|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: November2009
26.5.2009 11:42:40   
pi82ka
Sepravi anticelulitno kremo ne bom kupila, kar se tiče gibanja pa sem itak v gibanju če se le da.
Pač letos malo manj ampaka prej pa tek, pa hoja ,pa kolesarjenje. Ampak je res kominacija zdrave hrane, kremic za bolj čvrsto kožo in predvsem rekreacija full pomagajo. Sam letos pač sam hodim in je očitno premalo.
Sem vseeno upala na kako čudežno naravno mazilouser posted image user posted image user posted image .
Noj ja bom pač letos malo bolj pomarančasta sej se vidi buši in vsak res pol sam trbuščka gleda.
Kar se tiče strij pa se mažem z domačim olivnim oljem, ki ga uporabljam za kuho in pa z mlekom za telo ter z olčkom za dojenče-k pa tok lepo diši. Mal kombiniram enkrat to drugič drugo pa je. Strije na stegnih mam pa že od prej pa se nisem full zredila naenkrat. Mela sem skoz 47 kg pol pa počas 50-51kg. No zdej k sem nosečka jih imam pa verjetno že kar 52-53. Sam sem tud mičkana 160 cm al pa raj ker centimeter dol.

bo treba se gibat in po porodu fino trenirat z našimi jenčkiuser posted image  .

lp,

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 2426
26.5.2009 11:49:26   
mayamaya
murkica - jaz sem še maj kot 500 m stran prijavljena user posted image , pa mislim da bo tako tud ostalo še neki časa. ker res nimam denarja zdej še za birokracijo zapravljat. bosta pač samo očka in naša štruca na istem naslovu, mami pa ne.

ej, bom izpadla kot ena tujka zraven unih dveh user posted image

Neja...sonček, ki ne zaide!!!

(odgovor članu pi82ka)
Neposredna povezava do sporočila: 2427
26.5.2009 11:53:40   
tassika
Jaz imam pa ful mal celulita ampak imam pa strije okoli riti, ker sem se enkrat v 2 letniku ful zredila, sicer se zelo malo vidijo, ampak se. Mažem se pa z velde kremo po kritičnih mestih, ostalo z mandeljnovim oljem.
Rekreacija, jah pri meni je bo bolj malo, študiram da bi doma začela telovadit. Komisija mi je napisala mirovanje na domu, izhodi samo k zdravniku in se pač ne hecam sem doma in berem knjige na balkonu.

Zedila se še vedno nisem nič, trebuh imam pa ko balonček, je g. rekla da zato ker sem suhcena in da bo pač malo bolj viden. Se mi pa dogaja, da mi rastejo malo temnejše dlake od popka dol, meni to ful ni všeč, sam ne morem nič nardit a ne. Nekje sem brala, da bi se v teh tednih že lahko pojavila una črtica od popka dol linea negra. A jo katera že ima?

Kaj pa kaj vaša prehrana, jaz se trudim pojesti veliko solate in zelenjave, sadje bolj tako tako, si vsak dan naredim svež juice iz pomarače in grenivke. Mlečni izdelki pa tako tako se trudim, ampak sigurno premalo.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu pi82ka)
Neposredna povezava do sporočila: 2428
26.5.2009 12:11:48   
summer410
jaz že imam to črto...pa mal več temnih dlakic kot ti tudi...sem si jih populila s pinceto....
zredila sem se pa že 4 kile...sam to bo verjetno tud posledica prenehnja kajenja pred skor 4 meseci:))

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2429
26.5.2009 12:22:48   
valerija77
Punce men se je na sodišču kr dober izšlo. Ni še sicer dokončno upam pa da bo kmalu.  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu summer410)
Neposredna povezava do sporočila: 2430
26.5.2009 12:27:36   
mayamaya
valerija77 user posted image user posted image user posted image in  držimo pesti še naprej!

Neja...sonček, ki ne zaide!!!

