|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: November2009
25.5.2009 16:36:44   
lelyka
piška goriška hvala za informacijo..
aja pa to je treba tudi nekaj plačati ne?
jaz sem bila učiraj v vitovljah,ko je mel od mojega fanta brat obhailo,
pa smo meli v nekem kmečkem..
jaz sem pa iz prvačine..no priseljena..stalno bivališče mam pa še v ajdovščini..
tako,da bo treba tud to počas spremeniti..

drugače se pa zunaj ne da dihati..se kr klime držm..

(odgovor članu Pikapoka83)
Neposredna povezava do sporočila: 2401
25.5.2009 17:16:55   
ellam
Ojla user posted image

Jaz sm ravnokar prišla domov user posted image  Sem po službi skočla še v mesto v H&M in si kupila ene nosečniške hlače do kolen user posted image  Pa eno majčko. Pol pa sm šla mimo sladoledarja in me je sladoled prav klical user posted image  Sem si potem privoščila svež kivijev sladoled. Uff.. je bild dober user posted image user posted image

Paket ali denar mi bomo vzeli kr paket! Sem pa slišala,da so kr fajne stvari v paketu. Lahko si stvari tut sam izbereš ampak mora bit na točno določen znesek. Nič manj..

Morje sem ravno zdaj dobila po mailu ponudbo za Grčijo al pa Španijo. In se bomo najbrž kr za Španijo odločili nekje v avgustu. Ne bi šli na dopust zato,da ležimo na plaži ampak hodimo okoli in gledamo znamenitosti. Pa tudi morje je preveč valovito in nimaš nič od kopanja. Zdaj ob koncu šole pa bomo mogoče za kakše 4dni šli na Pag do moje najboljše kolegice pa bo to super poletjeuser posted image

A vam še povem nekaj? user posted image
Včeraj zvečer sem pomivala posodo.. In bila naslonjena na pult. Zgleda,da sem z tem ovirala našega bejbija in me je opozoril,da mu to ne paše user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Tak čisto na rahlo, kot da bi milni mehurček počil v trebuščku user posted image user posted image  Če bi bla prvič noseča ne bi ugotovila da je to to.. Zdaj pa mi je ta občutek že znan user posted image  Zdaj pa samo čaka,da te mehurčki postanejo bolj pogosti in da se spremenijo v prave brce user posted image

(odgovor članu mayamaya)
Neposredna povezava do sporočila: 2402
25.5.2009 17:45:40   
tea85
uh, ravnokar prišla od g. kjer sem imela pregled user posted image , komaj sem čakala da vidim svojo bebo.
hvalabogu je bilo vse ok.
je pa mi prestavil datum tako da sem na meji oktobra novembra. sem v 17 tednu in tudi jaz sem že začutila mehurčkeuser posted image

tudi za spol sem vprašala, hja, rekel je da bo po vsej vrjetnosti user posted image , ampak še lahko vedno kaj zraste user posted image

tudi z kilami sem zadovoljna, morem rečt, da se ne redim kaj dostiuser posted image

edino kar ni dobro, da mam rahlo vnetje mehurja in me malo skrbi kaj bojo pokazali izvidiuser posted image

ampak sem vesela, da je znjo vse ok.user posted image

(odgovor članu lelyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2403
25.5.2009 17:48:21   
tassika
Čestitke obema, jaz bi tudi že kaj čutla, mapak glede na to da je prvi najbrž še nekaj časa ne bomuser posted image .

Evo puncee mojo kopalnic, samo ploščice so za odtenek temnejše.

user posted image

ps. čakam da se ulije je spet tako temno, da je groza

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu tea85)
Neposredna povezava do sporočila: 2404
25.5.2009 18:04:47   
sashy
Hoj punce!

Joj tok bi rada z vami klepetala pa mi čas nikakor ne dopušča. Saj veste izpitno obdobje se bliža in se že na veliko učim pa še moj prvorojenec mi zraven popestri dan. Poskušam vas kar se da redno brat samo mi ne uspe vedno. Re super ker ste tako zgovorneuser posted image .

Ja se tudi jaz strinjam, da je peklensko vroče zunaj, preveč za majuser posted image

Uživite!

