giotti
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZALALUKA Pozdravljene, Za mazanje nosečniškega trebuščka proti strijam zelo priporočam "karitejevo maslo" od Loccitaina. He, he, ravno tole gledam po netu, ker moram zbrat predloge, kaj želim za rojstni dan Ja, to sem imela v mislih, ko sem prej omenila to maslo http://www.loccitane.si/2/2/68/583/Nega-telesa-nega-rok/%C4%8Cisto-karitejevo-maslo.htm Hrana - meni ne paše nič mlečnega, še najhuje mi naredi kravje mleko, tako da tega ni na mojem jedilniku, se pa malo posilim s kakšnim sirom in včasih jogurtom, da dobim vitamin B12. Pašejo pa mi češnje, jagode, mlad krompir, polnozrnate testenine, riž, šparglji, solata, leča, ajda, proso, fižol, čičerika, mlada čebula, redkvica. Pa zjutraj obvezno zmiksana banana v sojinem plus riževem mleku s kalcijem!!! Ni boljšega od takšnega frapeja. Silim pa se tudi s suhimi marelicami plus c vitamin zraven (naravni od Vogla), da dobim železo ter polnozrnati kosmiči, ki jih čez noč namočim v jogurt. Ampak ta trenutek grem na češnje in jagode, ni boljšega od tega, hvala BOGU za ta blagoslov, da imam možnost to jesti! Valerija, itak, da bo vse dobro... Punce, čestitke za vsako minuto telovadbe! In zelo mi je žal za vsako, ki ne ne sme telovadit Boste nadoknadile po porodu z disciplino ! Tassika, ko si omenila tisto črto, sem se šla takoj pogledat. In veš, da se mi dozdeva, da vidim neko malo temnejšo bledo črto tri prste pod popkom navzdol, ki najbrž nakazuje na to, kar si omenila? Daj malo več o tem povej, ker jaz ne vem nič o tem. A katera dela keglove vaje ? Kako jih delate?
|