|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: december 09
25.5.2009 10:51:03   
Netta
Drugače se pa dobro počutim. Res da me po celem dnevu bolijo noge, ampak to je zaenkrat še malenkost. Pa neprekinjeno sem lačnaaaaaaa...ne vem kam bodo šle moje kile. Ko sem še sanjala da bom noseča, sem si rekla da takrat bom pa še posebej pazila na prehrano- bom jedla samo zelenjavo, juhice, .......nič hitre hrane, endvičev, hrenovk, pic... Sedaj mi pa po glavi pleše samo hitra hrana. Včasih sanjam hamburgerje user posted image Ne morem verjet kako hudo je, če te vodi neka druga sila user posted image

pri meni je ta nosečnost popolnoma drugačna kot prva...prej bi samo sladko jedla, sedaj mi to sploh ne paše preveč...le še bolj slabo mi je po cukru..HB...so kile še na istem mestu kot so bile

sicer pa edino hrano ki jo zares sanjam včasih je hamburger, tako kot ti...in to iz Mc Donaldsa. še dobr da ga nimamo v kraju kjer živim, ker bi bila skušnjava prevelikauser posted image

(odgovor članu Zibka)
Neposredna povezava do sporočila: 726
25.5.2009 10:52:22   
Netta
vprašanje: a se vam tudi tak fejst mastijo lasje? prej sem mela tud mastne, al kaj mam zdaj, je že kriza.. vsaki drugi dan si moram lase prati. za po.piz.dit

ne sprašuj...sem takšna kot kak zanemarjen rockeruser posted image pa še prhljaj se je priključil...sem mogla vse šampone zamenjati, ker prej sem imela nenormalno suhe lase

(odgovor članu *nivea)
Neposredna povezava do sporočila: 727
25.5.2009 10:54:04   
Netta

Mene pa zanima če še katero boli v predelu križa/ledvic? Pri meni je bolečina kar močna in se širi v levo ritnico... Še posebej boli če naredim korak ali počepnem. Od sedenja ne more biti, ker cel dan stojim, lahko pa bi bilo od nosečnosti ker sem brala da bi to znalo biti od hormona relaksina ki ga je v naših telesih v prvih treh mesecih nosečnosti največ. Upam da je to... Drugače pa me trebušček nič ne boli, jajčniki tudi ne...zato sklepam da je s plodom vse ok.

mene...v prvi user posted image me ni..sem pa ano nosila precej v križu in sem tudi vse popadke čutila tam...tak da sumim, da bo tudi sedaj tako, pa itak imam vse mišice v tem predelu čisto ošvehnele, tak da ni čudno da me trga. bo treba kakšne vaje delat

mene najbolj boli zjutraj ko vstanem...ko se razmigam je pa ok

(odgovor članu ShopGirl)
Neposredna povezava do sporočila: 728
25.5.2009 11:26:27   
*nivea
živjo

mene tudi sladkarije več ne mikajo tak, kak pred nosečnostjo. zdaj bi pa samo črešnje in jagode jedla. včeraj sem se spet tak napokala tega, a je pasalo user posted image

jutri mam pregled, potem pa še NS. tak me grabi na trenutke, da joj...kaj pa če...
ampak saj vem, vse bo okej...

beebee, user posted image  za user posted image

upam,da se bo pri meni že tudi videlo kaj bo, sam dvomim da se bo že, ker bom jutri komaj 11.teden.

drugače sem pa okej, razen mastni lasje. ampak se grem v sredo šišat, tak da bom mela kratke lase, in se ne bo tak vidlo. sem pa izvedela da je moja frizerka tudi noseča in da pričakuje bebo tudi decembra.  kak če bi se zmenile user posted image

uživajte

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 729
25.5.2009 12:10:30   
natasa28
user posted image               user posted image           user posted image

user posted image PDP ~ NICK(starost) ~ (?.user posted image ,?.user posted image ) ~ KRAJ ~ PREGLED ~ NS

