barbchen
|
IZVIRNO SPOROČILO: giotti Barbchen, jaz sicer ne omedlevam, samo imam še nižji pritisk kot ti. Samo jaz sem že navajena na tak pritisk, ga mam skoz, pred nosečnostjo je bilo menda to zato, ker sem se veliko s športom ukvarjala, zdaj pa pač najbrž zaradi . Nizek pritisk, pravi Pušenjak, je zelo, zelo dober znak, da posteljica fantastično funkcionira in da si nizek pritisk lahko samo želimo! Kave ne pijem zaradi tega, čeprav jo obožujem, ma, ne želim imeti kofeina v krvi, mogoče jem edino malo bolj slano hrano (nasvet Pušenjaka). Drugače pa sem pač utrujena in kot ve pravite, tudi jaz popoldne malo zaspim. Hvala bogu, sem trenutno na 6 urnem delavniku ter 2 urni bolniški, ker po 6 ih urah dela me začne boleti glava in postanem ful zaspana. No, zdaj smo to uredili. Prej sem proti glavobolom stala na glavi vsako jutro par minut in jih nisem imela, ampak zdaj si pa kar ne upam razen kakšnih 20 sekund. Upam, da je to "dovoljeno" , ker to res noro pomaga. Giotti in ostale, hvala za vaše odgovore in nasvete. Očitno se bom morala navaditi na nižji pritisk in na tisti ''spacy'' občutek, ki vse okrog mene plava in se vrti v nekem čudnem ritmu Pa giotti, čestitke za fejst delovnik in da se ti glavoboli umirjajo. Tudi jaz že komaj čakam naslednji mesec, ko se mi bodo stvari v službi umirile in bom lažje zadihala, pa tudi izgledi za poletje so zelo dobri - kot kaže bom kar nekaj časa frej, ampak počakajmo, da se ne bom prehitro veselila