Moji sončki:
Anej 5.5.2008
Taja 23.11.2009
Brina 5.12.2011

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2405
25.5.2009 18:16:30   
Lupinca
ojli souser posted image

čestitke vsem za mehurčke v bušiju!user posted image

tassika ja potem sem si prav zapomnila in imava isto G. Vseeno upam da jo bom jutri nafehtala za kako slikico in da bo vse okuser posted image Drugače pa super, da je bilo na pregledu vse ok!

sashy
te čist razumem...js se tudi moram učit ko zmešana, malo sicer štrajkam, ampak bo že kar treba resno zagrabit za knjige. Pa velik sreče na izpith ti želimuser posted image

a katera kaj ve, kako je z nončiko?

šibam na sladoleda (spetuser posted image )
uživajte

(odgovor članu sashy)
Neposredna povezava do sporočila: 2406
25.5.2009 18:49:58   
Kliki
IZVIRNO SPOROČILO: Lupinca

a katera kaj ve, kako je z nončiko?

To bi tudi mene zanimalo.

(odgovor članu Lupinca)
Neposredna povezava do sporočila: 2407
25.5.2009 18:52:18   
tassika
Kliki vprašaj dini saj sta na sosednji temi skupaj a ne, ona je sporočila, da je v bolnici, tukaj ne vemo nič

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 2408
25.5.2009 19:11:18   
Kliki
Ok bom vam sporočim če kaj izvem.

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2409
25.5.2009 20:58:12   
barbchen
Čer user posted image ,

kako smo? Upam, da ste fino in da vas tale vročina ne muči preveč.

Zanima me, če je še katera omedlela v času nosečnosti - meni se je namreč včeraj dopoldne zgodilo, da sem ''skup'' zlezla, sicer za čisto kratek čas, ampak vseeno, pritisk sem imela čist v podnu, 90/56, potem sem 2 uri odspala in šele pozno popoldan sem bila kokr tok v redu. Sem se pogovarjala z nekaj nosečnicami z enakimi izkušnjami in baje da naj ne bi bilo nič alarmantnega, če se ne ponavlja prevečkrat. V ponedeljek imam pregled, pa bom takrat omenila ginekologu. Pa še nekaj sem opazila - odkar spim na boku me boli levo zapestje in to toliko, da se nanj ne morem več z vso težo opreti...katera s takimi izkušnjami?

No pa sem mal ''pojamrala'' pa se takoj bolš počutimuser posted image Sem glih z daljšega sprehoda in se želodček nekaj oglaša, pa je že kar pozna ura za kaj pojest...kakšen kakao bo pa vseeno pasaluser posted image

Mirno nočko in sladke sanje!
B.

Carpe Diem!

(odgovor članu Lupinca)
Neposredna povezava do sporočila: 2410
25.5.2009 22:27:49   
piška goriška
lelyka super , bomo skoraj sosede user posted image , samo čez Vogrščka se bomo gledale user posted image !!! No, mi2 imava sicer še prej hišico za zrihtat..

Sem si privoščila tortico, pa sladoled za nagrado za pregled (saj lahko, ker sem bila pridna s kilcami). Krasen dan...samo vrooooočeeee!!!!

Barbchen - jaz sem včasih tudi strašno omoticna. Skupaj sicer ne zlezem, ampak imam pa včasih zelo nizek pritisk. Zadnjič mi ga je sestra izmerila, pa je bil 60/90. Ampak baje je treba samo kako kavico ali pa pravi čaj spit pa je. Jaz grem potem kar malo odspat. Je pa veliko boljše, kot če bi imela visok pritisk...

Ooo - meni se pa zalušta hrana takole ob 22h. Ampak če želodček hoče, pač hoče, nimam kaj, a ne?
Aja pa še to sem hotela vprašat, ker sem
prvič user posted image ka : kako pa se začuti prvič otročka? Ali točno veš, da je bilo to to ali začutiš nekaj, tak neopredeljiv občutek? Sicer sem šele v 17t in za prvič bi bilo zgodaj, da bi to začutila, ne?

(odgovor članu barbchen)
Neposredna povezava do sporočila: 2411
26.5.2009 7:41:00   
pikica 28
OJLA user posted image

tudi jaz imam probleme z nizkim pritiskom, že od nekdaj.... sedaj pa tudi...se mi občasno malo stemni...pa takrat se umirim in malo počivam...pa veliko vode je treba spit...

glede mehurčkov...hm sem v 17 tednu in se mi je ta vikend dozdelo, da bi nekaj čutila...kot metuljčke...pa ne vem če je to to ali ne...user posted image za brce bo treba pa še počakati...komaj čakam...he he

sem full zmantrana...sem včeraj belila spalnio (od začetka bo otročiček pri nama v spalnici) ...kombinacija rumene in zelene barve...danes pobarvam še z zeleno in narišem medvedke...bom prilepila slikico...upam, da mi ratajo medvedki...he he...

me je moj kregal, ker sem kar sama barvala sobo...sam sem se tako super počutila, da sem mogla nekaj delat...he he...pa še uživem ko sem cela v barvi...user posted image user posted image

uf danes bo pa spet zeloooooooo vroče....