user posted image 1.12.      
~  BeeBee (26) ~ (1.user posted image  0.user posted image ) ~ Maribor ~ 8.5 ~ 22.5.  
~ robika (?) ~ (3.user posted image  2.user posted image )
~  Nelly08 (?) ~ (?user posted image   ?user posted image ) ~ 22.5.
user posted image 2.12.
~ anonimnauser posted image (?) ~ (?.user posted image  ?.user posted image )  
~ pikapolonica8 (?) ~ (?.user posted image  ?.user posted image )              
user posted image 3.12.
~ neanja duo (31) ~ (3.user posted image   2.user posted image ) ~ 4.5.
user posted image  5.12.
~ maychi17 (?) ~ (2.user posted image  1.user posted image )
user posted image  6.12.
~ sasi_M  (29) ~ (?.user posted image  ?.user posted image ) ~ Novo mesto ~ 7.5.
 user posted image 7.12.
~ martinca  (24) ~ (2.user posted image 1.user posted image ) ~ Jurovski dol ~ 17.6. ~ 29.5.    
~ jenny17(28) ~ (1.user posted image  0.user posted image ) ~ 17.6. ~ 21.5.   
 user posted image 8.12
~ bejbibu  (22) ~ (1.user posted image  0.user posted image ) ~ Celje ~ 15.6. ~ 30.5.                     
~ anaj22   (25) ~ (2.user posted image 1.user posted image ) ~ Medvode         
~ lana24  (?) ~ (?.user posted image  ?.user posted image ) ~ 7.5. ~ 27.5
~ dvojčica83 (26) (1.user posted image  0.user posted image )
user posted image 9.12.
~ zibka   (26) ~ (1.user posted image   0.user posted image ) ~ Celje  ~ 28.5.          
user posted image 10.12.
~ kaja13 (?) ~ (?.user posted image   ?.user posted image )                          
~ anonimna (?) ~ (?.user posted image    ?.user posted image ) ~ 15.5 ~ 1.6.
~ timchy(28) ~ (2.user posted image  1.user posted image ) ~ Velike Lašče
~ *katika* (23)~ (1.user posted image  0.user posted image ) ~  Maribor ~ 15.5. ~ 3.6.
user posted image  11.12.          
~ summer725 (25) ~ (1.user posted image    0.user posted image ~ Ljubljana ~ 5.6.                       
user posted image  14.12.
~ Emili1    (?) ~ (1.user posted image   0.user posted image ~ Ljubljana ~ 3.6.
~ ShopGirl (24) ~ (1.user posted image  0.user posted image ) ~ 25.5.
user posted image  15.12.
~ tintara (32) ~ (3.user posted image   2.user posted image )
~ elly79 (29) ~ (1.user posted image   0.user posted image )
 user posted image  16.12.
~ zalbi (29) ~ (2.user posted image   1.user posted image ) ~ Ljubljana ~ 25.5. ~ 3.6.
~  vijolca (28) ~ (1.user posted image  0user posted image Ljubljana

user posted image  17.12.
~ Anuš (29) ~ (2.user posted image   2.user posted image ) ~ Ljubljana ~ 19.5.
user posted image  19.12.
~ tulpika (33) ~ (2.user posted image  0.user posted image ) ~ 12.6.
~ riba83 (26) ~ (1.user posted image  0.user posted image ) ~ 16.6. ~ 11.6.
user posted image   21.12.
~ ANKOM (?) ~ (2.user posted image   1.user posted image )
user posted image  22.12.
~ cv3rklic4 (?) ~ (2user posted image    1.user posted image )

user posted image  23.12.
~ natasa28 (29) ~ (3user posted image    0user posted image ) okolica Mb.~ 26.5.
user posted image 25.12.
~ anonimna user posted image (?) ~ (?.user posted image  2.user posted image ) ~ 6.5.
~ marusi (31) ~ (1.user posted image  0.user posted image ) ~ 12.5.
~ moniz (38) ~ (1.user posted image  0.user posted image )

user posted image  28.12.
~ *mojca* (27) ~ (2.user posted image  1.user posted image ) ~ Ljubljana ~ 29.5.
user posted image  30.12.
~ talika81 (27) ~ (1.user posted image  0.user posted image ) ~ Slov. Bistrica ~ 25.5. ~ 23.6.
user posted image  31.12.
~ zmajči25 (32) ~ (2.user posted image    1.user posted image ) ~ Koper   