(odgovor članu valerija77)
Neposredna povezava do sporočila: 2431
26.5.2009 12:35:07   
tassika
Valerija super, saj sem vedela da bo. Zdaj pa se ne sekiraj veš ker ni dobro za malo pikico.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu mayamaya)
Neposredna povezava do sporočila: 2432
26.5.2009 12:49:30   
rožica13
Kok sm bla pa jst dons pridna user posted image . Sem telovadila 45 min sem pri sestri našla vaje za nosečnice iz šole za starše potem sem šla pa še za 1 uro na sprehod.

Glede celulita pa nebi ravno jaz sem ga v zadnjih letih pridobila po riti in če sem tekla je bilo vredu potem pa zaradi kolena nisem mogla več, je blo treba pa bol intenzivne vaje za noge in rit delat. Zdaj pa se itak kar širi, raste kot gobe user posted image . Umetne kreme itak da ne pridejo v poštev in tudi tale Vichy je čist umeten čeprav ga tolk promovirajo sem slišala da so mele punce že velik težav s kožo (izpuščaji,...) zaradi te kreme ker je sama močna kemija notr zato pa pomaga a škodo tudi.
Proti celulitu zelo pomaga tudi kneiping, tuširanje izmenično mrzla, topla voda in pa vsakodnevno masiranje kritičnih predelov.

Strije imam tudi jaz že od prej ker sem se v sredni malo zredila pa so kr ratale po stegnih in po prsih, se mi pa zdaj že delajo pod prsmi, čeprav se mažem kar naprej in sploh ko me začne srbeti. Kasneje ratajo itak bele tako da so skoraj neopazne. Na zečetku pa zgleda res grozno.

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2433
26.5.2009 12:50:49   
rožica13
Valerija 77 čestitke user posted image user posted image user posted image , kar tako še do zaključka!

(odgovor članu rožica13)
Neposredna povezava do sporočila: 2434
26.5.2009 13:12:14   
Anonimen
Ojla punce! Ste pa kr pridne s pisanjem user posted image user posted image user posted image user posted image . Sm bl na hitr preletela, tko da ne bom neki velik komentirala.
Mam zdele mal časa, ker je moja miška pri babici, jest pa mal počivam, čeprov bi mogla kuhat.
Pa mal morm stvari pripravit, ker grem v četrtek na morjeuser posted image , verjetno do ponedeljka. Gremo pa jest , gaja pa kolegica s hčerko. To bo fajn. Drugač gremo pa mi že 20.6. na dopust, na Pag, pol pa upam, da vmes še za kšn vikend kam skočmo.

Valerija77 user posted image user posted image user posted image  da ste fajn zrihtal. Tko more bit.

Nč nism zasledila novic o Nončiki, upam, da je vse uredu pa da se nam javi.

Glede strij  pa sm mela jest v prve srečo in nism nobene pokasirala, pa naj bo še zdej tkouser posted image . Mažem se pa zaenkrat samo z mlekom za telo, pa včasih z oljem za user posted image . Mi je pa zanimivo, da se mi sploh še neki ne pozna da bi bla user posted image , se mi je v 1.user posted image  full že kmal poznal.

Tassika moja prehrana je bl tko tko, odvisno od dneva. Je pa zdele sezona tko, da tud jest pojem več sadja in zelenjave kot pa prej. Sploh dobre so mi nektarine, pa kisla jabolka...Itak je pa pri men obvezna solata, tko da pojem neki zelenjave,da ne jem skoz sam sendvičevuser posted image

(odgovor članu rožica13)
  Neposredna povezava do sporočila: 2435
26.5.2009 13:25:23   
ZALALUKA
Pozdravljene,
Za mazanje nosečniškega trebuščka proti strijam zelo priporočam "karitejevo maslo" od Loccitaina. Večkrat preverjeno, tudi od žensk ki so zelo nagnjene k strijam, pa med nosečnostjo niso dobile niti ene. Je pa res, da je precej mastno in si je treba vzet mal časa za vtiranje in rahlo masiranje.

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 2436
26.5.2009 13:49:18   
mashy
zdravo punce! jaz vam priporočam v boju proti celulitu le fajno masažo s kakšnim oljem za doječnke(v anticelulitne kreme ne verjamem, verjamem pa, da so totalno škodljive).