20.10.2010 .. 3170g/51cm
1. mesec: .... 3870g/54cm
2. mesec: .... 4900g/59cm
3. mesec: .... 5930g/61cm
4. mesec:.... 6950g/63cm
5. mesec:......7330g/67cm

(odgovor članu piška goriška)
Neposredna povezava do sporočila: 2412
26.5.2009 8:23:46   
summer410
jutro punce:)))

od4 naprej nisem spala....tako da bo težek dan dons.....

kar se tiče tistih tamponov so res z oljem prevlečeni in jih dobiš tud v MUllerju....

(odgovor članu pikica 28)
Neposredna povezava do sporočila: 2413
26.5.2009 8:34:05   
nikolinca
punce ,mene pa zanima , če je že katera bila na MORFOLIGIJI?KAKO POTEKA,MENI NA NS ni vidla spola in je rekla ,da bova počakale do M.

(odgovor članu Nezy85)
Neposredna povezava do sporočila: 2414
26.5.2009 9:12:01   
lelyka
piška goriška..ja si bove lahko mahale..
drugače me pa zanima,če veš,če se je začela že v go kakšna šola za starše?
jaz mam g v ajdovščini..tam pa še ni nič s to šolo..
a pa rodila boš v šempeterski bolnišnici..?

lp

(odgovor članu nikolinca)
Neposredna povezava do sporočila: 2415
26.5.2009 9:44:58   
mamka3
To ti pa je naše zdravstvo. 14.5. sem dobila od komisije odločbo, da sem od 16.05.2009 zmožna za delo, nakar je moja osebna zdravnica predlagala podaljšanje na podlagi psihiatrovega in ginekologovega mnenja. Seveda imajo izbrani zdravniki na ZZZS 8 dni časa, da to vlogo pregledajo. Na odločbi piše, da pritožba ne zadrži izvršila. Torej, sem bila 18.05.2009 na svojem delovnem mestu kljub bruhanju in slabemu počutju. Vsak dan sem klicarila na ZZZS in jih spraševala, če so že odločali, dobila sem odgovor, da imajo 8 dni časa za odločitev.
Danes pa sem dobila odločbo, da sem nezmožna za delo od 16.05. do 30.05.2009. Jaz pa že ves ta čas hodim v službo. Zdaj pa spet okoli zdravnikov, da mi razveljavijo odločbo. Namesto, da bi uživala z mojim malčkom, se pa zafrkavam s papirji zaradi enih nedotakljivih zdravnikov. Prosim za komentarje, če je že katera imela tako izkušnjo z ZZZS?

(odgovor članu lelyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2416
26.5.2009 9:49:45   
pi82ka
ojla punce,

kako smo kaj? Kako je kaj z nonciko? A kera kej ve?

Zanima me kako je kaj zvašimi nogicami, celulit pa to? In ali se s čim mažete? Mene je napaduk k vrag in sploh ne vem kako se ga naj znebim.
Ne vem eni pravjo, da se naj nebi mazale z nobeno kremo proti celulitu, če pa že pa bolj naravne kreme. Sam kere pa so to? A kera kej ve, je morda že katera se zanimal o tem?

Pridne bodite in božjte svoje bušije.

(odgovor članu nikolinca)
Neposredna povezava do sporočila: 2417
26.5.2009 9:57:40   
*I.am.happy*
Oj...srečke nosečke....

pi82ka pri meni je kr takole, da po nogah se še kr mažem s proticelulitno kremco, po trebuhu in nevarnih delih za nastanek strij z oljčkom, po rokah itd pa kr z body milkom. Res je to procedura, ampak sem se počasi  že navadila, da to tako je....

bom pol vidla, če je kaj pomagalo za vseskupaj;)

LP

(odgovor članu pi82ka)
Neposredna povezava do sporočila: 2418
26.5.2009 10:01:48   
summer410
mamka3 nažalost nimam izkušenj, sam jaz bi se na tvojem metu orng razjezila....