user posted image xx.12.    
~ evangelie (27) ~ (1.user posted image  0.user posted image ) ~ 20.5.
~ tf (31) ~ (1.user posted image  0.user posted image )                            
~ SAFIRA (?) ~ (?.user posted image  ?.user posted image )
~ METULJ1 (28) ~ (1.user posted image  ?.user posted image ) - Novo mesto  ~18.5.
~ mirjam80 (28) ~ (4.user posted image  1.user posted image ) ~ 15.5.
~ ammam (?) ~ (3.user posted image  2user posted image ) ~ 6.5.
~ anonimna (?) ~ (3.user posted image  2.user posted image )
~ nEzY (24) ~ (1.user posted image   0.user posted image ) ~ Kranj ~ 15.6.
~ *nivea    (27) ~ (1.user posted image   0.user posted image~ 26.5. ~ 26.5.  

TRENUTNO NAS JE 47 SREČK user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:  
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
    PREGLEDI           
    user posted image   DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA
  • Še nekaj strani:

NUHALNA SVETLINA       SEZNAM ZA BODOČE MAMICE
    NOSEČNOST                    ŠOLA ZA STARŠE
    NOSEČNIŠKI KALK.         VSE O NOSEČNOSTI
    MAMA.SI                           NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila

LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo:

TUKAJ                         TUKAJ                   TUKAJ  

• urejanje dokumentacije:
    Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
    vloga S-1/1
    priloga S-1

Urejanje očetovskega dopusta
    vloga S-1/2
    Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.
    Kako do pomoči ob rojstvu otroka?
    Priznanje očetovstva
    Kako do otroškega dodatka?

[/quote]

< Sporočilo je popravil natasa28 -- 25.5.2009 12:11:14 >

(odgovor članu *nivea)
  • Neposredna povezava do sporočila: 730
    25.5.2009 12:16:26   
    natasa28
    Sem sama dopisala svoje podatke v seznamček, jaz tudi močno upam da bo jutri vse ok, ker v prejšnih dveh nosečnostih se na drugem pregledu ni več videlo srčka, sicer takrat sem imela tudi občasne krvavitev tokrat pa je na srečo s tem mir ,ali pa samo posledica Utrogestana. Tako da če bo jutri vse ok bi morala že biti noseča če dodam od prejšnjega ultrazvoka 9 t3d oziroma po ZM 10 teden.
    Bomo videli, vam vsekakr javim , ker če bo vse ok se moram potem še naročiti k dr. Pelkičevi za NS.
    pa lep sonček na ta ponedeljek

(odgovor članu natasa28)
    Neposredna povezava do sporočila: 731
    25.5.2009 15:05:31   
    Anuš
    Čao!

Prejšnji teden sem imela 1. pregled pri G in je vse OKuser posted image . user posted image se je ful dogajalo, nisem mogla verjet. Zgleda, da je 1 teden starejšiuser posted image . Torej sem zdaj v 12 tednu. Nuhalna pa šele 11.6. A ni to pozno? NH pri skoraj 14. tednih... Se bo pa več videlo. Čeprav spola nočeva vedeti.

A je kakšna že na bolniški? Jst bom verjetno od nasl. tedna, ker imam razmik premih trebušnih mišic in ne smem dvigovat. Trenutno pa delam v jaslihuser posted image . Ni šans, da ne bi dvigovala. Sem probala ampak enostavno - dvignešuser posted image .

Drugače pa se počutim fino. Včeraj sm tekla 1 uro, tko da še ohranjam kondicijo. Verjetno pa bo kmalu prišel tisti čas, ko bom sopihala za možkomuser posted image .

Čao, grem po tamalo v vrtec.

(odgovor članu natasa28)
    Neposredna povezava do sporočila: 732
    25.5.2009 15:28:29   
    Anonimen
    IZVIRNO SPOROČILO: Anuš

Nuhalna pa šele 11.6. A ni to pozno? NH pri skoraj 14. tednih... Se bo pa več videlo. Čeprav spola nočeva vedeti.