Valerija77 čestitke!

giotti; kako pa ti je uspelo urediti, da imaš 6 urni delovnik? jaz imam naslednji teden pregled pri ginekologu in imam tudi non stop glavobole in sem popoldan tako zaspala in sem po službi samo še za v posteljo, in bi mi bilo idealno 6 urni delovnik user posted image ?

Še nekaj me zanima: glede da se bliža obdobje komarjev, boste uporabljale zaščito proti komarjem? Sama sem vedno uporabljala Baygon, ki se vključi v elektriko (za spalnico). Sredstva, ki se mažejo na kožo so zelo strupena, tako da jih jaz v nosečnosti ne bi dala na kožo, ne vem pa, kako je škodljiv Baygon, oz. podobne zadeve za v stanovanje?

(odgovor članu ZALALUKA)
Neposredna povezava do sporočila: 2437
26.5.2009 13:55:20   
giotti
IZVIRNO SPOROČILO: ZALALUKA

Pozdravljene,
Za mazanje nosečniškega trebuščka proti strijam zelo priporočam "karitejevo maslo" od Loccitaina.

He, he, ravno tole gledam po netu, ker moram zbrat predloge, kaj želim za rojstni dan
Ja, to sem imela v mislih, ko sem prej omenila to maslo user posted image

http://www.loccitane.si/2/2/68/583/Nega-telesa-nega-rok/%C4%8Cisto-karitejevo-maslo.htm

Hrana - meni ne paše nič mlečnega, še najhuje mi naredi kravje mleko, tako da tega ni na mojem jedilniku, se pa malo posilim s kakšnim sirom in včasih jogurtom, da dobim vitamin B12.

Pašejo pa mi češnje, jagode, mlad krompir, polnozrnate testenine, riž, šparglji, solata, leča, ajda, proso, fižol, čičerika, mlada čebula, redkvica. Pa zjutraj obvezno zmiksana banana v sojinem plus riževem mleku s kalcijem!!! Ni boljšega od takšnega frapeja. Silim pa se tudi s suhimi marelicami plus c vitamin zraven (naravni od Vogla), da dobim železo ter polnozrnati kosmiči, ki jih čez noč namočim v jogurt. Ampak ta trenutek grem na češnje in jagode, ni boljšega od tega, hvala BOGU za ta blagoslov, da imam možnost to jesti!
Valerija, itak, da bo vse dobro... user posted image user posted image user posted image

Punce, čestitke za vsako minuto telovadbe! In zelo mi je žal za vsako, ki ne ne sme telovadit user posted image Boste nadoknadile po porodu z disciplino user posted image !

Tassika, ko si omenila tisto črto, sem se šla takoj pogledat. In veš, da se mi dozdeva, da vidim neko malo temnejšo bledo črto tri prste pod popkom navzdol, ki najbrž nakazuje na to, kar si omenila? Daj malo več o tem povej, ker jaz ne vem nič o tem.

A katera dela keglove vaje user posted image ? Kako jih delate?

(odgovor članu ZALALUKA)
Neposredna povezava do sporočila: 2438
26.5.2009 14:00:45   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: mashy

Še nekaj me zanima: glede da se bliža obdobje komarjev, boste uporabljale zaščito proti komarjem? Sama sem vedno uporabljala Baygon, ki se vključi v elektriko (za spalnico). Sredstva, ki se mažejo na kožo so zelo strupena, tako da jih jaz v nosečnosti ne bi dala na kožo, ne vem pa, kako je škodljiv Baygon, oz. podobne zadeve za v stanovanje?

To tud mene zanima kaj boste mele. Mi mamo doma mreže tko, da ni panike. Me pa zanima za na morje, že zarad tamaleuser posted image

Giotti keglove vaje je baje fajn delat ja, sam jest to pozabimuser posted image , tko da nism bla pred in po user posted image  nč pridna s tem, mogoče bom zdej.