joj ja celulit.....na nogicah:)))kero kremo pa uporabljate

(odgovor članu *I.am.happy*)
Neposredna povezava do sporočila: 2419
26.5.2009 10:32:42   
giotti
IZVIRNO SPOROČILO: caryn

giotti, samo v vednost, da če živite drugje (v dugem kraju) in boste imeli stalno v drugem kraju po novi zakonodaji ne bosta mogla zaprosit za vrtec v kraju kjer živita (mislim da je potrebno imeti stalno prebivališče v kraju kjer zaprosiš za sprejem v vrtec, stalno bivališče prijavljeno vsaj 1 leto).

sem pa jaz v podobni situaciji kot ti, in se mi ravno zaradi vrtca ne izide user posted image

Ja, potem bomo pa tam prijavljeni do rojstva, potem pa se bomo pač prijavili tu, kjer živimo. Ma, to je kr neki. Kaj če se pogosto seliš, kot se midva, skoz neke papirje zaradi tega urejat user posted image ... Upam, da za waldorfski vrtec, ki je privat in kamor bomo dali našega otroka, mogoče ni to pogoj.

(odgovor članu caryn)
Neposredna povezava do sporočila: 2420
26.5.2009 10:38:32   
Bojana82
Punce, glede celulita, jaz se z  njim borim tam nekje od 18-ega leta ( sedaj sem 26 ), in sem bila prepričana, da se bom tudi letos pred poletjem lahko veselo mazala s kremicami da ta pomarančni videz vsaj malo omilimuser posted image ! Toda, ko sem prišla v kozmetično salon po kremo, so mi kakršnekoli kreme proti celulitu strogo odstvetovale....nisem jim verjela in sem šla še v lekarno, odgovor isti, user posted image  ne smejo nikakor uporabljati tovrstnih krem!

No in ker mi dva mnenja še nista bila dovolj sem klicala na kozmetiko Afrodita, kjer so mi tudi strogo odsvetovali kreme proti celulitu, lahko pa naj bi user posted image uporabljale blažje kreme za učvrščevanje kožeuser posted image  ( ki pa ne pomagajo nič )

VSE kreme proti celulitu vsebujejo škodljive snovi, ki preko krvi pridejo do plodka....tako je bilo razloženo meni!

(odgovor članu summer410)
Neposredna povezava do sporočila: 2421
26.5.2009 10:51:51   
*I.am.happy*
IZVIRNO SPOROČILO: Bojana82

Punce, glede celulita, jaz se z  njim borim tam nekje od 18-ega leta ( sedaj sem 26 ), in sem bila prepričana, da se bom tudi letos pred poletjem lahko veselo mazala s kremicami da ta pomarančni videz vsaj malo omilimuser posted image ! Toda, ko sem prišla v kozmetično salon po kremo, so mi kakršnekoli kreme proti celulitu strogo odstvetovale....nisem jim verjela in sem šla še v lekarno, odgovor isti, user posted image  ne smejo nikakor uporabljati tovrstnih krem!

No in ker mi dva mnenja še nista bila dovolj sem klicala na kozmetiko Afrodita, kjer so mi tudi strogo odsvetovali kreme proti celulitu, lahko pa naj bi user posted image uporabljale blažje kreme za učvrščevanje kožeuser posted image  ( ki pa ne pomagajo nič )

VSE kreme proti celulitu vsebujejo škodljive snovi, ki preko krvi pridejo do plodka....tako je bilo razloženo meni!

HVALA ZA INFO. bo danes kr v koš romala, ker do takrat ko se bom spet lahko z njo mazala bo itak čez rok počas!

lp

(odgovor članu Bojana82)
Neposredna povezava do sporočila: 2422
26.5.2009 11:01:38   
mayamaya
ejla pupice!

ja, glede kremic...jaz sem si kupila od vichy-ja proti strijam in je tudi za prsa in stegna. jaz sem kar zadovoljna. sicer sem med bolj občutljivimi in mi odgovarjajo samo vichy-jeve kreme...

ene jih hvalijo, ene ne... sej po moje je predvsem važno da se nam koža ne izsuši user posted image .

Neja...sonček, ki ne zaide!!!