Mogoče bi poklicala pa vprašala kako je s tem... povej da ti je G postavil drugačen rok, ker vem da ni vseeno kdaj prideš na NS. Se mi pa zdi, da sem brala da je tam do 14. tedna še ok ... jaz sem v 12. tednu, G mi je rok postavil tko znotraj treh dni ni čist sigurn, pa sem to omenila ko sem klicala za NS, in mi je dala pregled 1.6.

lp

(odgovor članu Anuš)
      Neposredna povezava do sporočila: 733
    25.5.2009 20:01:45   
    ShopGirl
    Hej user posted image !

Sem s pregleda. Vse ok :) Otroček je velik 5cm, ni fotogeničen (nikakor ni mogla lepe slikce nardit), pa dokler ga ni mal porukala ni hotel nč prevale delat :) Mi je malo mahal pa se neki prekuceval, tako da je G rekla da kolikor je uspela videt, je vse ok (nuhalna), če pa želim dodatno nuhalno (to kar ste mele ostale), pa se morm čimprej naročit kr sm že v 12. tednu in se malo mudi. Ko je plodek prevelik se nič več ne vidi... zato Anuš - svetujem da pokličeš in povprašaš za mnenje. Te nič ne stane... V glavnem, jst sm čist raznežena spet, ker sm vidla kok je otroček že velik in kako se že lepo vse vidi... Za spol nisem nič spraševala, ker ne vem če G to že vidi, pa tudi bi rada da je moj dragi zraven ko se zve za spol. Bom vprašala na nuhalni.

mirjam80, mene je skrbelo kaj me to tok boli že zdej, sej se še niti nosečnost ni dobr začela user posted image  no, so rekle sestre in G, da je to normalno, ker se vse razteza...kosti pa medenica, in da če bo še bolelo da dobim bolniško. Sam doma bo glih tko bolelo, ležat se mi pa ne da!

(odgovor članu Anonimen)
    Neposredna povezava do sporočila: 734
    26.5.2009 7:29:36   
    talika81
    pozdravljene, souser posted image !

za vse tiste, ki ste dale čez prvi pregled in je vse ok, user posted image   user posted image   user posted image

jaz sem tudi imela včeraj prvi pregled in je na začetku kazalo vse lepo in da je vse vredu. potem pa se mi je začelo zdet zelo sumljivo, ker je moja G bila kr tiho in non stop nekaj gledala po ekranu. in mi reče samo to, da se ji nekaj pa ne dopade.
    in potem mi je pokazala. po njenem mnenju sta tam, kjer naj bi bil želodček, dve majhni luknjici. se vidita na UZ, ker mi je dala slikice. samo me je pa pol še bolj zmedla, ko je rekla, da naj srček ne bi bil na pravem mestu. user posted image   user posted image   user posted image

tako da moram it na še en UZ v porodnišnico. sem jih včeraj klicala in komaj dobila, pa sem imela smolo, ker sem naletela na eno zelo neprijazno sestro. in ta mi reče, da take preiskave delajo šele v 13T in da ji naj preberem, kaj piše na napotnici. ja, kak pa naj jaz znam to prebrat? jaz sem ji pol samo razložila, kaj mi je moja G rekla, ampak se sestra ni dala. potem mi je rekla, da naj pridem v četrtek zjutraj, tam nekje do pol devete ure zjutraj, da bo z zdravnico pogledala napotnico in se bodo odločili, če me bojo sploh pogledali. sicer mam napisano na napotnici nujno, samo ne vem, kaj si naj mislim.

včeraj sem se kr nekaj časa user posted image   user posted image   user posted image , ampak potem pa sem se odločila, da počakam, kaj bodo rekli v MB. ker mi je tudi moja G rekla, da lahko, da ni nič, ampak da se naj vseeeno preveri, ker je to malo čudno.

drugače pa je moj bebi velik 20 mm, kar je skladno z mojo dolžino nosečnosti. srček mu tud lepo bije ...

tiste, ki to veste, dejte mi povedat, katera stavba je porodnišnica - katera številka? jaz sem gledala in sem našla, da je v stavbi št. 3 ...