(odgovor članu mashy)
  Neposredna povezava do sporočila: 2439
26.5.2009 14:02:19   
giotti
IZVIRNO SPOROČILO: mashy

giotti; kako pa ti je uspelo urediti, da imaš 6 urni delovnik? jaz imam naslednji teden pregled pri ginekologu in imam tudi non stop glavobole in sem popoldan tako zaspala in sem po službi samo še za v posteljo, in bi mi bilo idealno 6 urni delovnik user posted image ?

Mashy, tako hin sem bila prejšnji teden in s takšnimi glavoboli, da sem vzela bolniško in sva se pogovorjali z osebno zdravnico, zakaj in od kod tako zelo hudi glavoboli ... ugotovili sva, da je to prutrujenost. Potem pa je padla ideja, da bi poskusili s 6 urnim delavnikom in to je to. Napisala mi bo bolniški list za 2 uri bolniške na dan. Tako bo en mesec, je rekla, potem pa bo morala ta predlog dat ginekologinja, ki bo to poslala moji osebni zdravnici, ta pa na zavarovalnico. In potem bo zavarovalnica naprej to urejala z našo firmo. V firmi jim je tudi čisto normalno, da imam tak delavnik, če ne zmorem več, toliko pa lahko.
Hvala bogu, že od nekdaj ne vem, kaj so to komarji user posted image Pa sem bila v Indiji, kjer so kar konkretni user posted image Tako da tu nimam nobenih nasvetov ...

(odgovor članu mashy)
Neposredna povezava do sporočila: 2440
26.5.2009 14:16:04   
tassika
Giotti to ni čisto nič posebnega samo ena nosečniška zadeva več, evo tukaj:

http://www.babiesonline.com/articles/health/lineanegra.asp

Uf ti ful pestro ješ, če jaz pogledam, zjutraj kos kruha z mlečnim namazom, potem sok in pomaranče in grenivke, za kosilo nekaj kar pride, dons bo porova juha s kuskusom in pa solata, večerja, kar najdem v hladilniku, vmes kakšen jogurtov napitek in pa spet sem kupila češnje 1kg dva dni in jih ne bo več. Na kosmiče kar pozabim, pa včasih imam kruh z marmelado,..

nisem pridna, sam kaj ko mi ne paše od vročine nič, samo pit in še enkrat pit. potem pa 100x wc

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 2441
26.5.2009 14:56:55   
pikica 28
OJLA čveke....user posted image
smo pridni...ne dohajam brat...

no jaz se mažem z domačim šentjanževim oljem (olivno olje+šentjanževe rožice namočene v njem) in pa otroško olje, otroškem kremice....

jem pa vse po vrsti...sem se zredila za 3 kile in sem v 17 t. No moja šefica mi pravi, da sem se preveč zredila, pa jem normalno tako kot prej...full sadja, solate itd...

Punce, a ste že kaj spedenale sobice za naše pupike? No jaz že pridno barvam in rišem medvedke....user posted image

user posted image sem neučakana....he he...bolje sedaj ko še ni tako velikega trebuščka, kot pa potem kasneje...ko ne bom mogla stat...user posted image

< Sporočilo je popravil pikica 28 -- 26.5.2009 14:57:30 >

20.10.2010 .. 3170g/51cm
1. mesec: .... 3870g/54cm
2. mesec: .... 4900g/59cm
3. mesec: .... 5930g/61cm
4. mesec:.... 6950g/63cm
5. mesec:......7330g/67cm

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2442
26.5.2009 15:54:09   
summer410
mene je dans klicala za dvojni hormonski test ki sem ga dala delatuser posted image user posted image user posted image user posted image
moj rezultat NS je bil 1:4472  kar je super
ampak DHT pa 1:318

moram it na amniocentezo...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikica 28)
Neposredna povezava do sporočila: 2443
26.5.2009 15:56:17   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: summer410

mene je dans klicala za dvojni hormonski test ki sem ga dala delatuser posted image user posted image user posted image user posted image
moj rezultat NS je bil 1:4472  kar je super
ampak DHT pa 1:318

moram it na amniocentezo...user posted image user posted image user posted image

a to je full slabo? Jest nimam pojma kako je s tem. No držim pesti, da bo vse ok user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2444
26.5.2009 15:58:03   
summer410
ja zdravnica pravi da je slabo....meje so tam 1:300....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2445
26.5.2009 16:09:47   
Anonimen
Močno upam, da bo vse uredu, drži se

