.
pa zahtevam recepte za sladolede user posted image user posted image ( če jih maš cajt delat, maš še recept cajt napisat!)user posted image

(odgovor članu sonček33)
  Neposredna povezava do sporočila: 4197
27.5.2009 21:30:27   
barba
grem jst štrukeljčke delat ...

jutr dopoldne grem pa mal v službo pogledat

aja, en kveščn: a nam k smo na porodniški pripada regres?

LP, barba

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4198
27.5.2009 21:31:39   
corfu
ulla80. še k nam prid user posted image user posted image user posted image

se opravičujem, k motim...user posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4199
27.5.2009 21:34:37   
sonček33
ulla ths
ronja ma mene s sladoledom ne kupiš, ampak mogoče kerga tega ekstravagantnega pa bi probala...

ulla - ma kaj ko se mi enga lepga dne kr nalimamo pri ronji na vratih...pa sej če ma polno skrinjo ni panike, da ne bi dobila vsaka eno kepco

niia - a dej nehi,a da rada spiš ponoči...jaz pa neuser posted image user posted image user posted image

sicer pa Lovro tudi zadnje noči ponoči, ko se naje ene pol urce ne more zaspat, se premetava..pa najbrž mu je vroče, sam spi samo v bodiju kratek rokav pa odkrit, pa odprto okno

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj tako obožujemo buckasta lička pri do...
Preberite, zakaj so buckasta lička normalen in zdrav pojav pri dojenčkih ter zakaj starši v večini primerov ne bi smeli ...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.