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

(odgovor članu ShopGirl)
    Neposredna povezava do sporočila: 735
    26.5.2009 8:06:18   
    Anonimen
    morgen!

talika81: držim pesti, da bo vse ok!! user posted image aveš, sej tut ne smeš lih verjet UZ, tut niso lih točni! moji kolegici so enkrat rekli da srček ne bije oz. da ga ni za videt in je bla vsa prestrašena, drug dan  pa je šla na samoplačniški UZ in so rekli, da je vse ok, danes pa je 5m user posted image . Tako da ne skrbi, smo s tabo :) upaj in misli pozitivno, pa bo vse ok! če velikost in vse ustreza dolžini tvoje user posted image  ni problema:)
    solzica pa tut pomaga.. če ne drgač, naj se naše pikice mal "zamislijo", kaj delajo :D :D (mal heca)

lep dan vsem, tiste ki delamo, naj mine hitro! user posted image

lp

(odgovor članu talika81)
      Neposredna povezava do sporočila: 736
    26.5.2009 10:18:11   
    tintara
    Talika 81!
    DRZIM PESTI, MISLIM NATE.
    Mi kar ne gre od rok tole pisanje, sem že trikrat pobrisala vmes. Nocem ti napisat, da bo zagotovo vse v redu, ker ni vedno tako. Upam v to in vse, ki smo tukaj tudi. Poskusi zdrzati do cetrtka, nato pa upam, da te bodo sprejeli in ovrgli sume. Se pa meni (laicno) tudi zdi nekam zgodaj za neke hude ugotovitve, zato pa so preiskave v kasnejsih tednih (morfologija v 20, nuhalna v 12). Ti imas rok konec decembra.
    Poznam pa tudi jaz eno, ki so ji fejst mem usekal na UZ, je bila orenk prestrasena, v Lj so jo pa mal manj ko nadrli, kaj se sekira, ko je vse OK. In da ostali G itak prehitro postavljajo hudo diagnozo, da ponavadi potem nic ni...

Se enkrat, s teboj v mislih. Da bi cim prej prisel cetrtek.

T

(odgovor članu Anonimen)
    Neposredna povezava do sporočila: 737
    26.5.2009 10:29:48   
    Anonimen
    Mene je pa zdej ko sem se najedla tako zelo začel bolet v spodnjem delu, kot najhujša nočna mora - taka bolečina kt fuul močn krč ob Muser posted image . Upam, da je to vse oK!!! Se to še keri dogaja???

(odgovor članu tintara)
      Neposredna povezava do sporočila: 738
    26.5.2009 10:45:51   
    ShopGirl
    talika81: vem da je težko biti mirna in potrpežljiva do četrtka, sploh če si v strahu kaj bo z otročkom. Jst ne zaupam vedno presoji ginekologa, niti ko je vse ok niti ko sumijo da kej ni ok. Meni se zdi prav da ti je povedala da nekaj sumi in da hoče nujne preiskave takoj - to odraža njeno resnost in odgovornost. Bolj me skrbijo ginekologi ki ne odreagirajo pravi čas... Sem prepričana, da bodo najbolje vedeli v porodnišnici ob natančnih pregledih in kakšnih preiskavah. Bodi pozitivna! V mislih sem s tabo...res mi je žal da moraš skozi to. Prav pretreslo me je vse skupaj. Objemček zate!

(odgovor članu talika81)
    Neposredna povezava do sporočila: 739
    26.5.2009 10:55:13   
    *nivea
    talika81 user posted image user posted image user posted image in user posted image user posted image user posted image zate.
    upam, da bo v redu.

jaz pa zdaj šibam na pregled. v laboratoriju sem že bla zjutraj, zdaj pa na pregled.

mejte se

(odgovor članu ShopGirl)
    Neposredna povezava do sporočila: 740
    26.5.2009 10:55:34   
    *nivea

talika81 user posted image user posted image user posted image in user posted image user posted image user posted image zate.
    upam, da bo vse v redu z bebico.

jaz pa zdaj šibam na pregled. v laboratoriju sem že bla zjutraj, zdaj pa na pregled.

