Anonimen
|
ola punce! jaz sem doma, na bolniški :( včeraj, ko me je tako močno bolelo tam spodaj, (v predelu trebuha) da sem se kar zvijala, se je začelo.. :/ bolečine nikakor niso popustile, kot zeeelo močni m.krči, vsakih 5min sem bila na wcju, trajalo pribl.2 uri, potem pa se je zadeva normalizirala (z mene je šlo ven vse kot dri**ka). Popoldan kot vsak drug dan, sem šla ven, na sprehod, potem zvečer (okol 7h) pa zagledala svetlorjav izcedek . Nekaj najhujšega, bolečine zopet prisotne. Takoj v jok, zaskrbel me je kot še nikol!! :( Naštimam me pelje v P, kjer pregleda G. z UZ plodek, vse ok, določil mi je tudi PDP, 25.12, imeli bomo strička Božička, srček je ful bil, tamal se je premikal kot zmešan :)) to je bilo super videt, da je ok! sem 9t,3d se sovpade z zadnjim pregledom, se pravi raste ok!veliki smo 25,7 mm = je lih prav za ta teden! Pomirjena sem šla domov, v upanju da se zadeva ne bo nikoli več ponovila!!! Upam, da je stvar z izcedki zaključena. *že trkam* Se je to še kateri dogajalo? G.mi ni dal nobenih tablet in nič, me je pa prestrašil z izjavami, da je vsak izcedek začetek grozečega splava :( Grem počivat! N
|