(odgovor članu *I.am.happy*)
Neposredna povezava do sporočila: 2423
26.5.2009 11:03:35   
giotti
Barbchen, jaz sicer ne omedlevam, samo imam še nižji pritisk kot ti. Samo jaz sem že navajena na tak pritisk, ga mam skoz, pred nosečnostjo je bilo menda to zato, ker sem se veliko s športom ukvarjala, zdaj pa pač najbrž zaradi user posted image . Nizek pritisk, pravi Pušenjak, je zelo, zelo dober znak, da posteljica fantastično funkcionira in da si nizek pritisk lahko samo želimo!
Kave ne pijem zaradi tega, čeprav jo obožujem, ma, ne želim imeti kofeina v krvi, mogoče jem edino malo bolj slano hrano (nasvet Pušenjaka). Drugače pa sem pač utrujena in kot ve pravite, tudi jaz popoldne malo zaspim. Hvala bogu, sem trenutno na 6 urnem delavniku ter 2 urni bolniški, ker po 6 ih urah dela me začne boleti glava in postanem ful zaspana. No, zdaj smo to uredili. Prej sem proti glavobolom stala na glavi vsako jutro par minut in jih nisem imela, ampak zdaj si pa kar ne upam razen kakšnih 20 sekund. Upam, da je to "dovoljeno" user posted image , ker to res noro pomaga.

pi82ka
, proti celulitu pomaga samo gibanje, gibanje in še enkrat gibanje ter ustrezna telovadba za mišice, ki so na teh predelih! Pozabi na kreme. Čim manj krem, ker to koža vse poje!!! Bi bilo preveč simple, treba se je malo prepotiti user posted image Nič, kar ne bi dala v usta, ne dati niti na kožo! Tako je moja kozmetika edino domače olivno olje in karatejevo ali kokosovo maslo, seveda 100 % ter biološko pridelano, s katerim lahko tudi kuham, če želim.

Piška goriška, če kaj slišiš, da se okoli vas kje prodaja kakšna zemlja ali mala hiška z zemljo okoli, prosim, prosim prosim napiši na ZS!!! Ok??

Meni pa ni niti malo vroče, končno uživam, da ne znam povedati, ker mene skoz zebe od oktobra do aprila, kljub ukvarjanju s športom in mrzlo hladnem tuširanju. In končno se mi zdi, da sem spet ful gibčna samo zato, ker je vroče. In samo majčko imam na sebi in nobenih milijon oblek in nogavic. Mraz me otrpne in sem ko negibna buba, najraje bi pozimi spala zimsko spanje... Avstralija je moj dream place, samo kaj ko je 18000 km stran od tu user posted image

Punce, vsem polno ljubezni in pozitivne energije user posted image

NONČIKA, WE MISS YA!!! MISLIMO NATE IN TI ŽELIMO VSE DOBRO user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil giotti -- 26.5.2009 11:13:12 >

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 2424
26.5.2009 11:42:22   
murkica

IZVIRNO SPOROČILO: giotti

Ampak se splača, da bomo vsi in otroček na istem stalnem naslovu, bomo dobili tistih 500 € user posted image , če ne bo recesija kaj spremenila do takrat user posted image

A lahko vprašam kakšnih 500 evrov? A to ti da občina al kako? midva sva oba iz LJ, a nam tukaj kaj pripada? Hvala za odgovor.

mayamaya- jaz imam enako situacijo kot ti. Sicer sem jaz uradno prijavljena 500 metrov stran od njega, ampak nisem mislila spreminjat naslova, zdaj pa ne vem, če ne bo to potrebno zaradi tega, da bo tudi otrok prijavljen pri njemu... No bomo se še pozanimali in ugotovili, kaj je potrebno... Saj imamo še nekaj časauser posted image

Drugače pa je pri nas vse ok... Zdaj čakamo naslednji pregled, ki ga imamo 3.6. in upam, da bo tokrat G naredila UZ, da zopet vidimo našega piška. Komaj čakam...
Vidim, da ste drugače vse ok. Pri nas nismo še nič kupovali nosečniških stvari in tudi sama bom raje kupila stvari, ki niso namenjene nosečnicam, pač oblekce in podobno, ki so tako ali tako razstegljive in ne bom zapravljala posebaj denarja v nosečniških trgovinah, ker potem tistega ne bom nikoli več oblekla. Bom pa si šla kupiti ene hlače na preklop(če jih še imajo)v indijsko trgovino, ker tiste pa pravzaprav rastejo s teboj... No pa v H&M bom skočila po nekaj majčk, ker imajo tako ali tako ful dolge in jih bom lahko imela kar nekaj časa...

Vozičke gledamo na polno in komaj čakam, da ga gremo kupit.

Bodite lepo, jaz pa šibam še na hitro malo pospravit, obesti perilo, potem pa se bo počasi začelo kuhanje kosila.

Pa lep dan vsem skupaj.

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 2425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?