mejte se

< Sporočilo je popravil *nivea -- 26.5.2009 10:56:21 >

(odgovor članu *nivea)
    Neposredna povezava do sporočila: 741
    26.5.2009 10:57:07   
    *nivea

eh,vidim da se mi že blede user posted image

grem

(odgovor članu *nivea)
    Neposredna povezava do sporočila: 742
    26.5.2009 11:31:16   
    talika81
    dečve, hvala za vzpodbudne in tolažilne besede ... mi ful pomagajo ... user posted image

včeraj sem se še ful sekirala, pol zvečer sva se še oba z mojim user posted image , sam pol pa sva rekla, da ne bova črnogledo mislila, dokler nama v MB rečejo, da je res kaj narobe.
    čeprav sem gledala slikce, ki mi jih je dala G in sta res vidni dve mičkeni luknjici, kot bi nekdo s puško ustrelil v želodec ... pa tud tisto me je potrlo, ko je rekla, da kao srček naj ne bi bil na pravem mestu, da se vidi, kot da nekje čisto na robu bije ... user posted image

ampak bom optimist do zadnjega ...

ja, sej jaz sem tud vesela, da me je dala naprej in da me je opozorila na to nevarnost ... verjamem, da ni hotel povzročit nobene panike, ker mi je tudi sama rekla, da je boljš, da grem še na en UZ in na še eno mnenje, da bomo vedeli, pri čem smo ... tako da ja, to res kaže na njeno resnost ... ker bi blo res huj, če bi se to ugotovilo ele npr. na morfologiji ...

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

(odgovor članu *nivea)
    Neposredna povezava do sporočila: 743
    26.5.2009 11:35:23   
    Anonimen
    Talika: user posted image user posted image user posted image user posted image in drži se, upam da se bo izkazalo da je vse v redu user posted image

lp

(odgovor članu talika81)
      Neposredna povezava do sporočila: 744
    26.5.2009 12:00:52   
    natasa28
    Talika 81, ne vem če ti bodo to preiskavo delli v porodnišnici, jaz bi prej rekla da na ginekološkem oddelku, ta pa je v stavbi, prvo križišče za glavnim vhodom levo, stavba na desni, greš v klet , kjer so ambulante, sam oddelek pa je v 1. nadstropju..

da še jaz poročam kako je bilo na mijem 2. pregledu, jupi vse ok, utrip prisoten, gibi ploda vidni, velikost primerna 9t4d PDP pa so mi prestavlili za dva dni na 25.12-se pravi bo božiček. Ne me pa vprašat kako me je bilo strah pred pregledom. Mi pa je rekla, da naj glede na predhodna 2 splava ne pričakujem da bom v tej nosečnosti še kaj delala, se bodo že mogli znajti tudi brez mene.
    lp

(odgovor članu Anonimen)
    Neposredna povezava do sporočila: 745
    26.5.2009 12:02:16   
    natasa28
    user posted image               user posted image           user posted image

user posted image PDP ~ NICK(starost) ~ (?.user posted image ,?.user posted image ) ~ KRAJ ~ PREGLED ~ NS

user posted image 1.12.      
    ~  BeeBee (26) ~ (1.user posted image  0.user posted image ) ~ Maribor ~ 8.5 ~ 22.5.  
    ~ robika (?) ~ (3.user posted image  2.user posted image )
    ~  Nelly08 (?) ~ (?user posted image   ?user posted image ) ~ 22.5.
    user posted image 2.12.
    ~ anonimnauser posted image (?) ~ (?.user posted image  ?.user posted image )  
    ~ pikapolonica8 (?) ~ (?.user posted image  ?.user posted image )              
    user posted image 3.12.
    ~ neanja duo (31) ~ (3.user posted image   2.user posted image ) ~ 4.5.
    user posted image  5.12.
    ~ maychi17 (?) ~ (2.user posted image  1.user posted image )
    user posted image  6.12.
    ~ sasi_M  (29) ~ (?.user posted image  ?.user posted image ) ~ Novo mesto ~ 7.5.
     user posted image 7.12.
    ~ martinca  (24) ~ (2.user posted image 1.user posted image ) ~ Jurovski dol ~ 17.6. ~ 29.5.    
    ~ jenny17(28) ~ (1.user posted image  0.user posted image ) ~ 17.6. ~ 21.5.   
     user posted image 8.12
    ~ bejbibu  (22) ~ (1.user posted image  0.user posted image ) ~ Celje ~ 15.6. ~ 30.5.                     
    ~ anaj22   (25) ~ (2.user posted image 1.user posted image ) ~ Medvode         
    ~ lana24  (?) ~ (?.user posted image  ?.user posted image ) ~ 7.5. ~ 27.5
    ~ dvojčica83 (26) (1.user posted image  0.user posted image )
    user posted image 9.12.
    ~ zibka   (26) ~ (1.user posted image   0.user posted image ) ~ Celje  ~ 28.5.          
    user posted image 10.12.
    ~ kaja13 (?) ~ (?.user posted image   ?.user posted image )                          
    ~ anonimna (?) ~ (?.user posted image    ?.user posted image ) ~ 15.5 ~ 1.6.
    ~ timchy(28) ~ (2.user posted image  1.user posted image ) ~ Velike Lašče
    ~ *katika* (23)~ (1.user posted image  0.user posted image ) ~  Maribor ~ 15.5. ~ 3.6.
    user posted image  11.12.          
    ~ summer725 (25) ~ (1.user posted image    0.user posted image ~ Ljubljana ~ 5.6.                       
    user posted image  14.12.
    ~ Emili1    (?) ~ (1.user posted image   0.user posted image ~ Ljubljana ~ 3.6.
    ~ ShopGirl (24) ~ (1.user posted image  0.user posted image ) ~ 25.5.
    user posted image  15.12.
    ~ tintara (32) ~ (3.user posted image   2.user posted image )
    ~ elly79 (29) ~ (1.user posted image   0.user posted image )
     user posted image  16.12.
    ~ zalbi (29) ~ (2.user posted image   1.user posted image ) ~ Ljubljana ~ 25.5. ~ 3.6.
    ~  vijolca (28) ~ (1.user posted image  0user posted image Ljubljana