Neposredna povezava do sporočila: 2446
26.5.2009 16:20:09   
piška goriška
Huuuh pridne!!! Jaz sem se zredila že 4, hm ja no skoraj 5 kil. Ampak se ne sekiram in ne obremenjujem. Kar mi paše pojesti, pojem. Se mi zdi, da sem zadost aktivna, da ni za skrbet.
Bravo valerija77user posted image user posted image user posted image Držim pesti še naprej!!!

Ja, komarji. Tukaj že čez dan začnejo grizti tile tigrasti komarji. Jaz se pa ne upam z ničimer mazat. Nasvete!!!

lelyka
- sem včeraj vprašala ginekologinjo, glede šole za starše. Kdaj naj grem pa to. Pa je rekla, da mi ni treba nič skrbet še, da naj grem septembra. Čez poletje jih pa tako ni..Mislim, da se je v Ajdovščini ta zadnja (pred septembrom) že začela na začetku maja...
Rodit mislim zaenkrat v Kranju, ker je bila moja mama g. tam, pa mi je potem osebje bolj domače. No ja, razen če me kaj ne preseneti user posted image ... Pa ti - v Šempeter?

giotti - če kaj zvem glede hišk, povem. Sva pa midva kar dolgo iskala. Ampak se mi zdi, da se je kar dosti sedaj prodaja. Mi2 sva svojo našla prek Ruj-a.

Neposredna povezava do sporočila: 2447
26.5.2009 17:06:46   
katyn
Evo pa se še jst mal oglašam. Včeri smo cel dan okol g. hodil tko da mam velik za povedat. Zjutri poslušala srček mojga fanteka full lepo je blo to slišat :)user posted image user posted image Popoldan smo šli pa še k dr. Strahovi na NS in smo mel baje obličen rezultat 1: 6702. Pa še tko fajn je bil da se je čist očitno vidl da ma lkulčka, tko da je zaenkrat user posted image razen če kej ne odpade.user posted image Pa prov dobr je brcu tko da se mi zdi da ga bom čez kake 14 dni tud jst že kr dobr čutla, mu ni glih pasal, da ga je stiskala, pa prtiskala z UZ. Vsi smo bli full veseli sma dobila par zelo lepih slikc in filmčkov najinga user posted image .  Naslednji pregled mam 22.06.2009. Jutr moram pa k svoji zdravnici zaradi alergije oz. sinusov, mam grozno zamešene :( sam sej bo.
:)

(odgovor članu piška goriška)
Neposredna povezava do sporočila: 2448
26.5.2009 17:17:22   
Lupinca
murkica ja nekaj denarja še dobiš od občine, kjer si prijavljena. Sem že nekaj časa nazaj kle napisala seznam za vsako občino. Neka enkratna pomoč ob rojstvu otroka. Mislim da ima Ljubljana okol 200€ tudi. bom probala še enkrat najdt. Ene občine pa imajo tud 500€ ja...blagor njimuser posted image

giotti to karitejevo maslo tud js uporabljam in je ful fajn zadeva. Imam boljšo kožo po tem, kot po olivnem oljuuser posted image Če bodo pa strije vseeno, bomo pa še videli.

drugače pa za na seznamček, mi lah napišete da imam morfologijo 29.6. Sem imela danes pregled in je vse ok!user posted image Mala žabica je bila spet živahna in spet sem se topila, ko sem gledala v monitoruser posted image

(odgovor članu katyn)
Neposredna povezava do sporočila: 2449
26.5.2009 17:41:10   
katyn
kako se slikco nalož zraven? Aja pa veliki smo bli 75,5. A je to dost za 13 tednov? 

(odgovor članu Lupinca)
Neposredna povezava do sporočila: 2450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?