user posted image  17.12.
    ~ Anuš (29) ~ (2.user posted image   2.user posted image ) ~ Ljubljana ~ 19.5.
    user posted image  19.12.
    ~ tulpika (33) ~ (2.user posted image  0.user posted image ) ~ 12.6.
    ~ riba83 (26) ~ (1.user posted image  0.user posted image ) ~ 16.6. ~ 11.6.
    user posted image   21.12.
    ~ ANKOM (?) ~ (2.user posted image   1.user posted image )
    user posted image  22.12.
    ~ cv3rklic4 (?) ~ (2user posted image    1.user posted image )

user posted image  25.12.
    ~ natasa28 (29) ~ (3user posted image    0user posted image ) okolica Mb.~ 11.6.
    user posted image 25.12.
    ~ anonimna user posted image (?) ~ (?.user posted image  2.user posted image ) ~ 6.5.
    ~ marusi (31) ~ (1.user posted image  0.user posted image ) ~ 12.5.
    ~ moniz (38) ~ (1.user posted image  0.user posted image )

user posted image  28.12.
    ~ *mojca* (27) ~ (2.user posted image  1.user posted image ) ~ Ljubljana ~ 29.5.
    user posted image  30.12.
    ~ talika81 (27) ~ (1.user posted image  0.user posted image ) ~ Slov. Bistrica ~ 25.5. ~ 23.6.
    user posted image  31.12.
    ~ zmajči25 (32) ~ (2.user posted image    1.user posted image ) ~ Koper   

user posted image xx.12.    
    ~ evangelie (27) ~ (1.user posted image  0.user posted image ) ~ 20.5.
    ~ tf (31) ~ (1.user posted image  0.user posted image )                            
    ~ SAFIRA (?) ~ (?.user posted image  ?.user posted image )
    ~ METULJ1 (28) ~ (1.user posted image  ?.user posted image ) - Novo mesto  ~18.5.
    ~ mirjam80 (28) ~ (4.user posted image  1.user posted image ) ~ 15.5.
    ~ ammam (?) ~ (3.user posted image  2user posted image ) ~ 6.5.
    ~ anonimna (?) ~ (3.user posted image  2.user posted image )
    ~ nEzY (24) ~ (1.user posted image   0.user posted image ) ~ Kranj ~ 15.6.
    ~ *nivea    (27) ~ (1.user posted image   0.user posted image~ 26.5. ~ 26.5.  

TRENUTNO NAS JE 47 SREČK user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
    Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:  
    PRVO TRIMESEČJE:
    LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
    LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
    LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
    PREGLEDI           
    user posted image   DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA
  • Še nekaj strani:

NUHALNA SVETLINA       SEZNAM ZA BODOČE MAMICE
    NOSEČNOST                    ŠOLA ZA STARŠE
    NOSEČNIŠKI KALK.         VSE O NOSEČNOSTI
    MAMA.SI                           NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila

LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo:

TUKAJ                         TUKAJ                   TUKAJ  

• urejanje dokumentacije:
    Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
    vloga S-1/1
    priloga S-1

Urejanje očetovskega dopusta
    vloga S-1/2
    Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.
    Kako do pomoči ob rojstvu otroka?
    Priznanje očetovstva
    Kako do otroškega dodatka?

[/quote]
    [/quote]

(odgovor članu natasa28)
  • Neposredna povezava do sporočila: 746
    26.5.2009 12:36:26   
    *nivea
    oj
    sem nazaj s pregleda
    vse okej, srček bije user posted image

grem pa čez 2uri še na NS, tak da se javim še takrat

naslednji pregled pa mam 30.6.

čao

(odgovor članu natasa28)
    Neposredna povezava do sporočila: 747
    26.5.2009 12:52:07   
    pikica36
    user posted image user posted image user posted image  za uspešne preglede

talikauser posted image user posted image upanje umre zadnje, saj vem da je težko ampak poskušaj misliti pozitivno, velikokrat se izkaže da je lažen alarm!! ampak res boljše da lažen kot pa da je kasneje res kaj narobeuser posted image user posted image

jaz se sicer bolj malo oglašam pri vas, sem bolj pri januarkah, ker sem si naprej izračunala pdp2.1.2010, G pa 31.12- glede na ZM.
    na prejšnjem uz -6t.6t(po zm) in 6.t 1 d po UZ smo videli plodek 4 mm , vendar mi je rekel da srčka še ne vidi, v materinsko pa je napisal psu/gibi +/-tako da sem zdaj čisto user posted image nevem kaj naj si mislim. pa tudi na izvid za osebnega zdravnika je napisal vidna GV z RM , z odboji ploda /psu+

jutri imam ponovno UZ in upam da ne bo več kakih dvomov, da bom videla pikico in srčka.glede na to da sem imela lani 2xss si lahko predstavljate , da me je strah,

lp

pa smo spet tam, kjer smo bili- nikjer!!

(odgovor članu *nivea)
    Neposredna povezava do sporočila: 748
    26.5.2009 12:59:34   
    talika81
    IZVIRNO SPOROČILO: natasa28

Talika 81, ne vem če ti bodo to preiskavo delli v porodnišnici, jaz bi prej rekla da na ginekološkem oddelku, ta pa je v stavbi, prvo križišče za glavnim vhodom levo, stavba na desni, greš v klet , kjer so ambulante, sam oddelek pa je v 1. nadstropju..

hmm, men je G rekla, da mi bodo delali to v porodnišnici ... in mi je tud dala številko od UZ - porodni ... tako da ne vem, kako je sedaj s tem ... sej sem tuhtala, da bi jo jutri poklicala in povedala, kaj so mi rekli ...

sej v četrtek bom šla tja in jim pokazala napotnico, potem pa se naj oni sami odločijo, kam naj grem ... imam dopust, tako da imam cel dan čas ...

(odgovor članu natasa28)
    Neposredna povezava do sporočila: 749
    26.5.2009 13:33:38   
    Milamay
    Talika 81 - to preiskavo ti bodo delali v porodnišnici (vem iz izkušenj). Porodnišnica je nasproti otroške bolnišnice, ko greš pri glavnem vhodu noter, potem zaviješ v prvo "ulico" desno in porodnišnica je na levi strani. Potem greš v prvo nadstropje, tam pa greš spet v levo (mimo sestrskega dela), UZ delajo potem ravno za tem steklenim delom, kjer so sestre - torej skrajno desna vrata. Tam počakaš pred vrati, sestra pride pobirat napotnice ven. 
    Ti pa iz srca želim, da bi bilo vse OK. V porodnišnici imajo boljši UZ, kot ga imajo naše ginekologinje, tako da se tam dosti bolje vse vidi. Držim pesti!

(odgovor članu talika81)
    Neposredna povezava do sporočila: 750
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
    Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
    Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
    Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Kajenje med nosečnostjo.
    пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.